dut du du du

Nu har jag varit dålig på att skriva igen, men har varken haft lust eller tid denhär veckan.
Kan försöka göra en liten samanfattning av veckan då.
Tisdag: Kom till skolan vid 8. Inegn lärare där än. Det gick ungefär en kvart sen kom en annan lärare och sa att Kristina som vi skulle haft i mus&kom var sjuk. Detta betydde att vi hade ett hål fram till 10.10. Sura som as gck vi runt. Gjorde färdigt samhällskunskapen och gick till cafeterian en stund. Slutade också sent, halv 4. Mamma hämtade mig i stan vid 4 och vi åkte till stallet och fixade.
Onsdag: Började 8 med drama. Riktigt kul lektion, däremot var alla väldigt sega i början. Vi lekte lekar och hade lite improvisationer. KNARKARNA hahaha. Jag och Jelena redovisade på samhällskunskapen, det gick väl sådär. hade inte direkt något att gå efter då vi inte fått tillbaka det vi lämnat in. Mattelektionen gick bra, även om det visst var någon som var i behov av en miniräknare. Efter lunchen hoppades alla vi musikare att Kristina var sjuk idag med. Men inte, vi mötte henne i trappen och Jelena skrek "NEEEEEEEEEEEEJ" rakt i Kristinas öra. Krisina bara "vad du skräms" Vilket fick Jelena att säga "du skräms" Lyckat att hon aldrig tänker sig för innan hon säger nåt.
Torsdag, idag: Började med matte, det var soft. Fast det var minsann två personer som var i behov av miniräknare idag och jag är snäll nog att låna ut min. Körlektionen var nice. Jag gillar låten vi sjunger. Kommer inte ihåg vad den heter nu bara för det, men den är från 1953. :D Sen började vi med en ny låt Beatles - Black Bird den är nice även om den på vissa ställen går högt.
Hade engelska sen och vi skulle vara klara med våra uppsatser. Min blev inte riktigt klar, men hon skulle bara kolla på dom sen får vi tillbaka för att förbättra och renskriva. Det blir säkert bra hoppas jag. Om jag inte än en gång lyckats skriva på tyska. >.<
Därefter hade jag sånglektion. Jelena fick inte följa med >: I vilket fall som helst sa Kristina att min röst har förbättras, att jag kan komma på högre och lägre än förut. Kommer dock inte ihåg var exakt jag hamnade men det  var A# åt nåt håll. Det är nice. Sen fick jag sjunga låten som vi hade som läxa för x-antal veckor sen. "Smile" heter den. Trälade med den hela lektionen. Det blir antagligen den nästa lektion med sa hon. Och så ville hon att jag skulle sjunga upp den någon gång. Får se hur det blir med den saken.
Jag och Jelena gick och åt lite innan jag skulle springa vidare och skriva en diktressension/analys. Den gick åt helvete kändes det som. Allt gick verkilgen fel. Skit!

Mamma hämtade mig och vi drog till maxi. Syrran är på prao där så mobbade henne lite :D
Vi träffade på en som mamma brukar åka till med jobbet. Jag fick översätta allt åt mamma då det enda språket han kan är tyska. Han ville ta en fika och vi gick med på det. Men först skulle vi handla. Det blev en massa saker, sånt som vi igentligen inte skulle ha.
Vi fikade sen i alla fall. Och mamma frågade mig flera gånger "hur säger man ....... vet du det?"
Vi kom i alla fall framåt och även om vi inte pratade så mycket så var han höjd över att ha lite sällskap. Vi satt där ganska länge, och jag var översättare. Sa till mamma att jag kan skriva ner en lista med de viktigaste fraserna till henne, så att de på jobbet kan ta reda på hur han mår och om det är nåt han behöver när de ska handla åt honom.
Vi tog med oss Frida hem sen. Kom hem och jag bestämde mig för att det var ett bra väder som bjöds på idag. Tog Chablis och gick iväg ett tag. Gick ner till sjön och tänkte känna på vattnet, men det var visst nån annan som hann före. Sen med blöta tassar gick vi hemåt igen. Det blev genom skogen denhär gången, har tröttnat på att gå på vägen.


Ska nog baka snart <33 wohoo!

skoooooooooooola

Lovet tog visst slut, och jag är tillbaka i skolans tråkiga värld. Usch säger jag bara!
Filip tvingade upp mig tidigt, inte snällt >.< Drog hem till pappa en stund innan jag drog till skolan.
I skolan gick allt väldigt segt.
Visst, gitarrlektionen gick bra. Dramalektionen gick asbra, leka lekar och improvisera är inte så svårt. (:
lunchen var okej. Kunde dock ha varit godare.
Svenskan gick segt som as, och jag halvsov typ, så jag kommer inte ihåg särsklit mycket. Vet att vi höll på med noveller och att vi läste. Vet också att jag ska skriva en diktanalys på torsdag.
Körlektionen var helt okej den med. Engelskan också. Det var inget fel på någon lektion i stort sett. Jag var bara väldigt trött.

Efter skolan gick jag och Robin in till stan. Sen satt jag och väntade på att mamsi skulle sluta jobbet så att jag kunde åka med henne hem.
Vi åkte till stallet och fixade en massa. Segt!

Väl hemma så lagade mamsi mat och jag satt och spelade igenom gitarrläxan. Den var ganska klurig. (:

Nu sitter jag här och har skrivit en massa för en hel rad med dagar, allting är säkert helt konstigt....men min hjärna är inte på topp >.<

Grattis Macce

Macce fyller år idag(söndag), han fick ett grattis inatt nångång efter 00.00. Det är inte så ofta man träffar den filuren.

 Elin och jag sov till halv 4 eller kanske 4. Skönt var det iaf.
Filip kom vid typ 5 eller 6, kommer inte ihåg. Elin åkte hem strax efter. 
Vi kollade på "ett småkryps liv", jag och Filip.

Sen drog vi hem till Filip om jag minns rätt. Då åt vi lite, sen kollade vi på Aristocats <3
Och sen försökte Filip att sova. hahha!


Grattis Johan

Johan fyllde år och sådant ska firas även om man aldrig tidigare träffat människan.
Jag och Elin drog till Johan framåt 21.00. Det var folk där, det var mys.
Eller, det var mys, tills jag blev äckligt opepp och mådde skit, dock inte pga att jag drack lite.

När de föesta hade dragit så blev det som Filip ville, alltså "mellanstadie-disco" Det var nice <33

Elin, Une, Filip och jag drog in till stan för att Elin ville ha mat. Fick stå i en aslång kö. Men folket där var trevliga. Sen gick alla hem till sig, fast Elin gick hem till mig. Satt uppe aslänge. I alla fall gjorde jag det. Gick och la mig vid halv 6 kanske.


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Något snyggt kom till mig på posten idag (fredag)
<3<3<3<333<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<33<3<3<33<3<3<33<3<3<33<3<3<3

image39
fast bilden är rätt dålig :/

Dessutom har jag varit seg på att skriva, eller inte skriva men att publicera. Har behövt bilder som legat på kameran och jag har inte haft nån kabel.



Det kom en Elin till mig fram mot kvällen. Natten tillbringades framför datorn, för att sedan övergå i massage :D
Skönt var det <3

sthlm/uppsala

I onsdags åkte jag och Elin iväg med buss till stockholm 11.10. Det var segt. Vid Nyköpingsbro var det "fikapaus" jag och Elin satte oss och åt lite. Fast innan det hade vi hittat godis och siktade in oss på att köpa det efter att vi ätit. Det blev lite för mycket godis. Mitt kostade väl typ 44kr. Vad Elins kostade nämner jag inte utan hennes tillåtelse.
Vi kom fram någon gång efter 15.00. Sen började våran vandring från Viking Line båtarna in mot stan. Det tog en stund innan vi faktiskt kom fram till vart vi var.

Vi sprang runt lite sen. Tittade lite på vart vi skulle gå på torsdagen då vi hade mycket mer tid. Sen gick vi till centralen och hann precis med  tåget till Uppsala. Mia mötte oss på stationen sen och vi gick hem till henne. Vi hann dock bara att lämna våra saeker. Vi gick en bit sen kommer Mia på att hon måste dra på sin träning. Så jag och Elin blev lämnade själva att handla. Mia han att komma till oss två gånger inne på ica innan hon drog. Sen köpte vi vad vi skulle ha och gick hem igen.
Elin var sämst på att låsa upp dörren! HAHA
Vi började med maten direkt, för vi hade inte ätit något sen vi suttit på bussen. Det gick bra om man bortser från att jag brände såsen lite och att vi inte visste vilken hylla i kylskåpet som var Mias.

Mia kom hem lite senare med sina korridorare. Då fick jag och Elin i uppdrag att baka banankaka medan Mia städade. Det gick bra och receptet kan jag nästan utantill.

Jag och Elin drog till stora torget sen för att träffa Tom. Vi gick typ runt och letade efter något som skulle vara öppet efter 22. Hittade max och satte oss där ett tag. Det var trevligt, utom när dom skulle ta kort >.<
Dessutom så var väggen blå :V

image38

Elin tog ett misslyckat suddigt kort med läskig inställning...


Sen när vi skulle gå blev jag väldigt lat och orkade inte röra på mig. Men jag blev visst tvingad att gå iaf. Fick skjuts av Tom till Mia och jag orkade inte gå ur bilen, Elin fick dra mig ut.

Elin och jag satte oss i köket och åt banankaka och pratade till typ 2 tror jag. Därefter fick vi nog och gick och sov.

Torsdagen var ganska nice. Mia väckte oss runt 12.30. Vi gick upp packade våra saker, åt frukost, borstade tänderna och allt sånt. Sen följde Mia med oss ner till stationen. Inte hela vägen, för tåget stog där, så jag och Elin fick börja dagen med att springa på tåget som precis skulle stänga dörrarna. Jobbigt värre!
På tåget satte vi oss nog på fel plats om man tänker på vilka som satt i närheten. Det var några fjortisar som började snacka skit om ungefär all musik som inte var hiphop eller r'n'b. jag blev ganska sur och till slut satte jag på lite BMTH. Dom blev lite tystare då.

Vi tog det bara lungt sen. Gick runt lite överallt och kollade/provade saker ;)
Elin hittade en assöt klänning på Blue Fox ^^
Jag hittade en keps på No Fear, det var det enda jag köpte bortsett från mat och resor.
Vi åt sen, på donken. Det var gott, jag var nog hur hungrig som helst. Sen gick vi till cityterminalen och satte oss där i mer än 1 timme och väntade på bussen. Det var skönt att bara sitta ner, få massage, ge massage och nästan somna.
På bussen så gjorde vi inte så mycket, båda två satt och lyssnade på musik och jag var msn nörd. Det blev Elin också sen när hon sovit lite. Kom fram till motala 23.20 kanske. Då gick jag mot Oscar för att träffa Filip. Det blåste som as. Mötte Filip och Jadin på vägen. Vi gick hem till Oscar och satt där ett tag. Sen gick jag och Filip hem till Filips pappa en stund. Sen gick jag hem till mig,

Frida hade två kompisar här. Den ena var phett iriiterande och flera gånger fick jag stoppa mig själv från att gå ut och slå till henne. Jag tålde inte hennes skratt. Det lät så falskt.

kuddkrig och språk och sånt

Det blev en lååååång natt. Vi sov inget. Jag tror inte att Amanda sov nåt alls, även om jag sov en stund innan jag skulle dra.

Det var riktigt kul att äntligen få vara med Amanda, det var längsen. Vi hittade gamla mysiga bilder och videor :D
Bäst är ändå skrattvideon. Amandas skrattanfall förra gången vi sov alldeles för lite och drack/åt alldeles för onyttigt. Så sjukt kul. Det fanns verkligen ingen anledning. Sen när hon slutar skratta i kanske 3 sekunder för att sedan komma på att hon skrattar utan anledning, sen börjar hon igen. Så värt <33

Vi hade kul, kuddkrig och stuff. Och engelska till svenskar och tvärtom. Våra hjärnor var på topp, samarbetet mellan dom var bra menar jag.

Vi åt frulle runt 9-10 sen gick vi upp igen. Satte oss vid varsin dator som tidigare och fortsatte våra ganska osociala liv. Amanda lyckades dock få mig att springa från den ena datorn till den andra ett antal gånger. Men det gjorde inte mig nåt igentligen.

Sen sov jag ett par timmar i en nästan gigantisk säng. Vaknade av att någon hoppade på mig, det var Amanda hon var min väckarklocka med snooooooooooze. Sen fick vi skynda oss in till vadstena så att jag skulle hinna med bussen. Jag gjorde det. Tur!

Kom in till stan vid typ 3 tror jag. Då träffade jag Elin, Sofie och en hög med andra människor. Elin, Sofie och jag gick ner för att kolla upp bussar till imorn. Det fanns gott om platser kvar. Så vi köper biljetterna imorn. Det ska bli nice.
Vi gick runt ett tag sen. Satte oss till slut vid lilla hem. Ett tag senare kom det några nördar, Filip, Oscar, Kratz, Benja och Oscar lillasyster Caroline. De skulle fika. Vi joina, eller, Sofie gjorde. Jag och Elin drog iväg en runda och letade efter något till imorn. MUMS! <3

Mamma hämtade mig sen. Jag fick följa med till hennes jobb. Ganska trist!
Fick sitta i bilen medan hon och nån mer var inne och hjälpte gamlingar med mat och mediciner. Sen när vi var påväg att bli klara och åka mot västanvik så fick de ett larm och var tvugna att åka tillbaka. Surt!
De lämnade mig vid Karolinen. Sen kom Pepe och hämtade mig där.
Nu sitter jag här och laddar inför imorn. Det blir att gå upp tidigt för att göra sig iordning. Ni som undrar vad som händer imorn så är det så att jag och Elin har fått för oss att dra till stockholm med sovplats i uppsala. Så omnågon random vill träffas så går det bra att lämna en kommentar eller liknande.

kanelbullemon

Igår va Filip här, alltså hos mamma. Inte här. Det var mys <33

Idag åkte jag till bögen...Amanda...Kanelbullen. Vi har det trevlans bra. Vi gör inte så mycket, sitter vid varsin dator och nördar stickam. Det är nice. Och party-mannen var inne förut. Han va nice och sjöng ganska dåligt. Men det var sött ^^

Vi åt taccos förut. Gott var det! Så värt.

Och Alex hade gjort nån nice film också (:

Amanda och jag kollade på Ice Age förut. Som vanligt sa jag alla repliker lite före. Amanda sa dock till mig att sluta efter ett tag. :V

Nu gör jag...ingenting. Surt!
Trött är jag också :O

fredag

Sjuk idag igen. Mamma kom som vanligt in på mitt rum och frågade "är du vaken?" jag svarade med hon hörde inte, inte jag heller. Så hon frågade ungefär 5 gånger innan hon kom på att jag kanske inte kunde prata. Hon är smart ibland. -host-

Jag sov sen till halv 12. Ganska skönt. Det var dock jobbigt att vakna och få solen rakt i ögonen. Gick upp strax innan mamma kom hem vid 13.15. Då satt jag och åt frukost. Mamma drog iväg nästan direkt, hon skulle fika med någon kompis i askersund. En kaffe latte skulle hon ha, det sa hon till mig igår.

Sen har jag inte gjort mycket. Suttit här ett tag, kollat på tv. När mamma kom hem igen så satte hon sig vid datorn ett tag. Ungefär då så började jag baka.

Och jag är sämst på att skriva här nu för tiden. Det blir aldrig som det är tänkt. Ska försöka bli bättre. >.<


14/2 <3

Mamma kom in och väckte mig vid 12 och sa att det fanns semlor. Hon sa att jag kunde äta det som frukost.
Jag trodde först att hon fått för sig något. Och sen gav hon mig godis också, då blev jag ännu mer förvirrad. Fast allting klarnade när någon söt person sa att det var alla hjärtans dag idag.

Från igår kväll så är jag på nytt msn-nörd. Elinen kommer aldrig kunna slå mig. :D

Snart ska jag glo på film och försöka göra lite läxor, även om de flesta redan är klara.

turnédag 3

Sista dagen idag. Vi började med PM i Vadstena. Vägen dit var soft.  Jag, Jelena, Fille och Krille omringade ett bord och alla hade det som fotstöd. När vi kom fram var det bara att fixa allting. jag gjorde inte så mycket då. Gick mest omkring.
När vi skulle spela var jag och Jelena först ut med "Emily" det gick skit. Jelena såg inte sin gitarr för att hennes mick var ivägen. Sen var det ungefär så det fortsatte för alla. Det blev fel lite här och där.
När vi var klara packade vi ihop. Jag pratade med Amanda och Annie lite..ganska mycket :D
Deras matsal är skum ._.

sen tog vi bussen tillbaka till skolan för att äta. Vi fick ca. 30 min. på oss. Vi klarade det. Sen drog vi vidare till nästa ställa som var skolgårda. Där gick det bättre, men det var trångt som fan.
När vi burit in allt från bussen sprang jag och Jelena iväg lite. Hon hälsade på sina gamla lärare och kollade hur det såg ut efter ombyggnaden.
Jag slapp att spela där. Ganska skönt att bara sitta och lyssna, då hade jag ju tid att ta lite bilder också.

Tog bussen till skolan sen igen för att plocka ut och ställa upp allting i aulan inför kvällens uppspel. Sen drog jag hem till pappa. Mamma fixade så att jag fick min nya mobil sen, eftersom den jag lämnade in antagligen försvann. Så jag behöver folks nummer igen.
Satt framför datorn där ett tag och försökte göra läxor. Det gick inget bra, jag hade ingen ork. har fortfarande lite feber. Så jag är ganska halvt borta.

Träffade Filip i stan och vi drog till platen. Jag gick i förväg för att fixa lite och prata med de som jag behövde prata med. Sen började det, runt 19.00.
Jag fick spela alla de låtar jag var med på direkt efter varandra. Det blev alltså 3 låtar sammanlagt. Först:
Beatles - All My Loving
From First to Last - Emily
Blueslåt

Det gick rätt bra tror jag. Utom mitt solo, jag hörde inte min gitarr alls så jag chansade på att det var rätt och att det lät bra. Det gick bra för alla. Eller micken krånglade för Jelena, värsta ekot mitt i låten. Helskumt var det!
Victor lyckades också göra fel, men det är sånt som händer.

Nu ska jag snartsova, och försöka komma fram till om jag orkar med skolan imorn eller inte. Känns inte så just nu. Min kropp har segat ihop totalt. Allting går som i slow-motion. Usch! hatar att ha feber och vara förkyld.

turnédag 2

Hade fortfarande feber när jag vaknade. Men det skulle inte hindra mig från att gå till skolan för att få spela. Det var ungefär det jag gjorde.
Vi började 9. Runt 10 så drog vi iväg med bussen till marieberg. Jag och Jelena tog hand om "vår" kabel-låda. Började plocka upp allt när vi kom fram. Fast jag och Jelena gjorde ingenting. Vi är lata.

Tvingade Jelena att följa med upp till skolan sen, alltså Marieberg. Jag hittade min syster och jag pratade med hennes lärare så att Frida skulle få se när vi spelade. Hon fick. Träffade på Ari på vägen tillbaka. Han gav mig en läskig blick. Sen kom Peo också, men han kände inte igen mig förns senare när vi spelade.

Det gick sådär med den låten jag och Jelena spelade. Min röst höll inte riktigt. Anders var där och tittade. Vi pratade lite, han är fan soft.

Körlåtarna vart det fart i. De gick typ 3x snabbare än vanligt. kul var det, även om man inte riktigt hängde med.

Vi åkte hem sen, när vi spelat färdigt. 1:orna hade ett litet mentormöte. Jag har antagligen 8% frånvaro som är ogiltig, men jag har typ glömt att sjukanmäla.
Vi åt sen. Jonas började skratta som vanligt och spillde juice. När alla killar dragit så joinade Amanda och Emelie mig och Jelena. Vi hade rätt kul.

Jag drog hem sen. febern tog över min kropp. Träffade på Filip och Kratz inne i stan medan jag väntade på bussen. Sen kom Timmy också :D

Hemma har jag inte gjort mycket, typ diskat och totalmisslyckats med att baka. Allt går sämst när man är sjuk. jag har duschat också, det var inte så skönt. Det var kallt, även om vattnet var på nästan varmaste.

bussdag

Första dagen på vår lilla högstadieturné. Hälla skolan var först ut. Det gick rätt bra. Kul var det i alla fall. Även om de mindre ungarna var ganska många och irriterande. Det var det enda vi gjorde i skolan idag, åkte buss och spelade. När vi kom tillbaks så åt vi lunch, sen slutade vi.

Tog 14.35 bussen hem. Väl hemma har jag inte gjort något. Eller jag har blivit mer sjuk. Det är dåligt, har två dagar kvar som jag absolut måste vara frisk. Det suger.

Imorn bär det av till Marieberg, förhoppningsvis håller min röst till den enda låten jag ska sjunga.






Jag vet nån som är trött idag <3
och det är inte mitt fel :D

dött

Jag har haft Elin här hela helgen som vanligt (:
I fredags så satt jag hemma till ganska sent. Då gick jag och träffade Jelena, Tim och Elin, vi gick hem till Jelenas brorsa. När vi kom dit så ringde Jelena till Matti så att han skulle gå ner och öppna. Plötsligt hör vi något som ramlar ner för trappen och in i en vägg. Det var  Matti, han hade druckit lite väl mycket.  Jelena fick hjälpa honom upp för trappen sen. 
Väl uppe i lägenheten så spelade jag, Jelena, Elin och Tim poker och sjuan. Det var kul. Det åts chilinötter och det dracks lite öl. Sen blev vi tvugna att dra. Det gick bäst för Matti att gå. -host- Sen när det väl gick så kom han kanske 3 meter, sen ramlade han omkull vid en bil.
Vi andra gick en liten bit. När vi sen skulle åt olika håll så tog det ca. en timme innan vi kom iväg. Elin och Jelena tog väldigt god tid på sig att säga hejdå om man säger så. Jag och Tim stog bara och väntade på att de skulle bli klara.
Vi kom iväg sen, efter många men och andra ljud.

Jag och Elin gick in mot stan. På vägen hittade vi en kille som låg däckad i en buske och benen stack ut på trottoaren det var ganska läskigt. Vi kom in till stan en stund senare. Vi träffade Filip, han skulle hem med bussen. Även han hade druckit för mycket. Och när vi sa det fick vi till svar "men jag har bara druckit 12 öl och 5 shots" observera att han sa "bara"
Vi träffade Amanda och Juha då också. Amanda var aspepp och glad över att se mig. Vi gick hem till Erik sen. Det var en hel del folk där. Fulla var de flesta också. Vi var inte där så länge. Gick hem sen.
Kom hem runt halv 2 eller 2. Då kom pappa och Sisko från bastun. Och eftersom vi frös så galet mycket så bastade vi också. Det var phett skönt. Vi var smarta och hängde in de kläder vi skulle sova i där också så att de skulle vara varma när vi skulle sova :D
Somnade väl runt 4 kanske.


Igår så köpte vi godis nästan det första vi gjorde. Vi kollade på film när vi kom hem, "El Dorado" blev det för Sisko hade antagligen lämnat bort "Landet för längsedan" ):
På kvällen satte vi oss på bussen utan att ha en aning om vart vi skulle. Träffade Jay jay och Ellen på bussen lite senare. De sa att det var folk i lokalen och lite annat. Vi hamnade i alla fall vid Sonny. Träffade honom och tvingade med honom till lokalen. Träffade lite trevligt folk utanför. Tex Dennis, Elin, Claes, Ellie. När vi sen gick in så skulle nästan alla gå. Snäll som jag är så fick jag knäppa jackor åt de som var för fulla för att klara av det själva.

Sen gick vi in till stan, jag och Elin. De andra gick åt andra håll. Tog bussen hem sen. Väl hemma så åt jag lite. Sen tittade vi på film "djungel george" denhär gången. Vi orkade dock inte titta på slutet båda var för trötta.


Idag har det inte hänt mycket alls. Elin tvingade mig till Östenssons en liten stund. När vi kom hem satte jag mig här. Elin och syrran tittar på film "Prinsen av egypten" jag ska nog joina dom snart.
Senare blir det att dra till Oscar och träffa Oscar och Filip.

7

Jag var faktiskt i skolan idag -stolt-
Hade matte första lektionen och lamporna vägrade. Så vår lärare stog och tröck på knapparna hur länge som hellst. När han väl fått igång de lampor som inte lös från början så var det de andra som inte lös. Sen tittade han ut ur klassrummet och pratade med någon, men fortsatte att trycka på knapparna. När alla lampor väl lyste sa vi till honom att inte trycka igen, sen, efter ett tag gjorde han självklart det och alla skrattade och blev lite smått sura. Vi kom igång ganska sent, men det vi gjorde var kul :D
Vi fick en stencil med uppgifter. Vi skulle mäta hela korridoren och räkna ut hur många matteböcker vi kunde lägga där utan att de skulle ligga över varandra. Det gick bäst för mig och Jelena. Tur för mig att jag kom fram till att om hon sprang med ena änden av måttbandet och jag höll i andra änden så skule jag flyga om måttbandet tog slut. Jag sa det precis innan det tog slut. Ganska komiskt. En ovanligt lyckad mattelektion måste jag nog säga.

På gehör lektionen gjorde vi inte mycket mer än vi brukar. Vi satt där och skrev våra intervaller. Sen fick vi prata lite med Pelle om hur vi ligger till. Det går antagligen bra för min del.

Engelskan var slapp. Har inget mer att tillägga.

Svenskan var helt okej. Vi började med ett grupparbete inom diktanalysering. Jag är med Unni och Adam men Adam var inte där. Surt nog blev vi klara.

När jag hade slutat drog jag och Sofie in till stan. Vi gick runt lite överallt. Jag fixade pengar så att jag skulle kunna beställa gitarren. Sofie köpte presenter och kollade på piercingar. Sen blev det med eller utan, åt lite. Sen skulle jag ta bussen hem. Och ja, vi pratade om inne på med eller utan att jag skulle ta m,in kamera. Men sen när vi kommer ner till bussarna hade vi helt glömt det. Så nu är jag utan kamera för Sofie glömde minsann att lämna den hos Filip också. Bäst är hon!


Äntligen har jag beställt gitarren också <3<3<33<3<3<3 -überglad-


Nu ska jag strax iväg till Filip. Det ska bli nice (: Blir nog att kolla på film eftersom jag blir tvingad att ta med filmer. Jag sover nog där så om någon vill nåt, så får den ringa :D HAH!





Kom fram till nu att jag skrev rätt mycket om mattelektionen. Rätt kul xD

6

Sjuk idag. Vaknade med fetaste smärtan i revbenen. Mamma tror att jag håller på att bli förkyld igen, men jag hoppas verkligen inte det. Om det är så, så får jag nog be Jelena att lära sig en text till nästa vecka.
Jag var alltså hemma och jag missade ännu en dramalektion, det suger. Det är ju en av de roligaste lektionerna man har på en vecka.

Det blir inte heller någon gitarr beställd idag eftersom jag inte varit i stan och satt in pengar på kortet. Måste verkligen göra det imorn. Annars blir jag sur.




 Baby, if you know what I am on



studiedag = linköping

Fick gå upp vid 7 idag även om jag är ledig. Tog bussen vid 8 in till stan och gick hem till Filip. Vi kollade på nån helskum musikal, den var verkligen skum. Sen kom Oscar och Sofie för att hämta oss. När vi blivit hämtade drog vi och hämtade Kratz också. Sen drog vi iväg till Linköping.
Det var rätt kul på vägen dit. Det blev lite allsång och lite för hög hastighet på 50 vägarna, de andra också ifs.

Åkte till ikano-huset först. Vi gick runt där och kollade på kläder. Jag tror att det var det enda vi gjorde. Och tappade bort varandra när jag och Sofie gick vår egen väg. Jag köpte ingenting. Kände inte att jag behövde något. De andra köpte kläder däremot.

Det blev donken sen. Jag var duktig och spillde ut halva min chokladmilkshake som knappt smakade choklad. jag och Sofie blev mättast sen. Gick tillbaka till ikano-huset för att köpa det som inte ännu blivit köpt. När det var gjort tog vi bilen till biltema för att Oscar skulle köpa spolarvätska. vi andra satt kvar i bilen och skrattade åt roliga namn på städer i Danmark. Vi roade oss med det ganska länge. Även när Oscar hade kommit tillbaka.

Drog in till stan sen. Oscar var duktig och missade infarten till parkeringshuset, se det blev ett extra varv runt ett par hus. Gick till musikbörsen sen, jag hittade gitarren jag velat ha länge men inte bågat köpa för att jag inte vetat hur den är att spela på. Jag fick prova den. Den va phett nice. Och jag fick komplimanger av Sofie :D

När Oscar, Kratz och Filip tröttnat så drog de till ett fik en bit bort. Jag och Sofie gick också dit, när jag hade spelat färdigt.
Sofie älskar det fiket nu (A) HAHAH

Vi drog hem sen. Hemvägen fylldes av ganska mycket skratt. Det var nice. Fast Oscar körde fel, så ett tag var vi påväg mot stockholm. Men det ändrades det på ganska fort.
När vi kom till motala igen så fikade vi. Eller, inte jag och Sofie, men Kratz och Filip. Oscar åkte hem efter att han lämnat oss.
Vi gick till H&M sen, jag köpte ett linne. Ska förstöra det snart :D

Träffade Elinen sen. Då gick vi till Med eller utan och hon åt. Sen var jag tvungen att dra till bussen så att jag skulle kunna komma hem.




Imorn ska jag beställa gitarren, måste bara sätta in lite pengar på kortet först. Hoppas att den hinner komma innan turnén. <3

4

image37


I brist på annat så lägger jag in en sånhär.



Jag dissade skolan idag och stannade hemma. Det var phett skönt. Hade galet ont i huvet när jag vaknade. Vid halv 1 drog jag till Filip och där somnade jag nästan direkt (:
Kratz kom efter ett tag och det hände nästan ingenting. Vi drog in till stan sen. Då träffade vi på Sofie.
Följde med Filip och Kratz när de skulle äta på med eller utan.
Det bestämdes att jag ska med Sofie, Filip och Oscar till Linköping imorn vilket betyder att jag måste gå upp klockan 7 när jag är ledig. Surt! ):

om någon vill mig något så nås jag på mobilen 0705492879






slow dance

Vaknade av Jespers brorsas son imorse. Den lilla killen vet hur man skriker. Jag somnade om när han slutade skrika.
Pappa kom in och väckte mig och Elin senare, vid 13.00 kan det ha varit. Vi segade oss upp och tänkte äta frukost, men då satt minsann alla som var hemma vid matbordet och skulle äta lunch. Vi fick i uppgift att få Wille att vilja äta istället för att leka med sitt lego. Jag lyckades bättre än både Willes mamma och Sisko.
Jag och Elin satte oss och åt i vardagsrummet. Det var lite tystare där än i köket.

De åkte hem sen, Mia, Tobbe, Wille och Robin. Det blev galet lugnt då.

Sen dess har vi inte gjort så mycket, eller jag har duschat och konstaterat att de kläder jag hade igår inte var användbara idag p.g.a all röklukt. Vi va och köpte pizza och godis förut. Sisko och pappa bjöd på pizzan. Det var nästan gott, har ätit godare även om jag igentligen inte ens tycker om pizza.

Elin ligger och halvsover nu på sin älskade madrass som alltid finns tillgänglig, den som hon verkligen gillar :P Jag sitter här och kollar igenom bilderna som jag och Amanda tog i fredags. Hon har äntligen skickat dom <3

Imorn är det skola. Jag är inte speciellt pepp, jag har inte varit pepp på något den senaste tiden. Det suger.
På tisdag när jag i vanliga fall har längsta dagen så har jag studiedag. Det är nog det enda som kommer att vara positivt i den kommande veckan.



Helgen blev väl i stort sett sådär.
Inget blev som det var planerat, utan allt blev x gånger sämre.
Inte för att vara dum mot de som jag har umgåtts med, det har väl varit kul på något sätt.
Jag har däremot inte varit så pepp som de flesta säkert har märkt av.
Igår kväll/natt var nog sämst. Det enda jag gjorde var att känna mig ivägen eller som om jag var på fel plats.

2

Det blev en halvt lyckad kväll. Drog vid halv 10 in till stan och träffade på Filip, Elin och Sofie. Vi drog till donken.
När vi kom dit satt Jay-jay, Hannah och några där. Jag träffade på Macce också, det var ett bra tag sen sist. Efter en liten stund gick Elin ut och rökte, jag följde med. Då såg vi Freddie kommandes med sin cykel och vi gick för att möta honom. Elin var smart nog att gå precis vid bensinmacken med sin cigg, tills hon kom fram till att man inte fick röka där.
Vi gick in på donken igen.

Drog sen till blindeye´s lokal. Där fanns det folk, musik och rök. Massor av rök. Jag kunde knappt vara där inne. Det kändes som om mina ögon skulle falla ut för att det sved så mycket.
Jag och Elinen kom snart fram till att det fanns en tredje Elin i lokalen. Det slutade med att Elin blev porrisnr.1 Elinen porrisnr2 och jag fick inte vara råsa denhär gången utan porrisnr.3 Det kändes ganska onödigt eftersom alla ändå skrek Elin och fick 3 svar.

Vi intog biljardbordet ganska fort och vi lämnade det inte särskilt länge. Jag var helt klart sämst av oss som spelade. Freddie var snäppet bättre, fast inte i början. Vi fortsatte att spela biljard nästan hela kvällen/natten, utom de stunder som jag och Sofie gick ut och tog frisk luft och pratade. Eller den gången vi satt vid bordet och Sofie spelade nåt läskigt spel med grabbsen. Smarta var dom och jag tror nästan att Victor fick de flesta stötarna.

Alla var tvugna att dra vid 1 eller om det var 2. Sofie och Filip hade redan åkt hem då. Men de flesta andra var kvar och några hade tillkommit. Det blev väldigt komplicerat allting sen. Ingen riktigt visste vart de skulle ta vägen. Det slutade med att vi (jag och Elin) gick till sporthallen med Claes. Sen fixade han en taxi åt oss så vi kom hem. Vi var hemma runt 3. Och det var nog bra att vi åkte taxi annars hade vi hamnat i en snöstorm som jag upptäckte när jag gick upp för att hämta min tandborste.

Nu sitter jag här, Elin sover på en madrass på golvet.
Jag antar att jag knappt kommer få någon sömn inatt heller. Dedär 2 filurerna Wille och Robin kommer vara uppe och springa och skrika som idioter vid 6-7. Eller Robin kommer inte springa, han kan inte det än. Men Wille kan. Och han kommer säkert att väcka oss för att han vill kolla på Lillefot eller något annat kul -.-'

Skylten

Gårdagen blev ganska lyckad igår iaf. Åkte med Elin och några in till linköping kvart i 5. Sen gick vi värsta omvägen till donken. Men det gjorde inte så mycket. Ange åt där.
Sen gick vi till Skylten. Där var det massa snyggt folk, Amanda var en av dom. Första bandet var First day Off och jag och Amanda var tvugna att dansa till "Hold My Hand" eftersom vi gör det varje gång. Det är skönt att inte behöva bry sig om att man ser ut som en, jag vet inte vad. Det var iaf nice att höra dom.
Efter det rörde vi lite på oss innan nästa band skulle spela.
Om jag minns rätt så var det Rhythm Collapse som spelade efter. Dom var ju riktigt snygga -host-
Men det spelar ingen roll, dom var minst lika bra som förra gången. Amanda röjde ganska mycket så jag tog hand om hennes kamera och fick en del bra bilder. Det var ganska röjigt när de spelade.
Efter dom var det Wrestling With Angels. Dom är riktigt bra, inte kvällens höjdpunkt. Men riktigt bra. Jag och Amanda bara stog och njöt så vi typ glömde att ta bilder. Lite surt, men så kan det gå. Det var rätt tufft när ena gitarristen spelade med en stråke på guran, skitvackert (:
As Time Goes By spelade istället för Her Bright Skies som var tvugna att ställa in. Det gjorde inte så mycket eftersom båda banden är bra. Amanda blev jätteglad när Freddie screamade "Amanda är ett lamm" Efter det var hon galet pepp på allt. Det blev nog ett och annat bra kort på dom också.
Sist spelade Intohimo, det var det bandet jag kom dit för. Iaf mestadels. Det var sjukt bra även om det var galna människor som tyckte att de skulle göra ett stagedive. Så min nacke är inte på topp idag. Sen fick jag minsann en gitarrist över mig också. Det var inte lika farligt, han kastade sig inte iaf. (: Det var bog på dessa som det blev flest kort. Amanda röjde och jag hade fortfarande hennes kamera vilket gjorde att bilderna blev mycket bättre än om jag hade tagit med min. Det var ganska surt när de sa att det var deras sista låt. jag ville höra mer.

Men det tog slut, även om ingen ville.
Gick runt ett tag utanför. Jag ringde till pappa och sa till honom att komma och hämta mig.
Sen satt vi, jag, Amanda, Sofie och Hannah och väntade på att Amandas föräldrar skulle komma och att min pappa skulle komma.
De kom till slut. Ganska sura. >.<

När jag kom hem hade vi besök av Siskos son med hans familj. De två små filurerna sov, tur det.

RSS 2.0