31

Jag lyckades förstöra allting ännu mer nu. Fan!

Förlåt, men jag var nog minst lika irriterad som du var. Du hade ju iaf något att välja mellan mer än att dra och inte dra. Jag har inget sånt val. Och det känns som om det blir att stanna hemma, men då kommer det bli en kväll till som är likadan som denhär, och som de kvällarna hemma hos mamma. Så jag vet inte. Men det känns skitdåligt just nu. Dessutom glider vi isär om du inte redan har märkt det. </3

Jag får se hur jag gör imorn, vad jag orkar. Kommer nog vara riktigt jävla sur, som jag varit ett tag nu.

slaughter your enemies

Jag mår skit nu, igen. Precis som för några dagar sen. Jag trodde att allt var fixat. Men antagligen inte.
Det enda du gjorde var att ge mig och Amanda falska förhoppningar, igen.

Väldigt snällt av dig att säga till dagen innan. Fuck you!
Jag pallar inte.
Och jag tror fortfarande inte att du ville, inte ens ifrån början.
Hoppas helt serri att allt kommer gå åt helvete för dig. Att inget går din väg.

"Bollen rullar på en hårig spegel"

Hade sovmorgon idag. Skönt, jag behövde verkligen dendär extra timmen.
När jag kom till skolan skulle vi ha audition xD Vi hade kul. Eftersom ingen ville ha kör som kom alla på låtar och typ "öhh, kan nån denhär?" och om någon kunde den så var det bara att spela. Det mest lyckade var när kabeln till min gitarr lossnade mitt i mitt solo, dumma Jesper som stog på kabeln. Vi hade i alla fall kul.
Jag och Jelena drog ihop en hög och körde Umbrella bara för skojs skull. Det blev helt okej för att vara första gången man spelade den tillsammans. Sen spelade jag och Jelena 2 akustiska låtar med. Får se om nån av dom kommer med. Och jag hoppas verkligen att Umbrella kommer med, det skulle vara så jävla kul att komma ut till alla skolor som har tröttnat på den låten och spela den :D

Efter den lektionen hade vi engelska, läxförhöret gick fett bra kändes det som i alla fall. Vi fick också tillbaka det provet vi skrev för ett tag sen. Jag fick VG på båda delarna. Lyckat! (:

Sen hade jag och Sara sånglektion. Vi sjöng nån låt som hette typ "Smile" jag kände igen den asmycket. Men inte vet inte varför.

Efter det had vi svenska. Vi fortsatte med lyrik och vi fick skriva metaforer. Inte så speciellt kul.

29

Gårdagen var hemsk. Verkligen hemsk. Jag känner mig fortfarande dum. Inte över igår utan över det som hänt innan. Sättet jag varit på o.s.v

Det är inte så mycket bättre idag. Kanske lite, men inte mycket.
Har igentligen ingen lust att skriva här, men jag kan ju nämna att det blev en riktigt nice inspelning när hon och Matti spelade och sjöng.
Om jag ska vara ärlig så suger de. Men det är galet kul xD
titta själva:

http://www.youtube.com/watch?v=N4TgA0OzudU

Det blev en del noter skrivna på nästsista lektionen också :O


image35


27.

Jag ogillar denhär helgen starkt. Allting har gått dåligt. Och det har bara blivit sämre och sämre för varje dag, det är säkert så det kommer fortsätta hela veckan.

Idag var jag i stallet. Red en bit, mamma och Pepe följde med och gick med Chablis. Allting gick bra tills vi skulle vända och gå hem. Då ville inte Ella som jag ville. Så hon började småspringa och när jag försökte få henne att stanna så blev hon sur och bockade. Men jag fick stopp på henne ett par gånger, men då gick hon baklänges istället och upp i skogen. Jag fick vända efter ett tag för att jag inte skulle ha orkat sitta kvar speciellt länge till. Det tog ett tag innan jag kunde vända henne, men det gick sen. Mamma fick rida hem. Jag nöjde mig med att ta Chablis. Det gick inte så bra för mamma heller i början.
När vi väl kommit tillbaka till stallet så var det massa folk där, eller i alla fal de andra som har sina hästar där. Vi va kvar där ett tag, fixade med maten och så.

Var hemma ett tag, ungefär en timme. sen åkte vi till stan och köpte kinamat. Gott. Men jag åt för mycket, som vanligt. Så jag mår illa nu.

Och jag vill att Amanda ska svara när man ringer till henne >.<



Jag blev väldigt sur igår, så om det gick ut över någon som läser dethär så ber jag om ursäkt.

26/1

Gick upp alldeles för tidigt idag och det är pappas fel. Han får helt serri inte lura mig sådär. Han sa att Kenny, pappas bror, skulle komma och hämta mig vid 10. Så jag gick upp halv 9 för att jag skulle hinna duscha och så. Sen kom dom inte förns 12. Då blev jag rätt sur. Jag som verkligen hade behövt den sömnen. Har varit astrött en hel vecka och sen får man inte ens sova ut när det är helg, >,<
Vi kom till pappa vid 12.20 då drog jag ner till mitt rum och någon hade städat där. Det såg ganska bra ut om jag ska vara ärlig. Sen satt jag där ett par timmar och spelade gitarr. Jag hade verkligen saknat min elgitarr. Frida kom in till mig en stund och vi körde ett par låtar. Och hon sa en ackordsföljd och jag skulle komma på vilken låt det var. Men jag kom bara på andra låtar som gick likadant som den hon tänkte på.
Lite senare åt vi. Det var gott. Pappas mat är alltid god, det är bra. Sen satt vi bara och pratade en massa, mestadels om kök. Vet inte varför, men det var trevligt i alla fall.
När vi hade ätit paj också så gick jag ner till mig igen. Tänkte igenom om jag ska sätta i hårförlägningen igen, men då måste jag köpa aluminium-ringar för jag pallar inte limma, det var så jobbigt. Jag tror ändå att jag ska göra det. Mitt hår känns så tråkigt nu. Och fult. Jag vill att det ska växa jättefort så att jag kan göra det jag vill med det.

Jag åkte hem till mamma igen sen. Vid 20.00. Och nu är jag här, men vår dator funkar inte...igen. Men Pepe är här och han har sin laptop med sig, så jag fick låna den :D

Mamma skulle hämtat min mobil idag. Men den hade fortfarande inte kommit. Den skulle ha gjort det igår, men inte. Men de läste på nåt papper där att jag kanske får en ny mobil. Jag hoppas nästan på det, för min display var inte så fin. Den har 711 repor och sprickor. Det värsta är att jag måste stå ut med den feta, fula mobilen som jag inte ens vaknar av längre.

is, is, is

En helt okej fredag, den var faktiskt rolig.
Det var segt på morgonen, men jag orkade för första gången denhär veckan sminka mig. Det kändes bra.
Matte: Lektionen gick ganska fort när man väl kommit igång att räkna. Har prov nästa onsdag på ekvationer. Det känns redan nu som om det kommer gå bra, då jag knappt hat behövt någon hjälp med det jag gjort  hittills.
Samhäll: Rätt kul lektion. Vi gjorde nästan inget av det vi skulle Jelena och jag. Vi satt och pratade med Robin och Matti om allt från krig till grisar till pungkulor. Riktigt bra ämnen. Hur galet som helst att det fanns nån slags tråd som tog oss från det ena till det andra. Kul var det i alla fall. Jag tror faktiskt att vi är klara med att stryka under en massa skit på våra papper och jag vet att dom blev kopierade. Nästa vecka får vi jobba skiten ur oss!
Ensemble: Nice lektion. Ganska slappt om man bortser från att allt verkligen hatade m ig och Krille i början. Hans kabel var det glapp i. Och min gitarr funkade inte. Sen funkade inte min kabel heller.  När vi väl kom igång gick det bra. Surt bara att jag är enda gitarristen. Vi blir utan ett solo denhär gången. Om inte jag tvingar Jelena att byta grupp. Just nu kör vi Beatles - All your lovin' den är rätt skön. Dessutom är det bara ett enda jobbigt ackord - C+
Idrott: Väldigt lyckad lektion måste jag ändå erkänna. Vi va på isstadion hela lektionen. Jag fick låna et par skidskor och en blå hjälm. Det gick inte speciellt bra för min del i början. Vi lekte lekar. Självklart var man tvungen att vara snabb för att vinna. Jag klarade mig ett par gånger då jag fortfarande vinglade. Fram mot slutet av leken så hade jag fått upp farten men visste fortfarande inte hur man bromsade så varje gång jag kom över till andra sidan så tog det jättestopp när jag åkte rakt in i sarjen. Det hördes ganska mycket, men det gjorde inte ont.
När lekandet var över så åkte vi runt lite. Filip som inte åkte alls tog kort med Stinas feting-kamera <3 Jag åkte runt med min lilla kamera och filmade istället. De filmerna finns på youtube nu. Spelade lite bandy med Kalle, Stina, Jelena och Matti. Det var Jag, Stina och Kalle mot Jelena och Matti. Jag gjorde faktiskt mål en gång, fast då höll Kalle fast Matti. Men ändå, det var ett mål.

När vi slutat tog jag och Stina bussen in till stan. Hon åkte vidare hem och jag träffade snyggot Amanda :* sen träffade jag också Filip (:
Jag och Amanda gjorde inte särskilt mycket, vi gick mest runt och gjorde ingenting. Eller vi kollade på jättesöta kläder. Och pratade om en massa. (:

Jag tog 14.35 bussen hem. När jag kom hem fick jag reda på att mamma hade varit och tagit bort Prins, vår hund. Han hade en tumör i magen, det är antagligen därför han har mått så dåligt den sista tiden. Det var säkert bäst såhär, även om jag knappt pallar det. Allting ska verkligen hända på samma gång, det är jämt så. ):

R.I.P
image34

improvisation

Det har gått ett par dagar nu. Dom har inte direkt varit värda att skriva något om. Det har inte hänt något speciellt och jag har mått skit. Det gör jag fortfarande. Men denhär dagen är nästan värd att skriva om.

Hade drama på morgonen. Det var nog roligaste lektionen hittills. Vi "tränade" olika gångstilar. Det var phett kul. Speciellt eftersom alla överdrivde för att det hela skulle bli så mycket tydligare och roligare. Sen blev det att para ihop sig två och två. Det blev Jelena och jag, inte så förvånande. Sen fick vi bestämma varandras gångstilar till improvisationen. Jelena fick "Inåt med fötterna, på två led, med häfterna framåt." Jag fick "Inåt med fötterna, på ett led, bröstet framåt"
Det hela slutade med att jag hade en vit, ful peruk, riktigt feta glasögon som var ihoptejpade på mitten och som man inte såg ett skit med (gratis fylla som Robin sa) sen hade jag nog världens fulaste ljusrosa och lila väst på mig, och en vit handväska.
Jelena hade en byggarbetarhjälm i plast, en penna och sen var det nog nåt mer.
Ska försöka få tag på de bilderna som Adam tog, bara för att ha något att skratta åt.

De andra lektionerna räknas inte. De var inte speciellt roliga. Men på lunchrasten kom min kamera fram och det blev en oseriös film på typ halva klassen.
Sista lektionen skule kunna vara värd att nämna. Vi hade estetisk orientering. Alla var jättetrötta och verkligen oseriösa. Så det var ganska kul när vi skulle sjunga. Jag vet i alla fall två stycken som hade askul. Jelena och Matti. Det lät ehm, kul :D

När vi slutat så körde jag och Jelena igenom FFTL - Emily eftersom vi troligtvis kommer spela in den sen, med den andra låten. Kanske att det blir tre låtar. Det beror på.

Tvingade Bella och Robin att gå in till stan. Jag är så snäll ibland. Sen tog jag bussen hem.
Nu har jag bakat, jag fuskade en del, men det var mammas fel. Det var hon som tvingade mig att använda dendär läskiga pulverblandningen.

Öppet hus = skola

Idag var det öppet hus på Platen. Galet segt att gå upp när man varit uppe till typ två.
Men det funkade efter x antal tankar om att "jag är sjuk idag" och sen "men jag lovade att inte dissa Jelena. Nu går jag upp"
Sen tänkte jag så ett par gånger men gick ändå inte upp. Kollade på klockan efter ett tag. Det var först då jag reagerade på att jag verkligen var tvungen att gå upp för att hinna. Jag gick faktiskt upp då. Tvingade i mig själv en macka även om jag inte var ett dugg hungrig. Sen blev det ett par tabletter också. Det kändes bäst så. När jag ätit sprang jag fram och tillbaka, letade efter saker som jag trodde att jag hade flyttat på men så var det inte. Allting låg där det skulle - i min soffa bland tusen andra saker. Sen sprang jag upp igen för att sminka mig. Det var för mörkt där nere efter det att jag hade sönder en lampa i måndags. Sisko gick upp lite försent. Hon skulle ha väckt mig kvart i nio. Men det var pappa som gjorde det istället. Det måste varit första gången han kom ihåg nåt (:
Sisko sa det sen. Att jag kanske skulle komma några minuter försent till skolan. Det blev så och jag lyckades glömma min mössa i soffan. Och jag som inte ska till pappa förns om två veckor.

Kom till skolan strax efter nio. I bilen hade jag blivit utfrågad om  trafikregler. Trevligt att någon tar mig på allvar när det gäller övningskörning. Kom i alla fall dit. Gick upp till musik. Det var ganska tomt, jag blev redan då nervös över att Jelena inte skulle komma och började tänka en massa. Hon var ju inte i skolan igår. Och vad skulle jag göra om hon inte kom? Skulle jag spela ändå?
Jag fick låna Mattis mobil sen. Då var Jelena precis utanför dörren. Det var skönt.
Vi kollade upp schemat, vi skulle spela 10.38 och 12.08. Exakta tider som inte var lika exakta när det väl var dags. Första gången gick det segt, min mick strejkade och typ ramlade och ville absolut inte som jag eller någon annan ville. Vet inte ens hur det lät. Eller om det var något ljud alls. Första låten gick i alla fall bra tycker jag. Jelena behöver ju knappt någon mick för att höras :D
När vi hade spelat första gången drog vi upp till musik igen. Då skulle vi ha kör i en timme. Det gick bra. Det kom lite folk då och då. Men vi fortsatte. Jag och Jelena var lika serri som vi brukar vara när vi har lektioner -host-
Låtarna vi sjöng gick väl bra. Kunde inte riktigt vår stämma på den första. Men det är skit samma. Den som inte vet hur den går vet ju inte om vi sjunger rätt eller fel. Andra låten gick bättre. Den är roligare också. Det är bara en låt i mängden som innnehåller ett "Tjo!" Fast det passar bäst i just denhär låten, när det kommer på slutet när vi har ökat tempot i en hel vers och refräng. Det är liksom som en lättnad när man kommer dit, man vet att det är det sista och man tar i extra mycket. Det är kul, det låter kul.
Senare var det dags att spela igen. Det kändes bättre redan innan. Rösten var uppvärmd och jag kände mig ganska säker på att jag kunde låtarna. Efter att Robin, Jonas och Matti hade spelat så körde vi. Lyckat värre att spela fel det första man gör. Det är så det går om man sitter och tänker på annat samtidigt. Man glömmer helt bort vart man är i låten. Så det blev typ "eh, detdär var en provomgång så nu kör vi på riktigt" Jelena är bra på att komma på saker i nödlägen. Tur för mig!
Sen körde vi på "riktigt" Det gick bra. Första låten blev riktigt lyckad när jag väl kom igång på gitarren. För Jelenas del gick det också bra, något fel här och där men det var det nog ingen som märkte. Och min mick strejkade inte heller, bara lite i början, innan vi började.
Andra låten gick bättre för min del. Den gick nog sämre för Jelenas del. Haha, det är ju som sagt skillnad mellan C och Am.
Jag tackar Tom för texten :D
Nästa steg blir att spela in den med trummor och några fler gitarrer. Robin skulle jobba på ett soft komp. Det blir nog bra. Sen får vi se vad vi gör med den. Det kanske blir något seriöst. Om man har tur.
Vi hade kul, det är ändå det viktiga. Träffade på Amanda och Annie. De är sötast, puss på dom <3 Och de lär ju vara bäst och söka till musik till hösten. Då har jag dom precis där jag vill ha dom! Och jag kommer kunna leka med dom massor. Och jag kommer tröttna på Amanda, vi kommer bli så sura på varandra, precis som om vi var syskon. Det har hänt förut.
Var med Amanda en stund när vi hade spelat färdigt. Hon väntade på bussen och jag väntade på mamsi. Jag dissade Amanda sen när mamsi kom. Men det gjorde nog inget hoppas jag.

Jag och mamsi åkte till maxi sen, handlade lite. Åkte hem sen.  Jag pallade knappt öppna bildörren, det blåste för mycket + att jag är svagast i världen.

Sen har jag inte gjort mycket. Jag somnade en stund. Sen fick jag för mig att ladda ner lite nice musik. Hittade dock inte det jag letade efter. Men jag hittade en massa annan bra skit! <3


maahbuss

Idag var en bra dag. Efter skolan i alla fall.
Skolan gick ganska segt och Jelena var inte där. Det gjorde inte det hela bättre.
Matten gick bra, den brukar gå bra. Vi fick tillbaka några gamla läxförhör. Det såg bra ut.
Samhällskunskapen gick sämre. Eftersom Jelena inte var i skolan idag. Hade inte jag några papper att arbeta med. Och anledningen till att Jelena tog papprena var att det alltid brukar vara jag som är sjuk. Men jag hjälpte Stina. Jag strök faktiskt under 3 rader. (:
Ensemblen var nice. Det gick rätt bra för oss. Även om jag spelade fel, men jag spelade som Pelle hade lärt mig att c-dur skalan gick. Men det sket sig, den andra var ändå lättare :P Fic ganska mycket beröm av vår lärare för att vi spelade utan någon som sjöng. Han sa att det var bra att man inte förlitade sig på sångaren utan kunde veta vart i låten man var ändå. Sen blev det vist en egen låt, antagligen. Ingen sång. Bara instrumentalt på den. Den har dock inget namn än. Men det blir väl något riktigt oserri antar jag.
Efter det slutade jag. Mamma sa att jag inte fick vara med på idrotten och jag säger inte emot :D
Åkte hem istället. Eller jag åkte till stan. Sen fick jag gå resten för jag orkade inte vänta på bussen i 25 minuter. Kom hem vi halv ett eller tolv kommer inte ihåg.
Senare vid fyra åkte jag till fornåsa för att träffa Timmy/Chilih...vet inte vad jag ska säga än.. >.<
Det var en förvirrande bussresa och jag fattade ingenting. Men det har jag vant mig vid.
Hade i vilket fall som hellst trevligt. Filmen var bra, maten var god och sällskapet var bra (:
Kommer inte på något vettigt att skriva. Så jag ger upp innan jag somnar här.
Godnatt folks!<3

1½ år

Idag är jag sjuk. Ganska skönt att få sova ett par timmar extra när man inte kunnat soav på hela natten för att man hela tiden vaknat och hostat. Jag gick upp vid halv tolv. Skulle prata med syrran och märte att jag inte kunde prata. Det var bara min mun som rörde sig med det kom inte fram nåt ljud. Jobbigt. Fick anstränga mig för att få fram viskningar. men jag börjar få tillbaka rösten nu. Hoppas att den håller på lördag när vi ska sjunga.
Självklart när man är hemma så ska det hända något som man inte vill ska hända. Jag brände mig på kaminen igen. Det blev värre denhär gången brände bort huden. Men så går det när man är för seg för att känna efter eller märka saker. Det blev inte ens varmt förns efteråt.

Det är också min och Amandas 1½ års dag idag<3 Inte för att jag direkt hade någon koll på det, men Amanda hade. Den 17 Juli lär det bli röj. Det är iaf vad jag hoppas på. Det blev ju inte speciellt lyckat förra året med regn och skit.

Jag skriver kanske något mer här lite senare. Jag pallar inte riktigt att sitta här just nu.

16

Igår fyllde tre saker år :D
Det va Jelena, Linda och Bella. Kul för dom.

Idag tyckte jag att jag var duktig som vaknade själv och gick upp 05.40 för att jag tänkte duscha. Men då, precis när jag skulle gå ut ur mitt rum så hörde jag att syrran va uppe. Vilket betydde att hon skulle duscha. Så jag hann inte. Hon är dum.

Hade drama första lektionen, vilket fortfarande består av lekar. Phett kul att köra kull och blunda med en annan som styr. Fast det var lite läskigt också. Det var ännu roligare när vi skulle göra stillbilderna, men vi fick inte visa upp alla våra. Ska göra det nästa vecka istället.
Sen hade vi samhäll och vi var i mediateket för att än en gång få reda på hur man söker artiklar. Det gick bäst för mig och Jelena. Jag tror faktiskt att vi har tillräckligt med fakta för att klara av att göra dendär uppsatsen som ska vara på fyra a4.
Mattelektionen gick segt. Alla var hur hungriga som helst. Dessutom hade vi en vikarie som verkligen hatade oss. Vilket gjorde att vi typ bara satt och glodde. Jag var ifs klar, eller jag har typ en uppgift kvar men vafan jag har två lektioner på mig.

Efter lunchen hade vi estetisk orientering. Då fick jag, Jelena, Madde, Emmeli och Sara redovisa våra trubadurer. Det gick ganska segt. Och jag kunde inte prata, som vanligt. De flesta orden blev helt fel. Men det gör inget.
Klassråd sista kvarten eller något. Det gav inte så mycket. Om jag ska vara ärlig kommer jag inte ihåg ett skit av vad vi pratade om.

När vi slutat stannade jag, Bella, Robin, Krille och Adam kvar. Senare åkte Bella, Robin och jag in till stan, även om jag verkligen ville gå. Sen tog de sin buss och jag gick runt på stan.
Träffade på Daniella och Jenny lite senare, följde med hem till dom. Sen gick jag och Dääni ut med Asta. Hon är jättesöt!! Och hon gillar pinnar :D
När vi kom in igen gjorde vi inte mkt. Eller jag lekte lite med Asta så jag har fått en del bitmärken i händerna, men det gör inget.
Sen blev jag tvungen att skynda mig in till stan igen för att inte missa bussen.

Kom hem 16.35 kanske. Mötte mamma på vägen hem från bussen. Hon skulle ha ringt och frågat om min mobil men det hade hon glömt, precis som hon alltid gör.

helgs

ycJag mäker att jag har varit lite slarvig med att skriva här. men det är nog ingen som dör för det. Eller, det dör ju folk men inte pga av det.

I fredags blev jag väldigt sur på någon/några och det håller i sig fortfarande.

Helgen var helt okej. I alla fall på lördagen och söndagen. Eller inte hela söndagen men den tiden som jag inte behövde vara själv. Elin kom hit vid 7 eller om det var halv 8 i lördags kväll. Vi satt hemma hos mig ett tag. Sen drog vi in till stan, Elin åt på med eller utan. Sen träffade vi på lite folk bl.a Filip, Carro, Forss, Josefin(e?), Oliver och några fler tror jag. Det var trevligt, eller det beror ju på hur man ser det. Beror ganska mycket på hur man ser det faktiskt.
Senare gick vi hem med Carro och Johanna. Det var nog den bästa nattpromenaden på länge, eller i alla fall den roligaste. Detta säger det mesta "GYTTJEBOLLAR KLADDIGA MUUMS" eller typ "KLADDIGA STIGS GYTTJEBOLLAR MUMS"
Det var väldigt kul. Jag tror dock inte att någon förstår vad vi menar.

Söndagen var nice. Jag och Elin satt vid datorn större delen av dagen. Senare bestämde vi oss för att gå ut och fota lite. Så vi gjorde oss iordning och då hann det att bli mörkt ute, men vi chansade och gick ut i alla fall och gick dit där vi hade tänkt att vara. När vi väl kom dit kom vi fram till att det var alldeles för mörkt. Så det var bara att vända hem igen. Kom hem och frös som as. Men vi hade inte gett upp! Vi skulle fota. Så vi intog garaget, satte upp ett lakan på dörren och flyttade på lite saker. Det var rätt kul och oseriöst. :D
Elin åkte hem sen på kvällen, det var trist. Det var även då hela huset förändrades till något som var väldigt nära obeboligt. Jag pallade knappt att vara på mitt rum. Kunde inte sova sen heller, även om jag visste att jag skulle upp ganska tidigt.


Igår började nya schemat. Dramalektionen var roligast, har nog aldrig hunnit med att leka så mycket på lektionstid förut :D Det kändes bra, och jag har en känsla av att den kursen kommer bli jättekul. Jag kommer inte ihåg så mycket mer av gårdagen. Eller, jag kommer att vi gick runt och kollade på olika individuella val till 2an. Det blir nog fotografisk bild för min del.

"olja, olja, olja"

Ännu en vecka är avklarad. Måndagen var seg vad jag minns av den. Inte så konstigt när man har legat och sovit till 4 på eftermiddagen i en vecka. Tisdagen kommer jag inte ihåg ett skit av, den var säkert tråkig. Onsdagen var helt okej. Hade två musiklära lektioner där vi än en gång fick skriva låtar. Men denhär gången på rätt sätt. Alltså att man först skriver noterna för att sedan be någon annan spela. Men vi spelade inte upp då. I torsdags hände det en del. Hade först håltimme till 10.10 men eftersom det inte går någon buss runt 9 så fick jag ta 8 bussen. När jag kom till skolan så träffade jag på två bildare (Stina och Bella) de ville spela lite. Så jag fick dra med dom up till ett rum och spela lite. Det gick ju nästan bra för dom. Speciellt när de satte sig bakom trummorna och inte vet vad de ska göra utan slår på det som finns att slå på. Efter en stund hittade jag en del papper som någon/några hade lämnat. Och eftersom jag inte hade så mycket för mig så blev det att ta ett av papprena och spela. Lyckades dock få tag på "umbrella" men det är skit samma. Visst den är uttjatat men den är ändå värd att kunna för att reta de som verkligen hatar den :D
När vi suttit där en timme typ så gick vi ut därifrån. Stina och Bella lyckades få konstiga blickar riktade mot sig då det satt en hel hög med folk utanför däribland Jelena. Det var engelska sen, längst upp och jag trodde att jag skulle dö. Trappor är verkligen inte något för mig. Men lektionen gick ganska fort. Och vi, jag och Jelena lyckades att inte prata allt för mycket tyska. Det är ett stort framsteg, lektionerna innan lovet bestod av mer tyska än engelska.
Sen var det naturkunskap och det äckliga provet för vg/mvg stog på tur. Det blev ungefär 3 A4 på 3 frågor. Även om jag tror att den första frågan tog mest plats. Vet inte varför men det kändes som om jag hade all tid i världen när jag började. Men sen när jag kom till sista frågan fattade jag knappt vad det var jag skulle skriva. Och jag var tvungen att tänka igenom hela vattenuppgiften vi skrev för ett tag sen. Inte för att jag direkt kom fram till något, eftersom det "vattnet" som uppgiften handlade om inte alls var somdet vattnet jag hade skrivit om. Det sög ganska mycket. Jag hoppas i vilket fall som helst att det gick bra och att jag får mitt mvg. Annars känns det som slöseri med tid att ha suttit där och skrivit en massa när man var jättehungrig. När man kunde ha ätit. Efter lunchen hade vi estetisk orientering. De som skulle ha redovisat var inte där så det blev kör istället. Vi var ungefär 10 pers när vi hade Stina och Bella med oss. Alltid något. Sjöng världens sjukaste låt. Men kul hade vi minsann. Det enda jag och Jelena fick sjunga var "olja, olja, olja, olja, olja, olja" Så otroligt bra text. Hoppas det blir något mer nästa gång. Hämtade skolkataloger sen eftersom vi är segast i världen på att lämna in lappar. Nästan hela klassen ser helt borta ut. Det är bra :D

Dagen började med ett förhör i matte om ekvationer. Inte speciellt svårt men det kändes onödigt. Fick jobba vidare med det sen. Är snart klar med det som jag tror att vi ska vara klara med nästa vecka. Sen hade vi musiklära, det är nice. Vi spelade upp idag. Jag fick spela Jelenas, det var ganska svårt även om jag vet att jag kunde allting precis innan jag skulle spela upp. Så vi fick spela om ett par gånger. Men det var inte bara mig det hände.Jag tog mig i alla fall igenom. På svenskan fortsatte vi med ett häft om musik och mitt i allting så skulle vi skriva ner olika förkortningar som man kan använda när man chattar med folk. Vi struntade i den, kom fram till att det skulle ta oss minst en hel lektion att skriva ner de förkortningar vi kan. Får skriva ner ett par stycken nu i helgen istället.
På lunchen utmanade jag Jelena i att äta mest. Jag vann :D Men jag fick igen sen, på idrotten.
Det var en ovanligt händelserik idrottslektion. Först blev det som vanligt att vi var sist och inte hade en aning om vart vi skulle vara. Men kollade upp det och kom fram till att vi skulle vara i pingisen. på vägen dit träffade vi på TC och hon sa att vi skulle gå åt andra hållet för att det är närmre. Sant, det var närmre, men hur mycket brukar jag och Jelena tänka?
I vilket fall som  helst tog vi den vägen, upp för trappen och sen till en dörr. Problemet var att vi inte visste vilken dörr. Jelena ryckte i den första, den var låst och TC sa att det var fel. "Den längst bort är det" sa hon.
Jelena gick dit öppnade dörren och var helt inställd på att det var rätt dörr. Precis när hon skulle gå ut genom dörren inser hon att den går ut. Den dörren åkte igen ganska fort. Sista dörren, jag tror att det var den sista dörren som fanns där var iaf rätt. När vi väl kommit dit så fick vi tillbaka våra delprov. Det var nice, jag, TC och Jelena fick lika mycket 20/22 alltså MVG. Jag och Jelena blev typ "hej, jag brukar inte få mer än 2 bokstäver på mina prov och kanske något plus eller minus"
Sedan började vi med att jogga, jobbigt var det. Jag har knappt rört mig på 2 veckor så det gick segt. Men det blev roligare sen. När de efterlängtade övningarna började. Jelena fick även sin chans att ge igen på mig. Det är inte mitt fel att jag är hur svag som helst. Men jag hamnade inte i väggen även om Kalle(vår lärare) tyckte att jag skulle det. Men han är dum. Sen blev det en hel del andra övningar. Det var rätt kul att leda Jelena när hon hoppade på ett ben genom att dra i det som hon inte hoppade på. Båda var nära att ramla flera gånger. Vilket vi redan misstänkt skulle hända innan lektionen. Det hönde aldrig, eller vi ramlade men inte på det sättet vi trodde. Det var mer så att vi inte kunde sitta med benen och armarna i luften och hålla balansen så båda ramlade baklänges ett par gånger. Sen gick vi skottkärra, om man nu säger så :/ Jag chansar. För Jelenas del gick det bra. Sen var det min tur.  Det första Jelena gjorde var att klaga och typ skrika "upp med röven" istället dunkade jag i golvet med huvet, la mig ner och asgarvade. Det var inte ens kul igentligen.  Det hjälpte inte när Kalle kom och tittade konstigt på mig och typ skrattade till. Sen var det det vanliga om att jag kunde om jag bara försökte. Men jag försökte och det gick inte. Ingenting går när man skrattar. Efter ett tag gick det, en bit. sen la jag mig ner igen. Det kändes säkrare på golvet.
Efter det kom vi på en ny sport. Den funkade nästan. Den kommer funka om jag och Jelena får lite tid att öva. Inte för att Kalle tror att vi klarar det men vi ska visa honom. Vi klarade faktiskt lite idag. :D

Gick in till stan med Bella, Stina och Annjelina sen. Fast sen tog jag bussen hem direkt.

miss murder

Har varit med Elinen sen igår. Träffade henne på maxi när de handlade. Sen satt jag och Elin utanför och väntade på att de andra skulle handla färdigt. Segt gick det.
Men sen när vi kom hem till Elin så gick det inte så segt längre. I alla fall så tyckte inte jag det. Visst att första filmen vi tittade på var seg, den andra var också ganska seg. Men det var trevligt ändå. För er som undrar vad de va vi såg så var det Polisskolan 3 och 4. Till det blev det bullar, chips, hallonöhm..nånting. Sen gick vi upp en stund, satt vid datorn för att sedan går ner till det som då hade blivit en bastu och kolla på mer film.
Det blev Simpson the movie. Den var bättre än de andra två. :D och till det blev det ännu mer att äta. Glass, som i börjaan smakade jordgubb även om det var vanilj / nypon, sen vet jag inte riktigt vad det smakade. Till det blev det för min del vatten. Och för Elins del blev det te.
När vi efter flera om och men fick vi igång filmen så att allting stämde så var det bara att breda ut sig i soffan och typ halvsova. Slappt var det!

Senare satte vi oss vid datorn. Sen satt vi där tills vi gick och la oss. Vilket blev runt 6 nångång. Men innan vi sov hade inget att göra så vi drog fram Elins mattebok och tittade i den, sen tittade vi på matematiska formler som jag absolut inte fattade ett skit av. Vilket betyder att matte C kommer gå åt helvete för min del. Typ "hejdå ljudteknik" ):

Idag vaknade jag av att Elin höll i min mobil. Jag fattade inte varför först men det visade sig vara så att mamma ringde. jobbet hade ringt till henne och bett henne att jobba och sagt ja. Eftersom det bara gick två bussar ifrån vadstena idag så vart det lite svårt eftersom mamma skulle börja jobba fyra och om jag skulle tagit tidigaste bussen hade jag varit inne i motala halv fyra och då skulle inte mamma hinna till jobbet. När vi lagt på så somnade vi om. och sov ända tills mamma ringde en andra gång. Hon undrade då om jag hade bestämt mig för hur jag skulle göra, om jag skulle ta en buss och åka hem till pappa eller om jag skulle stanna hos Elin. Jag hade inte bestämt mig och jag sa att jag skulle ringa upp senare.
Där någonstans gick vi upp, satte oss vid datorn igen. Upptäckte att en viss Sofie ville ha snöbollskrig. Jag gick till fönstret för att få klart för mig att det var tillräckligt mycket snö för det. Och ja, det var det. Även om jag inte vill ha nån snö, den är bara irriterande.
Sen åt vi lite, kollade på Elins katter som måste vara de smartaste katterna i världen -host-
Jag tog en buss in till motala kvart i fem. Åkte hem till pappa. När jag kom ner till mitt rum så visade det sig att jag visst kan döda kaktusar. Sisko som hade försäkrat mig om att det inte gick att ta död på dom. Vi får se hur länge fikusen överlever.
Jag åt där, och försökte komma ihåg gitarrläxan, men det gick inte. Alldeles för svåra ackord för att de ska kunna memoreras. Jag kan några av dom, men jag kommer inte ihåg vad de heter.

Mamma hämtade mig halv tio, vi åkte hem och jag fick för en gångs skull med mig alla mina skivor som jag har saknat.
Och nu sitter jag här, tycker synd om folket som ska stå ut med mig de närmaste veckorna. Jag kommer inte att vara på humör för något. Jag kommer bara vara sur, mest på mig själv faktiskt. Jag vet knappt vad det är jag håller på med. Det kommer sluta dåligt. Mycket dåligt denhär gången. Och jag känner mig dum som började, om det nu var så att det var jag som började. Jag vet inte, minns inte. Eller så vill jag inte minnas. Så är det nog, att jag inte vill minnas.


Forget

Filip kom hit igår. Det va nice. även om jag var tvungen att gå upp tidigt för att han tog 13.25 bussen från stan.
När han kom hit gjorde vi inte speciellt mycket. Störde syrran när hon satt vid datorn, kollade på några filmer osv.
Idag så vaknade jag ganska tidigt. Om jag får bestämma. Vid 4 gick jag och Filip till Medevi för att bussen gick därifrån 20 i 5. När han hade åkt så väntade jag på att mamsi skulle komma och hämta mig.
Hemma har jag itne gjort speciellt mycket. Har mest bara suttit framför tv'n eller spelat gitarr. Men det är ganska skönt det med.
Jag måste dock hinna att vända tillbaka dygnet innan skolan börjar igen, vilket är på måndag. Har en känsla av att jag inte kommer att hinna med det. Ska till Elinen imorn blev det vist sagt. Eller hon mutade mig med hembakade bullar. Något som man inte säger nej till om man inte måste. Ska vara där tills på söndag. Sen får vi se hur många kilon jag har gått upp när ja kommer hem xD

Har också kommit på att jag faktiskt har saknat skolan lite. Kanske inte lektionerna, men i alla fall större delen av klassen. Och jag tänker inte lämna min kamera hemma. För man vet aldrig vad som händer. Som vissa kanske har märkt. Det blir ganska lätt en och annat håltimme där vi är oss själva. Vilket betyder att vi är som små barn. Springer runt som idioter och leker :D
Men det är bara kul. Sånt som man bjuder på lite då och då. Fler filmer blir det ju också troligtvis. Om inte så har jag blivit sjuk och då får någon vettig person ta och slå mig. Eller åtminstonde säga till mig.

Dessutom färgade jag håret i brist på annat i tisdags vid typ 3 på natten. Därav mitt snygga ansikte :D
image32



RSS 2.0