detdär arbetet

Japp, idag var det jobb som gällde. Astrött imorse när jag gick upp ungefär en halvtimme försent. Och jag hade nog missat bussen om inte min far hade kunnat skjutsa mig. Så jag hann med det jag skulle, men jag blev inte pigg. Inte blev det bättre när jag kom till jobbet. Hur mycket folk som helst och varmt. Fick min rast jättesent också så jag var helt seg och fattade inte riktigt vad jag gjorde. Men kunderna var väldigt förstående ändå.

Tog bussen hem sen för att jag inte hade något bättre för mig. På den fanns det iallafall kall luft i fläkten.

blooob :D

Gårdagen va trevlig och mysig osv.
Eller, det började med att Froggy väckte mig vid halv tio tror jag. Sen va väl vi ganska så sociala över msn ett par timmar. Resten av dagen så gjorde jag ingenting hade tråkigt i stort sett. Sen vid 9 eller 10 på kvällen så cyklade jag till Mike där det var lan, så de flesta va ganska osociala. Utom Froggy som inte spelade, så vi va väl sociala, iallafall med varandra. Det var mysigt.

Drog hem vid nångång efter halv 2 lite trist, men jag hade inget val eftersom jag några timmar senare skulle upp till jobbet.


party foul

Jag är nu hemkommen efter min lilla tur med folk. Jag skulle va hemma halv ett, det gick ju sådär.
Gick runt i stort sett överallt, varamon, bråstorp. Slutade med att Adde, Mikey, Froggy, Moltas och två till hamnade hos Mikey. Dock blev det inte så lång stund för mig, men ändå.

Jag ska dessutom upp 8.00 så...jag borde få lite sömn innan jag drar till jobbet.

PUSS!!

plaaan

NY PLAN!

Jag, Elin, Mimmi och Sofie drar istället för måndagen 6/7, söndagen 5/7 till hulstfred. Vi är helt enkelt för peppade för att stanna kvar, och förfestar istället 2-3 dagar!

Det närmar sig folk!!!

:@@@@@

sååååå, England vann fotbollen, på straffar. Sverige va dryga och satte in killen som missade sin första straff och gav honom en andra chans vilket resulterade i stolpen. Så glad var jag ;<<<<<

run run run

Åkte till pappa idag. Var helt slut ett tag utan anledning. Men när jag väl fått lite mat och vilat en stund så drog jag ut i 33 minuter. Får inte springa så mycket eftersom jag precis blivit frisk, sen är väl inte mitt knä på topp. Men jag gick mest idag, sprang några sträckor bara. Känns bra att äntligen ha kommit igång med det.

Imorgon tar jag cykeln till och från jobbet sen kanske jag går ut en stund på kvällen.

Fick lön idag också 1332kr rikare, ska fira det med att äta på donken imorn eller måndag efter jobbet. Ska sova nu så att jag orkar upp imorgon.
puss!

unnamed

Har fan skött mig nu, sen jag blev frisk. Varit ute och gått/joggat varje dag som jag sa att jag skulle göra. Idag ska jag ut med hundarna också, får göra det senare om inte mamma hinner gå ut med dom innan mig. Men i vilket fall som helst har jag redan varit ute en gång idag.

Vad har hänt annars idag?
Eh, jag tog mina sista piller, så nu får jag äntligen sova längre än till 11, åtminstonde imorn. Satt ute i solen en stund också och hittade en grön äcklig spindel på mitt ben. Inte kul.

this is where we both get scared

kom idag fram till att hultsfred inte kommer bli lika kul som förra året. Sämre band och ingen Tom ):
Vad har dom, typ 5 bra band, förra året hade jag fullt upp för att det var så mycket som jag verkligen ville se, jag menar: paramore, alter bridge, babyshambles, raised fist, jaguar love, rage against the machine, adam tensta, jimmy eat world och många fler.
Det var en underbar vecka. Vad MÅSTE  jag se i år? Typ Thåström och Kings of Leon.

Det är nästan så att jag bli sur på migsjälv för att jag köpte biljetten så tidigt. Hade mycket hellre åkt till Metaltown eller Peace&Love som faktiskt har ett bättre utbud på band i år. Båda har BMTH som jag har lyckats missa alla gånger de varit i sverige hittills. Nästa gång ska jag inte missa dom. Och nästa år ska jag inte köpa någon biljett tidigt, inte innan jag vet några band som kommer. Förstår inte varför halva motala åker till hultan i år. Så ovärt, visst trevligt med folk som man känner eftersom jag ändå ska dit. Men ändå. Jag lär väl hålla mig på scenområdet mycket ändå, kolla in alla små band som troligtvis är mycket bättre än de band som är "stora"



Slänger in en ny bild också bara för att det ska se lite bättre ut här.



Näsan är fortfarande sne efter Paramores spelning på hultan förra året <3

sickness

Jag var på sjukhuset i söndags om jag inte minns fel. Min hals dödade mig och gör väl det fortfarande. Dom tog massa äckliga prover, eller det enda äckliga provet var svaljprovet. Tog blodprov också, men det visade inte på nåt. Så jag fick åka därifrån utan att veta vad det var för fel på mig men med kåvepenin.

Sen dess har jag sovit i stort sett hela tiden. Har varit uppe och försökt äta lite, men det går inte så bra eftersom jag inte kan svälja. Har lyckats gå ner 2,3 kg på två dagar. Känns inte så bra, jag som redan är liten och kämpar med att gå upp ett par kilo.

Idag mår jag iallafall bättre, orkar vara uppe lite längre och så. Men hela kroppen gör fortfarande ont, men febern har gått över, och det är lite lättare att andas också.

vätternrundan

Så var dom iväg!

Sisko och Juha är nu påväg att ta sig runt vättern. De startade 00.10. Tog lite snygga bilder innan de drog. Men måste få deras godkännande först.
Senare idag ska jag jobba innan jag ännu en gång ska fota idioterna, om dom nu tar sig i mål :D

ohhh looov

Gårdagen går inte riktigt att klaga på. Åtminstonde inte kvällen. Kanske regnet men inte människorna :D
Drog till Adde först och hamnade i en soffa med Rasta, Chrille, Flomp och Adde. Det spelades lite rockband innan vi rörde oss ner mot varamon. Chrille fick inte prata på heeeela vägen, men det funkade ändå. Flomp kunde knappt cykla och Rasta va bara glad :D

Vi kom ner till Röbäcken tror jag det heter, och där träffade jag minsann Dennis och Sebbe från min förra klass. Jag blev asglad, har inte träffat dom på evigheter verkligen. Det var en bra start. Sen kom det mer och mer folk. Jolin och Hanne var där. Sen va Max där också som jag inte heller träffat på jättelänge, vi pratade nog om våra hundar och om oss när vi va små. Ja vi umgicks väl då. Kan väl tacka Max för att han torkade bort spottet på mitt ben xD

Mårten ringde mig också, inte att förglömma. Dock har jag glömt vad vi pratade om, men det var säkert roligt. Mest för honom kanske. Fylle Elin som pratade med alla på en gång kan jag tänka mig!

Sen blev det en massa regn och lite kallt, jag hade typ klänning och tröja på mig. Chrille följde mig hem typ sent, imorse, kom hem halv fyra kanske, jag vet inte. Kollade inte på klockan direkt. Sen somnade jag strax därefter.

tack för en asbra kväll!!!! <33 :*

dagen efter...

...en ridtur på hästen. Satan vilken jävla träningsvärk jag har. Vi hoppade lite igår och jag hängde väl sådär på halsen och höll mig fast med ena benet. Awesome! Samtidigt skulle jag få stopp på hästen som var happy och sprang, sen hade jag hjälmen för ögonen så jag såg inget heller. Men efter det så gick allting bra, vi skuttade och sprang, och fort gick det.

Idag var det skola, ganska onödig dag. Historia första lektionen och vi löste korsord i grupp. Vi var bäst! Sen hade vi engelska och jag fick VG i engelska B, är nöjd! :D
Sen skulle vi haft hål till halv tre, från tio. Men vi tjatade lite på Kristina och fick vara med på treornas körlektion. Så 12.20 slutade vi, då åt jag lite innan jag och Ewe gick in till stan. Jag gick till banken och fixade en ny kod till internetbank saken :D
Mamma va på den andra banken, och jag fick följa med, vi satt och pratade fylla och skola. Trevligt. Sen pratade de lån och jag satt bara där. Hämtade saker hos pappa efter det, pratade lite med Sisko om hur vi ska göra när jag fyller år.

Träffade nån på Axéns som antagligen hade varit med sin klass och kollat på vår musikal. Hon sa att den var bra och massa sånt. Trevligt! :D

Ikväll blir det tacos <3 Älskar när min mor är lat :D

all done

Idag blev jag klar med alla mina rester. Det kändes bra att äntligen kunna lämna in dedär orden jag hållt på med i tre månader och fotouppgifterna som tagit för lång tid. Jag och Ida hade nationellt i engelska idag och jag tycker nog attd et gick bra, inte ett enda ord kom in i bilden. Sen att jag tappade ordet precis innan jag skulle säga det sög. Men det var ingen fara med det, vi skrattade och gick vidare.

Idrott betydde idag brännbollsmatch mot ettorna. Vi fick helt enkelt spela i regnet, men vad gjorde det när vi fick resultatet. Vi vann och Axel gjorde snyggaste avslutningen. Blött gräs är bannemig farligt. Men kul såg det ut.

In till stan efter det och fika med Jolin och Hanne, det pratades planer och annat trevligt innan jag tog bussen hem.

Kollade min gamla mail typ nyss, och jag måste antagligen gå på min trafiklektion imorn och göra om provet som gick åt helvete förra fredagen. Men även om jag gör om det så kommer jag inte få godkänt, så känner att det bara är onödigt. Då tar jag hellre sovmorgon till tio. Jag menar om jag ändå kommer få ig så är det som sagt onödigt.

Nu ska jag kolla på film och ta det lugnt, min syster sover redan och ja, klockan är 16.02. Men det är sjukt skönt att sova.

RSS 2.0