30 september

Blir en rätt bra dag idag hoppas jag! Ska iväg om 30 minuter för att attckera gymmet en stund med Ewe. Efter det är jag klar med det jag vet att jag ska göra. Blir väl kanske att dra förbi pappsen direkt efter gymmet, beror på klockan. Sen chilla med Leo ikväll, fastän jag vet att han kommer va tröttast i världen :(

Och för den som vill veta nåt väldigt ointressant så är mitt öra trasigt. Vet inte hur, men ja så kan det va!

29 september



Vaknade vid 12, sträckte på mig och FYFAN vad ont det gjorde!! Träningsvärken smög sig på under natten så blir inget träningspass idag har jag bestämt. Däremot så jobbar jag på att tömma tvättstugan på tvätt. Alltid bra när man bor ihop med 5 andra som inte har tid att tvätta :D
Så jag har bildat högar och snart är första maskinen klar, då äre dags för nästa osv. Lär väl va vaken ett tag ikväll om jag inte går ut och går istället för träningen. Känns bra att jag fortfarande är pepp på att träna. Kanske är det för att jag la ut nästan alla mina pengar på ett gymkort, eller så är det för att jag vet att jag kommer ha en instruktör som peppar mig till 1000!! :D

Haha, nu fortsätter min tvättdag där jag tjänar massa vuxenpoäng!
Hörs

did it

Klarade ju faktiskt av första passet idag med lite extra träning efteråt på rullbandet i 30 minuter. Så totalt en timmes ansträngningar! Inte dåligt för att vara mig!

Ska kolla färdigt på Salt nu med baby

Hörs nog

28 september

Har varit asduktig och snart gjort allt som står på min "att göra lista"
möte med jobbcoachen - check
arbetsförmedlingen - check
tvätta - check
klippa mig - check
fixa gymkort - check

Det som är kvar är väl ett pass core ikväll och att kolla färdigt på filmen som jag och Leo somnade ifrån igår.



Fick en rak lugg denhär gången till skillnad från sist! :D
väldigt oserri bild dessutom



Näe, nu ska jag dra vidare till Leo som förhoppningsvis är hemma!
Hörs

gym

Peppar träning nu! Blir att använda kuponger idag sen imorn efter mötet med jobbcoachen drar jag ut till korpen och inskaffar mig ett årskort eftersom det är "extrapris" till 30/9. Så 2000 spänn för ett helt år, med trevliga pass så att jag inte kan rymma eller vara lat som jag är nu!
Låter som en bra deal, eller?
Vet ju att jag inte gör nåt på gymmet när jag är själv så, gruppass blir asbra. Lite box, pilates, core osv :D

27 september

Är nog segast i världen idag. Ligger fortfarande i sängen har bara varit uppe och ätit frukost. Nu ska jag upp igen för att äta mat! Kanske drar till gymmet sen, har sånnadär gratiskuponger :DD

doobido

Om man skulle göra lite nytta kanske?
Japp! Ska fixa alla jobbcoach uppgifter och plocka iordning lite på rummet. Sen kanske äta nåt också är hungrig som fan!

Hörs

26 september

Gårdagen var trevlig, började med att jobba 5 timmar. Det gick väl bra, lyckades dölja min brutala utväxt med ett rosa band som alla andra använda som en scarf. Man måste utnyttja sakerna på bästa sätt. Gick bra att sälja rosa band också, så nu klirrar det i cancerfondens kassa.

Drog till Leo en stund efter jobbet innan pappa kom och hämtade mig för att köra bil en stund. Gick ju ganska hyfsat!
Stannade hos pappa sen och chillade tills det blev mat. Mia var där, trevligt att träffa henne! Blir ju inte så ofta och nästa gång verkar bli i typ februari. Blev i vilket fall som helst god mat! Pappa lagade nån fisk på P, potatismos, kantareller och grejer. Inget att klaga på!!

När maten var slut och ostkakan åkt ner så drog jag vidare. Blev att chilla hos Felix framför Zorro på tvn. Stannade där ett tag innan jag drog hem till Leo.

Nu har jag och Leo fixat lite med mitt hår så utväxten bara försvann. men har inte duschat än så vet ju inte säkert om den är borta i nacken. Svårt att se där!

23 september

Är tröttast i världen!
tänkte bara säga det, hörs!


17 september

Har varit på trafikskolan och kört bil. Gick ju rätt bra faktiskt bortsett från min lite för hårda inbromsning. Beställde ingen ny tid denhär gången, behöver ha lite mer tid att köra än sist.
Blev ett kort varv på stan med pappa innan han skjutsade mig till Leo där jag nu väntar på mamma. Sen bär det väl av till Mr. Rohnström där det ska klippas hår och vi ska nog gå och rösta också, duktiga som vi är!

Nae, har inget att skriva längre, så ska fortsätta med det jag är näst bäst på, att vila!

15 september

Heya!
Har varit en bra dag, började med att tvätta och dra igång diskmaskinen. Tog en promenad till pappa efter det och fick bråka lite med volvon som har en halvt trasig växellåda. Men när jag väl fått i ettan en gång så va det inga problem, dock sa pappa "den brukar inte va sådär snäll" fast sålänge det funkar när jag ska köra så.
Fick med mig en kasse plommon tillbaka till Leo.

Duschade och fixade mig lite innan jag drog till staden för att möta söten för att sen gå igenom varenda affär. Jag blev av med sådär 850 spänn, men har iallafall en helt okej outfit till lördagens kräftskiva.


kängor från Din Sko 499kr, jenasleggins från Vila 150kr,
 kofta från Gina Tricot 199kr


14 september

Blev att gå upp tidigt idag och det va inte kul ska ni veta! Trodde att jag skulle dö när det va dags att gå upp. Tog mig upp i vilket fall som helst, gick till mötet med min jobbcoach som bjöd på fikar, som varje tisdag. Fick beröm över mitt senaste personliga brev. Sen va det inte så mycket mer prat om viktiga saker utan om roliga saker som musik. Blev lite sur när hon sa att hon sett Bob Marley, men jag hade ändå ingen chans hah.

Sprang in en stund på jobbet och försökte bestämma hur det blir med helgerna framöver och blev insatt den 25. Tog en promenad hem efter det och tog ett asskönt bad i ungefär 2 timmar. Det är faktiskt ganska gött att va arbetslös ibland.

Nu ska jag slå en pling till min kära far och fråga om han låter mig köra bilen litegrann.
Hörs!


11 september

Det är lördag och jag är hos mamma. Har varit ute och promenerat hundarna. Nu försöker jag fixa mat, kyckling, pommes, grönsaker och nån sås. Blir antagligen bra när jag är klar. Resten av kvällen blir chill, är ensam till halv 10 så ska väl försöka komma ifatt Leo när det gäller Spartacus. Jävligt bra serie tycker jag!

Men! Jag ska återgå till matlagandet!


kvällens

Yes, detta är då kvällens underhållning! <33


7 september

Tjaa!
Har varit på jobbcoachmöte vilket alltid är lika trevligt, blir av nån anledning inte så mycket prat om viktiga saker utan mer vardagliga. Men fick ändå en uppgift till nästa vecka, vilket är samma som jag hade till denhär veckan, skriva fler personliga brev.

Va hemma en liten stund och vilade innan jag drog ut på en promenix ut till väster. Tänkte att jag skulle dricka lite vatten hos pappa eftersom jag va astörstig. Men näe, ingen öppnade när jag plingade på. Fick däremot reda på att min syster trodde att jag va nån postnisse så hon satt och väntade på att jag skulle gå :(
Jag har en väldigt ELAK syster!
Så jag fick gå tillbaka hem till Leo utan att ha druckit vatten och mina ben var segare än nånsin. Fick iallafall ihop en timmes snabb promenad. Skuttade in i duschen när jag kom tillbaka för att sen märka att Peter kommit hem, så en liten pratstund med honom samtidigt som jag plockade ur diskmaskinen. Fortsatte sen med sånnadär hemmasysslor och satte på en maskin tvätt.

Nu pluggas det lite teori, vilket inte är askul, men heyyyy, måste görat såå peace out

5 september

Vaknade 14.30 kändes gött att få sova ut ordentligt. Träffade Leo en stund och fick tillbaka busskortet som han lånade igår. Det pratades bara lite innan jag va tvungen att gå hem till pappa för att sätta mig i bilen hem till mamma.  Så nu är jag hos mamma och väntar på mat. TACOS äre som gäller ikväll :DD

Imorn åker jag tillbaka till min babe, saknar honom faktiskt!

Nu ska jag skriva färdigt lite tråkigt fixa-inför-mötet papper

4 september

Fick jobba som fan idag. Sisko ringde mig kvart över 8 och bad mig att cykla dirr till jobbet för att Calle hade glömt att han skulle jobba och dratt till Lettland. Så jag cyklade asfort och började plocka varor så gott det gick samtidigt som alla icke-ordinaire, vilket va alla, frågade saker hela tiden. Det slutade med att jag knappt hann att plocka upp allting, men som tur va var det rätt tomt på slutet så jag fick hjälp.

Nu chillar jag lite hos Leo och väntar på maten som består av pizza!

HÖÖÖRS!

3 september

Yes tillbaka efter att ha spenderat kvällen hos Leos morbror Markus där det kollades på fotboll. Bra att Sverige vann, dock synd att så många va tvugna att gå av pga skada. Fanns en assöt lurvig och busig kattunge där med haha, så osmart <3

Nu är det dags att sova så att man orkar jobba imorn utan ordinare personal, blir asbra ni vet!

hörs då natti!

bruuuuuummm

WOHOOOOOOOO
Peppar första körlektionen idag samtidigt som jag funderar på om febern verkligen har gått över. Men vem bryr sig, jag ska köra bil och ni borde kanske hålla er undan (:

Får skutta in på jobbet idag med, Malins son är sjuk, så jag jobbar åt henne. Gör inte mig så mycket, jag får mer cash

2 september

Tjaaa!

Fixade till tatueringen igår eftermiddag och har nu asont eftersom en viss Jonas slog på den hela kvällen ute. Men ja, tatueringen är ju bra för det.
Drog till onsdagsklubben senare på kvällen med Bella, träffade på Jonas, Filip, Simon och Tim. Det var en bra kväll och vi blev bjudna på drinkar, aldrig fel!
Cyklade lite vingligt hem vid halv3 och väckte Leo, sov några timmar och vaknade vid 8 för att upptäcka att dendär luriga tatueringsfebern smugit sig på och därmed illamåendet. Kunde inte somna om sen förns jag hade suttit och tänkt på äckliga spy-scener och spytt själv haha, asbra teknik!
Lyckades efter det somna och halvsov från och till. Vaknade varje gång jag omedvetet förflyttade kroppen så att tatueringen hamnade i madrassen och gjorde ont.
När jag senare orkade ta mig upp hade Leos mamma varit snällast i världen och köpt cocacola vanilj till mig. Orkade inte va uppe länge så sängen har varit bästa stället för mig idag.

Nu är klockan snart 7 och jag ligger fortfarande i sängen och mår illa osv. Imorn väntar första körlektionen såååå livsfarligt på vägarna imorn ni vet! 

RSS 2.0