I hate this song, 'cause it wasn't written for you

Jag har varit borta ett tag nu. Har inte direkt varit hemma.

I söndags åkte jag till Froggy, stannade där till onsdagen. Jobbade i måndags vilket inte va så jättekul, kom iväg lite sent på morgonen så fick cykla asfort till jobbet. Sen var det mycket folk i omgångar, och några tyskar så jag fick vara översättare - igen. Hostade en hel del också, så jag köpte med mig noskapin som inte hjälpte ett skit. Onödigt. Skulle ha jobbat i tisdags också, men så blev det inte, så vi sov väl till nångång innan 4, sen drog vi in till stan med Jonas. Det inhandlades lite saker, nödvändiga saker. Efter det blev det ett stopp på ming, Froggy och Jonas åt och jag tog en öl. När det mesta var uppätet och uppdrucket så började den långa vandringen med flera stopp hem. Det spelades och vanns.
I onsdags skulle vi upp tidigt för att åka till söderköping. Men det blev inte riktigt som det var tänkt med det. Vi kom iallafall iväg efter ett tag. Bilresan va seg och ja, dom hade gödslat på fälten vilken inte gjorde saken bättre. När vi va framm e så konstaterade jag, Froggy och Victoria att det inte fanns speciellt mycket att göra där och att det nog var en pensionärsstad. Men vi gick runt och sen upp till nåt ashögt berg och satt där ett tag medan vi väntade på deras mamma och farmor. Sen var det dags att stå i glasskön, eller, jag och Froggy stog inte i kön, vi gick runt lite och kom tillbaka ganska lagom. Att välja glass va dock inte så lätt, men det gick, efter ett tag. Massa choklad blev det, och så blev man för mätt :<
När vi kom tillbaka till motala så blev det donken också, jag tror inte att jag va speciellt hungrig men det mesta gick ner så jag måste ha varit lite huungrig. Sen hann vi inte med mycket mer. Kom hem till Froggy, la oss i soffan sen ringde mamma och sa att hon skulle komma och hämta mig.

söderköping



glass, söderköping






söderköping




















söderköping



















fesst

Igår så va det fest. Förfest hos Daniella som jag inte träffat på alltför lång tid. Det var trevligt, satt hemma hos henne, tog nån öl och nån cider. Vidare för att åka med bussen till stan, kom fram till att det går minsann fortare att gå. Så vi gick till hallen. Mycket folk, folk som man känner, folk som man träffat nån gång tidigare osv. Trevligt vard et iallafall. När det stängde så blev det sibyllas och mat för att sen dra vidare på efterfest hos Micka? jag tror att han heter så. Sen var vi ganska fast där tills nångång imorse. Kan inte påstå att det gick fort att ta sig hem, Dääni stannade lite väl ofta, hahah.

Vi kom hem vid 9 imorse och började laga mat. Satte oss framför tvn och kollade på film. Dääni gick och sov efter en stund men jag satt kvar. Nångång efter 11 försökte jag få liv i Dääni, men nej, det gick ju inte. Så jag åkte hem ändå. Kollade på film och somnade visst under tiden. Frida väckte mig igen vid 18.00 och sa att det var nog dags att gå upp.


hello new friend :*

Idag var det dags. Jag och Elinen begav oss in till staden vid kvart över elva. Vi gick runt lite och sen gick vi upp till Mässing. Fick sitta där en stund medan Sandra fixade med skisser och sånt. Sen när det var fixar så var det dags att sätta sig i den röda och svarta stolen som påminde lite om dom som är hos tandläkaren. Sen satt vi en stund, det gjordes rent och sen sattes skissen dit. Jag gick och kollade så att allt såg okej ut. Det såg mycket bra och jag kunde väl knappt vänta. Sandra plockade ihop maskinen och det pratades om det mesta. Bl.a kom gårdagens höjdpunkt upp igen "saltlökpeppar", det Une egentligen ville få sagt var "vitlökssalt"
Efter en stund var vi igång och det var verkligen inte så farligt som jag trodde. Jag hade förväntat mig en enorm smärta men icke. Visst att det kändes närmast handen, där gjorde det nästan ont på ett obehagligt sätt. Men jag stog ut, pratade med Elinen och Sandra om allt möjligt. Från tatueringar till skola och körsbär.
Ungefär 30 minuter senare va vi klara. Handleden plastades in och det pratades skötselråd och salvor. Sen betalade jag och gick därifrån med ett stort leende på läpparna.






ihhhh ^^^^

har inget vettigt att skriva mer än att jag trivs i någons sällskap väldigt mycket. Och det var trevligt igår, eller om det blir i förrgår nu kanske, vet inte. Men det var mysigt och sånt ^^
jag är glad och det kittlar i magen igen

Vi firade mig idag också, fyllde ju faktiskt 18. Så det blev lite mat och sånt. Presenter också, 1700kr, talrikar och sånt, lock/plattång, badlakan, polly, cider. Awesome! Fick ett sms från Madde också, så när hon kommer hem är det krogen som gäller.

home

jag är hemma, trött, äcklig(jag va iallafall äcklig tills jag duschade) bakis, opepp.

Festivalen va inget att klaga på mer än regnet kanske, det var inte så kul att få byta tält och gå omkring i blöta kläder och lera överallt. Men annars va allt bra. Trevligt folk, mysiga grannar, musik (bra och dålig) alkoholhaltig dryck. Och sen allt annat som jag inte orkar skriva för att jag är lite stressad och vill hinna sova några timmar i min säng innan jag drar vidare till Åland, vilket jag gör imorgon 10.15 går bussen härifrån och jag har tappat mitt busskort och det är ju inte lika kul. Fick betala kontant idag från linköping och jag som hade köpt ett busskort enbart för att ta mig till och från linköping.

Nu ska jag sova, ha det bra osv.
natti, puss :*

1 juli

Jag hamnade hos Froggy efter att jag varit vilse ett par minuter och haft en sur mamma. Det gjordes omte så mycket, vi kollade på tv och sen film. Efter det kom Jonas en stund och sa att han klarat teorin, så han va asglad.
Vi gick och åt också nångång, jag vet inte när. Men det var gott.
Kom hem till froggy igen och då va det dags att åka iväg nånstans med hans mamma. Så vi åkte, det blev inte så långvarit för vår del, va där tills dom andra skulle äta.

Vi gick till maxi, beställde smörgåstårta och köpte choklad. Gick hem och hade tänkt att vi skulle baka men det fanns inte tillräckligt med socker. Synd. Istället kollade vi på nån skum film  tills min sura mor ringde igen och undrade vart jag var ;<

Mysig dag iaf, jag är för lat för att skriva en massa.


Froggy och Axel (:



RSS 2.0