oj ja jävlar

Ojoj vilken helg! Har inte hunnit sova i min säng än. Drygt!
Fredagen spenderades i furulid med folk och en brasa, asbra och såntdär. Och igår hamnade jag i linkan med sisko och vi köpte typ till min klänning bland annat.
Kvällen spenderades hos jonte, nåra närdar som lanade... yes, helt okej. Kom hem sådär lagom till att det var ljust :D och blev väckt av leo typ 11 eller nåt åt det hållet :(

ska spendera denhär dagen här, chilla och grejer ni vet!

I'm feeling like a star...

...you can't stop my shine

Bra vecka kan jag påstå, igår var det opponering av projektarbeten som gällde. Alla blev väl lite sågade, men skönt att det är över bara att fixa till alla småsaker. På lunchen blev det att gå på koncert, elever från slovakien. Riktigt grymma va dom, mest klassiskt men ändå asbra.

Stan med Leo och fika på ubbes. Efter det gick vi åt olika håll, jag begav mig till tatueraren och Leo gick och klippte sig. Sandra målade på i typ en timme innan vi var relativt nöjda och blinda på stjärnor. Började med det som var helt klart sen kollade vi igen och kom fram till att lite behövde flyttas och tas bort innan jag var helt nöjd. Leo kom under tiden som vi målade, sen gick han vid 5. Jag va kvar till sådär 20 i 7 och sprang in en snabbis på jobbet för att fixa litegrann. Tog bussen med Oliwer hemåt. Åt litegrann och försökte få tag på Leo vilket va lite svårare.
åkte till leo vid 10 och va astrött, men näe, det va inte Leo så..jag sov väl lite och han gjorde annat och väckte mig ibland.

Idag va jag i skolan för tidigt så, fixade lite grejer, spelade in osv. Mysigt! Lite studentsnack på det och ja, vi kom väl fram till lite saker. Lite priser och färger :D

Blev en runda på stan med Jelena efter skolan hittade väl inget direkt.



kommer bättre bild när allt har läkt! :D

chillin'

Seg dag som började med ett konstigt uppvaknande ur en ännu skummare dröm. Tjaaa, antar att jag va lite illegal ett tag. När jag tänkt igenom drömmen igen så konstaterade jag att den var betydligt roligare än vad dagen skulle bli. Har inte gjort ett skit och när sista bussen till stan väl har gått så får rohnström ur sig att han tycker jag ska dra till stan och ferra. Lite sent då känner jag. Så jag är fast här, i skogen, igen. Va ute med hundarna för en stund sen, rätt skönt att få lite frisk luft :D

Får antagligen lite besök i sommar också som det ser ut som just nu.




ledighet

Åkte hem till mamma igår efter att Leo kommit förbi och fikat lite ^^
Idag blev det en tripp till stallet, blev en runda med Ella runt hult. Den hästen går det minsann inte få stopp på när hon väl är igång. Trodde nästan att jag skulle dö, asfort gick det. Som om det inte va nog med det så va det kalvar ute i en hage också som skulle jävlas så att Ella blev rädd och typ flög åt sidan. Kom iallafall hem hel, vilket inte min syster komma göra! Haha bruden som klarade en halv dag i sälen utan att ha sönder något!

Ikväll blire godisskålen och jag. Köpte godis för sådär 70 spänn :D


Imorgon är planen att jag åker med mamma till stan vid 4, sen drar jag och fikxar lite. Efter det, kanske vid halv 9 kommer nog Leo och då blire att basta! D:

ooops

fick inte med mig nåt tyg från mjölby, däremot alkoholhaltig dryck. Inte helt fel det heller!

hey morphine you made my world slow down

Blev att slänga i sig lite medicin imorse vilket ledde till världens längsta busstur till skolan. Inte för att den va längre än vanligt, men gick segt när man va lite upp i det blå på medicin. Musikalrep på morgonen och det gick ovanligt bra, har fått ner lite rekvisita nu vilket känns bra.
Hade prov i nutida konst efter det och klarade nog ingen uppgift alls. åt helvete gick det!
Eftermiddagen spenderades med att repa gamla låtar som ska spelas upp nångång efter lovet.

Har äntligen lov, det känns bra, har längtat efter att kunna ligga i sängen en hel dag och bara vara seg. Idag bär det förhoppningsvis av till mjölby för att köpa tyg till balklänningen. Men först måste pappa komma hem med bilen annars tar man sig ingenstans. Ikväll blir det väl att chilla i soffan eller något åt det hållet

hörs

RSS 2.0