nej nej

Första dagen denhär veckan jag har behövt gå upp vid 6. Jobbigt!
Hade matte första lektionen och blev klar med det vi skulle vara klara med. Så jag fick nya uppgifter att göra. Och jag som är smart på matte blev klar med dom med. Det var rätt nice.

Sen hade vi håltimme och någon, typ Krille mådde skitbra..eller inte alls. hahah, men han får skylla sig själv minsann.
Hade engelska idag för första gången denhär veckan. Det var slappt, var typ inga där. Så vi satt och pratade om hultsfred. Stina och jag kom fram till att vi ska åka till festivalområdet nångång efter 16.00 så vi hinner äta innan.

Hade svenska sista lektionen. Och jag kommer såååå inte bli klar med artikeln på måndag. Kunde verkligen inte koncentrera mig på hela lektionen. Men jag kom en liten bit, har dock mer än hälften kvar. Det suger lite.

Efter skolan drog jag in till stan med Sofie, mötte Elin, gick runt....Sen åkte jag hem. Åkte till maxi och hämtade ut hultan-biljetten. Och nu sitter jag här, deppar, precis som alla andra dagar.

28 maj


Har verkligen fått hålla i mig själv idag. Höll på att bryta ihop flera gånger ;<

Så, idag är det onsdag. Och på tre dagar har vi haft 6 lektioner i skolan. Känns bra (:
Imorn har vi 3 lektioner och på fredag 4. Kommer dock ogilla orienteringen på idrotten.

Hade alltså samhäll och matte idag. Och jag har inte kunnat koncentrera mig alls. Jag tänker för mycket.

I cut myself open


Min kudde var fortfarande blöt imorse när jag vaknade.
Kanske var det för att jag somnade vid 5 ipå morgonen.
Kanske var det för att jag inte kunde somna, och därför tänkte mer och mer.
Eller så va det helt enkelt för att jag saknar allt detdär så mycket.
Så obeskrivligt mycket.
Saknar att ha någon brevid som man vet tycker om en.
Någon som håller om en när man fryser, eller erbjuder en filt.
Alla dedär små sakerna som man då inte trodde spelade någon större roll.
De var ju alltid där.
De fanns så nära till hands.
Men det var de sakerna som nu visar sig vara hur viktiga som helst.
Man tänker alltid på dom,
vart man än är så påminner det.

Och jag hatar mig själv för att jag aldrig sa vad jag verkligen kände.
Jag antar att jag va för feg.
Och du vet, jag har ditt namn inristat,
inte som i sten men i hud.
Det sa jag aldrig heller
ville inte göra dig besviken.
Jag tror att jag ångrar det nu.


matvrak?


Känns bra att jag inte har ätit nåt sen typ 14.00
WOHOO, min hunger rymmer igen


am i supposed to be happy?


Imorse var jag påväg att stanna hemma igen. Låg och grät tills det att jag var tvungen att gå till bussen. Pallar verkligen inte. Det spelar ingen roll hur mycket jag försöker, det blir ändå bara värre och värre för varje dag som går. Folk säger att det ser ut som om jag mår bättre, sanningen är att jag blivit allt bättre på fejka. Då får jag i alla fall bekräftat att det funkar att lura de som man tror står riktigt nära, och kan se allt. Jag mår verkligen inte bättre, det går åt motsatta hållet.

Idag blev det också två lektioner och provet. Provet gick typ skit, i alla fall sången. Min hals har vägrat att bli bra och halstabletterna hjälper fan inte. Gitarrdelen gick bättre i alla fall den låten jag hade valt, noterna var lite värre.
Gick och åt när Robin hade haft sitt prov.
Efter det gick vi upp och började lite smått med låten till avslutningen. Jag var tyvärr tvungen att dra efter fem minuter för att mamma skulle hämta mig.

Mamma ch jag åkte till Mblommor och köpte en blomma och drog sen ner till mormor. Där åt jag mer mat och sen lite tårta. Katten fick min grädde, mådde för illa för att kunna äta den. Vi satt och pratade ett tag sen var mamma och jag tvugna att dra in till stan för att hon skulle fixa nåt. Så vi åkte til stan, var där tills syrran kom med bussen. Vi drog till Kerstin för mamma var tvungen att hämta hennes räkningar. Efter det åkte vi till maxi och handlade, jag köpte blekning. Min utväxt ska bort den här veckan om det finns tid osv.

Får se vad som händer sen, det blir väl precis så som dagen började. Jag lägger mig på sängen, kanske slår på en film. Sen kommer jag börja tänka, det är svårt att undvika det momentet. Sen kommer jag bara ligga där och kudden kommer bli blöt och smaka salt tills det att jag somnar.
Om det inte blir så, så som det står ovan så försöker jag antagligen att tänka på annat genom att sätta på nån sjukt gammal musik och försöka komma på andra minnen även om det mesta relaterar till ett och samma på nåt sätt
:'(

helg


Fredag
Jag var hemma från skolan, mådde illa och phett depp(som vanligt)
Så jag sov till 14.00 eller nåt. Drömde sjuka drömmar där jag begick självmord eller mördade andra.
I vilket fall som helst. När jag hade vaknat och tvingat i mig en macka och ett glas vatten. Då nångång efter det att jag fått i mig nåt i matväg så drog pappa ner till hamnen för att "ta en öl" som han sa.
Javisst, gör det, det kan ju inte skada att han umgås med folk.
Så jag gick runt hemma. Sen när jag fick sådär väldigt tråkigt fick jag för mig att jag skulle baka. Så blev det.
Jag gjorde en rulltårta. Allting gick perfekt tills det att jag skulle ta ut den ur ugnen. Utan att tänka mig för öppnar jag ugnen och det väller ut rök. Jag bryr mig inte mer om det, tar ut rulltårtan och låter ugnen vara öppen. Sen började brandlarmet att tjuta som fan. Och jag typ "Eh, oj, kanske borde sätta på fläkten" Så jag satte på fläkten men det hjälpte knappt. Så jag var tvungen att öppna ytterdörren. Det hjälpte (:
När jag började bli lite hungrig ringde jag pappa. Han hade ju ändå varit borta ungefär fyra timmar. Jag ringde och han babblade på som fan, jag hann inte säga nånting i stort sett. Han undrade när nästa buss gick och jag svarade "den går tio över sju"
Han sa att han skulle ta en sista öl och sen ta bussen hem. Och han som sa att han bara skulle ta EN öl.

Han kom inte hem med den bussen, han hade inget busskort med sig sa han när han kom hem. Men han började i alla fall med maten.

Sen skulle Elinen pallra sig hit fram mot kvällen. Hon skulle ta bussen och vara i stan vid tio. Så blev det inte. Precis när jag skulle dra för att möta henne ringer hon och säger "Du, det tar lite längre tid. Jag missade bussen så jag cyklar"
Detta betydde att jag kunde softa i ungefär en timme till. Tur för mig.
Jag cyklade iväg sen. Kom in till stan och var hur slut som helst. Och där sitter hon och hon flåsar inte ens. Kvinnan hade fan cyklat två mil. Jävla naturare ;)

Vi två drog till Matti sen. Det var någon form av klassfest. Och ja, det var trevligt. Vissa stunder gick det dock rätt vilt till. Mer säger jag inte, för då blir jag dödad i skolan imorn. Och det skulle ju va surt om någon annan än jag får skulden till min död. Vi var där tills alla andra var sådär lagom fulla och trötta. Då cyklade jag och Elin hem till mig.
Vi kom bara till stan, då ringde Filip och Jonas, de undrade om de kunde hänga med hem till mig en stund. Det var lungt så vi väntade på dom.
När vi skulle cykla hem sen kom det fram nån och typ "ska ni ha cykelrace" vi tog det på skoj och typ "aa"
Han stallde sig och sa klara, färdiga men sen kom han inte längre. Men efter en sådär 5-10 minuter så fick vi starta. Jag och Elin tog ledningen och tappade helt enkelt bort Filip och Jonas. Och eftersom de inte hittar till mig så var de ganska lost.
De ringde senare och efter ett tag gick vi och mötte dom. De tog plats i min säng. Och efter ett par timmar så sov de. Jag och Elin satt vid datorn och nördade lite.
Skickade hem fyllona vid typ sex på morgonen. Och vi gick och sov.

Lördag.
Vaknade ovanligt tidigt, alltså efter fem timmars sömn. Gick upp i stort sett direkt. Elin låg kvar och latade sig ett tag till. Vi gjorde inte mycket under dagstid. Satt vid datorn och sjöng gamla 90-tals låtar. Dedär som fanns med på "hits for kidz" osv.
Vi åt grillad kyckling fram mot kvällen. Det var gott. Tack pappa!
På kvällen drog vi till Johan. Det blev inte långvarit. Vi kom dit, gick ut på balkongen, jag gick in nästan direkt. Satt i soffan kanske fem minuter. Sen pallade jag inte mer. Bröt ihop och gick ut därifrån. Orkar verkligen inte ha det såhär!!
Så Elin gick in, sa hejdå till nåra sen gick vi hem. Hemma satt Frida vid datorn så vi kollade på film tills hon gått och lagt sig. Satt och camade på stickam ett par timmar, till sådär halv fyra eller så. Sen sov vi, jag och Elin.

Söndag
Vaknade ganska sent idag. Jag och Elin fick för oss att vi skulle baka. Vi gjorde det, det blev en rulltårta till.
Var ute en stund också och hoppade studsmatta, eller rättare sagt. Elin gjorde det. Vi kollade på Ice-Age det var ganska mysigt. Hon drog vid kvart i sju.
Och jag blev lämnad här. Har suttit här från och till sen dess. Grillade en banan med choklad i nångång också.
Nu de senaste timmarna har jag bara suttit och tänkt igenom helgen eller mestadels gårdagen men ändå.
Ska försöka få lite sömn nu, får se vad drömmarna bjuder på inatt. Blir troligtvis det vanliga, eftersom det är det mina tankar kretsar runt. :/


drömmar.


Drömmarna fortsätter, det blev ganska blodigt men ändå mysigt inatt. 5 gånger på 3 timmar, det är fan inte dåligt.
Sista var ändå bäst. Det ska nog bli så.
Jag ska stå på torget, ställa en fråga med två alternativ där det ena ska vara att jag ska ta livet av mig. Och om den andra svarar fel eller på något sätt tror att jag inte vågar. Då blir det ett skott i käken till att börja med och om ingen bryr sig blir det ett till, i huvet.
Det blir nice!

Sorry Amanda, där försvann vår plan om självmord.


;<


dethär går inte längre. Jag tar över mig själv på något sätt, det slutar nog..eh, bra.

Och jag är igång igen, precis som i början. Jag mår illa för att jag är så depp, vilket leder till att jag spyr och inte kan äta. Kan knappt dricka vatten. Får se vad dethär leder till.

Drömde dessutom att jag orskade Jelenas död igår. Känns bra menar jag..jävla räcke.


:@@@@@


KAN ALLA BARA LÅTA MIG VA!!!!!!!!!!!!!
jag orkar inte med era frågor om hur jag mår och varför


18 maj

Jag måste plugga idag. Men det går inte speceillt bra hittills. Har inte ens kommit igång.
Det blir väl att sitta uppe halva natten och skriva färdigt sen.
Bajs!

Som tur är så är skolan snart slut. Problemet är väl att det är massor som ska hinnas med innan dess ):

plugg


MItt pluggande går inte framåt. Har inte börjat skriva än och det ska vara klart på måndag.
Min fantasi har försvunnit eller blivit bortträngd av annat. ):

och jag orkar inte riktigt sitta och göra dethär imornkväll, men det blir väl så om jag inte kommer på nåt att skriva om. ):

Film


Nu blir det att kolla på film tills dess att jag somnar.
Såhär ser ordningen ut:

  • Fight Club
  • Number 23
  • Enchanted
  • Moulin Rouge


Får se hur många det blir innan jag somnar. Det är ju tråkigt att kolla på film själv, så det blir väl inte alla domdär. :/
Puss



hultan


Det blev visst så att jag köpte hultsfredbiljetten nu.
Det blir nog trevligt.


Pingis

Hade pingis på idrotten idag.
Jag och Jelena satte mål innan. Och ja, vi nådde dom.
Nice var det. Och Kalle sa att vi va bra på pingis (:


Gick in till stan sen, träffade Dessi på vägen. Vi pratade och tog bussen in till stan.
Det är trevligt att träffa folk från gamla klassen.
Sen träffade jag Macce i stan. Gick till kassaservice och satte in pengar på mitt konto. Så imorn blir det att köpa hultsfredbiljett.



Det börjar bli svårt att hålla tillbaka igen.
Fan!






Do you see me too?
Do you even know you met me?




14 maj

Vi började antagligen 11 idag. Surt nog så skjutsade mamma mig dit en timme tidigare alltså vid 10 för att jag inte visste att vår samhällskunskap var inställd.
Vi hade matte, jag och Jelena satt längst bak och var sådär lagom sura och irriterade. Hade genomgång större delen av lektionen. När vi väl skulle börja jobba så gick Jelena på toa och kom tillbaka lagom till det att vi slutade.
Ingen vidare god lunch heller. Det blev lite grönsker och en knäckemacka.
Estetisk orientering, vi fyllde i nån blankett om något. Och lyssnade på musik och fick våran lärare att göra den mest klockrena minen på länge. Hon var helt säker på att det var 2 personer som sjöng en låt, en tjej och en kille, men i själva verket var det bara en kille. Först trodde hon inte på oss. Men efter att ha sagt det ett par gånger gav hon ifrån sig en min och typ "aa, okej...."

Slutade vid halv 2 eller nåt.
Jag gick in till stan, tog ut pengar, kom fram till att jag hade mer pengar än vad jag trodde att jag hade. Sen gick jag och handlade lite mat. Sen åkte det med en tidning också, men det hade jag råd med.

Hemma har inte speciellt mycket blivit gjort. Jaghar en berättelse som måste skrivas och lämnas in på måndag. Sång och gitarr prov om 2 veckor. Sen är det säkert något annat som jag har missat eller så.
Det suger att inte ha någon ork att göra saker.

skit

Jag ligger på marknivå nu.
Alltså kommer det bli sämre.
Detta betyder också att det fortfarande finns tid kvar för er som vill trampa på någon.
Ni är varmt välkomna.


studiedag

Ledig idag.
Segt som fan

RING MIG!!!

11 maj

Mamma väckte mig astidigt idag. Alltså innan 12.00!! >.<
Jag tog mig upp, åt frulle. Sen drog mamma, Pepe, Alex, Jenny och jag ner till sjön. Vi hade med oss Chablis.
Gick ner till sjön och Chablis badade. Jag med lite halvt. Var tvungen att gå i och hämta pinnarna som Chablis aldrig tog med sig upp på land. Det är bra med väldigt korta shorts vid sånna tillfällen  :D

Vi gick hem sen, en stund. Det enda vi gjorde var att lämna hunden. Åkte till Övralid och fikade, det var mysigt. Lena jobbade där, min gamla dagmamma. Frida och Lollo jobbade också.
Vi satt där och pratade. Och jag började tänka efter när vi var där sist. Kom fram till att morfar levde då och att min syrra slutade 6:an. Det var bra tider det. Saknar morfar som fan :<

När vi fikat åkte vi hem och hämtade en bil till. Drog till stallet och Jenny skulle ha provat att rida. Men hon ångrade sig, så jag fick göra det i stället. Det gick bra, hoppade lite på banan. Emmelie var också där och hoppade men det gick bra. Vi krockade inte. När jag red så åkte Pepe, Alex och Jenny hem.

Kom hem vid halv 5 ungefär. Jag satte mig här direkt. Får se vad jag hittar på sen, troligtvis ingenting.


10 maj

Frida konfirmerades idag. Allting var skitsegt i början, i slutet också. Fast man fick godis och det var värt ^^
När det var slut så drog jag hem till pappa. Tog lite kort åt syrran. Sen fikade vi och firade Frida lite.
Det blev tårta och saft och SOL :D

Mamma,Pepe, Alex och Jenny kom och hämtade mig senare. Vi åkte till Ming och åt kinamat. Gott :D

Hemma har jag inte gjort nåt direkt. Bara suttit och latat mig, ätit godis.


och jag älskar vädret fan!! <333


9 Maj

Gårdagen sög ganska hårt. Hade en serri lektion 8.00-8.40
Skulle kollat på film 9.30 men när vi kom dit var det fullt. Så vi fick ledigt.
Klockan 11.00 hade jag min sånglektion. Elin hängde på. Vi åt sen.
Åkte in till stan och satte oss på bibloteket och väntade på min buss.


Idag.
Matte: segt som vanligt, gjorde typ ingenting.
Samhällskunskap: Prov, vet inte hur det gick.
Ensemble: Allt gick fel.
Idrott: Bajs. Eller... Vi skulle springa kanalbanken. Jag springer med Annjelina en bra bit, jag märker att allting börjar gunga och stannar för att andas lite och då mitt i ett andetag faller jag ihop. Det sög. Sen fick jag sitta där ett tag innan jag kunde resa mig upp. Gjorde sällskap med Ewelina sen. Under den sträckan hittade jag en död katt i vattnet, inte fräscht! ;<
Jag kom iaf fram utan att ha hamnat i vattnet. Ska försöka se till så att tiden blir bättre nästa gång.

Mamma hämtade mig i stan sen, vi handlade lite, åkte till stallet och sen vidare hem.
Mamma åkte till jobbet nästan direkt och jag stannade hemma. Gick ut och la mig på studsmattan nån timme eller två. Det var skönt bortsett från att min tröja blev för varm >.<

rip

Dethär hjälper inte:

R.I.P
Kenth Nordqvist

6 maj

Gårdagen var absolut ingen höjdare, inte blev det bättre på kvällen heller. Usch!


Jag blev tvingad till skolan idag, av mamma. Sämst.
Första lektionen, mus&kom hade vi bara dirigering. Segt som fan.
Andra lektionen, svenska vi skrev referat
Tredje lektionen, matte, repetition inför imorn
Fjärde lektionen, engelska, vi kollade på film
Lunch, jag och Robin tappade bort resten av högen
Ensemble, vi kom igång med en ny låt, Ted Gärdestad - eifeltornet (eller nåt sånt)
Gehör- och musiklära, vi pratade, och slutade.

Efter det tog jag bussen in till stan, stötte på syrran och åkte bussen hem
När jag öppnade dörren så blev jag överfallen av en pankasdoft. Fast jag var inte hungrig.
Men jag lagade lite mat sen, åt lite. Bestämde låt till gitarrprovet som är om några veckor. Sen somnade jag!! :O
Helskumt.

Vaknade när syrran sa att jag kunde ta datorn. Och nu sitter jag här. Skriver av mig lite igen. Fast denhär gången inte lika allvarligt som igår. Vill helst inte tänka på det. Men det är svårt, det är omöjligt!!!!!!!! :'(

5 maj ;<

Jag känner att jag måste skriva av mig lite, men jag kommer inte kunna uttrycka mig så som jag vill, jag saknar både ord och förmåga att uttrycka rätt känslor.
Eller jag kanske kan uttrycka känslan lite svagt, men absolut inte så starkt som det skulle behövas.

Jag vaknade idag, tillräckligt glad och på tillräckligt bra humör för att duscha, och för att orka prata med honom. Så glad var jag, alltså ganska glad. Vi bestämde att vi skulle träffas senare, så jag satt hemma hos pappa även om jag igentligen skulle vara hos mamma. När jag väl väntat hos pappa i x antal timmar får jag reda på att han inte vill träffa mig. Jag slutar andas och faller ihop. Det blir alltid så, jag slutar andas, glömmer helt bort hur man gör.
Jag satt ett tag, försökte komma på hur det nu var man gjorde och kom till slut igång med andningen igen. Sen satte jag mig, stirrade på datorskärmen utan att säga något, utan att göra minsta ljud. Det enda som hände var att jag grät, igen. Som vanligt skulle man kunna säga nu. För det händer minst en gång om dagen.
Det var här allt blev värre och värre och värre.

Jag började tänka på det hon skrev till mig igår. Att det var något helt annat än det var för några månader sen, Som om hon bytt färg, eller personlighet. Som om hon vänt från att vara med mig till att bli emot mig. Jag kom fram till att hon någon måste ha ljugit för mig och inte sagt det hon igentligen tyckte, kanske för att inte såra mig, kanske inte.
Men det tar mer nu, nu när får jag allt på en gång. Allt som jag abslout inte trodde jag hade efter mig, kommer ifatt och spottar mig rakt i ansiktet.

Jag klarar det inte, kan inte stå emot. Kanske för att jag inte har någon ork kvar, för att mina ben inte längre orkar hålla upp den kroppen jag lever i. kanske är det för att jag varken sover eller äter särskilt bra. Det är sånt som märks med tiden. om det är någon tid kvar.


Och jag vet att någon sa "Undrar vem det blir detta år"
Det blir nog jag, för dethär tar ut mig totalt, bryter ner mig till allt mindre bitar.
Orken för allt tar slut, jag orkar inte äta, orkar inte gå till skolan, och jag kan inte sova. Jag bryr mig inte ens om vad som händer runt omkring, om jag förlorar vänner, eller om folk tittar konstigt på mig. Jag bryr mig ärligt inte om sånt just nu. Bryr mig endast om en enda sak. Och den personen vet om det.


jag säger då det.

image55

4 maj

Det är inte bara min syrra som fyller år idag. Det var mer det enda som var någorlunda happy.
Denhär dagen är jobbigast på länge. Tur för mig att jag hade folk här natten till idag och att de bryr sig. Annars vet jag inte vad som hade hänt. Jag var påväg ett par gånger. Men blev stoppad.
Bra eller dåligt?
Det vet jag inte.

Senare idag ska Elin och jag baka lite. Vi får se vad vi kan få ihop för något. Förhoppningsvis blir det bättre än soclerkakan de bakade på ferran igår. Den blev bränd!

Grattis

Min syrra fyller år idag.
GRATTIS
image53

Får se när vi hinner att fira den tönten som inte ens vet vad hon önskar sig!

(hon kommer troligtvis döda mig för bilden) :*

):

Jobbig kväll/natt!!
Jag pallar inte, vill inte heller för den delen. Just nu känner jag för att ge upp helt.
Finns ändå inget att ta vara på, inget som värt nånting.


Några fler piller, sen blir det nog bra. Om jag har tur vill säga. Annars får jag ta ännu fler piller eller nåt.

fredag

SEEEEEEEEEEEEEEEEEGT

Jag kan inte sova nuförtiden. Det suger. Eller jag kan sova, när jag väl somnar.
Bara det att jag aldrig somnar.



Va med Sofie igår, vi lagade mat och chillade. Senare drog vi till Koski och kollade på Silent Hill.
Det var trevligt.
Vi va brudarna som cyklade :D




RSS 2.0