29/12

Det bär av till Karlstad för ett besök hos Deas.
Den som vill kan ju höra av sig eller så: 0705492879

puss

..........POP

Igår hamnade jag hemma hos Alex och Bella. Alex hade 20-års fest och Amanda gjorde så att jag kom dit med hennes lilla samtal som hon så väl prickade in samtidigt som jag pratade med Pepe i andra telefonen.
Sen tiggde jag till mig skjuts från Johan och Sisko följde med för att hon kunde i stort sett vägen. När jag kom fram så försökte jag att ringa till Amanda, men min mobil fick rycket och laggade. Men sen såg jag massa folk på balkongen så jag chansade på att det var där. Antar att jag hade rätt eftersom det kom en Amanda och mötte mig.
Hon fick sin julklapp och hon slet väl upp den nästan :P
När vi kom in möttes vi av en massa folk. Trevligt? Ja.
 Sen var väl allt igång nästan, vi drack, lyssnade på musik, pratade, fotade, åt osv. Pajen var grymt god måste jag säga, MUMS! Sen var det väl inget fel på drinkarna som Albin gav mig heller. Eller det jag fick smaka av Fredde, eller ölen jag fick av Amanda. Hahaha
Det var som vanligt alltså. Jag blir ihälld alkoholhaltiga drycker xD
Jag och Amanda drog på lite musik som påminde om en bra tid, för nåt år sen eller två. Mysigt. N'sync, Kraftwerk med mera.

Åkte hem nångång vid 12 tror jag.
Tack till Amanda som lånade mig 13 kronor som jag SKA betala tillbaka. Lika bra att du går med på det :V

Somnade väl vid ett halv två och sov sådär två timmar för att vakna och vara törstigast i världen. Men jag orkade inte gå upp till en början. Men det var helt omöjligt att somna om. Så 06.09 gick jag upp och hämtade vatten. När jag kommit ner och lagt mig i sängen igen så var det snart dags för nästa person att gå upp. 06.37 gick pappa upp, för att han inte kan sova längre än så. Strax därefter somnade jag :D

funeral song

känner att inlägget från 11 April fortfarande håller i sig.
Att allt som står där fortfarande stämmer.
Enda skillnaden är att det har blivit värre, mycket värre!


36 cuts - slit my wrist

Idag dog jag - igen.

Kanske var det bra att min syrra var ivägen kanske var det bra att jag inte hade det jag tänkte. Men bara kanske. För det hade ju kunnat bli bättre om min syrra inte stog där och om jag hade det jag inte hade. Eller kunde det jag inte tror att jag kan.
Det jobbiga var väl att jag visste om att det skulle hända redan när jag vaknade för att jag hade dendär hemska känslan i magen. Den som alltid finns där om det som hände kommer hända. Och ända sen det hände har jag gått och spänt mig och varit arg över att jag inte gjorde något åt det. Varför gjorde jag inte något?!

Jag hade kunnat putta bort min syrra och allting hade varit fixat ganska så fort, men jag gjorde det inte.
Varför?
Jag visste ju hela tiden att jag ville göra det, att jag fortfarande vill göra det. Men gjorde det inte, och det stör mig så sjukt mycket.

Hela vägen hem gick jag och tänkte ut nya planer nya sätt. Att jag ska lära mig det och det och det, så att jag klarar det sen utan att det är olagligt. Utan någon som helst förklaring. Antar att jag måste ta hand om mitt källarmonster först, kanske tämja henne för att få lite hjälp. inte för att jag har någon som helst aning om vad jag ger min in på om jag gör så. Men det kan ju bli bra i slutet. Och det är ju ändå det jag vill.
Vad som egentligen händer emellan bryr jag mig inte speciellt mycket om. Och jag vill att det ska vara över innan hultan så jag slipper ha det som i år. Att jag ska springa runt och låtsas för att någon sen ska hitta mig i ett tält helt förstörd utan förmåga att säga ett enda ord.

Nej, nästa år ska det vara bra, allt ska vara som vanligt. Ungefär som för ett år sen, då var allting bra även om jag var aningen rädd. Men allt var bra och blev bra ett tag, några månader. Och jag mådde bäst när jag väl hade bestämt mig, när jag visste hur det skulle va. Jag var glad och blev bara gladare och gladare för varje dag. Och jag minns precis allt, alla ord, alla datum, vad som gjorts, allt!

bagarn'

Då var jag igång igen.
Bakade cupcakes idag, det har nog blivit nya favoriten. Det positiva är nog att man aldrig orkar mer än en, det negativa är väl allt socker. Men som sagt om man bara kan äta en så är det ju mindre socker än om man skulle äta flera.

I vilket fall som helst så var jag först tvungen att gå till östessons för att köpa det som saknades vilket var florsocker, philadelphiaost, en citron och blockchoklad. Sen tvingade far min mig att köpa köttfärs.
Jag kom hem och började med den första smeten vilken var citronmuffinssmeten. Det blev kladdigt i hela köket redan då och så var det lite citronskal här och där. Sen åkte den första plåten in i ugnen. Och jag påbörjade frostningen. Den var helt seg att göra. Smöret var för hårt sen blev det väl lite för lite florsocker eftersom det inte fanns nåt på östenssons. Var ju också tvungen att spara lite till nästa frostning. Men jag kladdade ihop den tills muffinsen i ugnen var klara. Stallde in geggan i kylen och fyllde plåten med nya formar och ny smet och in i ugnen igen.
Sen blev det att diska ur skålarna och förbereda för nästa smet. Mer hann jag inte, för vi skulle äta. Vi åt och jag glömde helt bort att jag hade en plåt i ugnen. Så efter sådär 40minuter kommer jag fram till att de är i ugnen. Men det var försent, helt svarta blev de "tur att det bara var fyra" sa jag och fortsatte med nästa smet. Nästa var choklad. Mer kladd osv.

Resultatet blev såhär:























Jul3

Åkte till pappa igår. Lina och Johan är här och hälsar på ett par dagar. Ganska kul med en annan dialekt.
Vi åt massa god mat när vi kom dit och därefter gjorde väl de flesta vad de kände för en stund. När dendär stunden var över, vilket var en timme eller två senare så skulle det delas ut lite julklappar.
Jag var utdelare igen. Var dock tvungen att flytta på granen för att komma åt det som pappa hade trängt in i hörnet. När allt var utdelat och öppnat var väl de flesta helt nöjda. Jag fick:

- Doftljus
- Vantar
- USB-minne 4Gb
- En chokladrecept bok
- Scullcandy lurar med rosa ludd <33

Var asglad när jag fick lurarna, tänkte köpa dom för ett tag sen. Bra att jag inte gjorde det. Kom fram till att de funkar perfekt till att värma öronen mer. Så keine kalla öron i vinter :D

Kvällen fortsatte med vår uppdaterade TP. Ganska kul, även om det gick lite halvt dåligt när man väl hade chansen att få en "tårtbit"
Det slutade med att hela familjen gick och la sig vid 4 imorse utan att någon sa emot :D

Jul 2

Igår var det andra julfirandet för min del. Jag och min syster var sådär sjukt barnsliga och hängde upp våra typ "strumpor" fast det var en nalle i hopp om att få en julklapp på morgonen. Det lyckades. Jag fick 4 par strumpor vilket var perfekt för att jag inte orkade leta rätt på några andra. Därefter åt vi frukost och fortsatte med städandet. Mitt i allting fick det plats en dusch också.
Mamma och mormor kom först efter 17.00 Pepe kom en stund tidigare. Så de satte igång med maten och vi andra gjorde inte så mycket. Satt i soffan och åt godis. När vi kommit fram till att maten minsann skulle ta ett bra tag så gav vi oss på julklapparna. Jag fick dela ut allting för att alla andra var lata. Men men..det slutade med att jag fick:

- Kapo
- Gitarrsträngar
- Plektrum
- Hängare till guran
- Toffifee
- Noblesse
- Triss
- Presentkort H&M 100kr
- Strumpor
- USB-minne
- 800 av mormor
- 300 av mamma
- 300 av Kerstin
- Hela Charmör settet från ikea


Det var helt värt, jag var dum nog och plockade upp varenda talrik som mamma hade slagit in i tidningspapper. Så jag hade lite problem att få ner allt i kartongen igen. När alla pekt var öppnade var maten nästan klar. Tog alldeles för mycket och blev mätt asfort. Precis som alla andra, men det är väl egentligen meningen. Efter ätandet satte sig nästan alla i soffan igen och åt lite godis innan mormor skulle hem. När mamma, Pepe och mormor åkte så försvann jag och Frida iväg åt olika håkk för att undersöka vad vi fått. Resten av kvällen var seg.

städning.

Tidig uppstigning. Stan halv 11 syrran skulle till tandläkarn för att kirra tandställningen. Jag gick till banken och förde över pengar till Heli. När min syster var klar drog vi oss till bråstorp. Handlade lite mat och så.
Träffade Dääni med en übersöt hundvalp ^^ det var trevligt.

Bussen hem från stan och då började städningen. Blev klar nyss. Helt jobbigt! Tog en paus mitt i allting och gick ut med Zilva en bit för att få tänka lite ifred. Inte så kul, men det fick väl gå.

Imorgon får vi sova iallafall för mamma jobbar till halv 5.

Måndag 22/12




minns inte när jag skrev här sist men det var kanske ett tag sen, eller några dagar vad vet jag?
Idag var vi hos Kerstin, morfars syster. Hon fick lite julklappar och sånt. Ett nytt täcke, en kudde, lampskärmar och något mer. Så vi fixade det eftersom hon inte klarar av att göra det själv. När vi var klara där tog vi hissen ner, Kerstin följde med för att hon skulle äta. Där träffade mamma på någon som hon kände och de pratade om mig bl.a. Kändes lite skumt att hon visste vem jag var först tills jag fick reda på varför. Hon hade antagligen känt mamma ganska länge och hade alltså sett mig när jag var jätteliten, typ ett eller så.

Vi drog därifrån efter en stund och åkte ut till pappa för att lämna/hämta julklappar. Nästa stopp var stan och jag lämnade in mina skor för att de måste klackas om. Så jag ska hämta dom imorgon. Sen sprang vi väl runt där en stund, mamma skulle fixa lite saker. Åkte till M-blommor efter det, sen var det tänkt att vi skulle in på maxi men mamma gav upp när hon såg parkeringen. För fullt!
Åkte förbi mormor och lämnade lite saker som hon skulle ha.
Stannade på Axén's på vägen hem och inhandlade det viktigaste.

LOV IT IS!

Jag är ganska glad ändå idag även om det var en dålig start när en viss person var sjukt irriterande och drog upp skit som jag inte ville tänka på idag. Men det var jag minsann tvungen att göra ändå.
Sen sjöng vi osv ett par gånger. Vi gick tillbaka upp till musik för att få vårat fika, men det kom aldrig något fika och vi fick aldrig se luciasaken som det var sagt att vi skulle. Så då drog väl alla antar jag.
Jag, Jelena och Robin tog bussen in till stan där jag mötte min syster som tidigare hade ringt och tiggt pengar. Så hon fick en hundring, som ska betalas tillbaka. Sen drog vi runt ett varv. Syster skulle möta Lisette lite senare, så vi mötte henne. Fick med oss en Jay-jay på köpet. Han och jag pratade hultsfred och mannen är snäll och bjuder på en platta. Måste bara komma ihåg det när det är dags.

Drog bort till maxi för att kirra sista julklapparna typ. Sen var kön den segaste jag varit med om. Så jag fick gå asfort från maxi ner till min busshållsplats, vilket är långt som fan. Men jag hann iallfall ^^

idrott

Idrotten var helt värd idag. Inte för att jag hade några idrottskläder med mig. Men det funkade bra. Vi hade dans och basket.
Dans. Började med en ringdans, askul när man väl förstog vad det var man skulle göra för något och vid vilket tillfälle. Den dansen dansades en stund. Jag och Bella mötte varandra i ringen varje gång och det var kul. Blev ett par miner som vi inte tänkte på kan jag tänka mig. Därefter körde vi samma dans som sist. Den med den jätteglada musiken, tror dansen började på R men, aa, minnet är ju lite sådär. Kul var det iallafall. Att springa runt och snurra, stampa och skrika. Dessutom hade jag klackskor.
På basketen bildade jag, Bella och Unni en egen liten grupp för de som inte var ombytta. Vi spelade 21 mot den minsta och lägsta korgen. Jag vann och Unni gav upp :P

När idrotten var slut, gick jag och Bella tillbaka upp till skolan för att vänta på bussen. Då kom jag på att jag var tvungen att fråga Lise om jag fick låna en kamera över lovet för att komma ifatt lite. Så vi gick upp till bilden, men där fanns det ingen Lise sa Margaretha. "Jag tror hon är uppe på 600"
Vi gick upp för alla trappor upp till 600 och kollade alla klassrum och lärarrummet. Där sades det att hon var nere och åt på 300. Så vi gick ner, till 300 men ingen Lise fanns där. På vägen tillbaka till estethuset så fångade vi Sigrid som kom uppifrån 5 eller 600 hon sa att hon borde vara på 600. Sen sa hon "fråga Sven han vet nog bättre"
Så vi sprang halvt från ena änden av korridoren till andra. Ropade på Sven på vägen som stannade. Sen frågade vi honom, och han visste inte men de skulle ha ett möte "om två minuter" så vi gick upp ännu en gång till 600. Och då var vrt letande över. Hon var där, som tur var. Jag kirrade en kamera en Canon EOS350D. Så nu ska det fotas.

onsdag

Kändes som om vi började om med vår gehör och musiklära kurs idag. Men vi förstod i stort sett allt, vi går bara igenom allting igen, för att repetera. Vi hade kör på det, seg men ändå helt okej lektion, vi tränade inför avslutningen tror inte att någon är speciellt säker på texten i "deck the halls" men vi får ha papper om vi vill.
Slutade kören tidigare för att Kristina antagligen tyckte att det gick bra. Så vi hade faktiskt en liten rast innan samhällslektionen. Där fick vi reda på att Sven har fått jobb, så vi kommer troligtvis få någon annan efter jul. Det är ganska sad, jag tycker att han är rätt bra som lärare. Inte för seriös och inte för barnslig. Det är bra, även om hans humor är dålig. Men bättre än Jannes.
Hade matte efter samhällslektionen. Jag och Ewe kirrade läxförhöret vi hade för ett tag sen och fick då jobba med gamla nationella prov. Vår lärare(Janne) sa aldrig vad vi skulle jobba med, så vi började från början och ingen av oss fattade ett skit. När det var ungefär 5 minuter kvar så var det minsann dags att han slängde ur sig "ni ska bara göra de uppgifterna med en stjärna framför"
Jag och Ewe gick lite halvt sura därifrån, precis som vissa andra, för att vår lärare är halvt trög. Lunchen kunde ha varit bättre. Pasta och köttbullar.
Utvecklingssamtal. Det gick helt okej, ligger bra till i alla ämnen ser det ut som och det är ju alltid bra. Får hoppas att det fortsätter så.
Innan min far drog så gav jag honom uppgifterna om min biljett som blivit felbeställd. Så han fixade det lite senare. På fotolektionen hade vi genomgång i en timme, det var skapligt segt. Men sen fick jag lite hjälp med en idé till min bild, så jag redigerade den färdigt. Tror åtminstonde att den är färdig. Ska fixa utskriftsstorlek och lite smådetaljer innan jag ska skriva ut bara. Men det blir ju först efter lovet.

När jag slutade drog jag, Bella och Simon in till stan. Spelade nåt fotbollsspel mot Simon och han vann :<
Sen åke jag hem med mamma. Skönt att slippa ta bussen ibland för det är så mörkt när man ska gå hem från hållplatsen.

Ny vecka :<

Skola, halvt jobbigt. Minns nästan ingenting av dagen tror att jag tog mig igenom den utan att vara riktigt vaken. Hade prov sista lektionen minns jag.
Imorgon har jag utvecklingssamtal :< får se vart det leder.

linköping

Där spenderade jag gårdagen. Åkte dit 14.20 och tanken var att de sista julklapparna skulle bli inhandlade. Virrade och halkade från resecentrum och bort till åhlens där det var bestämt att jag skulle möta Amanda och Cerefie. Vi vandrade till en början in på åhlens för att undersöka lite olika saker. Jag fick med mig en julklapp därifrån. Det hände även en liten olycka där inne som var ganska rolig ;)
Vi fortsatte och gick/halkade runt lite inne i centrum men kom aldrig riktigt fram till vart vi skulle. När vi väl bestämt oss för ett mål så skulle de minsann stänga. Ganska typiskt. Så vi drog oss ner till resecentrum för att åka åt olika håll. Det blev att Amanda åkte hem till sig först och sen drog jag bort till ikea och Cerefie åkte sist.

På ikea var det meningen att jag skulle köpa en julklapp till min mor. Men den var slut och kom inte in i lager förns vecka 2. Så istället kom jag därifrån med andra julklappar, ramar och chokladbollar. Ringde också min mor och frågade om jag skulle köpa de tallrikar och annat som jag vill ha och fick svaret "men det hade vi tänkt att köpa till dig i julklapp" Så idag skulle de köpa ett vitt och ett svart sett till mig. Det gjorde mig väldigt happy!!


Tillbaka inne i linköping strax efter 5 och jag stötte på Linus, Micke och några andra typer som enligt mig är namnlösa. Vi satt och pratade om hur tröga våra klasser är och hur mycket vi failade på luciasaken. Det slank väl in ett och annat om varje enskild person också, men det är sånt som man inte skriver ner här. I vilket fall som helst så drog de efter en stund minns inte om det var för att de skulle äta eller om de redan då skulle bort till skylten.

Jacob kom lite senare och vi gjorde egentligen ingenting, satt mest och pratade i väntsalen och jag åt lite. Under tiden vi satt där kom det människor som vi kände. Självklart trevliga människor, men minns inte namnen, minns typ Liv och sen Bella och TC men de två sistnämnda är ju inte så konstigt att jag minns då de går i min klass. Jag åkte hem till Motala 20.35 och var hemma redan 21.20

Tog 21.40 bussen till Freddie. Eller meningen var att jag skulle till Freddie men killen visste antagligen inte vad  busshållsplatsen hette, eftersom han sa helt fel. Men efter att ha fått lite hjälp av Elinen så hittade han mig och jag honom. Hemma hos honom blev det, skum film, pepparkakor och skum god drink, tack :*

Åkte hem därifrån 00.15 och hemma åt jag lite och gick för att sova nästan direkt.

lucia

Vara i skolan klockan 7 äger inte. Jag var helt seg och orkade knappt gå upp ur sängen. Men det gick efter viss ansträgning. Kom till skolan 06.50 för att pappa skjutsade mig. Första läraren kom ungefär kvart över så vi fick sitta utanför och vänta tills det att han kom. Sen var det bara att fixa ljus och kläder och allt sånt som hör till.
Vid 08.00 gick vi ner mot aulan och försökte vara seriösa. Själva luciandet gick väl bra utom en del fel här och där som de flesta aldrig la märke till. Efter första "föreställningen" var det dags för nästa som hölls i matsalen vilket var väldigt trångt. Men vi fick plats allihopa. Och där tror jag att det gick sämre dock.
Vi fick fika efter det, höjdpunkten kan man kalla det. Det blev ingen repris från förra året, men det gör inget. Vår samhällslärare kom fram och tackade och sen behövde vi inte gå på hans lektion på eftermiddagen. Asnice.
Så när vi var ombytta igen så hade vi ensemblemöte. Vi tog upp det om all frånvaro, att det är vissa personer som hela tiden är borta och att det inte fungerar att ha den kursen då. Det hela går ju trots allt ut på att man ska spela tillsammans. Efter mötet hade vi lite tid kvar till att spela. Så vi tog tag i "Real Wild Child" även om Ewe inte var med. Det gick rätt bra bortett från att Robin ökade takten hela tiden så att vi andra dog lite halvt. Spelade igenom "Take On Me" också, för att kolla hur det fungerade.

Vid lektionens slut var dagen slut. Men jag stannade kvar i brist på annat. Följde med Bella och TC bort till bilden och var där nån timme eller så. Vi pratade andar, spöken och annat övernaturligt som är lite halvläskigt men ändå sjukt spännande på samma gång. Det var en trevlig konversation och jag tror nog att vi lekte lite med magnetiska fält.

Här hemma har inget riktigt fungerat. Jag skrämde upp min syrra lite så jag fick inte lämna hennes rum, lite takigt sådär. Sen nyss så var alla igång och bråkade så jag gick därifrån orkar inte med det.

tomtenatta*

Pepe skjutsade mig till skolan idag. Det var snällt. Började dagen med luciarep, det bästa var när Alex och Adam dansade till pepparkaksgubbar-låten. Hade lunch direkt efter och jag fick TCs mat, gott! (:
Hade idrottsprov sen. Jag trodde att jag skulle faila big time, men antagligen inte då Kalle sa att "det ser minsann bra ut" så chansningen ligger nu på att det gick bättre än väntat.

Efter skolan drog jag och Bella in till stan, stötte på Simon. Och det bestämdes planer inför kvällen. När den pratstunden var över drog Simon nånstans medan jag och Bella satte oss på en buss mot bråstorp. Vi vandrade runt där ett bra tag, köpte lite julklappar för att sedan åka hem till min pappa. Där lagades det lite mat och så satt vi mest här och pratade en hel del om spöken och sånt.

Tog bussen in till stan igen strax innan 19.00 Väl inne i stan försökte vi få tag på Simon men det gick minsann inte. Så vi vandrade iväg för oss själva, stötte på folk jag absolut inte ville träffa. Gick därifrån och var opepp ett bra tag. Efter ett tag fick Simon tag på mig och det bestämdes att jag och Bella skulle stanna kvar på inter sport så skulle han komma dit.
När han kom så gick vi vidare till olika ställen. Tog en fikapaus mitt i allt och fortsatte. På vägen ner i rulltrappen såg vi Markoolio som satt och skrev autografer. Lite smått kul.
Hamnade på lindex och lekia. På lekia roade sig jag och Simon med leksaksinstrumenten (:
Bella åkte hem efter det och Sisko ringde mig och sa att hon va på Kappahl så jag och Simon gick dit. När vi gick därifrån fick jag med mig en tröja, vilket inte var riktigt meningen. Men den var billig och skön.

mhms

Alex sa idag att jag skulle skriva dikter och blablabla här och mer bilder nämnde han nog också.
Men jag orkar inte när de flesta bara klagar när jag skriver vad jag känner så, jag tror nästan att jag skippar det. Fast ibland kommer det väl hända ändå, för det går inte alltid hålla tillbaka allt.

sparkle baby shine

Älskar låten för det första.
För det andra så var det skola.

Foto: vi jobbade lite i photoshop och gick igenom exponering, brännvidd och något mer tror jag. Det var helt segt alla var hur trötta som helst när vi var klara med genomgången.
Musik och kummunikation: Det blev inget arbetande med musikalen. Det blev julavslutningsträning. Vi valde låtar och sjöng igenom.
Skum lunch.
Sång: Började på "Disenchanted" Lisa sa att det lät bra, fastän den är lurig för att man måste byta röst mitt i om man inte vill ta i som fan. Ska kolla på sticket, för jag var inte helt säker på att ackorden stämde.
Engelska: Vi pratade Shakespeare hela lektionen. Det var väl sådär. Alex var porrig också, vet inte om det var läskigt eller roligt. Kanske att det var nåt däremellan.
Estetisk orientering: Ingen musikal här heller utan luciaträning och hämtande av linne och sådant. Om Jelena inte blir bättre blir det så att jag får sjunga solo på "En stjärna lyser" eller vad den nu heter.
Gehör och musiklära: Vi spelade "Hot Stuff" eller, jag spelade inte eftersom det var jag och Sami som skrivit ner allt. Fick hjälpa Annjelina lite med sången.

Ikväll blir det att gå på syrrans konsert som hon har i skolan med musikprofil gruppen på hennes skola. Det blir nog bra. Ska sitta och kommentera så mycket det går.

måndag

Skola.
engelska, jobbade med lite frågor och så.
ensemble, spelade "take on me" det gick bra. Jonas sjäng väldigt vackert i refrängen.
lunch, sång, gitarrspelande och äcklig mat.
samhäll, oseriöst som fan. Dåliga skämt och sånt.
svenska, pratde om livets mening, varför gud finns, vad man behöver för att leva(vi kom fram till: mat, vatten, luft, sex, säkerhet)

Tog 4 bussen hem. När jag gick av hade jag sån tur att min mor kom körandes så jag fick skjuts hem (:

gott(ont) och blandat

Jag vill ha lov nu och inte om två veckor. Det kommer bli så stressigt nu, vi ska ha luciatåg ett antal gånger i veckan. Vi har tränat på låtarna tre gånger. Och jag ska antagligen sjunga med Jelena i år igen. Inte för att jag har något emot det, men det vore trevligt om min lärare kunde meddela mig om det istället för att Jelena ska behöva göra det. Sen ska jag vara klar med boken "Dvärgen" som nog är den segaste bok jag läst. Är bara på sidan 31. Har också en samhällsuppgift kvar men den minns jag inte vad den handlade om så den raderar jag. Antagligen måste jag göra ekonomiprovet som jag missade när jag var sjuk förra veckan. Har engelska till imorn, ska försöka göra den lite senare. Dessutom kommer det säkert upp mer saker nu innan jul, som avslutningen och vad vi ska sjunga då osv. Det skulle inte förvåna mig om vår lärare har kommit upp med nåt om att vi ska sjunga på torget igen.

varma mackor

det blev varma mackor nu ikväll. Hoppas bara att jag lyckades med dom.
Men de ser ju otroligt goda ut, så de blev nog bra trots att jag glömde bort dom en liten stund.
Nu ska det mumsas till idol och när mackorna är slut påbörjar jag påsen med chips!

fredag

fredag.
trafikkunskap: vi gick igenom 1000 olika regler i korsningar. kanske inte riktigt så många men det kändes så, och nästa vecka har vi prov på allt. Mums!
Ensemble och vi spelade lite på take on me. Sen fösvann det två stycken av oss. Vilket lämnade mig och Ewe.
Vi lunchade sen och pratade om hur äcklig maten verkligen är. Usch! Nästa termin blir det medtagen mat.
Sen var det såndär 5 i 12 marsh. Jag och Stina vandrade in till stan för oss själva i allt slask som samlat sig. Kollade på dendär saken ett tag innan vi gick in i gallerian och kollade på skor.

Jag, Ida, Towe, Stina och Unni tog bussen tillbaka mot skolan, där alla utom jag gick av. jag åkte bara runt ett varv för att slippe stå ute och frysa. Så väl inne i stan igen gick jag ner till min "skogsbuss" som någon så gärna ville kalla det. Stog där i sådär 10 minuter innan jag fick gå på bussen som jag trodde skulle vara varm, men icke. Kallt som fan va det.

sent och så

Jag är tillbaka i skolan åtminstonde för en dag. Bussen imorse var sen med sådär 20 minuter. Jag var alltså i skolan 10 över 8. Men det gjorde inget för vår lärares buss var ännu senare. Den hade fått vända och ta en annan väg pga en trafikolycka.
Engelskan var slapp, vi jobbade mest själva. Och matten var helt seg, alla satt bara och pratade utan att göra något.
Gröt till lunch, inget vidare gott. Nästa termin börjar jag ta med egen mat istället för att betala 500 för skitmaten vi får i skolan. När vi satt där och åt kom jag fram till att jag hade glömt bort gitarrlektionen totalt. Så när jag hade ätit så fixade vi lite småsaker först sen gick jag upp och pratade med Pelle. Det var lugnt sa han, tur det.

Hade teori på idrotten, vi pratade om kost. Sen skulle vi räkna ut vårat bmi också. Inte riktigt lika kul. Hamnade på sådär 16 och måste äta upp mig eller skaffa muskler motsvarande 8-12 kg. Jag har något att kämpa mot, eller för säger man kanske. Jag vet inte, min svenska är ju halvkass.

Inskaffade mig ett par trosor idag medan jag väntade på att syrran skulle bli klar hos tandläkaren. De är söta ^^

onsdag?

Sista dagen hemma idag har jag bestämt.
Har haft tråkigt.
Hade världens sjukaste dröm inatt, även om den kanske va ganska härlig. Men ändå skum. Tänker inte gå in något närmre på det, känns som om det är lite för personligt. Fast egentligen va det ju bara en dröm, but still...

Jag sorterade alla min aposters idag. Det fanns fler än vad jag trodde. Så nu ska jag försöka sälja några till, har redan sålt en hög. Det blir nog bra :D

mates :*

Chablis, Busan och Zilva :D

 
















still sjuk

min feber vill inte ge med sig.
Mamma väckte mig nångång efter tolv. jag gick upp tvingade i mig två macor och läste en nyinkommen okej tidning eftersom mamma antog att jag skulle fortsätta prenummerera på den xD
Men jag klagar inte för den innehöll en poster på Paramore. Den ska upp på väggen så fort som möjligt ^^

Ska duscha typ när syrran kommer hem, så hon kan ta datorn. Efter det blir det att äta och titta på House. Därefter blir det nog sängen eller en kopp varm choklad ^^ 

Jag vann antagligen ett spotify account nyss också. Detta ska undersökas

ska droga "the man who can't be moved" med The Script

Feber

Hemma från skolan. Sov länge.
När jag väl gått upp fick jag reda på ännu en skum sak med Tom. Men det skriver jag inte här :V

Tog 14.35 bussen hem till mamma och satte mig här för att påbörja photoshop uppgiften. Så har kollat igenom en del av dedär filmerna. Och börjat på bilden vi skulle fixa själva.
Mamma säger att jag måste vara hemma imorn med, så jag antar att jag inte säger emot.

RSS 2.0