jobbbb

Ja, jag jobbade idag och drog mig upp halvt bakis vid halv 9 och tog en dusch eftersom det röktes inomhus igår och håret luktade inte allt för fräsht. Sen tvingade jag upp resten, Bella och Jacob. Vi åt frukost och sen drog vi i stort sett. Bella och Jacob försvann strax innan 10, samtidigt som jag började jobba.
Jobbet var hekt okej, lite stressigt vissa tider. Och enda gången jag fick sitta ner va när jag va tvungen att kissa. Så helt klart har jag haft fullt upp.
När jag slutat så hämtade Sisko  mig och vi tog en fika på ströget och åkte sen hem. Hemma somnade jag sådär asfort och sov till halv 7. Sisko väckte mig, men det minns jag inte.
Nu ska jag pcka fort som fan och dra hem till mor, för hon kommer snart och hämtar mig
pusss :*

fredag, fest

Efter skolan igår så drog jag och Bella till linköping, träffade Jacob, köpte saker. Bella köpte, jag valde :D
När vi kommit hem igen va båda två helt sega. Vi åt lite och fixade innan vi drog oss vidare mot gamla stan vid halv 9. Det var trevligt, och vissa va för onyktra. Hämtade Jacob lite senare typ vid 9. Sen flöt väl kvällen på, Rasta gjorde en dread som jag nu måste leva med. Men det gör inget ^^
Jag fick en del snygga bilder också, mest på folk jag inte känner dock. Men jag menar, hur många kände jag där?
Det hände både det ena och det andra innan jag, Bella och Jacob begav oss hemåt nångång efter 1. Vi kom hem och sov, fast jag somnade typ aldrig låg och halvsov till 6-7 på morgonen, när det bara va några timmar kvar tills jag skulle gå upp.

dag 1

Första dagen på jobbet. Lite svårt i början med alla knappar och saker, men det tog sig.
Var bara där 2 timmar idag och det var inte speciellt mycket folk. På lördag jobbar jag ungefär 10.00 - 14.00 det blir bra, så får väl Bella och Jacob ligga kvar hemma och sova hur länge de vill. Jag ska ju inte hem till mor förns på kvällen. Måste bara hitta mig ett par hela byxor och bra skor, och nej, jag ska inte köpa några nya skor. Sånt ska jag inte lägga pengar på förns nästa år. Får se hur bra det kommer gå, men man kan ju hoppas! :D

jobb och sånt

det är onsdag jag är trött. Somnade när jag kom hem och sov sådär två och en halv timme. Det var skönt. Tog en dusch på det och det var inte heller helt fel. Mamma hade under tiden jag sov och duschade lagat mat, pasta och köttfärssås. Så nu vet alla som läser vad matlådan består av imorgon.

Innan jag gick och sov så satt jag här. Telefonen ringde och mamma svarade och det visade sig vara till mig. Det var Sisko som trodde att hon hade ringt till min mobil vilket hon inte hade gjort. I vilket fall som helst så frågade hon när jag kunde komma förbi apoteket och prova på jobbet. Det bestämdes att detta händer imorgon efter skolan. Om allt går bra så skriver vi kontrakt och jag jobbar på lördag. Inte bäst att jobba på lördag eftersom jag ska ferra på fredag men fan, det löser sig jag får bara ta det aningen lugnare än vad tanken från början var. Gött att tjäna lite pengar, det blir nog sådär 300 på en dag. Kommer bara jobba 4 timmarspass vilket känns skönt, man kommer upp ganska tidigt och är sen inte helt slut när man har slutat jobba.
Får hoppas att allting fungerar bra imorgon bara! :D

måndag

måndagen bestod av 2 lektioner och teater.
Rätt slappt att komma tillbaka till skolan och dra på teater vid  lunch ^^

Teatern var rätt mysig och rolig "Ett drömspel" hette den. Ketchupfight och vatten som fyllde scenen. Härligt!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om den. Men helt klart värd att se tycker jag även om andra hälften var aningen seg.
På bussen när vi åkte hem så lånade Krille och Adam min kamera och bilderna blev ju sådär väldigt seriösa.


Åkte hem till pappa efteråt. Försökte att dricka te, vilket inte gick så bra. Det smakar konstigt!

foto

Jag va ute och fotade i söndags, ett tag sen nu men jag har inte varit hemma.
Slänger upp några av de bättre bilderna här ^^

                             

                        

           

kväll

Jag måste lugna ner mig lite efter alla dessa härliga skor jag vill köpa, men som jag inte har råd med. Så...

nu blir det film!!
puss


mat

Mamma och Pepe kom hem från affären för en stund sen. Grymt mycket mat hade de med sig. Hahah. Massa gott bara för att syrran inte är hemma.
Så nu har jag massor att välja på om jag blir hungrig!!

Imorn dra jag, mamma och Pepe in till linköping. De skulle  kolla på kläder, jag får se vad jag gör :D

dags att ha lov!

Sista dagen på jobbet, halvt stressigt.
Jag var med och startade maskine idag igen, men idag var det jag som blev halvt tvingad att stå i mitten, alltså i maskinen. Men det var trevligt det med, lite värme iallafall. Sen var det dags att bråka med mått, tider, tjocklek och sånt. Skapligt jobbigt trots att jag inte gjorde så mycket.
När allt väl kommit igång och jag skulle ta bort alla skivor som var fel så började kriget mellan mig och plasten. Jag flyttade på den och den gav mig stötar tillbaka. Inte så skönt. Va helt öm i fingrarna efter ett tag och sprang istället och fyllde på med material, som också visade sig vara dryg och gav mig stötar. Så ingen bra dag för mig idag. Värsta stöten var den jag fick i knät, det bara vek sig xD

Chefen va där idag också och jag skulle pratat lön med honom, men det fanns ingen tid, bara jag och pappa var där och det behövs två för att hinna med maskinen. Så vi får se, förhoppningsvis fixar pappa till det.

Slutade strax efter tre idag för att pappa skulle till sälen. Hans tåg gick typ halv fem.
Väl hemma har det inte hänt nåt, jag plcokade ur diskmaskinen. Mamma kommer och hämtar mig hlav åtta.
Jag funderar på att ta en grymt lång dusch, borde nog det också, har väl en hel del plast i håret :<

!!!!!!!!!!!!

JAG ORKAR INTE!!!!!!!!

okej, jobb idag vilket inte blev 7-16 utan 7-18.30 Jag var segast och tröttast.
Orkar troligtvis bara att jobba imorn också. På torsdag tänkte jag ta en fika med Sofie, så ska vi prata om nåt som hon ännu inte avslöjat ;<
Det lät inte alltför kul iallafall.
Resten av veckan ska jag sova och ta det lugnt, troligtvis måste jag plugga också.

Resten av kvällens tid som jag tänkt vara vaken blir väl sådär, hemsk. Alla vet eller inte vet, jag orkar inte skriva ner allting igen. Eller, igen är fel ord och egentligen vill jag skriva av mig. Men inte här, tar det i den andra bloggen, eller så skriver jag det bara nånstans. På ett papper kanske.

Nu ska jag gå och slösa tid på att göra inget och vara opepp.


Ring om det är nåt, som typ folk från england gör när jag sover på skrivbordet :*

14 februari

Det var en kall alla hjärtans dag. Jag gick och köpte rosor och fick sen skjuts in till stan. Därifrån gick jag till kyrkogården, hälsade på morfar och gav honom blommorna som gjorde det hela lite mer färgglatt. Jag stannade kvar där tills det blev alldeles för kallt.
Gick in till stan igen och tog bussen hem. Var hemma en stund och sen bar det av igen. Den här gången skulle Jacob hämtas inne i stan och Sisko skulle ändå till maxi, så vi följde med.
Hemma hände det inte så mycket, vi kollade på melodifestivalen, åt mat, kollade på film. Det var väl det. Lite trevligt med sällskap iaf, fastän han va lat :<

80tal

Så idag var det dags. Att springa runt i härliga färgade kläder med superfluffigt hår och vara allmänt disco. Härligt. Annjelina var väl min typ livvakt, antar jag. HAHAHA.
Ganska kul hade jag trots att Bella och Alex va på mig. Rätt kul att retas, speciellt med Bella så nu lyder planen så att jag får betalt för att se ut som jag gjorde idag, och jag menar, att få betalt för sitt utseende har inte varit fel vad jag vet.
Första konserten gick väl lite sådär, saknades folk och allt var rörigt. Men vi tog oss igenom det.
På vägen ner till idrotten gick jag för första gången i år utan skor på asfalt, inte helt skönt men bättre än höga klackar. VA inte med på idrotten utan satt istället och inspekterade resten av klassen som försökte följa Alex förklaringar(kommer inte på det rätta ordet)
Roligt.

Kvällen var mysig och det mesta gick bra. Min hals svek en gång, och strålkastarna var lite jobbiga att ha i ögonen, man såg inte publiken. Retsen var mysigt. Backstage var allt mysigt, det var lite porr och dans, fotografering, påklädning, avklädning och slappande.

Alex var ju bra och gick ut på scenen i kalsonger (Y)

rått/mus huvud

Ingen härlig upptäckt jag gjorde imorse. Busan, vår hund, tuggade på något som knastrade som fan. Och eftersom hon stoppade in det i munnen när jag närmade mig visste jag att det var något som hon egentligen inte fick ha. Hon gör alltid så då, ganska avslöjande.
I vilket fall som helst orkade jag inte tända, vilket jag nu ångrar. Så jag böjde mig ner och tog ut det hon hade i munnen. Och redan när jag tog i det kändes det så fel på formen. La det på diskbänken och tände lampan. Jag blev sjukt äcklad och fick kväljningar när jag såg vad jag just tagit i. Ja, det var ett mushuvud med helt bruten käke, väl synliga tänder och utan kött, mer än den slemsan som hängde där halsen eller kroppen skulle ha varit.
Halvt chockad och äcklad så väckte jag mamma och sa "jag tror Busan har ätit en mus."
Hon gick upp, kollade och konstaterade "ja, hehe, det har hon"

Jag gick och tvättade händerna hur många gånger som helst med massa tvål. Kände mig ändå äcklig, men vad mer kunde jag göra?

onsdag

jag försov mig och missade svenskan igen! :<
sen gick skolan på rätt bra. Jag och Alex sprang runt hela körtimmen och satte upp affisher om koncerten imorn. Färgskrivaren var dock dryg och gav upp ;<
Så svart vitt fick det bli.

Hade prov på fotokursen. Helt segt, gjorde massa fel. Hoppas dock på ett godkänt. Fick även tips om en fototävling som jag redan bestämt mig för att delta i. Det blir bra. jag menar vem tackar nej till 750 spänn för en bild? Inte jag!

När jag kom hem, 16.45, så duschade jag, färgade håret, duschade igen. Därefter torkade jag det och började krusa skiten inför morgondagen. Det tog mig sådär 4 timmar att krusa hela håret, jag lär bli sur om det har försvunnit imorn :<

måndag/tisdag

Gårdagen var helt kass. Försov mig som en bra början på veckan. Skolan var okej och så vidare. Men när jag väl kommit hem. Usch!

Skulle ta ut en glassak (som man brukar göra potatisgratäng i) ur kylskåpet, fick stå med den i ena handen ett tag innan jag kunde gå och ställa ifrån mig den. Och precis när jag skulle ställa ner den så kände jag hur mitt finger flyttade på sig och inte längre satt där det skulle. Kunde knappt röra på det, helt låst på nåt sätt. Så jag blev så gott som tvungen att dra tillbaka det och det var inte helt smärtfritt. Men nu efteråt var det värt det, fastän det såg väldigt roligt ut innan.


Idag så började dagen med fotografisk bild och jag kirrade sådär en uppgift på 2 timmar. Så kass! Scannade in en bild, redigerade det som behövdes. Alltså alla repor och damm och sånt. Sen blev min lärare lite smått intresserad av kameran jag köpt och vill kolla hur teleobjektivet var. Så hon provade och utbrast "man kan ju studera fåglar med dethär"
Kul reaktion. Sen la jag in alla bilder från kameran i datorn så att jag slipper släpa på kameran.
Lise blev allt mer glad, eller vad är detdär ordet. Inte mer glad utan...?
Skit samma, iaf blev hon imponerad av vissa bilder. så nu har jag lite som jag kan använda imorn.




Kom precis på att jag har fotoprov imorn också, det sög. Jag orkar inte plugga, nej! Har lite matte som måste göras med, 34 uppgifter, 36 med de stora. Tills på fredag, egentligen torsdag men lektionen är inställd för musikarna, som måste bära och rigga upp i aulan inför våra två koncerter. Pepp!

skylten

Igår drog jag iväg till skylten med Freddie och resten av ATGB. Det var trevligt, fastän vi blev ganska lost inne i linköping när vi skulle ta oss med bilen till Ågatan. Det gick ju sådär.
Träffade lite annat folk där som man kände, typ, Krille och Elin..
Har inget direkt ork att skriva här, är helt slut.
Egentligen vill jag slänga upp en bild här, men kan inte lägga in bilderna på denhär datorn :< Så det får bli senare, typ på måndag eller så när jag är hos mamma  igen.
Spelningen var bra och hemvägen var lite spännande för vi hamnade någonstans som jag inte har en aning om vart det var, men hem kom vi ju så det var ju bra :D

Tack för en bra kväll <33

torsdag

sovmorgon och jag försov mig rätt mycket. Vaknade sådär 20 minuter innan bussen gick. Så det blev till att stressa runt lite på morgonen.
Historia första timmen och det var helt okej, jobbade lite med "frågorna utan svar" eller, svaren fanns inte direkt skrivna i texten. Vi kollade på nån film om efypten också, om deras högkultur och så.
Matte efter det och alla var sura på Janne(vår lärare) Vi gick igenom "pq" -formeln. Och han babblade på alldeles för fort och visade allt för fort så ingen förstod efter hans 20 minuter långa genomgång. Detta gjorde inte att vi gillade honom något mer utan tvärtom - mindre!
Jag hjälpte Stina lite, när jag väl kommit på hur det hela fungerade. Så förhoppningsvis förstår hon något eftersom hon kom fram till rätt svar.
Gitarrlektion och vi satt och räknade och spelade efter noter. Och när det mesta satt så spelade jag fel ton, helt värt. Men det löste sig mot slutet, så i helgen ska jag fortsätta att räkna och spela.
Idrott, volleyboll. Alex var på mig redan när jag kom in i salen. Han är alltid på mig och jag vet inte varför?!
Inte för att jag bryr mig speciellt, brukar skratta lite åt det han säger och sen gå. Men inte på ett elakt sätt. Sen var vi igång med allt, röda armar, och sånt. Ni vet väl hur det blir när det är volleyboll som gäller. I matchen så spelade vi om vem som skulle plocka undan nät och sånt. Som tur var så vann vi, så vi slapp.

Hemma var tanken att jag skulle plugga men icke. Satte mig här direkt när jag kom hem . Läste ut engelskaboken. Som var väldigt vacker de sista 80 sidorna. En bra bok som fick mig att gråta i timmar, har aldrig läst en så känslosam bok förut. Väldigt bra skriven.
Sen drog jag till maxi för att storhandla med Sisko. Vidare till fars jobb och lämnade av lite mat till honom. Sen sprang vi runt lite där innan vi åkte hem igen. Och nu pluggar jag trafikkunskap! Wohooo!
Inte pepp på att ha prov imorn ;<

onsdag

Lise var sjuk vilket betydde att jag slutade 12.20
Jag och Bella drog en runda på stan och maxi för att hon skulle inskaffa sig lite saker :D

Åkte hem i världens kallaste buss.

Sen jag kom hem har jag pluggat och är därmed snart klar med engelska romanen och har också hunnit plugga lite trafikkunskap. Prov på fredag. Nu ska jag strax gå tillbaka till pluggandet, var bara tvungen att kolla lite saker först :D
puss

<3

Inskaffade mig ett par grymt snygga solglasögon idag. Helt nöjd, rea var det på dom också alltså ännu bättre.
Ska nog, när jag har råd köpa ett par blåa, aningen mörkare än de jag såg idag. det blir grymt nästa sommar!





v. 6

ny vecka, massor att göra. eller rättare sagt; mer att göra. Inte nog med att vi har:
-engelska romanen
-matteinlämningsskiten
-trafikprov
-fotosak

vi har också ett arbete om Canada på engelska som ska redovisas vecka 10. Vi får se till att hela vår grupp (Stina, Ewe, Robin.H och jag) kommer till lektionerna så att vi kan jobba med det.

Det blev pizza nu till kvällen och jag är mätt efter lite mindre än halva och det finns ingen här längre som äter upp rester mer än hundarna. Så imorgon blir det pizza för min del.

Ska dra ifrån daorn vidare till mitt rum och göra något inte särskilt bra, men det behövs idag. jag känner det. Kanske att jag skriver av mig i andra bloggen om det imorgon, När tankarna är någorlunda utrensade eller indelade i grupper där dom ligger på plats tills det dras upp på nytt.

RSS 2.0