zuuup

Har jobbat färdigt och är ledig i 2 dagar. Känns asgött!
Idag händer det fan inte ett skit, det är asvarmt, sådär 30 grader ute och askvavt, bara väntar på han åskan. Drar förmodligen bort till Leonard senare för att bo lite där som vanligt. Är faktiskt hos pappa nu, för en gångs skull!

Har antagligen fått ett jävla myggbett också vilket min kropp verkligen inte gillar. Det växte till sig lite och är nu ungefär lika stort som min hand och gör skitont! Myggorna borde därför utrotas!

Om en vecka och en dag sitter jag på planet över vattnet till Irland, ska bli askul :D

heyyya

ordet "uppdatera" är nog ganska försvunnet. Skriver aldrig här, mestadels för att det inte går att skriva från mobilen så som jag vill. Sitter nästan aldrig vid datorn. Anywaysssss

Tog studenten för ett tag sen, hade en asbra studentvecka och student! Gladaste klassen fram till studentdagens förfest när det konstaterades att det fan va slut på riktigt. Men efter att ha åkt karoke-taxi så va alla party igen inne på Harrys. Asbra kväll helt enkelt.
Efter studenten va jag lite ledig nån vecka innan arbetsförmedlingen och jobbet stog på schemat. Arbetsförmedlingen kanske kan va braq, jobbcoach får jag iaf nu samtidigt som jag sliter som fääään på jobbet och jobbar över 8/11 dagar! bra med CASH!
Nästa vecka är sista veckan på jobbet innan jag drar iväg med nåra halvt främmande människor för att träffa och umgås med flera främmande människor för att efter 5 dagar tillsammans ha en koncert inne i Dublin. Yes, jag drar till Irland 18-26 juli.
Därefter ska det jobbas lite till och åka över vattnet ännu en gång, men inom Sveriges gränser. Gotland med Leo nån vecka eller två :D

Så, lite uppdaterat! Kanske kan försöka lite bättre

















RSS 2.0