28 november

Har jobbat och varit duktig idag. Fixat med papper till f-kassan, och hälsat på pappa på sjukhuset. Letat rätt på jobbkläderna också, kan va bra att ha.
Nu ska jag fortsätta att chilla lite vid tvn :)

Sen äre ju så att Leo fyller 18 idag, så ett grattis till honom! :*


!!!

You keep breaking my heart :'(


Gosevalpen

Vaknade nyss och det är tomt som fan i huset. Trodde mamma va ute med hunden. Men nej, mamma(som knappt vågar köra bil) tog bilen med valpen till djursjukhuset i Linköping. Och hon kanske måste lämna Wilma där, visade sig vara lunginflammation :(

Saknar ju busen redan!


24 november

Jahapp, det har inte hänt speciellt mycket idag, chillat och druckit kaffe i stort sett.
Bakade lite bröd förut också tror att det blev bra :)


22 november

Igår va jag och mamma iväg och klippte oss, för mammas del försvann det mesta och för min del försvann typ hälften. Blev även lite färgning när vi kom hem :)
Har ingen bild på det än, men det kommer upp nån dag när jag orkar fixa håret hah.

Vågar påstå att dagarna går jävligt långsamt när man är arbetslös. Visst att det kan va skönt att få sova hur länge man vill. Men sen har man ju verkligen inget att göra? Gå ut med hunden, köra runt lite på mamma, fixa i stallet. Men det tar inte direkt någon tid. Skulle egentligen vilja träna igen, men det är svårt när jag bor på landet och inte har nåt körkort. Sen är inte köket riktigt klart så kan inte baka heller ;<

Har iallafall kameran, datorn och iphonen att leka med, tur det!

21 november

Kan inte somna inatt verkar det som. Saknar dig helt sjukt mycket, det går inte att beskriva. Inte på ett enda sätt. Jag kommer fortsätta att älska dig, även om det inte är så som du vill. Men om man jämför det du sa med hur det är så håller inte du din del heller. Tyvärr, för jag vill träffa dig, göra det som vi bestämde i mitten av september som fortfarande inte blivit av.
Kan inte låta bli att tro att du inte vill träffa mig alls, fast jag samtidigt vet att du har fullt upp varje helg med spelningar och i veckorna är du i skolan. Men det borde finnas lite tid över, någon timme eller så.

Drömde dessutom om dig inatt och du viskade saker som jag hoppas att du kommer säga en dag. Det kändes så verkligt och jag var tillbaka till att vara gladast i hela världen. För det är vad jag är när jag är med dig.

Men ska försöka sova lite, ska upp rätt tidigt imorgon. Förhoppningsvis fortsätter drömmen där den slutade.

"honey, I wouldn't trade you for the world, you are my dream that has come true. You give me opportunity to re-create reality, into a place where we are free to dance and sing eternally. You are the missing half of me these moments turn to hours, hours turn to days, turn into weeks, turn into months, turn into years, turn into lifetime with you dear"

Wilma

Det var typ tusen år sen jag skrev något här, men det är inte mycket som har förändrats. Stora skillnaden är väl att båda hundarna, Zilva och Chablis, gick bort på en månad. Inte okej alls. Men nu så har vi en ny liten gosebjörn som inte är speciellt liten längre, men iaf gosig. Slänger upp lite bilder på henne :)






RSS 2.0