jul jul jul

Då har det varit jul och såntdär 3 gånger. Haha. En liten lista på vad jag fick i år kanske? aa
- 3 körlektioner
- ukulele
- bakformar
- dörrskylt
- tights
- choklad
- pengar
- ice age 3
- bestick
- uno-kortlek
- godis
- leggins
- gymkort   YES!
- nalle

tror jag fick med det mesta där (:
härliga saker iallafall. Dock ska jag åka och byta färg på ukulelen eftersom dom inte visste vilken färg jag ville ha.





Igår åkte jag till Leo och det blev lite harry potter med Gus. Sen gjorde vi inte speciellt mycket, gjorde varm oboy och satt framför tvn. Blev upptvingad vid 12 idag, inte okej. Men lyckades ligga kvar i sängen till halv ett. Gick till stan efter ett tag och fixade ny tatueringstid och kollade så den andra såg bra ut. Blev en fika på det, gott. Tillbaka till Leo, mamma ringde ungefär när vi kommit in genom dörren och sa att hon va nere i stan om sådär 10 minuter. Så jag fick inte riktigt slappna av, utan på med ytterkläderna och tillbaka till stan. Blev lite mer gjort denhär gången. Bytte tillbaka några av julklapparna och köpte bhar istället. Bra pris och sånt nu i mellandagarna. Fick med mig en skjorta hem också. Åkte till mormor när vi kommit ifrån stan och handlat på maxi. Blev inte speciellt långavrit där, lite julklappar och några kakor.
Bk på hemvägen, inte något som jag direkt va sugen på men, hade inget val.

Nu ska jag återta platsen i min säng och värma mig. Imorn blire öl och fest och såntdär roligt hoppas jag.
Puss

update

Dålig på dethär när jag knappt är hemma eller orkar starta datorn. Har spenderat dom senaste dagarna med Leo, dock så har vi inte haft så mycket för oss. Kollat på lite film och gått promenad i vardagsrummet.
Igår va det skolavslutning och jag drog lite tidigare så missade 3ornas avslutning, men antar att det va samma sak som de andra två. Kom hem och åt lite innan vi drog iväg till Linköping, jag, Madde, Mia, Frida och Sisko. Började med en fika, fick en torr chokladmuffin, inget vidare alls. Och min latte med choklad/mint smakade skit. Tänker itne gå tillbaka dit en gång till. Efter fikat va vi igång med julklappsinköpen. Gick runt aslänge och sen ut till tornby för att fixa resten. Slutade med att jag kom hem med ett par skor till migsjälv.

Efter att ha kört hem i typ snöstorm så slogs det in paket och åts lite innan jag tog en promenad till Leo. När jag väl va framme hade mitt hår frusit till is. Inte speciellt roligt. Vi gjorde väl inget direkt, jag gick till köket och hämtade vatten medan Leo halvsov i sängen. Så vi somnade väl ganska så fort.
Tog bussen hem från Leo vid 9 imorse, gick ohc la mig direkt när jag kom hem.

Inhandlade sista julklapparna idag, kändes bra. Sen dess har jag städat. Och jag tycker bestämt att det är klart, men alla håller visst inte med, men jag tänker inte göra mer. Dom får säga vad dom vill.

What did you find that could leave you walking by?

Det var inte kul att gå till bussen imorse, svinkallt! Halt på vägen också!

Hade sceniskt musikprojekt och det spelades några låtar vilket gick bra tycker jag. Hade historiaprov efter det, inte lika roligt känner jag. Kunde nog kanske 2-3 frågor max, borde ha pluggat igår, men orken fanns inte riktigt läste bara några sidor. Det var lunch sen och jag åt min macka. Följde med Leo, Ludde och Bohm ner till matsalen sen och fick en julmust. Inte dåligt, trots att jag inte är förtjust i julmust. Ensemble efter en lång rast och vi drog igång med I want you back av Jackson 5. Det gick väl bra det också, kom in några spanjorer och lyssnade en stund med. Sen blev alla uppkallade efter saker: Pelle, the master blaster. Jelena, the master of gurks. Jonas the master of gitarr. Sami the master of psykande. Jonas, the master of gullman. Krille, the master of bas. Och så fortsatte det med resten också.

Hamnade på ungdomsmottagningen en stund vid 3, sen förbi jobbet en snabbis och hälsa på Mia innan jag fixade pappas julklapp. Har nog bara 2 julklappar kvar nu och de ska inhandlas på tisdag när det bär av till linköping med äldre syskon.


Hade en skum dröm inatt också, vilket inte direkt hjälpte. Föll på något sätt tillbaka till hur det var där ett tag. Det var väl en bra dröm egentligen. Det är nog uppvaknandet som är dåligt. Ja, så är det!


fredag

Rasta fyllde år igår, precis som Filip, grattis till dom!

Hamnade med Leo i Linköping och köpte julklappar. Skulle köpt ett par skor, hittade ett par, men hann inte tillbaka och köpa dom. Så får åka tillbaka nästa vecka. Kom tillbaka till motala vid 19.10 och vi missade bussen. Så gick till Leo och tog bussen därifrån och vidare hem. Smidigt när det är kallt ute. Va hemma en stund, åt lite och strök mitt lucialinne. Sen var det dags att åka tillbaka till Leo. Jag va duktig och missade bussen så jag fick gå och det va ju inte så planerat eller kul. Där kollades det på tv en liten stund innan vi sov.

Upp tidigt imorse var tanken. Minns inte hur många gånger Leo tröck fram larmet 10 minuter. Alldeles för många, men vi hann iallafall till skolan innan vi skulle sjunga upp. Sen var det väl dags för allt detdär lussandet. Gick väl bra på skolan. Fick lite fika efter andra omgången nere i matsalen. Det brummades vidare med Jelena till ekenäs och där va det trångt. Efter ännu en omgång brummades det till nåt ålderdomshem och vi blev två luciatåg och därmed två lucior, jag och Hanne. Tre omgångar blev det där och jag trodde att jag skulle elda upp migsjälv minst 3 gånger. Gillar inte stearin. Hela håret var fyllt och jag fick inte av mig kronan. Tänker inte va lucia nån mer gång. Åkte med Ewe tillbaka till skolan där det byttes om och åts lite. Sen blev det skjuts av Robin till pappa.
Stog i ungefär två timmar och försökte få bort stearinet, det gick inte så bra. Gav upp en stund och åkte till mamma för att hämta saker och handlade lite. Åt tacos och drack årets första julöl, inte helt fel kväll. Blev duschen efter det och ännu en kamp mot det resterande stearinet tror att allt är borta nu. Hoppas att det är det, annars blir det inte kul på jobbet imorn.

6 dec

Åkte till Leo igår. Det blev väl mest att sitta framför tvn, äta glass och kolla på filmer. Blev rec och harry potter - de vises sten. Lite kul, rec va väl ganska äcklig haha. Och harry potter är harry potter, vet inte riktigt vilken som vann. Men det var mysigt!
Idag hände det inte så mycket, lite mer filmtittande dock så sov Leo genom typ hela filmen. Trött kille. Mamma hämtade mig på eftermiddagen och som vanligt blev det ett stopp på maxi. Kom hem och åt mat. Ska duscha snart och sova tidigt förhoppningsvis.


fredag!

Imorgon ska jag till medevi marknad. Träffa Leo och Bohm, sen åka med hem till Leo och kolla på film och grejer. Det blir asbra. Glass och grejer med.
Skräckfilm och jag kommer helt klart dö och krampaktigt hålla mig fast i Leo tills filmen är slut. Har redan bestämt mig för att jag ska kolla och inte blunda eller kolla bort. Haha, får se hur bra det går.

Ikväll ska jag äta god mat och ta det lugnt. Är trött så ska väl sova skapligt.

decemberunderground

Har inte skrivit sen jag vet inte när.

Förra veckan spenderade jag mest tid hemma hos Leo. Det var trevligt och sådär. I onsdags hamnade jag på en brits, Sandra berättade historier och Bohm satt brevid. Fick några nya vänner som ska följa med mig genom livet, rättare sagt 13 stycken. Ska fortsätta i Januari har jag tänkt. Hamnade hos Leo i torsdags igen efter en lite pinsam händelse hos min far. Men ja, det gjorde nog inte så mycket skada. Hade prov på fredagsmorgonen och det gick väl bra? 45/61.
Slapp fredag som spenderades hemma. Upp lördag morgon och jobbade till halv 2. Begav mig hemåt och stannade till på östenssons för att köpa det som behövdes. Satte igång med att baka så fort jag kom in genom dörren. Misslyckades lite med tårtan men den blev godkänd senare. Åt litegrann och träffade farbror Kenny en stund innan pappa skjutsade mig till Leo som fyllde år. Det fikades med folk och pratades. Senare, efter att de andra dragit så blev det att ta bussen till donken och trycka i sig för mycket mat och sen gå till Gus. Landade i deras vardagsrum ett tag med en gitarr.
Drog oss hem mot mig och hämtade saker innan vi gick tillbaka till Leo och sov. Söndagen var rätt slapp, fick skjuts in till stan för att Leo skulle spela lite, jag tog bussen hem och fixade litegrann, sen drog jag tillbaka till Leo och stannade där, som vanligt kan man nog säga?

Igår hade jag en massa prov, inte speciellt kul, men ja, det gick skit och jag orkar inte bry mig. Är astrött på skolan, vill ha lov och bara chilla. Kanske t.o.m vill vara arbetslös.
Idag hade jag sådär två lektioner, slutade 11. Följde med hem till Leo en stund tills mamma ringde och vi skulle handla. Mamma har förövrigt fått för sig att julpynta massor, så det köptes ett såntdär nät med lampor som man sätter i buskar osv.

Ikväll händer det inget, jag ska duscha och sova är väl tanken. Ska upp vid 6 imorgon.

RSS 2.0