31 augusti

Har varit på två möten idag, först en sväng på ubbes med jobbcoachen. Efter det drog jag hem en stund för att chilla i soffan och prata med Emma tills Micke kom. Då blev det arbetslöskaffe och prat om att motala inte har nåra jobb.
Vid 3 blev det dock dags att dra vidare till nästa ställe, ekenäs. Träffade Marie och vi pratade om Dublin och jag fick fylla i en blankett. Sen va det slut. Fick stå på bussen till stan, första gången op aslänge! hah en upplevelse.

Drog ett varv på JC för att konstatera att storleken SMALL är för stor för mina lår, vilket inte är okej när man hittar leggins på rea. Så istället drog jag vidare till H&M för att få veta att dom inte har nåt kul alls. Avslutade med att springa in på lindex och fick med mig ett par leggins och 3 par trosor hem. Ingen rea där såklart med tag 3 betala för 2 är helt okej det med! Slänger nog upp en bild på inköpet när jag orkar.

Nu är jag back home, har ätit och sånt. Leo ligger dessutom brevid och sover galet! Haha, han är så söt :D
Ae, har inget att skriva nu, hörs väl!

29 augusti

Tar det lugnt hos mamma idag med. Fick min externa hårddisk igår så, nu har jag gott om plats för allt möjligt.
Ska snart ut och gå en sväng, plocka svamp om jag hittar nån. Annars blir det bara en promenad. Annars händer det inte så mycket idag, kanske bakar något lite senare tills det att mamma kommer hem.

Men nu äre dags att gå ut! Hörs!


27 augusti


Heya!

 

Är numera arbetslös och inskaffade mig en dator för de pengar som fanns. Bra start på ett nytt liv!
Träffade Bella och tog en fika idag, har inte träffat den bruden på aslänge. Trevligt! Blev att vi sprang in lite snabbt på scorett och checkade rean, men näe, bara assmå och asstora storlekar kvar, kollade inte så noga, får göra det senare! Skor är alltid bra har jag hört, ett par för varje tillfälle.

Ska nog dra in till stan lite senare, köpa lite saker till ikväll, meloner och annat nyttigt hoppas jag. Denhär veckan har varit onyttig ;<

Hörs!

RSS 2.0