violent skies

image31
Någon var för full för sitt eget bästa och passerade där med gränsen för hur full man får vara klockan 20.10 på en måndag :D



Nu har jag bestämt mig för att 2008 ska bli ett koffeinfritt år. Sen får vi se hur det blir med den saken.
Gott Nytt År!!

Gott nytt år

Vaknade tidigt idag av att min syrra kommer in och säger "du jag lägger dina 200 här hahaha" sen stängde hon dörren springer till vardagsrummet skrattandes och säger till mamma "jag väckte elin" precis som om det var något speciellt med det. Det var nog första gången dethär lovet som det fortfarande var ljust när jag vaknade.
Men jag somnade ju om ganska fort. Vaknade vid 4 sen. Och gick upp nästan direkt. Jag tror det var av hunger.

När jag gick upp hade grannarna redan börjat skjuta raketer och jag blev tvungen att gå ut för att få in hundarna som sprang runt på tomten som idioter av rädsla. Det tog inte lång tid att få in dom. Men det var nästan så att de hann ut igen innan jag hann att stänga dörren. Nu är dom inne och har lugnat ner sig. Det lär ju bli 1000x värre inatt. Och jag längtar inte.



Förut tänkte jag att: "Idag ska jag vara duktig och välja kurserna till nästa år."
Men det blev inte riktigt så. Jag kollade upp vad man behövde ha för kurser för att gå musik- och ljudsättningsingenjör. Och jag måste gå matte C och fysik A.
Problemet är att jag inte kan välja fysik över huvud taget. Inte vad jag vet än. Kanske att jag kan välja det i 3an sen. Men om jag har riktig otur måste jag gå ett extra år och det vet jag inte om jag pallar, iaf inte om jag måste ha Janne i fysik. Matte C vet jag att jag kan klara, eftersom jag redan har varit inne och jobbat med B kursen. fast det lär ju bli jobbigt och jag borde i så fall köpa en ny miniräknare om inte min syrra har hunnit bli klar med sina kurser i uppsala. Då kanske jag kan få låna hennes miniräknare.



Nytt år är det snart också. Wohoo!

kapoff

Det blev väldigt sent igår innan jag somnade. Eller imorse var det väl egentligen.
Kollade på 3 filmer och efter det började jag bli trött då va klockan kanske 5. Sen låg jag och tänkte ett tag. Ganska länge faktiskt. Tänkte fram och tillbaka på allt som skulle kunna göras bättre, kunde ha gjorts bättre eller vad som inte hade behövt hända om jag inte varit där. Det hela slutade inte så bra. Det blev som det brukar att jag somnar gråtandes och inte vet vart jag ska ta vägen.

Idag blev inte mycket gjort. Jag tänkte att jag skulle städa, men den orken kom aldrig. Men jag känner mig duktig som orkade dra mig in i duschen (:
Sen blev det mest att spela gitarr. Träna in dedär konstiga ackorden som Pelle gav mig i läxa över lovet. Galet svårt! Men det mesta funkade efter ett tag. Det enda svår va att ta ett G7/F men även det gick efter ett antal försök.
Fick även ihop en refräng till en låt..jag tror att det är en refräng, det känns så för tillfället.

På kvällen satt jag mest och glodde in i väggen. Bättre söndagar har jag varit med om. Men sen kl.22.00 visade de en tokio hotel konsert på våra älskade ukrainska kanal. Så så blev jag sittandes framför tv'n med min troligtvis och förhoppningsvis sista cola på ett år. Jag längtar redan till nästa nyår.

Nu sitter jag här, har precis ätit upp pizzan från igår. Man känner lukten från pizzakartongen till vardagsrummet. Men det är nog ingen mer än jag och hundarna som märker. För de andra sover nu som "vanligt folk gör" enligt mamma. Men det är hennes problem inte mitt. Jag trivs bra på natten. Allt är så mycket lugnare då. Dessutom är det väldigt skönt att sova en bra bit in på eftermiddagen. Även om jag alltid blir väckt av någon alldeles för tidigt. Vilket är runt 12-13 tiden. Men det gör inget för jag är bäst på att somna om.
Snart ska jag nog försöka komma bort ifrån datorn och lägga mig i sängen för att kolla på film. Vilket jag gjort varje kväll hela lovet. Har snart kollat på alla filmer och vissa har jag sett flera gånger. Men då länge filmen är bra så tröttnar man inte. Jag tröttnar inte ens när jag kan varje scen och replik utantill. Det är rätt kul i alla fall om man tittar med någon så att man kan säga allting precis innan de säger de i filmen.

lördag

Det blev en ganska lyckad natt ändå. Iaf ett tag.
Pratade med Deas ett tag. Det va längesen. Och trevligt var de, även om jag har en känsla av att jag va väldigt osocial. :/
Det blev jobbigare sen, när vi lagt på. Det blev till och med jobbigare än natten innan. Men jag somnade till slut. När klockan var 06.30 eller så.

Blev väckt vid 15.00 av syrran som hade varit på nån kurs eller va de nu va hon pratade om. Sånt som man inte minns eftersom man antagligen fortfarande sover. För i vilket fal som hellst somnade jag om. Mamma väckte mig vid 16.00 och tände lampan, men smart som jag kan vara ibland hade jag riktat bort dom från sängen, så det blev inte så jätteljust. Gick inte upp på ett bra tag sen, för det va kallt på mitt rum. Jag hade som vanligt glömt att sätta igång elementet. Men jag blev tvingad att gå upp, blev tvingad att städa också men så långt har jag inte kommit än. Det är alldeles för jobbigt. Gör det imorn tror jag.
När jag väl kommit upp, och dragit mig själv ut ur rummet stannade jag framför kaminen. Det var skönt.
Senare följde jag med mamma och Pepe och handlade lite och köpte pizza. Jag orkade typ en fjärdedel av pizzan, resten ligger i kylskåpet. Det blir nog att äta lite senare eller imorn.



Snart tror jag helt ärligt att mitt huvud kommer sprängas. Har typ världens hemskaste huvudvärk som tar död på mig.

Burn my insides. Well done!

Denna natt kommer bli exakt som den förra.
Ingen sömn och en massa tänkande som troligtvis kommer ta död på mig.
Om jag har tur är jag tillräckligt trött för att kunna somna samtidigt som jag tänker,
 men det händer inte speciellt ofta.
Får se om jag orkar att ens sätta mig vid datorn  imorgon.
Känns inte som så just nu.
Det känns inte heller som om jag kommer svara om nån ringer.
 Eller, det beror på vem det är, om jag känner igen nummret eller inte.
För oftast betyder det bara mer tänkande på saker som jag hellst inte vill veta av.

throat dry out

Musik: Bring me the horizon - For Stevies eyes only



Det blir en slapp dag idag. Vaknade 16.30 och trodde att det var morgon, men icke.
Anledningen till att jag sov så länge är nog de att jag låg vaken för länge igår och tänkte på en hel del saker. Som jag alltid gör, tänker, tänker och tänker. Men bara på dåliga saker. Eller det var alltid dåliga saker jag tänkte på förut. Men inte längre, har börjat tänka på de bra sakerna också men kommer alltid fram till nackdelar som gör att allt blir dåligt på något sätt. Det skulle varit bättre om jag hade låtit bli. För jag lyckades göra allting värre. Igen.
 Det är så typiskt mig att alltid försöka förstöra något som man igentligen inte vill förstöra alls. Men det är för sent nu. Dethär kommer gå åt helvete för jag kommer inte palla. Eller så är det för att jag inte vet vad det är jag vill. Men i vilket fall som hellst kommer jag förstöra det.
Jag är sämst.


And I´m thinking, who wants flowers when you´re dead?


27 decmeber

Idag va jag på stan med mamma och Pepe. Gick först till apoteket för att köpa nåt till syrran. Och där va både Sisko och Mia. Mia som egentligen ska sitta hemma och skriva en uppsats om sockerberoende. Men hon tyckte att det var roligare att tjäna pengar.
Efter det följde jag med mamma och Pepe när de hämtade sina förlovningsringar. De va rätt fina. Sen gick vi vidare till HM och Lindex men jag hittade inget roligt. Mamma gick till ehh, vad det nu heter och tittade på kläder och jag stötte ihop med Dessi. Så jag pratade med henne ett tag. Alltid trevligt att träffa folk från gamla klassen (:

När jag och mamma var påväg mot bilen igen så gick hon en väg och jag en annan. Då träffade jag på Madde och James också. Eller jag såg James först. Han stack ut från mängden av människor, lång, svart hår och en svart, tunn skinnjacka när det är typ storm ute. Smart kille.
Så jag lyckades träffa nästan familjen, bara pappa, Jesper och frida som saknades. fast Frida var ifs hemme för att hon hade varit i stallet precis innan vi åkte.

Sen åkte vi till bråstorp. Först gick vi till onoff för att titta på videokameran jag vill ha. Det var nice att batteriet satt i så att jag kunde testa den lite (: Den verkade bättre än den som de va rea på. Så det blir nog en sån sen, när jag har råd. För jag har bestämt mig för att jag ska köpa en ny gura. :D

En Yamaha RGXA2WAG  <3
image30

jul del 3

Idag kom mormor hit. Vi gjorde iordning lite medan mamma, Frida och Pepe var i stallet och tog in hästarna.
Sen precis när de kom tillbaka va vi klara. Bra timing :D
Vi satt och fikade ett tag och pratade om en massa saker. Precis som igår. Efter det blev det att dela ut julklappar igen, fast frida fick göra det idag. Som omväxling från igår. Jag fick:
Noblesse av mormor
Choklad av mormor
2 trisslotter av mamsi
300 kr av Kerstin
700 kr av mormor

Nu har mormor åkt hem och min syrra sitter med sin nya äckligt fina gitarr och en gammal synt i soffan och försöker att spela något som jag inte vet vad det ska låta som. Och jag, ja, jag sitter här, gör absolut ingenting. Bara klagar för det är jag väldigt bra på.
Senare blir det att kolla på mer film. Kollade på film i natt också tills det hände nåt med nån kabel, eller, tv'n, eller dvd'n. Det blev iaf svart. Ska försöka fixa det idag.



Nu har jag suttit här alldeles för många timmar.
Så jag ska ge upp denhär burken och gå och sätta mig framför nästa med en stor kopp choklad :D




Jul del 2

Gosh!
Nu är jag galet sur på syrran..och mamma. Min syrra fick en gitarr, en svart akustisk fender. Exakt en sån som jag velat ha i 2½ år. Har pekat ut den i min tidning varje gång tidningen har legat i närheten. Men jag fick minsan ingen sån. Jag fick en vanlig enkel ful sak för 2 år sen.

Men jag fick en dvd, så nu behöver jag inte sno mammas. Kommer titta på film hela natten nu. Eller musikvideos, har inte bestämt mig än. Fick även :
After Eight, av mamma
Tokio Hotel kalender för 2008, av mamma 
Parfym, av Pepe
Plektrum, av Frida
Stift 0,7, av Frida
Kollegieblock, av Frida
Textilpennor, av mamma

å sen var det nog nåt mer som jag inte orkar gå och kolla.

Soft jul iaf. Sen sa mamma att jag skulle få köpa en film också när jag hittade nån jag vill ha. Det blir nog bra.
Jag kommer nog att vara sur på syrran ett bra tag. Tills jag köper en ny gitarr eller en videokamera. Har börjat tänka efter och kan inte riktigt bestämma mig för vad jag vill ha längre. Förut var jag helt säker på att jag ville ha en videokamera. Men det är ju nice att ha en ny gitarr, en som inte är helt förstörd. Och en som är vit.

lalallal

Okej, dagen efter julafton idag. Och jag tror att jag ska fira jul idag med, eller så blir det imorn.

Igår var en lyckad dag. Även om det va ganska stressigt innan Mia, Madde och James kom. När de kom så satte vi oss och pusslade medan pappa och Sisko fixade med maten. Vi blev klara med ett utan pusslen. Det andra fick vi inte göra färdigt för att maten var klar. Men innan vi åt så kollade vi på kalle anka å allt va de nu va. Pappa tyckte att det var lika kul i år igen. Jag har däremot börjat att tröttna på det.

När vi ätit blev det att dela ut julklappar. Sisko fick göra det i år. Det var rätt kul att jag fick två plankor av pappa och Sisko i ett paket >.< fast det va ifs en övningskör skylt också. Så efter det att jag har gått kursen den 10/1 får ni se upp :D
Jag fick även 200 kr av Madde och James, en såndär sak som man hänger gitarren på av Jesper, ett biobesök av Mia, och en rakhyvel som jag inte kommer ihåg vem jag fick av.

Senare satt vi mest och pratade och spelade gitarr. Rätt kul. James frågade hela tiden vad de va jag spelade och ibland kom han på det utan att fråga. Men det var kul när han satt och mumlade nånting till Madde som frågade mig vad de va jag spelade. James min var rätt kul när jag sa att de va en egen låt. xD

När James och Madde hade gått hem spelade jag, Mia och Sisko alfapet i brist på annat. Jag vann dock inte, men jag fick högst poäng för ett ord vilket var 68p för myter. Lyckat :D



Idag ska jag till mamma, hon kommer vid 4 och hämtar mig och syrran. Men innan hon kommer ska Filip dra sig hit. Vilket betyder att jag borde dra och ta på mig kläder osv. Skriver kanske mer när jag kommer till mamsi



Hemma nu, har ätit ännu mer mat än nödvändigt. Snartblir det nog lite mer julklappar , sen blir de julklappar imorn igen för att mormor kommer hit då. Får se vad som händer ikväll. blir kanske att kolla på film eller spela tv-spel eller något annat. Finns ju inte direkt nåt att göra här.

julafton

Jag var duktig inatt och slog in de sista julklapparna. Fast det hände dock att jag somnade en stund runt halv 4. Men vaknade igen 4 och fortsatte. Detta betyder att det inte blev så mycket sömn för min del inatt. Pappa väckte mig hakv 10 och sa att det var frukost. Efter det blev det att fortsätta att slå in julklappar. Jag trodde att dom var slut efter det jag gjort hela natten, men inte.
Sisko kom med en ny hög julklappar, och eftersom hon var tvungen att fixa maten och syrran var i kyrkan och bror städade så fick jag göra det. Det enda som är kul med att slå in alla andras paket är att då vet jag exakt vad som finns i varje paket. Men de som har köpt sakerna har inte en aning om i vilket paket de ligger.Jag köpte även de tre sista julklapparna idag. Och snart kommer Mia, Madde och James hit. Nice blire :D Och så måste jag prata engelska hela dan. kul >.<

Och nu kom folket så jag måste dra mig.



Nice blev de. Fast det blev lite för mycket mat för min del. Och det var trevligt att träffa alla syskonen igen, det var ju minst ett halvår sen sist. Jag och James fortsatte på samma spår som för två år sen. Det enda vi pratade om var gitarrer och musik och olika låtar. Sen satt vi och spelade ett tag.
Jag skriver nog lite mer imorn. Lite mer noggrant osv. Godnatt

trååååk >.<

1. Känner du mig bra ?
2. Vad är det bästa med mig ?
3. Älskar du mig ?
4. Har du gråtit p.g.a mig någon gång ?
5. Hur länge har du känt mig ?
6. Skulle du kunna kyssa mig ?
7. Har du kysst mig ?
8. Vad är ditt bästa minne med mig ?
9. Vad vill du göra med mig ?
10. Beskriv mig med ett ord .
11. Känner du min familj ?
12. Vad kallar du våran relation ?
13. Skulle du kunna vara tillsammans med mig ?
14. Har du varit tillsammans med mig ?
15. När träffades vi senast ?
16. När vill du träffa mig igen ?
 17. Vad skulle du säga om jag sa att jag älskar dig ?
18. Hur bra ser jag ut på en skala 1-10 ?
19. Vad var ditt första intryck av mig ?
20. Tänker du kopiera det här så att jag kan svara tillbaks?

lov

I torsdags vart jag galet sur när jag kom till skolan. Först hade jag antagligen ingen datakunskap, så jag satt och roade mig med nåra naturare ett tag. Sen när jag skulle haft engelska så skulle jag till vårdcentralen. När jag kom dit fick jag först vänta i 45 min innan det var min tur. Sen säger dom att det inte är något fel. Men det måste det vara eftersom det gör så galet ont att jag knappt kan sova på nätterna. Sen kommer jag tillbaka till skolan, har precis missat naturkunskapen och jelena säger att vi har slutat. Då blev jag sur. En hel dag som gått åt till ingenting. Men sen visade det sig att jag iaf hade kör en liten stund.
Det var öppet phett länge på stan igen. Och jag träffade Amanda och Robin när jag slutat. Det var kul, sen träffade jag en Elin också och vi sprang runt i gallerian medan Amanda, Robin och Macce stog kvar och väntade/pratade. Senare när Amanda skulle klippa sig gick jag och Elin och fikade, eller hon fikade och jag satt där och lekte med ett ljus som jag råkade släcka >.<
Ännu senare träffade vi Filip och vi gick till sibylla och satt där en stund. Sen gick vi runt på stan, köpte julklappar osv. Och sen hamnade vi till slut på med eller utan. Där satt Idaw och någon som jag inte kommer ihåg namnet på.

Skolavslutningen i fredags gick ganska bra. Gjorde inte så mycket mer än fikade och sjöng och frös. Fikandet gick bra, fikande brukar ifs aldrig gå annat än bra. Men sen när vi skulle sjunga. När jag och Jelena skulle sjunga så gick det dåligt, iaf för min del. Min hals dummade sig. Men det gör inget för Jelena hördes och det är bra :D
Efter att vi blivit utskrattade av hela skolan för att vi dansade som dagisbarn så fick vi mer fika. Sen fick Jelena sin julklapp och jag får min imorrn ^^

Jag och Elin gick upp till musikest. och satte oss där ett tag. Pratade, sjöng och spelade. Sen drog vi till bussen och åkte iväg för att köpa julklappar. När vi gjort det ett par timmar och Elin hade lyckats skrämma mig med en nalle så åkte hon hem till sig och jag till mig. När jag kom hem satte jag mig här, spelade ett tag. De var nice. Senare kom Elin och Filip hit och vi gjorde ehh, ingenting. Jag typ sov. Blev tvingad att dra nånstans sen även om jag inte ville. Men vi gick ut iaf. Gick runt typ hela stan eller nåt. Det var iaf så det kändes. Vi tog i vilket fall som helst bussen hem sen. Och Elin blev nattgäst hos mig denhär helgen också :D

Igår så åkte vi mest bil jag, Elin, Oscar och Filip. Först till elgiganten och maxi, sen Oscar, stan, och jag hann att köpa vad jag då trodde va sista julklappen. När vi va klara där åkte vi vidare till donken. Filip och Oscar byggde ett hus.

När vi varit där en stund åkte vi vidare till Sofie. Sen var vi där en liten stund. Hennes syrra är massor med söt (:
Sen fick jag och Elin skjuts hem. Då gjorde vi inte mycket, eller vi åt nog, kommer inte riktigt ihåg men jag har för mig det. Sen kom Oscar och Filip igen.
Men innan det, innan Filip och Oscar kom så kollade jag och Elin på Batman & Robin, nice vare. Sen när Filip och Oscar kom så tittade vi på The nightmare before christmas. När vi kollat färdigt på den så gjorde vi inte speciellt mycket. Eller Elin kittlade Filip ett tag. Senare blev det att åka iväg igen. Tror att det var donken vi drog till. Kommer inte ihåg. Men sen blev jag, Elin och Filip avsläppta hos Filips far. Sen satt vi där ett tag, tills vi skulle träffa Freddie på stan. Sen träffade vi Freddie och bestämde att han skulle komma till Filip när han slutat. Sen gick vi hem till Filip igen. Satt där och tittade på tv. Och jag halvsov. När Freddie kom så tittade vi på American pie- beta house.
Jag och Elin fick inte se hela för att Sisko ringde och lät sur vid 4 på morgonen. Så då blev vi tvingade att gå hem. Tycker helt serri lite synd om Elin som fick släpa på mig hela vägen hem. Sen sov vi.

Idag blev vi väckta av Filip igen >.<
Drog in till stan vid 3 eller om det va halv 4. Sen gick vi runt där tills Elin skulle hem med bussen som gick 17.15 Sen fick jag och Filip sitta och vänta på att min buss skulle komma.
När jag kom hem så började jag slå in julklappar, och om jag väl har börjat med det så kommer alla andra och typ "Kan inte du slå in dethär också när du ändå håller på?" och det gör inte mig nåt. Då är jag sysselsatt sen när jag inte kan sova. :D
Sen åt vi mat och fixade granen. Och jag fixade min bög <3 Han blev söt ^^
Och nu eller snart så ska jag nog spela lite, eller så ska jag slå in julklappar eller göra godis. Får se.

alltså har denhär helgen spenderats mestadels med
Elinen och Filipmen också Oscar

chips

Skola idag, det blev rätt slappt. Kristina är sjuk så vi körde bara igenom en låt när vi skulle haft kör. Så då låg jag och Jelena på bordet och försökte sova. Efter det så hade vi engelska och där kollar vi på nån film som jag inte kommer ihåg vad den heter.
Dessutom fyller Jesper i min klass år idag. Grattis till han!

image24
sova var det ja :D

Ferra :D

Fredag

Matte: Hade läxförhör, det var ganska lätt. Sen fick vi nåt papper med ekvationer som var aslätt som Stina och Robin satt och skrev av. xD
Gehör- och musiklära: Pelle var inte där, så vi hade ingen lektion. Men jag, Jelena och Robin jobbade på låten ändå och skrev ner de sista noterna.
Svenska: Jobbade med nåt häfte om musik. Det var ganska lätt och vi ska fortsätta med det nästa vecka också.
 Idrott: Vi hade innebandy och nåt annat som var askul. Som vanligt så blev det jag, Jelena och Robin i ett lag. Rätt kul. På uppvärmningen var jag duktig och fick ner hela två koner på ett slag :P Sen när vi körde innebandy och de andra så skulle Jelena ta det lungt, för att det har hänt nåt med hennes knä. Men hon tog det inte lungt alls. Utan sprang runt som en jävla idiot :D

Efter skolan drog jag hem. Duschade och gjorde mig iordning och så vidare. Sen drog jag ner till donken där träffade jag Amandah och Robin. Fast jag var den enda som åt, iaf till en början. Sen åt alla av min mat. Och sen var vi galet peppade. Drog upp till södergården där Anna och Sara skulle ha sin fest. Det var nice, massor folk, musik....och försvinnanden(känn dig träffad Elin) Vi var där länge. Och det var allsång och spyor och allt annat som hör till fester. Allt utom bråk, men det är bara positivt. Efteråt blev de efterfest i Victors (jag tror han hette så) och deras lokal. Jag och Elinen spelade biljard, det var kul. Sen gick proppen och det blev galet mörkt. Efter att ha suttit där ett tag med: Elinen, Amanda, Hanna, Filip, Alex, Tom, Victor och kanske nån mer iaf så drog vi in till stan och Filip var duktig och typ ramlade i trappen på sista trappsteget, och någon hade öppnat dörren så han sprang ut och rakt in i en container. Det såg kul ut.
Sen fick jag och Elinen gå påvarsin sida av honom så att han inte skulle ramla. Vi gick in till stan, till med eller utan och satte oss där. Sen fortsatte vi ut mot väster. Alex och Tom följde också med för att dom inte hade nånstans att sova. Men det löste sig sen. Dom fick sova hos Hanna. Jag och Elinen fortsatte hem sen. Vi kom hem runt 4, duktiga är vi :D


Lördag

Mycket gående idag, först till stallet för att Elinen skulle göra något där. Träffade Jelena då också ^^ När vi varit där nån timme eller två så drog jag och Elinen till maxi och handlade naturgodis/chips/dr.pepper och en chokladmuffin till Filip. När vi kom hem vid 19.00 så åt vi. Då hade Sisko börjat baka lussekatter. Och jag orkade faktiskt göra en lussesnigel. Den blev söt ^^ Elinen och jag slog in varsitt paket åt Filip, mitt blev dock väldigt fult och en massa tejp på. >.< Men det gjorde inte nåt.
Fram mot 23.10 så gick jag och Elinen in till stan för att träffa Filip. Vi kom in till stan ett par minuter innan 00.00 och träffade på en hög folk: Filip, Jayjay, Freddie, Kratz, Forss, Oskar och nåra till som jag inte kommer ihåg namnen på. När klockan blev 00.00 och Filip fick sina presenter blev han glad. När han dragit in på brygget så följde jag och Elinen med Kratz, Forss och nån brud. Vi gick hem till Oskar. På vägen dit blev det en ganska stor diskussion om 93:or
Fram mot 2 kom det mer folk bl.a födelsedagsbarnet som ramlade in på vardagsrumsgolvet. Sen satt vi mest och tog det lungt ett tag. Sen kom det två tjejer som kände igen mig. Vi kom fram till att de har sett mig i skolan eftersom de går est.bild2 och har skåpen på samma place som jag. Senare satt Filip på en stol i köket och spelade gitarr, när han inte längre hade gitarren blev det enda han sa "Over and out" sen däcka han på golvet. Det såg galet kul ut.
Vid halv 5-5 så drog vi hem, jag och Elinen. Jag kom fram till att pappa kanske skulle ha vaknat när vi kom hem och det skulle ju inte vara det bästa. Men vi kom hem typ halv 6. Det första jag gjorde var att äta mat :D Så jävla hungrig. Det var det enda jag kunde tänka på hela vägen hem. Och att denhär helgen har varit riktigt jävla lyckad. Dessutom gick jag och Elinen 28 880 steg. Duktiga är vi :D

Söndag

Har helt serri inte gjort ett skit idag. Elinen tvingade upp mig för att äta frulle vid 12 eller halv 1. Sen drog on iväg till stallet. Och jag gick ner på mitt rum och spelade gitarr ett tag. Sen plockade jag undan madrassen å shit. jobbigt. det slutade med att jag somnade i soffan till Vanessa, galet skön musik <3 Och nu har jag precis tjockat i mig tårta eftersom "bror" min fyllde 16 igår.


Jag tackar alla som gjorde denhär helgen till vad den blev <3


om det nu är så att någon vill se bilder ifrån helgen är det bara att titta in på
http://killedintragedy.bilddagboken.se/

please don´t ever

Luciatåg idag för nåra i miniaulan. Det gick bra och jag och Jelena behövde inte sjunga den låten vi sjunger solo på. Sparar den tills imorn. När vi var klara med det hade vi samhällsprov. Det gick dåligt, riktigt dåligt, kunde kanske en fråga av fem. Lyckat, riktigt lyckat.
Eftersom inte Jelena eller Robin kunde något heller så blev vi klara fort. Då gick vi upp och fortsatte med låten, som vi bara saknar två eller tre ackord till, och Matti såklart. I vilket fall som hellst så satt vi där skrev ner noter, spelade igenom ett par gånger. Ingen av oss tänkte på klockan så när vi väl tittade på klockan så hade matten redan börjat, så vi skippade den. Fortsatte med låten istället. Kändes som om det var mycket roligare.
När vi inte längre orkade skriva ner eller spela så skulle vi gå ner och äta. men jag och Jelena hittade saker att leka med så vi kom på att man inte kan spela vanlig badminton när det är lucia utan man måste ha en såndär strut med stjärnor på, på huvet. Och bollen ska vara av glitter :D

När vi ätit så slutade vi, för Pelle är borta, igen. När vi ätit gick vi upp till musik...ehm, vad man nu ska kalla det. Satt där ett tag, pratade lite, lekte lite. Ja, så som det brukar bli.
Sen drog vi hem.

På bussen träffade jag ett födelsedagsbarn :D
som kanske inte ska kallas för barn längre för hon fyller 18.
Grattis Anna!
image23



Imorgon blir det till att gå upp tidigt, ska vara i skolan 07.15.
Det ni!




socker

Slapp dag. Eller, sista lektionen var slapp.
Naturkunskap: Vi fick reda på prov resultaten jag fick vg- och jag som trodde att det gick dåligt -suck-
sen började vi lite om energi.
Svenska: Började en halvtimme senare. Hade prov på en massa konstiga ord. men det kändes bra när jag gjort det, de va lättare än jag hade tänkt mig.
Matte: Jobbade på som vanligt, kom in på nästa kurs lite. Gött.
Engelska: Det blev inte mycket engelska för min och Jelenas del. Mer tyska. Och jag hoppas verkligen inte att Stina har kommit på vad det vi sa till henne betyder. För då skulle det inte vara lika kul längre. Fast hon förstog ifs det som jag sa lite senare, men då satt jag och Jelena och pratade om hur många gånger vi råkat säga fel. Vilket var ca.1000 gånger :D Rätt surt omman tänker efter.
Kör: Det blev att köra igenom luciasångerna, och det gick ju..sådär. Kunde inte stämman på flera av låtarna. Men det roliga var att vår lärare sa "Jättebra tenorstämma, jättebra altstämma, jättebra supranstämma, men inte så bra basstämma" Problemet var det att jag och Jelena som är alt, inte sjöng ett skit i den låten :D
Datakunskap: Jag blev klar med allt och la mig ner för att sova, sen precis när jag höll på att somna kommer vår lärare och försöker skrämma mig. Men jag orkade inte bry mig just då, men efter ett tag tittade jag upp för att se om han stog kvar. Det gjorde han. Sen sa han nåt typ "......som en slö katt" Och jag antar att det var riktat mot mig, för han tittade på mig när han sa det, sen när han var klar gick han vidare och jag fortsatte att försöka somna.

Efter skolan gick jag in till stan med Robin, Axel och Adam. Sen stog vi nere vid bussarna och väntade på typ varsin buss..
Somnade en stund på bussen hem, så jävla trött.
Och nu, här hemma, har jag inte gjort mycket. Tänkte att jag skulle plugga samhäll, men kom fram till att jag ändå inte kommer förstå nåt, så jag gav upp ganska fort. Provet imorn får gå som de går. Så i stället för att plugga gjorde jag chokladbollar för jag orkade inte hålla på med ugnen och shit.

Dessutom gick min mobil sönder igår, eller, den gick inte sönder. Men en knapp lossnade, den som jag använder mest av alla. Så jag kanske kommer bli av med den ett tag men då får jag offra mig och använda gamla mobilen istället. Om det nu blir så så kommer jag skriva det här så får ni fråga om det numret, om ni vill ha de.

1000 Meere zurück zu dir

Idag fyller två filurer år
 
Filip

och Robin
Grattis till dom :D

Min dag var helt okej. Förutom att mamsi väckte mig för tidigt. Gitarrlektionen gick segt som vanligt, jag har verkligen ingen ork på morgonen. Men jag tog mig i alla fall igenom låten ett par gånger.
Sen på samhällskunskapen kollade vi färdigt på nån film som jag inte kommer ihåg vad den heter. Den var i vilket fall som helst dålig.
Efter lunchen hade vi lucia genrep, det gick sådär. kan typ inga av sångerna, speciellt inte stämman >.< Men det löser sig nog. Efter det hade vi ensemble, de va nice. Vi började med en ny låt :D
Och efter det var det engelska och vi fick nån uppgift att göra, ska nog fortsätta med den imorn.


Jag måste helt serri vara osmartast i världen. Jag skulle fylla på mer ved i kaminen. Öppnar luckan med det jag skulle lägga in. Sen när jag skulle stänga, så tog jag tag i handtaget. Kom fram till att det var varmt och puttade istället på själva luckan som var ännu varmare. Så nu är hela min hand röd, och det svider som as. Det kommer säkert att bli mysiga brännblåsor sen.




I could make it December every day,
But you're so blind, it may as well be May



for what it´s worth

Okej, nu är det såhär. Att igår skrev jag världens längsta blogginlägg. Och sen när jag skulle spara det, kom det upp jag inte längre va inloggad. och jag orkade inte skriva om det, tänker inte göra det idag heller. Men jag kan ju säga att det var fett jobbigt att ha tre prov samma dag. Och behöva sitta och vänta på två av proven i 2 timmar för att sen göra dom, och det tog ca. 15 min. Kunde kommit hem runt två, men istället blev det halv fyra. Jobbigt.
Jag har helt serri haft otur hela veckan. I måndags skulle jag till vårdcentralen halv tre och när jag kommer ut därifrån ser jag min buss åka iväg. Vilket betydde att jag var tvungen att vänta till klockan fyra på nästa buss. I tisdags hade vi lång dag och jag tog fyra bussen, igen. Onsdags, slutade kvart över ett. Skulle ha vart med Amanda, men hon kom inte. Så fick vänta på fyra bussen då med. Och idag slutade jag halv ett typ. Och skulle till vårdcentralen halv tre. Kom hem med fyra bussen. Så min slappa vecka blev inte direkt vad jag hade tänkt mig.

Idag:
Började klockan åtta med matte. Låg efter en hel del, så gjorde bara några uppgifter på varje sida eftersom det vi håller på med är ganska lätt. Så jag är nästan ifatt dom andra.
Sen hade vi gehör- och musiklära. Vi skulle ha blivit klara med låtarna idag. Men det blev inte så. Tur det för vi har inte lagt på sången än. Klara med allt annat om man bortser från att vi inte skrivit ner alla noter än. Men det blir nog klart tills på onsdag. Får sitta och försöka så in texten nu i helgen.
Svenska: Jelena förhörde mig på orden, det gick ju..ehh, bra -host- Det blev typ

Jelena: Om man inte är rolig är man....?
Jag: Då är man...ehh,tråkig -sergladut-
Jelena: -suck-
Jag: hepp
Jelena: Kan du inte bara sätta ett o framför ordet. Prova det nästa gång!
Jag: aha, orolig. -serännugladareut-


Ungefär så blev det hela lektionen. Väldigt serri. Och jag kommer aldrig klara provet på tisdag.

Efter lunchen hade vi idrottsprov. Det gick nog ganska bra tror jag. Det var en fråga som jag inte svarade på. Men det blir nog ett G i alla fall.
När provet var färdigskrivet och jag och Jelena bara satt och inte orkade göra något. Så bestämde vi oss för att dra in till stan och ta en fika. Det blev så och Adam följde med. Hamnade på Lilla Hem. Satt där ett tag. Sen ringde min mobil, jag svarar. Och det enda jag hör är syrrans röst "Titta bakom dig" Det var inget kul. För hon stog där och såg ut som en idiot, som vanligt :D


Efter det blev det att dra vidare till vårdcentralen. Där allting var försenat med 30 minuter. Men dom hade gratis kaffe så det blev att sitta där, dricka kaffe och va inne på msn.
När det väl var min tur så kom hon läkaren fram till att jag har ca.1,5cm skavsår i öronen som jag inte har en aning om vart dom kommer ifrån. Men jag fick nåra dyra jävla örondroppar som antagligen ska hjälpa. Om dom inte gör det så skulle jag komma tillbaka.

Och nu sitter man här. Mamsi hade köpt med sig mat hem. Och även om jag sagt till henne hur många gånger som helst att jag inte äter kebab så kommer hon hem med en kebabtallrik till mig. Sen när jag sa att jag inte äter det så säger hon alltid "Men du åt ju det när vi åt nånstans i somras. Du vet? När vi satt ute?"
Och varje gång har jag svarat "Nej, jag åt en kycklingsallad den gången, med kebabSÅS. okej?"
Men det verkar inte fastna i hennes minne. Om det nu är så det funkar, att det fastnar alltså.

Snart blir de att titta färdigt på idol. Jag hoppas verkligen att Amanda vinner, även om hon inte sjöng den sista låten speciellt bra. Men den låten var ju inte bra på något sätt. Den var tråkig,

;<






Denhär dan kan ju dra åt helvete.











;)

Skola idag, precis som alla andra vardagar. Och segt va de att komma upp också eftersom jag glömt att sätta på elementet så de va askallt på mitt rum >.<

Naturkunskap: Jag och Jelena drog till en datasal för att skriva färdigt vårat naturarbete. Men självklart hade jag glömt ett visst antal punkter. Och sen gick det inte att öppna en av filerna. Men vi kom en liten bit. Jelena och jag va faktiskt lite fyndiga också ^^
Svenska: Jobbade färdigt med grammatiken. Gött.
Matte: Gjorde inte speciellt mycket. Fick dock allting till 23, jag kan verkligen inte sluta med det. Och jag vet att vissa i min klass börjar tycka att det är ganska irriterande.
Engelska: Jobbade vidare med planeringen en liten stund. Sen satt vi och pratade mer än halva lektionen eftersom vår lärare var borta :D
Lunch: Jag, Jelena och Stina gick ner och skulle äta, och sen, helt plötsligt hade vi tappat bort Stina. Värsta surt. Och vi hittade henne inte förns hon gick ut ur matsalen. >.<
Klassråd/kör: Klassrådet var ungefär som vanligt, alla sitter helt tysta, vissa klagar på allt och andra tar det hela oseriöst. Kören var rätt kul. Eller jag och Jelena hade kul. Vi fick t.o.m beröm av vår lärare (H) det enda vi gjorde var att stå och typ dansa och sjunga gospel :D

Sen var jag tvungen att dra, innan lektionen var slut. Hoppas att allt gick bra för Jelena sen :P
Jag drog till vårdcentralen, kollade lite saker, köpte lite saker. Och sen när jag var klar. Så missade jag min buss med 30 sekunder. Så jag gick hem till pappa en stund, packade ner gitarren och flyttade över alla mina saker från "vanliga väskan" till gitarrväskan, för det är onödigt att bära två. Fick ta 4 bussen hem, segt. Somnade nästan på bussen, igen. Såg ingenting när jag gick på vägen sen. Men man märker när man är hemma. Alla hundar skäller och kastar sig på grinden. Eller åtminstone 2 av dom kastade sig på grinden.
Och nu sitter jag här. Tänker, som vanligt. Måste försöka sluta med det. :/
Har också försökt att göra lite mer naturkunskap, men det känns som om jag inte kommer nånstans. Rättare sagt så kommer jag ingenstans. Jag skriver ett ord, kommer fram till att det inte passar, tar bort ordet. Så mycket gör jag.

Imorgon blir det att sjunga på motala torg 11.55 två låtar. Ska bli rätt kul, roligare än att ha matte i alla fall :D Ni kan ju alltid komma dit om ni inte har nåt bättre för er ;)

i´m giving up on hope

Denhär helgen har vart galet seg. Jag har inte orkat göra någonting. Jag tänkte att jag skulle göra klart naturkunskapen så jag skulle slippa oroa mig för att inte hinna. Men nu ser det ut som om jag får oroa mig över det i alla fall.
Hela helgen har jag bara suttit här, sovit eller kollat på film. Har nog kollat på 5 eller 6 filmer. Rätt slappt.
Nu ska jag snart kolla på film igen för jag orkar inte skriva mer, orkar inte sitta här heller.


Och jag är depp, som vanligt när jag inte umgås med folk, när man är ensam. Rätt jobbigt. Jag tror/hoppas att det finns två personer som vet varför jag varit så nere i flera månader. För många månader.

Dessutom tycker jag väldigt synd om en person just nu. Hoppas det blir bättre <3

RSS 2.0