hårfix

Rymde från skolan igår och hamnade i en frisörstol i Linköping. Annie och en till brud fixade mitt hår, så no more utväxt och så blev det i stort sett vitt. Det är mysigt och jag gillar det. Det var trevliga timmar där, det småpratades om det mesta och lite sånt. Blev att stressa lite till bussen sen, och på vägen ropade Bella på mig. Har inte träffat henne på ett tag, så när Annie va djupt försjunken i musiken satte jag mig vid Bella så pratades det litegrann. Saknar henne rätt mycket, vi hade trevliga luncher i skolan :D

Idag hade vi sådär 30 minuter religion innan vi slutade 08.30 verkligen inte okej. Åt litegrann och gick ner till gymmet, va rätt seg, fortfarande trött antar jag så orkade inte med så mycket som jag tänkt. Blev mest kondition och lite mage. Fick sitta och vänta på mamma efter det och när hon kom åkte vi och handlade massa mat. Jag fick en bok med recept, med huvudingrediensen kyckling. Jag kommer leva bra när jag flyttar. Kyckling varje dag, mums!
Tog lite kort på all snö när jag kom hem och konstaterade att man bara kan gå ner till veden och upp igen, resten är fyllt med snö. Borde kanske skotta lite.






kass bild blir det med


träning

Tränade igår, det gick bra tycker jag nog. Först 20 minuter på rullbandet och sen 80 minuter på crosstrainern, sammanlagt spdör 900 kalorier. Lika bra eftersom jag låg i soffan hela söndagen och beställde hem pizza när Leo kom förbi, fick lite ångest där ett tag.

Idag var det skola igen och jag somnade nog ett antal gånger på bussen, rätt sega lektioner också vågar jag påstå. Historia där lärarnissen pratar på som fan så man inte hinner skriva. Sen Ludmilla på det, hennes lektioner är normalt sett sega så är man trött så somnar man nästan. Kör därefter och ja, det va inte heller sådär askul. Sen var det slut på lektioner vid 11. Men eftersom bussarna är dryga så satt jag kvar i skolan och väntade på mamma som skulle äta lunch med nån kompis. Gick väldigt segt och kom inte hem förns efter 4.

Så nu ska jag fixa lite grejer medan jag faktistk sitter vid datorn, vilket inte händer så ofta längre.

dagar

Åkte till Linköping i torsdags och skulle byta min ukulele. Fredrik skulle följa med, men som jag redan innan misstänkte så sov han. Men han kom sen, när jag hade fått tag på honom. Så vi virrade runt lite, gick fel och sådär, men vi hittade till jam och jag bytte min ukulele. Letade efter nåt bra, mysigt fik efter det och det var väl aningen svårare och när vi väl hittat ett och satt oss ner konstaterade vi att det var kallt att sitta vid dörren. Gick en sväng förbi banken efter det, för att Fredrik skulle fixa nåt. Efter det så tog vi varsin buss hem.

Kom hem och åt litegrann innan jag tog en buss hem till Leo där det inte hände speciellt mycket. Jag somnade väl ganska fort. Inte så rolig natt eftersom Leo hela tiden skulle kolla om jag sov genom att fråga mig, och självklart vaknade jag varje gång. Lite elakt av honom. Kom till skolan och det var lite ljudteknik/mixning som gällde. Det gick bra. Efter det hade vi ett jävla hål fram till ungefär 1 då vi hade religion. Ganska rolig lektion måste jag erkänna :D
När den lektionen tog slut så åts det knäckemackor i matsalen och pratades om melodifestival och grejer.
Blev en sväng till gymmet med Leo, Ludde och nån mer också, kändes bra fastän jag bara körde på dendär crosstrainer saken. Hem och slänga sig i duschen asfort innan jag sprang över till Jelena för att kolla på handboll. Det var iallafall tanken, sen blev det mat och bärs och vindruvor och polly också, men det var bara plus. Sprang tillbaka till mig i nån reklam i lets dance, borstade tänderna och la mig. Asbra.

Vaknade innan klockan ringde imorse och va pigg, lite surt faktiskt. Men bra på nåt sätt, jag kom upp och kunde ta det ganska lugnt. Trodde jag. Det visade sig att bussen ännu en gång åkt för tidigt så jag fick skynda mig bort förbi östenssons och gå på där. Jobbet gick okej, rätt mcyket att göra.

Ikväll händer det nog inget om jag inte ska baka...får se.

this is how it goes

det har gått ett tag igen. Jelena fyllde 19 i fredags så det blev fest på kvällen. Samma dag tatuerade jag mig, och kom en bra bit, har inte fixat  nån bild än. Men gör väl det snart.
I lördags var edt öppet hus så va tvungen att gå upp tidigt, sen var det inte direkt kul där heller. Spelade några låtar och satt mest. När det va slut så gick jag och Leo ner till gymmet och va där en och en halv timme. Jag kunde inte göra så mycket pga tatueringen så gick på rullband hela tiden haha.

Sen dess har inte hänt något direkt. Jag har legat och tänkt resten av helgen och jag antar att det fortsätter. Känns lite sådär, börjar gråta hela tiden. Men jag måste ta mig igenom skiten i vilket fall som helst. Dock så vill jag flytta, iallafall åka bort ett tag, några veckor, men inte själv. Jag vill ha sällskap, ensamheten är inget att lita på.




you make me happy whether you know it or not




headline

Rätt bra dag igår. jobbade först och det var inte allt för jobbigt. fick skriva på ett nytt avtal så är anställd till maj -klirr-
kom hem sådär vid 2 och satte igång en maskin tvätt innan jag började baka kladdkaka. När den var klar var det träning som stog på schemat, så ca.20 minuter på crosstrainern med mysig musik. en dusch på det och sen kom Leo hit. Drog till östenssons och köpte godis och såntdär för att sen komma in i värmen och parkera framför tvn tills det inte fanns nåt att kolla på längre.
Bytte hus inte så lång tid efter det. Så en nattpromenad i kylan hem till Leo där det blev ännu en film innan det skulle sovas.

Vaknade sådär halv 2 och blev upptvingad fast, ja, det gick inte så bra. Jag låg kvar tills jag ville gå upp. Lite frukost på det och Leo hade sönder köket haha! :D

Tog en buss hem och satte mig här, tänker antagligen inte göra något mer idag är trött som fan.

trading places

Två lektioner idag, kultur som blev mer som en sammanfattning av romantiken. Ljudtekniken gjorde jag inte så mycket, satte i en kabel haha. Det spelades in synt på Rosanna så nu är väl den klar.

Hamnade i en fåtölj sen och satt där ungefär två timmar innan jag, Jolin, Hanne och Robin tog bussen in till stan. De drog till donken och jag åkte hem. Har inte hänt ett skit här, suttit och chillat bara.

Konstaterade nyss att det är askallt i det hörnet som datorn står, känns inte sådär askul! Fryser ju handen av mig. Ska nog försöka hitta källan till denhär kylan, det är inte ventilen iallafall för den har jag skruvat åt så det inte kommer in  nån luft. Dock är väl fönstret halvt trasigt men...det borde inte vara det heller.

Imorgon ska det jobbas, känns väl sådär. Men om det blir lagom tyst så jag kan somna i tid så är det ingen fara. Leo kommer nog hit på eftermiddagen och då ska det fikas. Vilket betyder att jag, efter jobbet ska ställa mig och baka kladdkaka. Blir awesome!

tja

Fick skjuts till skolan idag av Pepe för att jag började 10, trodde jag. Började 10.10 så hade väl inte jättefel. Fick veta att det va den enda lektionen vi skulle ha vilket kändes lite sådär. Blev en sväng ner till nautilus och jag fixade med mitt kort osv. Sen tränades det lite med Leo. Jag var lat och orkade inte så mycket, så satt mest och bara tittade.
Tog bussen hem till pappa efter det och åt massor med mat och frukt innan jag tog en asvarm dusch och sen skuttade in i bastun och blev varm.
Ganska bra dag ändå.

new year

Det har varit nyår och så. Ganska trevligt bortsett från kylan. Blev att umgås med Leo, Simon, Gus m.fl på stan. Mest sibylla, det va varmt där. Sen blev det att dra hem till Leo och kolla på Harry Potter haha.
Sen har det inte hänt så mycket. Har varit hos mamma och totalvänt på dygnet. Inatt stog jag och bakade limemuffins och diskade fram till halv 1 sen blev det en film. Asnice. Men jag antar att det är dags att börja vända tillbaka på allt. Imorgon ska jag fortsätta städa mitt rum, drar ut på det, blir jobbigt att göra allt på en dag. Sen kanske jag skriver lite på projektarbetet som inte är lika roligt. Ungefär lika kul som att städa.
Hoppas att det blir ett bra år också. Att jags ka börja träna är väl alltid ett steg åt rätt håll. Sen han dendär arbetslösheten blir inte lika kul.

Bjuder på en skitbild också!

 


RSS 2.0