maaaaaaaaapoff

Seg dag som vanligt. Vaknade vid 15.20 och kom fram till att det var nog dags att gå upp.
Efter ett tag började jag tänka på vad det var jag hade drömt. Och det kanske inte var det bästa jag hade kunnat göra. Det slutade med att jag blev skitförvirrad pch inte visste hur jag kunde hamna på ett ställe om jag inte ens varit i närheten av stället innan. Men sen kom jag fram till att sånt bara händer i drömmar.

Jag gick ut i köket ungefär samtidigt som mamma kom hem. Tur var väl det för om jag inte hade varit uppe hade hon nog varit mindre glad. I vilket fall som helst åt jag frukost och sen packade jag lite och stallde fram tv'n så att jag inte skulle glömma att ta med den till pappa.

När mamma och Frida lite senare åkte till stallet fastnade jag framför datorn. Sen satt jag där tills jag kom fram till att det var väldigt kallt inne. Då gjorde jag det som jag är absolut sämst på: tända upp i kaminen.
Det tog mig för lång tid att få det att börja brinna, 45 minuter eller så. Men sen blev det ju i alla fall lite varmare.

Vid 18.30-19.00 kom Frida och mamm hem. Frida gick och duschade och jag plockade ihop mina sista saker.

Sen åkte vi till pappa. Precis innan jag ska gå ur bilen kommer jag fram till att jag minsan glömde tv'n även om jag hade stallt fram den. Dumt! Men jag sa till mamma, så hon tar hit den på lördag om hon inte glömmer den vill säga.

Nu på kvällen har jag knappt gjort något. Mest suttit här, framför datorn. Sen har jag spelat gitarr och sjungit lite.



Imorn ska jag och Robin fika.
Den som vill hänga på får ringa eller nåt.
Och jag och Robin bestämde att kaninen ska med, så om hon ser dethär så borde hon höra av sig.

sunshine


Vaknade av ett härligt ljus i ansiktet nyss.
 Detta blir nog en bra dag!



Dessutom fick jag reda på att Paramore kommer till hultan.
Nu måste jag bara fixa pengar och övertala mamma.





Våffeldag




Idag är det våffeldagen och jag kände mig ganska tvungen att baka våfflor. MUMS!


image43

Men inna jag gjorde våfflor så var jag lite nyttig och var ute och gick med Chablis. Dock var jag alldeles för lat för att byta till långbyxor, så jag gick i shorts. Måste nog medge att det var ganska kallt.




Jag funderar starkt på att pirca mig.
Höfterna på båda sidorna :D
Men jag måste vänta..
minst ett år till
BAJS

påsk

Gårdagen var ganska trevlig, om man bortser från att mina bästa byxor gick sönder totalt och numera är VÄLDIGT korta shorts.
Jag och Frida hade fått 100kr var av mormor att köpa något för. Det var nice. :D
Jag bakade två kladdkakor och de blev faktiskt kladdiga denhär gången.
Vi städade i stort sett hela huset och man kunde se min syrras skrivbord för första gången på hur länge som helst. Jag behövde inte göra så mycket, mest damsuga och bädda sängen.

Pia, Frippe, Pontus och Oscar kom senare. Då åt vi. Pia, Frippe, Pepe och mamma fick dock lite för mycket att dricka, så de blev högljudda som fan och börja diskutera en massa. Frippe var ändå skönast. Han började tjata på Frida att hon skulle göra grädde eftersom hon inte gjort något annat i matväg.
Jag fick bara en massa beröm av honom för att jag spelar gitarr. Sen när mamma tog fram en av kladdkakorna så hade jag typ gjort ett mönster på och Pia typ
 "Frida har du gjort dethär?"
Direkt efter så sa Frippe "Men det är väl klart att det är Elin, hon går ju estet"
Som om det var en bra förklaring -.-'

Senare blev de äldre alltmer högljudda och överröstade tv'n. Pontus och Oscar gick hem ganska tidigt, dom orkade inte vara kvar. Detta betydde mer chips och ostbågar till mig och Frida.

Vid 12 eller 1 så gick Pia och Frippe också hem. Det var en trevlig kväll och jag har antagligen fått ett jobb nu också. Jag ska lära Oscar att spela gitarr. Så jag får se när jag har tid med det.

Idag vaknade jag redan vid 9. Jag ogillar att det är ljust ute på morgonen när man är ledig. Så jag la kuddarna över ögonen och somnade om. Sen vaknade jag från och till mellan 9 och 1. Jag gick upp vid 2 på grund av värmen. Jag kom upp och det var helt dött i huset. Eller Frida satt vid datorn men hon räknas knappt.
Både mamma och Pepe  hade baksmälla, var assega och klagade på allting. Men det är inte mitt fel så dom får skylla sig själva! HAH!!
Jag och Frida fick en hög med lotter av mamma, det var egentligen meningen att vi skulle fått dom igår. på 10 lotter blev det 75kr att dela på. Men det är alltid något.

Ikväll blir det nog lite film. Jag har fixat Napoleon Dynamite igen så jag funderar på att bränna ut den, sen blir det väl ett par andra filmer.

Medically speaking you're adorable

Igår va jag hos Filip <3  Det var mys. ^^
Juha kom till Filip efter ett tag och de spelade tv-spel. Jag satt bara och tittade på.
Senare kom Rohnström och vi satt vid datorn medan Filip spelade nåt assegt spel. >.<

Vi gick hem till Juha sen. Juha och Filip parkerade framför datorn och spelade nåt konstigt spel. Kollade på South Park ett tag och en stund efter det gick alla hem till sig.

Jag och Filip gick hem till Filip. Jag sorterade alla hans filmer, det blev ganska mycket lättare att hitta rätt filmer då. Sen kollade vi på "Mästerdetektiven Basil mus" den är bra ^^
Efter det sov vi.



Idag så sov jag ganska länge. Om man inte räknar med alla de gånger som Filip väckte mig så sov jag till 15-16 nångång. Och då var jag fortfarande trött när jag blev tvingad att gå upp.
Direkt när jag gått upp så skulle vi antagligen gå och möta Duwa och Juha i tunneln. Vi kom dit och stog där ganska länge utan att någon av dom va där. Sen kom i alla fall Juha. Han ringde till Duwa och undrade var han va. Och han va minsann också i en tunnel, men vi kom fram till att det inte var samma tunnel.
Efter en stund kom Duwa också och vi gick hem till Filip.

Filip satte sig vid datorn och spelade detdär skitsega spelet igen i typ en evighet.
Vi andra satt och tittade på eller spelade spel på sina mobiler. jag och Juha satt och prata om allt som kunde var roligare än just detdär spelet och vi kom nog på ganska mycket.

När vi väl fått bort Filip ifrån datron satte vi oss vid tvn istället. Kollade på nån skum film osv. Senare beställde Filip, Duwa och jag pizza. Det tog aslång tid innan de kom med pizzan så vi fick de lite billigare. Sånt är bra.

Lite senare drog Duwa hem. Vi andra satt fortfarande framför tvn.

Mamma kom och hämtade mig vid 22..då åkte vi hem. Och nu sitter jag här och är alldeles för lat för att orka gå och hämta vatten.

metalcrew

Skola idag.
Min kamera som jag imorse upptäckte var helt borta blev återfunnen i skolan, tur det!
Första lektionen Mus&kom gick väl bra. Vi hade talövningar och alla hade med sig varsin dikt som vi skulle läsa upp enligt vissa punkter.
Vi hade håltimme sen, halva klassen ungefär. Vi gjorde i stort sett ingenting. Satt och softade.

Sen hade vi massa lektioner typ.

Efter skolan så skulle vi spela in lite. Jag, Jelena, Matti, Robin och Krille. Men Robin klara de inte så Filip hoppade in på trummor.
Vi hann att spela in trummor, bas och ena gitarren på ungefär 1 timme, så det gick rätt bra.

Jag, Jelena och Stina tog bussen till stan och på bussen träffade vi Dessi. Det var fett längesen. Trevligt!!

Jag och Stina gick av i stan för att ta en annan buss. Bussen som går hem till mig, då slipper Stina att gå lika långt xD

Jag kom hem ungefär 17.50. Jag bråkade som vanligt med syrran i en halvtimme eller så. Efter det tvingade jag i mig lite av gårdagens mat. Sen blev det film "Sweeney Todd" den var ganska äcklig med tanke på allt blod. Som andra kanske inte tycker är så mycket. Men ändå! :D



och snart är det torsdag <333


baaaaaaaaaah

Skola idag. Segt som as och det blev inte bättre av att det snöade. USCH!
Dramalektionen var nice iaf även om inte Jelena va där.

Resten av dagen var inget vidare, bara väldigt seg.

Mamma hämtade mig i stan vid 4. Vi åkte och handlade lite.

När jag kom hem var jag duktig nog att dra fram mina matteböcker, jag gjorde t.o.m ganska många uppgifter.

Imorgon när skolan är slut så ska vi spela in lite. Får se hur långt vi hinner eftersom min sista buss går 17.20 och vi slutar 15.30


Ge mig torsdag!!!!!!! <3333

tv

Denna dag tillbringades i pyjamas hela dagen. Har i stort sett bara hängt framför tv'n.
Jag tror att jag är sjuk, har inte varit hungrig på två dagar, och jag som brukar vara hungrig jämt. Jag och mamma har dock tvingat mig att äta. Idag har jag fått i mig lite gröt och senare kycklingsallad.

På kvällen blev det att titta på melodifestivalen med mamma. Efteråt gick jag hit, till datorn. Emellanåt vänder jag mig om och spelar lite på vår synt. Det är nice.

Igårkväll/natt skulle jag ha tittat på napoleon dynamite men självklart så tog inte min dvd emot just en sån fil som den var. DUMT! Så nu måste jag ladda ner den på nytt med ett annat format.

Inatt ska jag nog kolla på Sweeny Todd eller Epic Movie, får se.

bad

Vaknade vid 4 imorse av en hemsk magvärk. Jag gick upp tog några piller och trodde att allting skulle bli bra. Men inte.
När mamma kom in och skulle väcka mig vid 6 hade jag fortfarande kvar dendär värken så jag var redan vaken när mamma kom.
Jag somnade sen vid 7 eller så.
Vaknade igen vid 12 med exakt samma värk som första gången jag vaknade. Gick upp tog fler piller i hopp om att det skulle bli bättre. Sen duschade jag.
När jag kommit fram till att pillren inte hjälpte så gick jag ut med hundarna. Först ut var Chablis. Vi gick ner till sjön och hon var aspepp på att bada så hon fick göra det. Och varje gång hon kom upp ur vattnet med en pinne i munnen så släppte hon pinnen för atts en skaka av allt vatten på mig.
 
Hon fick bada i kanske 10-15 min. Sen gick vi en ganska lång väg hem.
När vi kom hem så bytte jag hund och tog med mig Zilva ut en stund. Men inte så långt eftersom hon har problem med ena bakbenet. Vi gick till brevlådorna och sen genom skogen tillbaka hem.
Busan ville inte ut och gå så hon slapp.

Sen har jag laddat ner ett par filmer som ska tittas på i helgen. Det ska bli nice!


mjaaaaaaaaao

Seg äcklig dag.
Jag tog mig själv en sovmorgon, faktiskt. Mådde skit när jag skulle gå upp igentligen.
Va med en stund på draman iaf, jag och Jelena var bäst!! Vi gjorde nån typ stumscen, kommer inte ihåg vad det hette. Men kul var det.

Sen flöt väl dagen på i stort sett. Sista lektionen bestod av sång och dans. Helt wierd!!!


När jag kom hem så var jag duktig nog för att diska och göra eld i kaminen på första försöket. -stolt-

doooh-iiih

Nu har jag dissat internet ett tag igen. Så...
I lördags såkte jag och Sisko och handlade. Det var nog det mest intressanta den dagen.
På söndagkväll kom pappa hem och Filip kom hit. Det var mys ^^

Igår tvingade jag upp både mig själv och Filip vid halv 8. Jag kom till skolan kvart i 9 och fick reda på att min gitarrlärare var på utvecklingssamtal med nåt av sina barn. Sen kom han iaf och jag hade gitarrlektion i 10 min.  Efter det fick jag reda på att vi minsann inte skulle ha nån drama heller för att vår lärare va sjuk. Så jag började igentligen 12.25 igår. SURT!!!
Sen gick dagen ganska fort. På svenskan lånade vi bara böcker. Kören sjöng vi lite och på engelskan skrev vi lite.

Hemma gjorde jag chokladkola som blev helt misslyckad. Fast den är god ändå även om den måste ätas med sked. :D


Idag så var inga lärare borta så vi hade alla båra lektioner. På mus&kom hade vi än en gång talövningar. Det är kul...typ.. "jag talar till motsatta väggen"
Efter det hade ungefär halva klassen håltimme då gjorde jag och Jelena lite läxor och sen skulle jag spela piano och tröck på fel tangent hela tiden vilket gjorde att Jelena blev lite sur (:
Sen hade vi matte, jag hade fått vg på provet vi hade förra veckan. Sen jobbade vi med vinklar. Minst sagt tråkigt!
Engelska lektionen var seg, alla var ashungriga. Vi kom i alla fall en bit på det vi skulle göra.

Efter lunchen hade vi ensemble, vi fick köra akustisk eftersom det var två nördar som gick hem efter första lektionen. Det gick bra till en början. Sen fick Jelena rycket och skällde ut några(jag är tillräckligt snäll för att inte skriva deras namn) sen fortsatte vi med en annan låt. Den är nice, fast jag pallar knappt att spela introt xD

Sen hade vi gehör, jag och Jelena hade kul. Vi skulle skriva stämmor, vi gjorde det ganska enkelt för oss(altar) och sen fck de andra dela på det svåra. Det kändes rättvist om man tänker på hur det brukar vara.
På svenskan läste vi mest. Pratade bara lite om hur man skriver läslogg innan. 
 

freaks

Gårdagen var nice. speciellt kvällen <3

Idag har jag hur mycket träningsvärk som helst. Det mesta är nog ifrån idrotten igår. Jag och Jelena blev helt inne i spelet och sprang som idioter för att göra mål och vinna. Men vi vann inte. Man kände sig ganska duktig och väldigt svettig efter den insatsen vilket slutade med att Jelena och jag strippade lite grann.

Efter skolan drog jag hem, satte mig vid datorn osv.

På kvällen mötte jag Jelena vid sporthallen och vi gick/cyklade/blev skjutsad till Charlotte. Sen var vi där, sprang i trappor, dansade, pratade. Det var massa trevligt.
Sen gick tv'n sönder och jag, Filip och Jadin gick till med eller utan. Sen gick vi hem.

Idag kunde jag inte sova så länge som jag brukar. Det var helskumt. Vaknade innan 12 och gick upp strax efter.
Jag och Sisko åkte och handlade vid 2.
Sen dess har jag varit hur lat som helst. Och ikväll blir det nog bara att sitta här eller titta på film.

Too Many Words

Dagen bestod utav ett matteprov som började 8 och slutade 10. Jag gav upp ett par uppgifter som jag inte förstod ett skit av och blev klar tidigare. Då vandrade jag, Stina och Jelena först till cafeterian för att Stina skulle köpa sig frukost. Jag och Jelena drog till mediateket för att kolla gårdagens tidningar som bestod utan ett fel! :O

Vi hade engelska sen, hade nån blåst vikare. Helskum! Vi fick tillbaka våra uppsatser och skulle skriva om dom lite bättre. Jag kom inte så långt, satt mest och pratade om allt annat runtomkring.

Jag hade sånglektion sen. Gick dit även om jag är förkyld igen. Det gick antagligen bra kom till höga F#. Fick sjunga igenom "Smile" ungefär två gånger sen var Kristina väldigt nöjd och gav mig en ny låt. "Your Guardian Angel" blev det. Den var riktigt jobbig att sjunga. Dåligt med luckor att andas, börjar på C och slutar ungefär på höga F. Alltså nästan mer än jag klarar av. När jag skungit igenom den 2 gånger så orkade jag absolut inte mer och eftersom jag är förkyld så fick jag gå.

Jag och Jelena drog ner och åt fil och flingor. Sen satt vi och pratde en stund.

Svenskan var slapp. Vår lärare pratade med vissa i klassen medan vi andra gjorde ordkunskap. Ordet 'hamstra' var bäst. Speciellt när jag, utan att tänka på det sa "Hamstrar hamstrar". När jag och Jelena kommit fram till vad de var jag sa så låg vi halft ner på bänken och garvade. Sjuk humor har vi!!

Vi slutade sen. Jag, Jelena, Bella och Stina drog in till stan. Först gick Bella och kollade på sina glasögon och jag var oseriös och sprang runt och provade. Sen fikade vi, eller, inte jag men de andra tre.

Efter att vi suttit där ett tag och pratat om det mesta så gick vi över vägen och in på JC. Jelena och Stina köpte linnen. Jag och Bella hittade varsin tröja men ingen av oss hade pengar.

Tog bussen hem sen och satte mig här. Finns inte så mycket annat att göra. Och imorn på idrotten så ska några bli fällda om jag får bestämma. Vi ska ha fotboll och jag och Jelena måste vara i samma lag och spela galet bra precis som för några år sen. Vi måste visa att vi faktiskt kan röra på oss ibland!

melodifestival

Nu ska jag skriva ifatt igen. Det blir så allt oftare, jag har inte längre så stor lust att sitta vid datorn.

Måndag
Gitarrlektion på morgonen, kl.9 Den gick bra. Fast jag hade jävligt ont i fingrarna efteråt.
Dramalektionen var så värd!! Skitkul hade vi, klädde ut oss och improviserade en scen var. Det var i alla fall mestadels improvisation. Överdrivet är bra!

Jag tror att jag och Stina klarade av detdär med överdrivet :Dimage40


Sen efter lunchen skulle jag, Jelena och Krille haft svenska, men eftersom vi skulle ha melodifestival dagen efter så bad vi lite snällt om att få gå på lektionen dagen efter istället. Det var helt okej. Så vi intog ett rum och spelade igenom låten. Med ny trummis och en gitarrist mindre. Vi fick spela på körlektionen också. Det behövdes kan man lungt säga.
Engelskan var helt okej. Inte så speciellt jobbig. Vi fick ett papper som vi skulle skriva på.

Tog 16.00 bussen hem och var hemma ca. 16.40. Rotade igenom vår låda med kokböcker och annat det första jag gjorde. Sen bestämde jag att ja, våffor skulle ju vara gott. Och så blev det. Jag stallde mig och gjorde våfflor vid 20.00. Gjorde några till syrran med bara för att jag är så snäll. :D

Tisdag
Melodifestival
idag och vi hade inte fått reda på någonting. Började dagen med MusoKom det blev en del dramaövningar. Det var nice!
Svenskan gick bra, vi pratade bara genom hela lektionen. När den var slut var jag och Jelena tvugna att hitta någon som visste när vi som skulle spela skulle träffas. Fick reda på att det var klockan 10.00. Vi hade 3 minuter på oss att hämta våra saker och springa ner till sporthallen. Vi kom dit. Det blev en massa problem när vi kom dit, då vi hade gått till expeditionen och genom dom anmält oss, arrangörerna däremot hade ingen aning om att vi skulle vara med. Men det fixade sig, fast vi hade ingen video.
Vi var där, gjorde ingenting, satt mest. Sen soundcheckade vi för att efter det gå upp till skolan och äta lunch och finslipa låten lite. Gjorde några få ändringar under den tiden.
Kl. 14.00 var det dags. Jag var aspepp och såg hur läktaren fylldes mer och mer. Vi var andra bidraget ut. Och det gick väldigt bra tycker jag. Efteråt fick vi stå i "green room" medan de andra 6 bidragen spelade.
Måste erkänna att "Röde björn and the posers" var jävligt sköna. Jag och Jelena stog och dansade.

När alla hade spelat och juryn hade bestämt sig så blev det spännande. Av första juryn fick vi en åtta, utav andra juryn en tolva. Det var här det var som mest spännande tror jag, vi låg ungefär lika med Röde björn and the posers. Sen av sista juryn fick vi ännu en tolva. Detta betydde att vi hade vunnit juryrösterna. Men sen var det så att de hade en decibelmätare också. Och efter hur den hade mätt efter varje bidrag skulle ännu mer poäng delas ut. Vi fick där 16 poäng och förlorade vår förstaplats mot Röde björn and the posers med 4 poäng. Surt!
Men de förtjänade det, de var jävligt bra.

Efteråt drog jag med Elin, Kratz och Filip in till stan. Lite senare åkte jag och Filip hem till hans mamma. Där gjorde vi inte mycket. Kollade på film, sov och frös var nog det jag gjorde. Men det var mys i alla fall <3

 Idag
Vaknade ovanligt tidigt, jag kommer inte ihåg när. Men det var innan tolv. Jag blev inte förvånad över att se Filip sitta framför datorn och nörda wow. Det var ungefär det han gjorde igår med.
Vid 12 gick vi ner, han lagade mat och jag stog/satt.
När vi ätit och pluggat lite drog vi in till stan för att möta lite folk. Vi mötte: Chilih, Kratz, Jelena och någon :D
Vi drog först till sibylla och sen till lilla hem för att fika. Det var gott. Bara det att Filip och Chilih höll på med varsitt sugrör i min och jelenas muffins. Och så drack de av våra drickor med. Men det gör inget. Det var trevligt att fika, det var längesen sist.
Jag tog 16.00 bussen hem till mamma. Frida gick på i nykyrka. På vägen hem mötte jag mamma som stog och pratade med vår granne. Hon stallde en massa frågor om meldofestivalen. Sen gick jag in. Parkerade migsjälv och gitarren på mitt rum och satte mig och spelade en stund.
Och nu har jag hamnat här för första gången på två dagar. -stolt-
Imorgon är det skola igen och vi ska prata med Jonas om att spela in lite nästa vecka. Om det finns tider och om vi är friska.

Söndag

Idag har jag:
*Suttit här
*Suttit framför tv'n
*Ätit
*Spelat gitarr
*Pluggat (lite)

Nästa gång ska jag försöka göra något mer vettigt, som att röra på mig.



maaat

Jag glömde att skriva att vi var och firade mormor igår. Det var mys och det blev alldeles för mycket att äta.
Jag och Frida satt dock mestadels vid pianot medan mamma och mormor satt och pratade om allt såntdär viktigt som man ändå inte förstår sig på.
Vi var där ett tag, ganska länge. Sen åkte vi hem.

Hemma hände inte så mycket, jag och syrran kollade på melodifestivalen utan någon speciell anledning.
Efteråt så satt jag kvar framför tv'n, kollade på Silent Hill och åt glass. Den är nice och glassen var god.
Sen blev det några andra filmer också innan jag gick och la mig.










29 februari..

Igår hade jag ganska kul.
Skolan gick ganska fort. Mattelektionen var väl den som var segast.
Samhällskunskapen var kul, Jelena gav igen sen förra lektionen.
Ensemblen gick bra när vi väl kom igång. Min gitarr funkade inte, fast vi trodde att det var kabeln. Så vi sprang runt och letade efter saker ett tag.
På lunchen så försökte vi komma någonstans med låten till melodifestivalen. Vi kom ingenstans. Men jag och Jelena är peppade på det så vi anmälde oss. Vi har måndagen på oss. Hoppas att vi blir klara då bara.
På idrotten hade vi antagligen simning, men jag, Jelena, Bella och Annjelina gymmade istället. Duktiga var vi!!!
Roligaste på hela dagen var ändå när Jelena och Bella rullade i korridoren mellan b- och c-huset haha. Det finns att se här:

http://www.youtube.com/user/xkilledintragedyx

När vi slutat följde jag med Bella till stan vi gick runt där, fram och tillbaka mellan butikerna i ett par timmar. Sen dissade jag henne och drog hem till pappa. Där satt jag vid datorn, inne på Stickam. Kul var det, och jag fick beröm (:

Hjälpte pappa med maten sen. Det blev taccos. När jag ätit fick jag springa till fritidsgården där Jelenas band Enter Asylum skulle spela. Jag missade inte så mycket hoppas jag.
När de spelat drog de flesta till cafe choklad för att se andra band. Kommer bara ihåg att As Time Goes By spelade, kan inte de andras namn. Träffade Filip där <3333
Jag och Jelena drog en vals också, sånt som kan hända lite då och då. Det blev dock inget moshande med Elin, surt >.<

Mamma kom och hämtade mig när det var slut. Sen somnade jag som vanligt med mobilen i handen och var online på msn. Duktigt Elin!

RSS 2.0