the party don't stop til' sunday night

Då var det dags!
Jag och Freddie förbereder oss och snart bär det av till stan och sen vidare till Stockholm -->Rosersberg. Kommer nog bli en bra vecka, lite shopping, nån öl på stan, utgång osv.


kap

Ajjemen, två lektioner idag. Började med religion. Jag, Ewe och Stina fick redovisa vårt arbete som vi gjorde igår, om buddha. Det gick bra, alla tre hade skrivit ner allt i ordning efter hur det stog på wikipedia. Och vår lärare, som jag fortfarande inte kan namnet på, såg glad ut. Kanske var det för att vi va den enda gruppen som gjort det vi skulle.
Gehör vid 9 och det va förhör på en massa noter och tonarter. Eftersom det va gehöret vi skulle träna upp så fick vi ingen ton från pianot utan skulle med hjälp av vår intelligenta hjärna klara att sättat ändå. Vilket fungerade så länge tonarten var C-dur. Sen gick det utför, slutade med lite allsång med läraren, vars gehör är otroligt mycket bättre än vårt.
Jag och Ewe hade tidigare satt upp oss på en tid i studion, så där hamnade vi igen som vanligt på fredagar. Fixade till gitarrspåren, basen och började fixa ljudet på baskaggen och virveln. Vi har en del kvar att göra, men det löser sig. Robin(mannen som borde komma till skolan) saknas dock en hel del vid dessa tillfällen.

Tog bussen hem halv 12 men kom inte så långt. Kom till korsningen där bussen, 302, kände för att va lite busig och bytte fil, gasade och körde bort sidspegeln på en lastbil. Så långt kom vi. Så medan bussen stog halvvägs ut i den korsande vägen så stog chauffören och pratade med lastbilschauffören för att reda ut det hela. Det slutade självklart med att jag missade bussen ut till väster.
Det gjorde inte så mycket märkte jag sådär i efterhand. Gick in på vero moda, kollade runt lite innan jag hittade ett rea-ställ, dom är alltid intressanta. Så gick runt ett varv och hittade en skjorta, likadan som den svarta jag köpte för 269,50kr, men denhär är i någon nyans av blått och kostade endast 99kr. Kände mig asglad när jag såg att de hade en enda kvar och att det var min storlek. Mitt andra kap denhär veckan. I förrgår inhandlades det en mascara, ordinarie pris: 145kr, sänkt till: 49,50kr.

Har nog lyckats med denhär veckan. Får se hur mycket pengar som bränns nästa vecka i Stockholm. I vilket fall som helst så är det äntligen lov, och det ska bli asskönt.

 

 

 







update

Yes, dags att skriva lite här igen då.
Alla hjärtans dag i söndags och jag va aspepp och bakade en hjärtformad tårta. Leo kom förbi också, lite mysigt fastän han mest satt framför tvn och skällde ut fotbollsspelarna. I måndags hade jag fet sovmorgon, tyckte jag 12.10 trodde jag tills jag kom till skolan och då va det minsann inte förns 13.20 jag började. Blev att bara sitta och va seg i soffan.
Tisdagen va jag aspepp på semlor, så tjatade nog hela dagen på Leo. Så på vägen hem köptes det semlor. Senare på kvällen va det dags att träna litegrann. En timme på crosstrainern medan Leo hade fotbollsträning. Fick skjuts till Leo och det duschades och åts varma mackor, dock alldeles för många ;<

I onsdags hade vi studiedag vilket betydde att man kunde sova länge, vilket vi såklart utnyttjade. Gus kom förbi en snabbis, av vilken anledning vet jag inte. In till stan efter det. Beställde ny tid för att få fortsätta på min babe på ryggen, mums! Så onsdagen vecka 9 är det dags igen. Längtar som ett as! En liten fika på det innan det drogs bort till gymmet för ett styrkepass. Mage, rygg och lite armar. Tog sista bussen hem till mamma och fastnade lite framför os. Anja flög litegran :(

Upp tidigt idag, första lektionen bestog mestadels av att bära ner instrument och annat bra till aulan där vi nu ska repa inför en kommande musikal. Efter det började den roliga dagen. Fika: kakor, kaffe, bullar och saft. Sen lite pratande om vad man kan göra efter gymnasiet och hur viktigt det är att man får betyg i alla kurser för att få rätt behörighet. Sen blev det sagostund, alla lärare fick berätta om deras liv, hur de kommit dit dom är idag och såntdär härligt. Lunch på det och sen en massa gamla esteter som pratade om sig, så ännu mer historier om livets gång. Därefter va det slut, sådär vid halv 3.

Fastnade i en stol sen, fram till 4 då jag kände att det var dags att åka hem. Så nu sitter jag här, har varit och hämtat saker hos mamma. Ska väl fixa till dendär religionen och gehören som vi har tills imorn.

bio

Va på bio i söndags med Leo, Gus, Kalle, Simon, Jocke och Oscar, glömde skriva i förra inlägget hah.
Kollade på Snabba cash, helt okej rulle. Mer än okej, den va bra, skulle kunna se den ett par gånger till (Y)


ny vecka

Tisdag idag, lite segt. Film på historian första timmen. Sen nutida konst, fick även betyget i kultur, G.

Tycker väl att Leo borde få följa med till stockholm på lovet, men så ser det inte ut. Verkar vara ett stort nej som inte går att ändra på. Synd!






nyy bild

peppeppeppe

Ajjemen, jag peppar fest som ett jävla as ikväll. Har varit vaken sen halv 8 imorse, men det ska inte hindra mig från att dra ut och ha så satans kul som det bara går. Helst utan att ha sönder skorna, vilket jag brukar lyckas med.

Va på donken efter jobbet med Leo och Dante, lite trevligt sådär. Alla blev asmätta så det blev en liten promenad till lokalen där Ågrim befann sig, så det blev till att chilla där en stund. Gick hem med Leo sen eftersom alla inte fick plats i bilen. Blev lite mys och lite film och såntdär.

Gick hem sen och har suttit här och bara peppat och letat och peppat lite mer. tror att jag börjar få andra antingen galna eller lite mer peppa! Grymt!

Ska in i dimman, kanske ses, isf, påminn mig imorn! haha :D

gym

Religionsprov direkt på morgonen gick väl sådär. Det stog alldeles still innan jag ens kunde börja skriva. Lite musikteori på det och ja, vi hade gehörövningar. Därefter intog jag, Ewe och Robin studion och började mixa, eller, vi klippte till sången litegrann.

Sen blev det att sitta i soffan ett bra tag innan vi gick ner och åt lite. Upp till soffan igen tills Robin skulle dra, då drog jag till gymmet. Ida och Unni va också där så vi körde på som as. Kommer antagligen ha ont i varenda muskel imorgon, har redan ont föresten.

Borde börja baka snart, jag håller i fikat på jobbet imorn. Eftersom det är ett gäng brudar..kvinnor.. så funkar nog kladdkaka asbra. Ska iväg och kolla på Robins band sen, vid 7 så måste baka innan och helst innan någon börjar med maten..annars får jag baka när jag kommer hem..funkar nog också. Bara det blir klart tills imorn.

inspelning

Skola idag, kom försent men missade antagligen inte så mycket eftersom de höll på att spela in lite grejer när jag kom dit. Lite roligt och krångligt fram och tillbaka och uppochner och sånt. Ni vet!
Efter det blev det lite nutida konst som gick väldigt trögt framåt eftersom jag va astrött och knappt fick sova inatt. Leos fel vågar jag nog påstå.
Hade lite ensemble efter lunchen som jag faktiskt tillbringade i matsalen. det gick bra, lite I want you back, it's a mans mans world och jammin'
Mysiga låtar med mysiga människor. Sen blev det som vanligt att jag fastnade i soffan ett bra tag. Sen följde jag med Leo och Ludde när de skulle köpa lite grejer och jag fick i uppgift att köpa loka åt Brandt. När vi kom tillbaka hamnade vi i soffan och väntade på att killen som stämde pianot skulle bli klar så att det kunde börhas att spela in lite slaskgitarr och senare trummor. Jag som va uttråkad stannade nog bara kvar för att ha nåt att göra. Så hjälpte till med uppmickning och inspelning. När trummorna var lagda och va åtminstonde nästan helt i rätt takt så bestämde vi oss för att vara klara. Fick skjuts av Leos föräldrar hem, asbra :D

Här hemma händer det som vanligt inte så mycket. Borde helt seriöst plugga lite på hinduismen, vi har prov imorn. Lite kul ska det bli, för det känns som om jag kan en hel del utan att plugga, har varit med på lektionerna. Slutar tidigt imorn också, vid 11 tror jag. Först provet, sen lite gehör och efter det blir det att mixa lite med Ewe och Robin, blir asmysigt ska ni se!

RSS 2.0