I love you more than you will ever know.

Pallar inte mer, sen du gjorde slut så har du varit ute och festat varje helg. Tror du verkligen att det gör saker bättre. Jag går med världens största klump i magen varje dag, men helgerna är värst. Hatar helger, vill utrota dom, vill utrota alla andra brudar som vill ha dig för att du är snyggast i världen. Du är min, du ska alltid vara min, det är så det ska vara. Om det inte va menat att va så skulle jag inte må såhär jävla dåligt, då skulle jag inte höra av mig varje dag och säga att jag älskar mer än allt annat och att jag gör vadsomhelst för att få vara med dig.

Och du säger att det inte är mig det är fel på. Men liksom, det måste vara fel på mig, jag måste ha gjort något fel, eller inte varit tillräcklig. För om det inte är nåt fel på mig, varför lämnar du mig? För det är inte dig det är fel på, jag älskar allt med dig, även om du är sur ibland så älskar jag dig, det finns inget som är bättre än dig.

Du säger också att du inte har tid att träffa mig, men du sa när du gjorde slut att vi skulle träffas en gång i veckan. Men du har inte tid att träffa mig, du har bara tid att träffa ALLA ANDRA!! Du säger att jag betyder jättemycket för dig och att du bryr dig om mig. Men det känns verkligen inte så, inte när du gör såhär. Om du verkligen bryr dig och gillar mig så mycket som du säger så borde du ha tid att träffa mig lika mycket som alla andra.

Jag förstår inte, enligt dig verkar det vara helt okej att du tvingar mig att släppa dig och sluta skicka sms, sluta ringa, sluta tänka på dig, sluta vilja umgås med dig, sluta med allt och sluta älska dig. Men det är inte okej att jag vill få dig tillbaka. Jag menar, jag kan inte heller ändra på mina känslor precis som du säger. Och jag kommer alltid älska dig, kommer alltid vänta på dig. Jag kanske hinner bli gammal och dö medan jag väntar, men då får det bli så, för jag älskar dig så mycket. Tror verkligen inte att du förstår hur mycket du betyder.

i will love you til' the day i die

Jag klarar inte dethär, klarar mig inte utan Leo. Vill inte leva utan honom. Älskar honom så jävla mycket. Jag saknar allt som har med honom att göra, och allting påminner om honom.
Alla säger att det kommer bli bättre med tiden, men det blir bara värre och värre för varje dag som går. Jag kan inte ens sova längre, har sovit 10 minuter sen i måndags och nu är det onsdag.
Vill inget annat än att vara med honom, skaffa barn, flytta ihop, åka på resor, gifta oss, bli gamla. Och allt annat som ingår. Det är det enda jag vill. Jag gör vadsomhelst för att få tillbaks honom.
Han är det bästa jag nånsin haft, det bästa jag någonsin kommer att ha haft. Den enda jag nånsin sagt jag älskar dig till, jävligt synd att jag fick säga det när det var försent. Planen var att säga det den kvällen han kom hit, men istället gjorde han slut. Det sista han sa va "dethär betyder inte hejdå, okej. Vi kommer fortfarande träffas"

Men nu har han sagt att han inte vill lägga tid på mig och därmed inte träffas. Klarar det verkligen inte och han vet det. Han vet allt dethär. Men nu...när han inte ens vill träffa mig känns det som att jag lika gärna kan dö, för han verkar inte bry sig allafall.

                                          Cause of death: love

Vill inte leva utan honom och jag kommer vänta tills jag dör om jag måste. För det kommer bli vi igen, det måste bli vi igen.



Minns när Leo sa: "elin, tkr du att vi borde ha ett "förhållande" ?:P låter skit fel men om du förstår vad ja menar.. jag vill men problemet är att jag vill inte ha nått förhållande om du inte är kvar i motala till hösten.. blir bara jobbigt isf"
och jag svarade "kan stanna tills du får flytta ^^"





i would take a bullet straight through my brain for you

Så är det. Jag saknar Leo mer än allt jag kan tänka mig.

Om man kunde få tillbaka någon genom att ge honom vad han vill ha, skulle jag ge allt han sa. Till vilket pris som helst. Jag gör vadsomhelst. Cause YOU are the world to me.

Du säger att jag kommer hitta någon om typ 5 år som jag kommer gifta mig med och skaffa barn med. Förhoppningsvis menar du att det är då du har kommit fram till att jag är den rätta och kommer tillbaka till mig. Undertiden väntar jag här, ensam.
Kommer inte klara av att vara med någon annan. Du är den bästa.
Allting känns rätt med dig. Kändes rätt redan från början, men vågade aldrig säga det, som vanligt ungefär.

Och jag älskar dig, det vet du. Men du vet nog inte att jag aldrig har sagt det till någon förut. Därför blev det sagt någon timme försent, vi var redan över då. Åtminstonde tyckte du det.

RSS 2.0