tisdag och nackspärr

nackspärr, nationellt prov i engelska.
Fick massage av Lisa, vår sånglärare, mycket snällt!
Några kom och hade en liten konsert för oss esteter. Det var härligt.
Därefter drog jag och Elinen in till stan, en sväng till apoteket, fyllde i mina papper så att jag får lön nästa månad. Sen sprang vi runt lite innan vi satte oss inne på med eller utan. Hamnade där i mer än två timmar, Sofie och Tim kom också lite senare. Sen blev det ännu ett varv, köpte lite saker.

Hamnade i parken, med härligt färgdämpande ljus vilket gav bilderna jag tog mysigt ljus, även bilderna Elin tog. Blev riktigt nöjd med vissa av dom. Fick en användbar bild också, ska skriva ut på fotolektionen imorn om vi inte ska gå igenom alltför mycket.
         

Tackar Elinen för en mycket trevlig dag trots nackspärren! :D

regn

Jag åkte till stallet när det va sådär soligt och 23 grader varmt. Kommer dit fixar och trixar med hästen. Kastar mig upp på hästen, och sen åkte gummisnodden bort från ena stigbygeln så det blev att skutta av och sen på igen efter att ha satt dit snodden. När vi gått sådär 10 meter som började det regna lite grann, bara några stänk och jag tänkte nog "det slutar närsom"
Fortsatte bort mot banan men ett par meter innan tog det stopp. Ella blev rädd för buskarna som lät på grund av regnet. Så vi backade, vände, skuttade och bråkade lite i 15 minuter tills jag kom på den briljanta idén att hoppa av pch leda henne till banan. Det gick ju sådär med min styrka mot hennes. Men jag vann kampen dock fick jag en sur häst resten av tiden.

solsken

Idag är det varmt, precis som igår och jag gillar det! :D
Dagen spenderades på studsmattan med syster och skolböcker. Vi pluggade ett par timmar och blev lite brunare på köpet. Jag är snart klar med 1800-tals romanen som ska va klar vecka 19. Det känna bra att ligga lite före ibland.
Måste se Fight Club också för att kunna göra färdigt filmanalysen. Sen borde jag ha pluggat engelska eftersom det är nationellt prov på tisdag. Men nej, resten av dagen ska jag ta det lugnt, äta godis, glass, nötter och spela singstar med mamma och frida.

Tog en fika med mamma på altanen förut, det var varmt och skönt, minns inte om vi sa något. Men ja, man hade ju iallafall sällskap.



lite härlig bild från stallet igår

plugg

Idag behöver jag plugga trafikkunskap, svenska, engelska, matte, gitarr och sång. Men nej, inte än, jag orkar inte.
Skolan idag va sådär skapligt seg/slapp. Sovmorgon till 9.10 vår lärare på historian dök aldrig upp vilket ledde till ett hål fram till 10.20 då hade vi matte och vi började med statistik och jag blev väl klar. Gitarrlektion efter det och vi gav upp mördarlåten, och gav oss på en annan till provet. Idrott efter lunchen, jag och Annjelina spelade badminton hela lektionen. Haha, jag hade askul! :D

Tog bussen in till stan efter det och fick vänta på min andra buss nästan 40 minuter, så jag pluggade trafik och brände benen ;<
När jag kom hem så hade vårat singstar kommit så jag och syster har stått och sjungit i 3 timmar, haha, skapligt kul.

Nu är det dags att fixa nåt att äta sen plugga, kanske städa om det finns tid över för det verkar ju som om jag kommer få besök i helgen :O



härlig bild från förra veckan när vi hade porträttfotografering

Promenad

Idag blev det att gå ut en sväng med Froggy och Jonas och hunden. Jag var astrött och osocial, inte så snällt av mig ;<
Skulle ha fotat, men nej, så blev det inte heller. hahah
Aja, det var trevligt iallafall.

Nu försöker jag stå ut med nån jobbig brud och ger nog upp snart för jag blir bara sur.

lastbil

gårdagens hemfärd bjöd på både det ena och det andra. Det tog stopp när vi skulle svänga ut från medevi. Det stog minsann en lastbil mitt över vägen. Smidigt smidigt. Sen fick inte bärgarna bort den, så vi va ganska fast. Men sen kom en snäll polis och vinkade fram lite bilar i taget så att vi faktiskt kom hem :D

Gick ut med hundarna och mor och Pepe när jag kom hem, lite trevligt sådär (:

fredag

Mia, Madde och James kommer hit idag. Det betydet: städa, fixa osv.
Jag har nu plockat ur diskmaskinen och väntar på att Sisko ska komm aner så att min tröja blir insydd till det att de kommer, det är två timmar kvar så det lär ju hinnas med. Hoppas bara att det blir bra också. Men det blir det nog.

Ska bli kul att träffa Madde och James, Madde träffade jag i julas och James träffade jag väl förra året nångång. Minns inte. Ska hem till mor sen också, vet inte när men det lär ju märkas :V

Skriver mer senare eller imorn eller när jag nu klänner för det :D
puss



bio

Bio med Mia och Frida idag. Det blev "Män som hatar kvinnor"
Den va helt okej, inte förutsägbar, eller man förstod ju att de inte skulle hitta rätt person och att det skulle va den som man absolut inte trodde. Men slutet var ändå inte förutsägbart, och det är bra då håller spänningen i sig på ett bra sätt. Kan dock säg att det var lite jobbigt att sitta i 2 och en halv timme. Det är ju inte världens skönaste stolar direkt.

Nu har jag inte något mer att säga än att det var askallt ute, jag och Frida fick gå till väster från stan och jag var smart och hade bara en tröja :D
Nu ska jag göra ett försök till att somna!

8 april

Fick gå upp tidigt idag, jag hade glömt att byta tandläkartid. Så mamma och jag åkte in till stan, jag gick till tandläkarn och mamma gåck nån annanstans. Efter tandläkarbesöket gick jag till banken och killen kände igen mig eftersom han hjälpte mig i fredags också. Så nu har jag lagt undan 3000 till nästa år. Känner mig duktig! :D

Resten av dagen spenderas inomhus, det regnar ;<
Ska duscha och sätta lite färg i håret, får se vad som bjuds på. Troligtvis lite rosa och lite svart, kanske grått? Jag har ingen aning.
Måste även få tag på syster Mia idag och prata bio. Det blir imorn, vet inte om det blir i motala eller linköping. Men aa, skit samma. Det blir nice och på fredag blir det middag hos far med pappa, Sisko, Jesper, Frida, Mia, Madde och James. Det blir nice, kommer sluta med att vi sitter och pratar om musik eller något annat :D

sol

Så äntligen är vädret som jag vill ha det, soligt utan vind.
Hundarna skuttar runt som idioter ute på tomten och jag sitter fortfarande inne, vilket är väldigt dumt. Ska nog gå ut och fota lite innan jag drar till stallet, försöke bli klar med dedär hemska fotouppgifterna som jag ligger efter med.

Det var ungefär så mycket jag hade att säga, inget här blir nånsin seriöst. Det är säkert ingen som läser heller, hahah! Jag sak försöka skärpa mig men det kommer inte gå så bra.

För er som vill veta och som läser så har jag lov, så ring inte 7 på morgonen! ;<

lalala pepp!

LESBIANSATURDAY!!!!



.....men först ska det jobbas ett par timmar ;<

yourbiggestfan

Hade utvecklingssamtal igår, och ja, vad ska man säga. Allting ser bra ut!
Åkte och handlade med mamsen och fick med mig ben & jerrys hem. Dock så är den kvar där.

Idag var det skola, fast inte så mycket. Vi satt och lyssnade på treorna som hade nån rapportsak på projektarbetena. Slappt. Sen drog Bella med mig till cafeterian, fast under där nåra antagligen skulle spela. Så vi gick dit, ser Linus, Hanne och Markus som spelar och avslutar sin låt. Sen hade de tänkt att avsluta men icke Linus får ur sig "aa, om inte Elin ska spela nåt" och ja, det blev så efter viss övertalning från en och annan.
Spelade lite, failade mest, spelade mest halva låtar för att sen komma på att jag minsann inte kan hela texten. Bella blev lite paff när jag spelade/sjöng sticket i "Your Biggest Fan"
mycket text kan jag väl avslöja,  "and i was the one who thought I was the strong one, you proved me wrong now I'm singing along to every song on the radio. I don't want to go, come on baby tell me something I want to know and I don't want to see what is on my mind because this lack of motiation taking all of my time and I'm sick of trying" under alla dedär orden hinner man andas en gång, EN gång. Men kul va det. Plockade upp allting efter det och kopplade ihop.
Gick/cyklade in till staden med Bella och Micke. Trevligt. Träffade på Simon, sen hamnade vi nere vid vattnet och satt mest. Bella dissade oss och vi blev lämnade kvar, jag och Micke. Det slutade med en lång tystnad och sen lite gitarrutlärande innan det var dags att röra sig mot bussen. Trevligt.

Nu pluggas det, tråkigt som fan men historian ska lämnas in imorn om jag vill slippa att göra ett prov. Och ja, jag slipper gärna prov, de är så krävande.

Åt mat förut, ingen härlig upplevelse. Satt och pratade med far om att jag ska bli vegetarian samtidigt som jag åt östenssons egna köttkorv. Inte mycket kött i den må jag säga. Fick feta broskbitar och jag höll på att spy. T.o.m pappa tyckte att det var äckligt, han som brukar trycka i sig allt möjligt.





längtar till 8 April!

RSS 2.0