seghet

jag är usel på att skriva här har jag märkt. Beror mest på att jag är för lat för att sitta vid en dator, och det funkar inte att skriva här från mobilen. Så en snabb update:
- det är sommar i luften
- tar studenten om mindre än 2 veckor
- bor mest hos Leo
- bakar för fullt inför studenten
- har varit sjuk i 2 veckor
- har missat 3 prov
- chillar
- leker med Leo

ungefär så ser det ut.

Igår va det hockey och jag blev arg på tjeckien. Spelade kubb med Leo medan vi väntade på att pappa skulle grilla. Efter det blev det att möta grabbarna och dra runt lite. Slutstationen blev sibylla för lite käk innan vi drog hem för att sova.

hey you, I kinda' have a crush on you

Har spenderat ännu en helg till större delen hos Leo. I fredags va det valborg, efter skolan hamnade jag och Leo och hans föräldrar på stan för att hitta en kostym till honom, det gick väl sådär, blev ett par kostymbyxor iallafall. Åkte hem sen nångång och chillade hemma, fixade lite mat och sånt. Rohnström kom förbi senare och vi fick fart på grillen, grillade och drack bärs. Sofie kom förbi, bruden som numera har körkort. Vi drack lite kaffe och åt lite innan hon åkte igen. Sen hamnade vi i soffan framför filmen "Cinderella man" riktigt bra rulle! Leo kom någongång med efter att han hade spelat på rocka fett. Vi tittade klart på filmen, iallafall jag och Leo, Rohnström va tvungen att dra när det va ungefär 5 minuter kvar hah!
Lite senare drog vi hem till Leo, vi gjorde väl inte speciellt mycket, somnade ganska fort. Igår fyllde Dante år så det blev att fira honom litegrann. Fast jag är inte morgonpigg så jag hoppade över detdär med att gå upp och sjunga på morgonen. Klev upp ur sängen någongång senare, åt frukost och kollade på barnprogram. När firandet var slut och vi hade ätit så begav vi oss till maxi, jag och leo, va asduktiga och cyklade. Köpte chips, choklad och Ben&Jerrys - Cherry Garcia. Efter det begav vi oss hem igen, fixade hem en bra rulle och tog plats för att njuta av "Avatar". Jag som aldrig sett den tidigare va ganska förvirrad ett tag i början, men det blev snart ganska klart vad det hela handlade om. Mycket bra film det också!
Imorse, ja, verkligen imorse, vaknade av att Leo vaknade sådär vid 8 kanske. Verkligen inte okej! Jag försökte somna om, men det gick ju sådär. Låg iallfall kvar i sängen tills det var ungefär 30 minuter kvar tills vi skulle dra.

Här hemma har jag väl mest städat, så att det ska se okej ut när pappa och Sisko kommer hem från Dublin. Sen när dom anländer drar väl jag till Leo igen, som vanligt. Haha

RSS 2.0