fredag

Det är fredag igen. Ganska seg vecka. Måndagen bestog av att inte göra så mycket mer än skolan vad jag kan minnas. Tisdagen slutade vi 11 men jag stannade kvar i skolan och fixade lite grejer, hamnade hos Leo en liten stund efter det också. Tisdagskvällen va väl sådär, feber och shit. Så onsdagen spenderades till stor del hemma. Åkte in till stan med mamma och fixade nytt abonemang till mobilen och överförde det på mig. Handlade lite efter det och jag som hade planerat att köpa Ben&Jerrys blev besviken när jag såg att de inte hade smaken jag hade tänkt ut. Så det blev ingen glass. Åt våfflor när vi kom hem för att det konstaterades att det skulle vara enda dagen vi skulle ha tid att göra dom. Igår, torsdag, var jag tillbaka i skolan, lite halvseg. 3 personer från klassen va vi och första lektionen fick vi till att göra "andra bra saker" vilket resulterade i att jag gjorde ingenting! Sista lektionen var väl ungefär samma sak, 3 personer och 2 lärare på en ensemble lektion. Inte asbra. Blev visst att kolla roliga klipp på youtube och bara vara sega. Bra lektioner som slutar med att lärarna säger "ähh, ska vi dra ner till caffis och ta en fika?" dock fick inte vi nåt.
Idag blev det att vara hemma igen, helt körd är jag. Men va tvungen att gå upp vid 7 för att ta bussen 8 till stan och vidare till pappa. Va och träffade Leo en stund och drog till apoteket för att prata med Sisko efter det. Blir att jobba imorn, känner att jag klarar det eftersom det i stort sett bara är locken för öronen som är riktigt jobbiga.
Bakade en drömtårta när jag kom hem och konstaterade att jag vill starta ett fik, men motala är fan inte rätt ställe, finns ju fik överallt ;<
Ska väl ta mig en dusch snart så att jag slipper hårfönen innan jag drar, hatar den jäveln!

ajja, ska väl kanske göra nåt!
Hörs!

dagens

Det är fredag..jag tycker att det är lördag. Skit samma. Åkte och handlade med pappa där vid halv ett tror jag. Och hade väl lite flyt och köpte en gott&blandat påse för 5 spänn. På vägen ut blev det att hjälpa en dam med vagnen och för det fick jag tian som satt i vagnen, gick fasen vinst där.
Kom hem och chillade en snabbis sen in till stan, träffade Hanne asfort innan Elinen kom. Det fixades med mobiler och sen blev det att kolla skor till balen. Tog ett bra jävla tag innan min smarta hjärna bestämde sig. Skaffade nåt skumt sko-kort också. Så blev 10% rabatt, vem klagar? Inte jag.
Efter ett litet varv till apoteket och musiktorget åkte vi åt olika håll. Elin till stallet och jag till Leo. Hände inte så mycket där, inte mer än vanligt. Ett avsnitt av Family Guy och sen fixade jag hans hår litegrann. Blev visst asplatt hörde jag.
Tog bussen hem lite senare...och nu sitter jag här, opepp och sånt.


Now I've got myself looking like a mess

.,-

fakkar ur

countdown

Är hemma från stockholm och allt sånt. Fick med mig lite skit hem: jeans, linne, klocka, bh, strumpbyxor. Det var en trevlig vistelse.

Skulle ha tatuerat mig igår, men nääää, det blev ju inte av för att han som bokade in mig skrev upp på en timme när jag skulle ha tre. Så fick byta tid och komma in nästa vecka. På torsdagen. Hade även samlevnadsdag igår. Lite komiskt va det väl att vi bara va sex stycken från klassen där. Blev lite filmkollande på morgonen, Lilja-4-ever, lite diskussion om filmen efteråt. Efter lunchen blev det en föreläsning om porr, den va bra haha. Lite läskigt att ha Alex brevid sig dock.
Hamnade hemma hos Leo när jag fixat tid med tatueraren. Det bakades kladdkaka, asgott! Båda va aströtta vid typ halv nio så, vi gick och la oss. Kollade på nån film som jag inte riktigt minss namnet på, nåt i stil med "500 days with summer"  är säker på 500 och summer. haha.
Upp ganska tidigt imorse, och Leo fick ligga kvar, kändes inte riktigt okej kan jag väl säga. Hade sceniskt musikprojekt på morgonen och det spelades in lite röster och så. Nutida konst va lite segt, redovisningar som så många gånger förr. Hämtade studentmössor efter det och det känns aspeppt att ta studenten. Så med den peppheten så tog ensemblen slut fort och jag hamnade hemma och satte  mig med projektarbets rapporten. Har kommit en bit, skrivit kanske 2-3 sidor handskrivet. Alltid nåt att gå efter sen, har redan hunnit rätta till lite av sakerna jag skrev först. Inlämning nästa vecka och jag ska minsann skriva så det gör ont i fingrarna. Men kan inte skriva på denhär datorn för den är dryg och pallar inte.

Ska slänga in mig i duschen och bli lite ren, sen fortsätter jag väl med rapportskrivningen. Kanske lånar en dator och får in det lite mer digitalt. Lättare att hålla ordning på vad man skrivit och slipper stryka en massa som är fel. Teknologi är fasen grymt bra ibland!

RSS 2.0