31/8

Idag är jag lat. Har bara legat i sängen fram till nu - 17.37
Jag pluggade väl lite förut, men det räknas inte. För det var ganska intressant.
Igårkväll/natt kollade jag på 3 filmer:
-Superhero Movie
-21
-The Counterfeiters


De var bra. Sen somnade jag innan mamma kom hem. Det var bäst!
Jag kunde t.o.m sova i stort sett hela natten utan att vakna av obehagliga drömmar.

Ska dra mig till duschen nu, färga håret sen får jag se vad som händer.

Inflyttningsfest

Det var inflyttningsfest hos Robin igår. Det var kul tills man satt på bussen påväg hem.
Jag, Adam och Jonas tog 18.40 bussen från motala in till mjölby. Sen rullade kvällen på och det blev lite för mycket att dricka. Jag och Adam satt och spelade ölspelet ganska mycket, och jag lyckades träffa även om jag ville missa. Det sög.
Nångång mitt i allting gick jag och Elin på promenad. Vi gick in till centrum och där spelade nåt band så vi stog där och halvdansade lite. Elin åt lite sen och jag bröt ihop och vi pratade. När vi kom tillbaka så pratade jag med Robins granne som jag inte minns namnet på.

23.53 gick bussen hem. Det var segt

heartache

Jag var SÅ nära på att göra det idag. Men jag missade bussen från stan och tillbaka med kanske 10 sekunder.
Hela vägen från sporthallen in till stan tänkte jag göra det, tänkte gå av bussen där och bara vänta och sen få det gjort.
Men jag gick inte av, utan åkte vidare in till stan och ångrade mig mer och mer ju längre bort jag kom.
När jag kom in till stan funderade jag ett tag, funderade på vilken buss jag skulle ta nu.
Gick ner och väntade på 629 medan jag tänkte. Sen när jag väl bestämt mig sprang jag upp igen, till stadsbussarna, och precis när jag kommer dit åker de iväg. Det kanske var meningen så, eller så skulle jag bestämt mig tidigare.

Så nu, resten av dagen har jag bara ångrat mig och försökt se något positivt. Och det går inget vidare i can tell you.
Ska fixa det sista med rummet tror jag, om kroppen orkar vill säga.

Tack till Bella och TC som orkade med mig när jag inte pallade mer.

Skola.

Skola idag
Gitarr: Körde nån låt som heter 'Killer Jane' skumma ackord men de va inte så svåra som de verkade. Melodin var ganska simple bortsett från tonsänkningarna som var lite skumma i början.

Därefter satt jag och TC och pratade lite. Ska köpa hennes silverschampoo imorn. Det blir bra.

Engelska: Vi pratade mest om nya läroboken. Satte lappar och shit. Krångligt var det. Sen hade vi något som liknade nutidskryss.
Samhäll: Sven(vår lärare) blev lite halvt paff när Alex kom in och bara "Hej, jag är den nya killen, the new guy" Sen visade det sig att Alex inte behövde vara med på våra lektioner för att han redan läst färdigt den kursen.
Matte: De 40 minuterna gick fort. Det mesta gick väl åt att lyssna på Jelena, Robin, Matti och Adam och deras olika försök att komma på rätt svar. Ganska kul.

Jelena hade gitarrlektion sen. Jag satt med Simon, Bob, Rebecka, Sandra, Lucas, Nicole och nån mer. Satt och lyssnade på skum musik som Simon hade i sin mobil. När Jelena var klar gick vi ner och åt. Detta betyder att vi får lunch vid 13.00 SENT!

Fotografisk bild: Gjorde testkartor på negativen för att räkna ut hur mycket ljus som behövdes då vi skulle framkalla bilderna. Jag och Jelena lyckades och bilden blev rätt mycket coolare än vad jag trodde. När det var gjort fick vi göra fotogram tror jag att det hette. Det var kul. Fixade lite olika saker att lägga under lampan och gjorde en testkarta även där till att börja med. Negativet blev nice. Så jag antar att vi ska vända bilden nästa onsdag.

Tog bussen hem efter det. Var hemma vid sådär 16.40. Har satt dit sista listerna och flyttat runt lite saker på rummet. Ska försöka få upp lite mer på väggen. Det ser ganska tomt ut med bara en gitarr. Sånt löser jag nog imorn om jag har tid.

drömmar, drömmar, drömmar,

Mina drömmar börjar bli läskiga och ta över min verklighet. Klockslag, datum, personer, allt stämmer. Och jag vet inte hur. Får verkligen inte ihop det eftersom ingen säger det till mig, ingen skriver det till mig, jag ser det inte.. Jag bara vet om det. Och det är lite jobbigt.

Torsdag, 16.29, spår 2, tågstationen, motala. Vill dock inte skriva ner namnet. Men den vet nog om det.

Speciellt när det som händer i drömmarna så småningom, när de tagit över ordentligt, händer i verkligheten. Surt för er.
Jag är ganska säker på att jag vet att det är väldigt egoistiskt. Men det är värt det. Helt klart.
Det märks på torsdag om drömmar tar över eller inte. Om inte, lås in mig!!!


Jag bjuder lite på en bild också eftersom jag va hos frissan i fredags.

svart

målade väggen idag. det tog hela dagen. Så vad finns de mer att nämna.
Jo, jag vaknade vid 11 och kunde inte somna om. Helt inte som vanligt!

Inatt ska jag försöka somna i ett kallt rum med doften av färg. Jag kommer få en mysig huvudvärk.

vitt <3

Nu är det såhär att för det första hade inte vi trafikkunskap imorse = jag hade kunnat sova en timme till.'
Detta betydde att vi bara hade en enda lektion = ensemble. Vi delades in i grupper, jag hamnde med metalcrew-krille+ewelina. Jag ska spela bas, lite pepp är jag! Det är samba som gäller ett tag framöver.
Efter det gick vi ner och tröck i oss lite mat för att sedan gå mot östenssons. Jag, Jelena, Matti och Robin gick. Sen drog de vidare och jag tog bussen ut till bråstorp för att jag skulle ha köpt kollegieblock. Men, de var slut och jag kom ut från öb med godis istället.
Tog bussen in till stan igen och vidare ut till pappa.
Pappa var hemma och vi pratade lite. De hade köpt turkiskt granatäppel te åt mig. Lite glad blev jag. Dock så är det vanliga äppel tet godare.
Drog därifrån kvart i 3 och var hos frisören halv 4. Vid kvart i 4 började vi, vilket blev:
- tvätta håret
- grov klippa
- bleka
- tvätta
- bleka igen
- tvätta
- tona
- tvätta
- klippa

Detta tog 3 timmar om inte mer. Har fortfarande ont i hårbottnen. Men det var värt både pengarna och smärtan.
Mamma kom och hämtade mig, hon tyckte att mitt hår blev skitbra som hon sa. Vi kom hem och maten var i stort sett klar. När jag ätit satte jag mig och nu chillar jag galet.

mhm! (:

orienterade i skolan idag. Det gick ju bra menar jag.

Nu sitter jag här och så speöar jag tv-spel i väntan på mat

skoldag 2

Skola idag 09.50 - 15.30
Engelska: vi har Sigrid i engelska nu. Fick en stencil att göra sen slutade vi.
Samhällskunskap: Vi pratade mest, om det mesta. Pratade lite om ämnet också FN, EU och såntdär.
Matte: Tillbaka till Janne liksom. Jag har chans till MVG i A-kursen om jag fixar ett MVG på statistik provet som kommer så småningom. Det skulle ju inte sitta helt fel. Vi fick även där en stencil med uppgifter och Matti  var hyper nästan hela lektionen.

Efter det trodde vi att vi slutade men icke. Vi skulle ha våra individuella val. De flesta drog men jag stannade kvar eftersom jag ska ha fotografisk bild. Vi pratade mest om upplägget av kursen sen fick vi måla skokartonger som ska bli nåt som jag inte kommer ihåg. Men vi ska ta bilder med dom sen iallafall.

Jag och TC drog in till stan när vi slutat. Gick till pressbyrån och kollade efter en tidning. Men den fanns inte.
Tog 16.00 bussen hem. Väl hemma placerade jag mig här, vilket jag inte skulle gjort eftersom jag hade tänkt att dra ut och springa. Men det orkar jag inte nu.

tomater :<

Kom nyss fram till att jag troligtvis inte tål tomater

19

Känns sådär bra att jag fortfarande mår skit och inte kan sova, knappt äta och sen spy.
Inatt drömde jag en ganska konstig dröm. Allting kändes så verkligt så när jag vaknade var jag tvungen att undersöka båda armarna och sängen. Det var så sjukt, det var ungefär som på arvika. Min dendär minnesluckan som jag inte förstår mig på. Först i drömmen så låg jag i sängen och tänkte sen stog jag i hallen och pratade med mamma. Jag fattade inte varför hon stallde så konstiga frågor tills hon sa "aa, så säg nu vad du gjort med armarna."
Det såg mysigt ut, kunde se benen i armen och hur blodet pulserade ut ur mig. Och jag minns att jag tog på det och det kändes som att lägga handen på ett papper som man vikt ihop så att det blir små trekanter. Så kändes det, hoppas att min urdåliga förklaring kommer till nytta. Jag svarade att jag inte hade nåt minne av vad som hänt, för det hade jag ju inte. Men det var ju antagligen ganska tydligt vad jag hade gjort. Mamma var nöjd med svaret och sa inget mer, gick därifrån bara. Jag stog kvar ganska länge funderade på om jag skulle göra något åt det eller låta det va. Där någonstans vaknade jag.

Skola idag. Direkt när man träffade alla kändes det som om det var igår avslutningen var. Hemskt. Men dagen var slapp.
Vi delades in i mindre grupper och gick runt på 3 stationer. Första för min grupp blev sång, andra nån form av slagverk och tredje improvisation på gitarr.

När dagen var slut drog jag Jelena och Robin och fikade. Matti och Stina joinade. Sen försvann folket en efter en. Jag och Jelena sist.

Jag drog hem till pappa eftersom mamma hade sagt fel tid till mig. Gick till mammas jobb och vi hämtade Pepe och åkte vidare till maxi.

17


Vaknade vid 9 imorse. Det sög så jag somnade om.
Vid 12 gick jag upp hämtade frukost och la mig i sängen och kollade på film. Kollade på 'the Ciderhouse Rules' eftersom jag inte orkade se den inatt.
Den var väl sådär. Lite seg.
Jag gick och duschade sen. Mamma kom hem med Chablis och klagade om att hon var tvungen att komma in i badrummet innan hon skulle till jobbet, så jag fick skynda mig.

När hon drog satte jag mig vid datorn, först hade jag världens diskussion med nån från hultan, när den tog slut hämtade jag mat. Satte mig här och började räkna lite. Vet inte riktigt av vilken anledning. Men jag räknade namn. Det var lite läskigt.
Kollade på film sen, 'Stay' den var förvirrande. I början trodde jag att jag hängde med skapligt men ju längre in i filmen man kom ju mindre förstog jag. Och slutet var helt lost. Fattade absolut ingenting. Så den filmen borde jag se nån mer gång och verkligen försöka förstå den.

2 dar till skolan börjar, eller två nätter och en dag. Vet inte riktigt om jag längtar eller inte. Det beror helt på hur man ser det.

Nu lyssnar jag på BMTH - Chelsea Smile
den är ganska annorlunda från vad de gjort tidigare, men fortfarande lika bra om inte bättre. Jag gillart'

onödig dag


Jag gick och la mig skapligt igår i hopp om att vakna skapligt. Detta "skapligt" blev 15.37 inte direkt den tiden jag hade önskat.
Var helt lost i flera timmar efter att jag gått upp. Satt bara i soffan och kollade på film. Det jag minns är att dom hade fina kläder på sig.
20.30 började jag med maten för att mamma ringde och sa till mig. Det blev kyckling och ris. Jag lyckades till och med att inte krydda kycklingen för mycket. Det är positivt (:
Jag åt sen och det var gott.
Nu ska jag snart sova tror jag eller kolla på film. Tror det blir film först.
'The Cider House Rules'
Orkade aldrig se klart den sist. Kollade bara på halva.

Måste erkänna att Tom var lite läskig igår, men jag spelade med, så jag får skylla mig själv :<

14-15

Igår va en såndär ganska skum dag. först orkade jag inte göra nåt alls. sen skulle frede ta sig hit och jag tog bussen in till stan. Fick gå från stan ut till pappa. Duschade när jag kom dit och fixade lite där. Sen skulle jag tagit bussen från pappa ner till stationen. Men det kom aldrig nån buss. Så jag fick gå igen.
Frede kom sen och mamma hämtade upp oss. Väl hemma gjorde vi i stort sett inget. Jag spelade gitarr, han halvsov. Sen kollade vi på Edward Scissorhands. Efter det sov vi. Och det jag minns från drömmen är att låten "Thinking of you" med Katy Perry spelades om och om igen. Specielt refrängen och andra versen, och det är inget illa menat mot någon tror jag. Jag vet inte, jag är confused som fan!

Vaknade när mamma gick upp vid 6. Efter det sov jag från och till. Gick upp efter 12 nångång.
Vad gjorde vi sen, jo, vi kollade på nån film och åt frukost. Nån/några timmar senare lagade vi mat. Åt mat och kollade på svampbob fyrkant.
När mamma kom hem drog vi in till stan nästan direkt. Mamma köpte vin sen drog vi till tågstationen. Väntade där i typ 30 minuter på tåget. vi sa hejdå och jag och mamma åkte till maxi.
Under den tiden fick jag reda på att Tom skulle spela ikväll. Mysigt!
Vi handlade och jag betalade. Sen drog vi till napoli fick vänta i 30 minuter på pizzan.
På vägen hem stannade vi i stallet, mamma fixade och vi åkte hem. Hemma åt vi och jag blev mättast.

Nu sitter jag här, är fortfarande confused över att låten spelades upp för mig hela natten. Dessutom äter jag en sur klubba med smak av jordgubb. Gott!

katy perry


ja, jag tycker att ni ska kolla upp henne. mysig musik som gör mig lite mer happy än jag är.
snygg är hon också



pepp! :O

okej, jag föll av stolen nyss. jag erkänner.
jag blev massa happy och måste fixa med biljetter till den 11 oktober <3333333
om jag nu får åka dit, kommer jag nog vara happy fram till jul.
Liksom:
Atreyu
MUCC
As I Lay Dying
Story Of The Year
Horse The Band
The Ghost Of A Thousand
Path Of No Return
Chemical Vocation

Lite surt att blessthefall, avenged sevenfold och idiot pilot inte kom med till sverige ):

11

jag var ute och sprang idag tills min höft skrek "PANG!"
då fick jag vända och gå hem. :<

och jag väntade på ett samtal som skulle kommit idag, men det gjorde inte det. :/

10 augusti

Mamma hämtade mig hos pappa idag. Första stoppet blev östenssons. Vi köpte ost och bröd och sen var det säkert något mer.
Åkte till mormor sen, det var något fel med pumpen. Men först skulle det fångas en mus som katten hade haft med sig in. Den satt ihoptryckt i ett hörn under en byrå. Det tog oss säkert 30 minuter att få tag i den. När den väl var fångad fick den komma ut.
Vi började fixa med pumpen och det slutade med att jag fick göra det mesta eftersom de andra var otekniska/stela eller lata. När vi kom fram till att det inte var silen det var fel på. Läste vi manualen och såg att det kunde vara luft i elementen. Så vi gick in kollade alla element, och visst var det så att det var luft i ett eller två av dom. Så förhoppningsvis lyser inte lampan på ett tag nu.

Började med maten när vi kom hem. Jag åt stuvade makaroner medan mamma och Pepe åt potatis, kassler och ananas. Sen dess har jag suttit här. Kollat på film, försökt vara social och fått lite väl mycket information om vissa personer. Mysigt!

Nu ska jag snart sova, håller på att dö av trötthet. Lite jobbigt är det.

9 Augusti

lekte med folk idag. Daniella, Alexx, Amanda, Matilda och nån mer. Trevligt var det. Satt hemma hos Amanda och drack kaffe/saft och chillade.
Sen tog Daniella bussen medan jag och Alexx fick gå in till stan. De missade bussen vidare så jag väntade med dom samtidigt som jag väntade på att mamma skulle komma och lämna mina saker.

När jag fått mina saker och de åkt iväg cyklade jag hem. Fixade mat nästan direkt. Gott var det.
Vid sådär 22.15 tom jag cykeln in till stan igen för att träffa lite folk vid brygget. Träffade Mimmi där, det bestämdes att vi ska träffas ni i veckan och fixa lite grejer och ta en fika. Träffade också Josefin, Tim, Filip nån från hultan som jag inte minns namnet på och några till.
Efter att ha stått där och pratat ett tag tog jag cykeln hem och lyckades smita förbi polisen med min lampfria cykel ^^

Väl hemma satte jag mig och åt alldeles för mycket. Höll på att spy. Och nu sitter jag här och är social på msn medans andra inte är det. Snart blir det nog sängen för imorn tänkte jag gå upp lite tidigare än vanligt. Då ska jag äta frukost, träna, duscha, städa, vattna blommor, packa och åka till mamsi

Amanda fyller år också, så nu får hon köra bil lite grann
grattis bejb :* <333



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mina ögon är svullna, jag mår illa och det känns som om mitt huvud kommer sprängas. jag har alltså gråtit ett bra tag, sådär 3 timmar är jag väl uppe i.

Jag är assur och alla "förlåt" hjälper inte tredje gången man lovat något. och jag hoppas att du förstår det.
känns inte speciellt bra när man har fixat allt och allting var planerat. sen dagen innan säger du att du inte kan komma av den vanliga anledningen.
det måste vara fel på mig eftersom du inte får komma hit. och jag vet att det inte är ditt fel. men om du verkligen ville komma hit så skulle du kunna det. det är inte så svårt att fixa, det är bara att dra. man kan alltid lifta om man inte kan ta sig dit man ska. jag menar det är ju inte speciellt långt från dig till tåget. vad var det...3 mil?
allting går att fixa om man vill det tillräckligt mycket.
men du verkar inte vilja, du verkar inte anstränga dig

promenad

Var ute och gick med Chablis idag i sådär 2 h 30 min. Mysigt var det. Gick längs med vattnet till fel sida av badplatsen alltså skogen mitt emot. Där gick vi en bra bit. Satte oss ner ibland och tittade på de som var ute och fiskade.
Vi gick vidare till nån sorts strand som bestod av stenar, där stannade vi och Chablis va glad som fick bada. Jag badade väl också lite. Fast blev mest blöt när Chablis kom upp och skakade av sig allt vatten på mig. 
Vi stannade där ett tag, satt ner och chillade. Sen satte sig Chablis i mitt knä. Mindre mysigt ;<

 Sen gick vi hem. Jag bytte hund och gick en liten bit med Zilva. Hon var happy (:

Kom hem och la mig på sängen. Jag var astrött och höll på att somna. Lite senare var maten klar och vi åt. Efter det satte jag mig här och gjorde ingenting. Vettigt!
och för den som vill veta styrs mina fingrar automatitkst till att skrivaoch hela tiden. Det börjar bli jobbigt.

ohhhhhh, igår läste jag Oskars blogg den är väldigt fin och minst sagt väldigt djup. Lite synd att han inte skriver särskilt ofta, men när han väl gör det slutar det med att man sitter med 1000 nya frågor om allt och förundras över hans ordval och hur hans meningar ibland betyder så mycket för att i nästa  inte betyda någonting och för att jag helt enkelt blir förvirrad och kär. <3

nodlove


Speaking in gray words, the passive and the civil
Now our love starts to burn like the night for it's candle
Eclipse the painful space between our lust driven bodies
With our hearts pressed together
This is making love, this is making melody

And then I wake up and you and I were never in love
And you and I were never in love

I slip back to slumber and appear on a comet
And your eyes hide conviction
And you were singing so loud
You were painting with an ice brush onto the heaven's red canvas
And burn a hole through the universe with your fire, oh

And then I wake up and you and I were never in love
And you and I were never in love


........

Tom ringde och väckte mig igår. Lite taskigt tycker jag eftersom jag somnade vid typ 9 på morgonen. Men han ringde ju av en bra anledning så jag antar att det är okej.
När han hade ringt blev jag automatiskt tvungen att gå upp även om jag inte ville. Märkte att vi inte hade nåt att äta men jag kunde inte gå och köpa nåt för att Tom och nåra skulle komma förbi. Så jag gick runt och var hungrig.
Lite senare kom Tom och dom andra tre som jag inte minns namnen på ^^
det var trevligt.

När dom dragit gick jag och köpte mjölk. Jag kom hem och åt lite. Sen hmande jag framför datorn vilket inte är så ovanligt. Satt där samtidigt som jag var däe nere och packade ihop mina saker.
Lagade lite mat vid typ 7 eller 8 och vid 9 började jag gå mot Jonas.

Där var det mindre livat och jag blev phett opepp direkt när jag kom dit. Men jag döljde det så gott jag kunde för att jag vet hur mycket vissa hatar mig när jag råkar visa hur jag egentligen känner.

Mamma hämtade mig vid 12 och vi åkte hem till pappa och hämtade alla mina saker. Väl hemma hos mamma så gick jag och la mig nästan direkt, men jag kunde inte somna. Jag somnade antagligen när jag väntade på att få ett svar från någon på msn då jag vaknade med mobilen i handen.

Idag blev jag väckt av Deas som ringde och frågade något som jag inte minns. Var för trött tror jag. Sen låg jag och halvsov tills mamma kom och kollade om jag var vaken.
Jag gick upp, åt frukost och duschade. Nu sitter jag här och deppar...och det regnar som fan, annars hade jag kunnat dra ut och springa lite.

stockholm

tisdag.
Drog till stockholm någon gång på eftermiddagen och humelsta hann att stänga. Vi skulle alltså ha åkt ungefär 20 minuter tidigare så hade jag haft massa godis. Vi kom fram vid 10 på kvällen. Det var segt som fan. Och vi var tvungna att göra plats för allting låg i högar. Det tog sin tid. Vid 1 fanns det platser att sova på. Rätt skönt.

Onsdag.
Blev väckt av en fönsterfixare, det kändes lite halvdåligt. Jag som sov så sjukt bra precis brevid det öppna fönstret med tält. Åkte ganska tidigt ifrån lägenheten. Drog till arla-parkeringen och parkerade bilen. Sen virrade vi runt ett tag för att Sisko trodde att vi va på ett ställe som vi inte alls var på. Det sög. Men tillslut fick vi våra 72-timmars kort och drog med tunnelbanan mot södermalm. Där gick vi av och började undersöka de butiker som såg någorlunda trevliga ut. Hamnade på weekday och jag fick med mig 2 par byxor därifrån. Vi fortsatte att gå därifrån mot gamla stan. Vi gick in lite här och där och tappade bort pappa en gång. När han var funnen åt vi någonstans om jag inte minns fel. När Jesper köpt tröjan han ville ha gick vi in till stan. Hamnade på Blend och köpte en tröja. Efter det hittade jag en klänning på Rio. Den var söt. När alla var sådär lagom trötta drog vi hem. Pappa lagade mat medan jag låg och halvsov på soffan som var fylld med saker. När vi ätit la jag mig på min madrass och höll på att somna tills de andra började bråka igen. Då gick jag upp och borstade tänderna. Sen somnade jag väl någongång för att ladda upp för nästa dag.

Torsdag.
Den enligt mig bästa dagen tror jag. Gick upp tidigt, gjorde mig klar och drog iväg till slussen. Tog en båt till grönan. Efter att ha åkt några få mindre roliga saker hittade jag ett såntdär hjul där ma kan vinna saker. På just dethär kunde man vinna en gitarr. Så jag och Sisko tar varsin bricka. Hon som jobbade tände lamporna men tog aldrig betalt. Men vi brydde oss inte direkt. Sen blev jag happy och vann en liten grön elgitarr. Så den fick pappa släpa på hela dagen eftersom han bestämt inte skulle åka något. Jag och Sisko sprang väl runt en hel del. Jag blev dock lite sur när hon tvingade mig att åka lilla bergochdal banan. Sktisegt. Sen såg jag Tobbe trollkarl en stund. Han är ganska cool! :D Jag och Sisko åkte "kvasten" flest gånger. Den var sjukt härlig. Kändes skönt att bara kunna sitta och dingla med benen när man åkte över all människor. Dock gick den lite för fort. Alltså, inte att man åkte i för hög hastighet. Mer att det hela tog slut fort. Sist åkte vi "katapulten" det var mysigt. Härlig magkänsla. Sisko satt typ och spände sig när vi var längst upp och väntade på att bli nersläppta medan jag satt där och tittade runt. Man såg en hel del. Mysigt var det. Vägen ner var också rätt kul, dom som satt runt om mig skrek medan jag bara satt där och var väldigt nöjd. Det var väl i stort sett den dagen. Var fett nära att vinna en såndär jättestor choklad. Men någon va typ 1 sekund före mig att lägga pengarna på de numren jag ville ha. Sen, självklart så vinner ett av de numren. Hatart! I vilket fall som helst åkte vi hem sen. När vi var hemma var alla skitsega. Jag duschade och somnade nog ganska tidigt.

Fredag.
Jag drog till västerås 11.45. Bussrean dit var asseg och jag fick sitta brevid nån skum typ. Dessutom var bussen för varm och full med folk. Efter 1 och ½ timmes lidande var bussen framme. Sen var jag lost tills frede kom och mötte mig. Vi gick runt på stan ett tag. Jag köpte en t-shirt på new yorker på rean. Hade ganska kul åt att jag inte kunde ha xs i vissa tröjor, de var för stora. Typ "hej, jag har krympt" Åkte hem til frede en stund. Vi gick till ica i solsken. Det hann dock att ändra sig till massa regn och åska när vi skulle tillbaka. Men vi klarade oss rätt bra ändå. När vi kom tillbaka kollade vi på film. det var trevligt. Sen vet jag inte vad vi gjorde, vi gjorde antagligen ingenting. 20 i 7 drog vi till busshållsplatsen och fick stå där och vänta ett tag. Tog bussen in till stan. Sen fick vi typ gå fort för att jag inte skulle missa bussen till stockholm. Det var väl rätt bra att bussen var försenad. När jag var tillbaka i stockholm. Så hittade jag rätt alldeles själv. Tog tunnelbanan till hornstull och gick till pizzerian som det var bestämt. De hade världens största pizzor och jag som var sjukt hungrig orkade äta upp lite mindre än halva. Resten tog jag med till lägenheten. Uppe i lägenheten plockade jag ihop mina saker och packade ner det jag visste att jag inte skulle behöva.

Lördag.
Vaknade någon gång efter 6 för att Jesper antagligen inte hade gått upp när han skulle. Jag somnade om ganska fort. Vaknade igen när sisko ringde till pappa som också sov. Sen vaknade jag ännu en gång när pappa väckte mig och sa att jag skulle gå upp. Efter sådär 30 minuter gick jag upp, var halvt död kändes det som. Var verkligen trött. Så jag packade ner det sista. Gick och åt så mycket jag orkade av pizzan som var kvar sen gårdagen. Sen blev jag tvingad att duscha, hatade det lite. Det var jobbigt. Jag kom ut ur duschen ganska fort, borstade tänderan och sminkade mig. Efter det drog vi in till stan. Gick till blue fox, men de hade inte öppnat än så vi gick vidare, jag hamnade på nån bokhandel och köpte typ 5 kollegieblock så nu behöver jag inte tänka på det när skolan börjar. Gick tillbaka till blue fox och köpte hårfärg sen. Blev tre burkar, 2 av dom var egentligen inte meningen. Sen sprang Sisko runt och skulle prova det och det och det. När hon var typ klar satte vi oss och åt lite på nåt fik. När vi kom därifrn hade det börjat regna som fan. Men det stoppade inte oss från att stå och titta på pride-paraden i nån timme eller två. Det var mysigt. Jag fick en flagga och en klubba. Och jag försökte få kort på alla söta människor men det gick inte så bra. De var så många ): Var tvungen att gå därifrån innan de hunnit gå förbi. Hämtade mina saker i ett skåp och drog till spåret där tåget skulle gå ifrån. Tåget kändes som en evighet innan jag kom till hallsberg. När jag kom dit kändes väntetiden kortare än vad den egentligen var. Tåget till motala var slappt. Jag satt och lyssnade på musik. Väl framme tog jag bussen hem. Funderade på om jag skulle äta på donken eller laga mat. Jag fick laga mat för att alldeles för få personer antagligen äter skräpmat. Sen maten blev klar har jag bara suttit här. Klockan börjar bli ganska mycket vilket betyder att nedre våningen börjar bli läskig. Så jag drar antagligen till stället där Elin håller hus. Och nu ska jag sluta skriva.

RSS 2.0