spex

Idag började peppen inför draget. Det både syndes och hördes mer än väl. Klarade inte ens av första lektionen utan att ha blivit anfallen av Elinen och fått ett N på kinden och ett på armen. Efter lektionen var det dags att brottas med nån samhällare som kom mot mig med en penna och hade siktat in sig på min andra kind, men ack så snabb jag var!
Sen klarade jag mig ganska bra, mestadels för att jag höll till uppe i musiken. Lunchen betydde spex och vi fick ledigt för att gå på det. Blev självklart stoppad, mina N blev överkryssade och ersattes med S och för det fick jag godis, Jelena också. Haha, Jelena såg nog värst ut. I vilket fall som helst så var det spex och det lät massor. Det var kul, hade sina misslyckanden. Antar att kampen fortsätter imorgon för att sedan avgöras vid kanalen. Resten av dagen flöt på, hahah med resten menar jag det lilla samtalet jag och Pelle hade om mitt projektarbete vilket varade i 5 minuter. Sen blev det att ta bussen till stan och sen hem. Sen dess har allting varit lugnt, och nu är jag helt ensam. Frida bestämde sig visst för att åka till pappa och mamma jobbar natt.

helg.

Igår hade jag ganska mycket tur och hann med bussen in till stan och där hann jag precis med stadsbussen till Froggy. Bra start! Väl där så tog vi det mest lugnt, åt lite. Senare drog vi in till stan, träffade Leo och hans brud, gick till Robertos och åt lite innan bion. Kollade på Inglorious Basterds. Den va helt okej, tror iallafall att den är bättre än Flickan som lekte med elden. Jag gillar inte svenska filmer. När filmen var slut satte vi oss på bussen tillbaka vilket resulterade i att vi åkte runt hela stan, men hellre det än att gå. Hamnade framför tvn när vi kom hem och somnade nångång, sent.
Jag vaknade nog tidigt imorse, verkade så. Men ja, somnade om sen och gick upp hlav 3 eller nåt tror jag, minns inte exakt. Lagade mat när vi kom upp, makaroner och baconröra, gott. Jag blev asmätt :(
Sen hämtade mamma mig nångång, inte lika kul ;<

Nu får det gärna bli onsdag. Inte bara för att jag ska till Froggy då, utan några ska ju bada också. Har inte riktigt valt sida än, men det lutar väl åt natur. På onsdag är det också slut på deras tjat i skolan, tråkigt men ändå skönt för öronen.

sjuk

Skola idag, sen blev det att fylla i tatueringen. Åkte hem efter det och jag är sjuk som fan. Inte roligt.
Imorn ska jag ta det lugnt, typ sova om det går! Awesome


fika

Försov mig idag - igen. Missade båda bussarna så mamma fick skjutsa mig till nykyrka så jag kunde ta bussen därifrån 9.40
Kom till skolan och fick en konstig blick av Jonas G han trodde väl att jag va sjuk. Sen blev det ljudteknik resten av dagen i stort sett. Det spelades in en hel del. Efter skolan så drog jag in till stan för att fika med Adde. Så vi tog en fika på lilla hem, pratade lite och gick sen vidare till tatueraren och beställde tid imorgon för ifyllning. Äntligen! :D
Gick vidare på stan och letade efter skor åt Adde och han hittade nog ett par tror jag. Efter det tog jag bussen hem och fick med mig en ukulele, rosa dessutom. När jag kom hem så behövde den verkligen stämmas, så det satt jag med ett tag tills jag konstaterade att den stämmer om sig hela tiden. Inte konstigt att det låter ostämt då. Lärde mig låten som jag ska kunna sen, utan att kolla upp ackorden (känner mig duktig!!) Så nu kan jag den.
Resten av kvällen händer det inte så mycket ska ta det lugnt. Ska sova tidigt och inte försova mig imorgon, för då dödar Ewe mig :D

Saknar Froggy! <33

skola

Jag försov mig imorse, till tio tror jag. Så upp fort som fan och packa och fixa sen ta bussen kvart i elva till skolan. Kom fram lagom till svenskan. Vi gjorde inte speciellt mycket, gick igenom expressionismen och kubismen. Efter det va det lunch, jag och Jelena placerade oss som vanligt i varsin fåtölj. Kultur och idéhistoria lite senare och vi började med renässansen, tråkigt. Har redan gått igenom alla dedär tiderna flera gånger. Inom svenska, estetisk orientering och historia. Så hela den lektionen läste vi.
Sen slutade vi och Jelena var snäll och skjutsade hem mig :D
Hittade en sjuk syster vid matbordet när jag kom in och strax därpå ringde mamma och sa att hon snart va framme och att vi skulle va klara då. Handlade lite på hemvägen, det behövdes nog.

Nu ska jag kolla på film fast jag egenligen borde plugga historia, har prov på torsdag, det gillas inte. Beställde biljetter till stockholm igår också, kändes bra dock blev jag aningen fattigare men på fredag får jag lön! :D

söndag

Idag var tanken att jag skulle spela in, men näe, så blev det ju inte riktigt. Hamnade i Froggys soffa och kollade på tv till typ 8, sen gick allting jättefort. Hoppades nog egentligen att Froggy skulle missa bussen så att jag skulle få umgås lite mer med honom, men näe, så blev det inte. Det får bli en annan dag det, precis som inspelningen :P

fredag/lördag

Gårdagen bestod av att jag och syster missade bussen till skolan, men det kom en till buss en liten stund senare så jag kom bara 5 minuter sent till skolan. Väl där hade vi bara en lektion, svenska, ingen höjdare. Ewe, Krille, Stina och jag satte oss uppe i musiken och spelade kort och åt bullar. De andra hade redovisning, vilket vi redan haft. Pratade en del med Jonas också, lite kul sådär. Sen drog jag och Ewe in till stan, köpte baguetter och for sen vidare till korpen för ännu ett träningspass på 1½ timme. Det var asjobbigt, vi måste ha kört som fan. Hela kroppen värkte senare. Gick hem efter det och tog en dusch, åt något.
Pappa kom hem och vi handlade lite, först ett snabbt stopp på öb för att inhandla tuggummin, sen vidare till maxi för att handla resten av det som behövdes. Kom hem och tänkte att "ja, jag kan vila en stund är ju helt slut" Dock blev det inte riktigt så, efter 10 minuters sömn får jag ett sms av Froggy som undrar om jag kan komma in till linköping. Så det var bara att ta sig upp ur sängen, bestämma lite, packa och slänga i sig en macka innan bussen gick. Blev hämtad i Borensberg, vilket va ganska skönt, har i stort sett aldrig lust att åka buss långt. Vi kom fram och det kollades på tv och åts godis innan det blev mat. Mat, kyckling potatissallad  sallad och bröd. Gott! Fast jag va inte hungrig igår, va inte pepp på nåt alls. Dumt av mig, konstaterade vi, mest Froggy anar jag :P
Efter maten kollades det lite mer på tv och åts lite mer godis. Sen gick vi och la oss och jag medger att jag somnade ganska fort.

Imorse va jag sådör dum och skulle upp 7 för att ta bussen till motala vid 8. Så jag tvingade upp söten strax innan halv 8. Jag åt lite och plockade ihop mina saker. Sen gick vi till bussen, eller jag gick till bussen, han följde mig nästan ända fram sen gick han hem och sov igen antar jag :*

Seg bussresa, men jag kom fram till jobbet så att jag skulle hinna fixa med allt. Hann med att fika lite innan vi öppnade också. Sen var det full fart hela tiden i stort sett. Fick hoppa över och plocka varor på recept delen en stund, vilket var ganska skönt. Att bara få komma bort från kassan en stund är skönt. Tog bussen hem efter jobbet och sen dess har det inte hänt mycket mer än att jag har sovit ungefär 2 timmar och bestämt att vi ska äta på Ming ikväll, det blir gott. Hittade även mogna, asgoda päron i trädgården. Mums!

gym

Hamnade på korpen vid halv 5 idag. Ewe och hennes syster va med. Det tränades galet, 11 minuter crosstraining som uppvärmning. Sen armar, mage, rygg och sånt ett bra tag för att avsluta med 25 minuter på rullbandet. Härligt. Så sammanlagt 1 timme och 30 minuter träning. Jag hade kunnat hålla på ett tag till, men Ewe och hennes syster skulle hem. Cyklade hem och duschade och kände mig ovanligt pigg. Kanske är så jag ska göra, träna, för att bli pigg? Fast nu är jag trött som fan, i hela kroppen så det blir nog inga problem att somna. Finns dock en chans att träningsvärken slår till imorn och om jag inte kommer upp ur sängen får jag skylla migsjälv. Men om jag kommer upp så tar jag mig till skolan, har en lektion, äter bullar med Ewe och Krille och kanske har en lektion till, annars bär det av till korpen igen för ännu mera träning.

längtan

GE MIG:

*LOOOOOV
*STOCKHOLM
*FROGGY


NU!!!


trötthet

Jag slutar verkligen aldrig vara trött. Har varit trött hur länge som helst och igår efter skolan gjorde jag inget annat än sov. Gick upp och åt lite och sov efter det. Blir troligtvis samma sak idag, orkar ingenting fast jag har massa bilder som ska väljas ut och fixas till. Och domdär massa bilderna ska resultera i 12 bra bilder.

Jobbig måndag

Det var skola och det var informatörsmöte. Senare blev jag minsann PR-ambassadör, jag kan inte ens säga det utan att haka upp mig nånstans, men det ser bra ut. Att vara detdär betydde att jag och Jelena skulle stå och prata om vårat program, estet musik, för några 9:or från PM och sen gå runt med dom och visa våra salar och det viktigaste. Självklart va det nåra fjortisar som valde estet bara för att våran grupp va minst. Dom va skapligt dryga och vi spydde lite på dom och orkade inte riktigt bry oss om vart dom tog vägen. Så när dom sprang iväg fick dom skylla sig själva att dom inte fick nåt fika. Imorgon blir det samma sak igen.

När vi va klara med detdär så hade vi 2 lektioner kvar, svenska och kultur och idéhistoria. Segt, svenskan minns jag knappt vad vi höll på med, minns mest Alex bild på mig. Där jag blir hängd, har svärd i mig och är av på mitten och Alex står brevid och skrattar. Underbar bild. Allt för att han inte fick sitta brevid mig, haha. Kanske borde ta hem den och skanna och sen lägga in här, får se. Kultur och idéhistorian bestog mest av att göra en powerpoint presentation och imorgon ska vi hålla våra presentationer. Får se hur det går eftersom jag sov bort hela dagen när jag kom hem.
Nu ska det sovas igen. Natti

rewind

Jag vill ha tillbaka värmen och sommaren och ledigheten. Måste få slänga upp lite bilder

                                                                          



saknar Froggy en del också <3


plugg

Idag så har jag pluggat och städat lite. Kul för er att veta! Icke. Sitter fortfarande och försöker få ihop mitt arbete om det gotiska krucifixet men det går väl sådär. Det är segt med allting och jag vill göra annat.

Blev lite glad förut också, nu äre dags för piller! haha

besök

Froggy kom hit i torsdags och åkte hem förut idag. Därför har jag varit frånvarande överalllt :D
Dock har vi inte gjort så mycket, va ute med hunden i torsdags, jag va i skolan igår och sen åkte vi till stallet. Froggy satt mest och kollade på äckliga kryp haha :**
gick på promenad igårkväll också, det va kallt! Satt där en stund innan vi gick hem och kollade på film, fast jag kollade inte så mycket, somnade istället. Så social är jag ):
Gick upp vid 12 idag, Froggy något senare. Gick ut en stund för att sen komma hem och äta glass med nygjord chokladsås. Mums! Inte så lång tid efter det kom Froggys mamma och hämtade honom. Och lite efter det så åkte jag och mamma in till stan för att hämta Frida och hämta mat på napoli. Så det blev pizza ikväll.
Nu vet jag inte vad jag ska göra, borde skriva rent kultur och idé historian och fixa bilder och analysera dom. Men känner verkligen inte för det, så kanske en film eller lite av varje.
puss :*


Promenad

Kom precis in efter att ha gått med Chablis i typ 1 timme och 20 minuter. Lite jobbigt. Så nu väntar jag på mat för att sen ta en dusch, kanske att jag måste se idol innan duschen. Det märks.
Slänger upp lite bilder från helgen (två)






så, det bakades och det va kräftskiva.

måndag - kort

Dagens fotografering var trevlig. Chansar på att klasskortet blev...annorlunda. Och Alex va inte där när vi behövde honom ;<
Resten av dagen va seg. Trodde att vi hade kör men näe, så hål från 9.50 - 11.30 sen hade vi svenska, det var väl sådär. Jag, Adam och Axel satt och diskuterade dikten som skulle analyseras. Vet inte om vi kom nånstans. Efter det var det lunch 12.20 - 13.20 och sen en lektion till, kultur och idé historia. Satt mest och kollade i en bok om det gotiska krucifixet, inte så roligt. Efter det fick jag sitta och vänta på min buss 14.20 - 15.45
Jag hatar sånna dagar. Om allt bara hade varit lite mer ihoptryckt hade jag minsann hunnit med en tidigare buss hem.

Har kommit fram till att jag borde slänga upp en bild lite oftare. Men jag orkar aldrig förflytta bilderna, dom ligger på den andra datorn som jag inte har internet på. Ska försöka orka med det. Och för den som vill veta så ska jag träna med Ewe nästa torsdag! Jag ska va duktig :D

buss

Jag tror att jag försov mig, eller så missade jag bara bussen. Kanske båda.
Får inte missa nästa buss, då missar jag fotosaken med klassen, inte bra! Måste släpa med mig den stora väskan också som inte får plats i skåpet. Och jag har ingen aning om när vi slutar idag. Ludmilla pratade om att hon skulle ställa in nåra lektioner för att sen ha en lång lektion på torsdag eftermiddag med fika, nästa vecka. Historia har vi iallafall inte, så vi slutar lite tidigare än halv 4.

Om någon vill nåt så finns jag troligtvis på msn hela dagen. Hahah, vilken nörd jag är ;<

update

I torsdags så hamnade jag i linköping och fick med mig 3 par skor hem. Härligt. När jag var tillbaka i motala så firade vi Mia som va hemma. Det åts lax och sen massa frukt och glass :D
När vi lämnade av Mia så hämtade vi Froggy på vägen. Det va mysigt :*

På fredagen cyklade jag iväg till skolan för att åka till Övralid. Det va väl lite sådär, tyckte mest att huset va läskigt. Lite coolt men mest läskigt, alla saker som va där har trots allt används av han snubben som bodde där för längesen. Jag skulle aldrig sätta min fot där på natten. Usch.
Efter en rundvandring på kanske 30 minuter så åkte vi tillbaka till skolan och för våran del tog dagen slut där. Så jag cyklade hem och hittade en sovande Froggy i min säng. Jag gick upp och bakade för att jag inte hade något bättre för mig. Sen vaknade Froggy och vi gjorde inte så mycket, tog det lugnt tills vi skulle ta bussen mot stan. Han gick av vid Chråle och jag åkte vidare till maxi för att köpa blekning. Sen minns jag inte mycket mer av den dagen, somnade rätt tidigt.

Lördag, upp tidigt igen och dra iväg till jobbet. Ingen rolig dag att jobba. Fullt med folk hela tiden, sen när jag skulle fika så fanns det inget ;<
Kom hem vid halv 3 och vi blekte mitt hår strax efter, så nu har jag inte längre nån utväxt, dock ser det gult ut >.<
Senare hämtade Froggy och dom mig och det drogs iväg på kräftskiva. Det var gott och trevligt osv :D Vidare hem till Froggy efter det och det kollades på nån film. Sen somnade vi nog ganska fort.

Vaknade idag av att Chråle ringde, somnade om och vaknade av samma anledning två gånger till. Dumt av honom! Så vi gick upp nångång, runt 4 kanske. Åt lite och packade ihop saker. Tog en buss till stan och sen vidare mot väster. Froggy gick av vid Chråle och jag åkte hem. Sen dess har jag inte gjort mycket alls, försökt bli klar med dendär jävla diktanalysen som är assvår. Fattar inte ett skit av dikten. Allting är Karin Boyes fel ;<


onsdag = bra

Japp, jag gillar onsdagar. Börjar med ensemble, vi skriver låtar. Vår grupp fixade ihop en lite udda låt. Utan text just nu. Efter det, gehör- och musiklära där vi fortsatte med samma låt som på lektionen innan bara att vi även skulle skriva ner allting.
Ljudteknik på det och ja, det var roligt. Pratade om hur man ska micka ett piano. Testade XY och AB för att sen spela in lite och se skillnaden på metoderna. Efter lunchen så va det ljudteknik igen, denhär gången om hur man mickar trummor. Lite klurigare, men ja. Sen lyssnade vi och pratade om nåra tillägg. Jag och Alex satt och trängdes på en gitarrförstärkare som stog på en stol. Det kändes lite osäkert.

När vi slutat stannade jag kvar i skolan en stund innan jag gick in till stan. Lisa varnade för regn men det va minsann soligt när jag kom ut. Fick dock stå inne i stan och vänta på bussen ett bra tag. På hemvägen så höll Froggy mig vaken på msn. Bra, annars hade jag somnat och helt missat att gå av.
Bakade kladdkaka när jag kom hem, gott blev det! :D

Nu vet jag inte vad jag ska göra, är jättetrött.

RSS 2.0