trapped

Igår kom jag en timme för tidigt till skolan. Inte lika kul. Hade kultur och gehör, gick rätt fort. Sen va jag elak mot Leo tills han gick :D
Åkte till Rasta vid ett och började med dreadsen, det tog tid och ja, det var väl inte direkt skönt. Men jag klagade inte.`Blev klara fram mot fyra. Då bestämdes det att vi skulle fixa mer en annan dag. Fick skjuts till bussen i stan, mycket snällt <3

Kom hem och hade tråkigt. Åt lite och sen va jag fast framför tvn till sådär 5 imorse då jag somnade. Mamma ringde och väckte mig vid ett och frågade vad jag skulle ha för godis. Somnade snabbt om efter det och vaknade senare av att Ludwig skickade ett sms. Jag ignorerade det och somnade om igen. Gick upp kanske halv fem, åt frukost. Duschade efter det och sen har jag suttit här och lagat mat. Astrött är jag också, så ska snart lägga mig i sängen och slå på en film så jag somnar skapligt, ska upp och ge Zilva mat vid sju imorgon bitti ;<

torsdag

Igår skrev vi nationellt prov i svenska. När det va klart fick vi sluta. Skrev klart ganska fort, 2½ timmar. Sen satt jag i en fotölj i flera timmar i väntan på min buss vilket istället blev att gå till stan med Leo och Ludde. Gick förbi tatueraren och fixade en tid på onsdag nästa vecka. Åt lite på sibylla, sen drog vi hem till Leo. Där hände det inte så mycket, vi satt mest. Ludde drog efter ett tag och då kollade jag och Leo på skönheten och odjuret i brist på annat.
Duktig som jag är så missade jag sista bussen hem också. Mamma blev inte jätteglad :(

Idag dansades det på första lektionen, skrev lite koreografi till Pretty Fly, det gick överstyr och helt plötsligt stog jag, Jelena, Ida och försökte oss på en låt av Beyoncé. Det gick väl sådär, konstiga jävla steg som inte funkade. Sen hade vi lite historia, jag och Jelena jobbade ifatt som fasen. Därefter pratade vi med Jonas och beslutade att det inte blev nån ensemble eftersom vi va så få. Där slutade dagen, 11.00. Stannade till 14 och halvsov i soffan och spelade lite kort med Leo.

Kom hem och jag håller på att somna ;<

höstkonsert

Hade höstkonserter idag. Lunchkonserten gick väl lite sådär, men det funkade. Efter den så slutade vi och jag satte mig och väntade på att Ludwig och Leo skulle ha sina sång/gitarrlektioner. Sen gick vi till mig och fikade litegrann innan Leo drog på träning och Ludwig åkte hem. Jag stannade till i stan och köpte mat på ming. Tog första bästa buss till skolan och satte mig och åt. Folket droppade in eftersom och sen va det i stort sett fullsatt i aulan. Det sattes igång, det flöt på och det gick bra ^^
Jonas hade med sig sin lilla son Hjalmar, han gillar minsann post-it lappar :D

Mamma kom och hämtade mig och vi åkte förbi maxi en snabbis, sprang in och köpte godis inför morgondagens prov. Sen hem. Ska snart sova, ska bara skriva ner att jag måste göra kaffe när jag vaknar och såntdär nödvändigt :D

ångest

Har sån sjuk ångest, varje gång jag bläddrar igenom eller förbi är det samma sak. Det klumpar sig och sånt. Att försöka stå emot är inte mycket lättare, därför händer det inte så ofta. Vet inte vad det är jag håller på med annars heller, borde sluta med det, kommer bara leda till nåt dåligt.

lördag

Idag städas det här hemma. Jag är klar. Det tog ett bra tag, packade upp från stockholm nu, borde gjort det direkt när jag kom hem men det orkade jag aldrig. I vilket fall som helst så är allt upp plockat nu, alla kläder är i garderoben och jag har bytt sängkläder. Ikväll ska jag bli tjock också. Mamma köpte chips och dipp till mig och Frida, så jag antar att vi får komma överens om något att titta på. Sen ska jag inte drömma samma skit som jag gjorde inatt, man blir inte på bättre humör av det.

Ska trycka i mig lite mat nu och sen försöka komma igång med pluggandet, ligger visst efter ett par veckor ;<

info

Jelena hämtade mig imorse och vi for iväg till marieberg för att spendera flera timmar åt att repetera samma saker om och om igen. Lite segt. Men vi fick ju gratis kaffe+macka och sen lunch. Ganska många elever som kom och lyssnade också, det gjorde nog det hela lite bättre. När allt var avklarat fick jag skjuts hem till pappa, tog en dusch och åt något innan jag åkte ner till jobbet och jobbade sådär 2 timmar. Segt, stog bara och gäspade. Sisko skjutsade hem mig till mamma efteråt.

Ikväll händer det inte ett skit, ska väl lägga mig i sängen och kolla på film. Imorn har jag lovat att städa, plugga lite också om det finns tid över.


turné

Sista turnédagen idag. Sämsta också vågar jag påstå. Startade på skolgårda, Robin spelade fel så vi fick börja om. Blev lite förvirrande. Kom tillbaka till skolan och åt, träffade syrran också vilket jag inte var beredd på. Hon bara va där helt plötsligt. Vid 12 så roddades det ner till aulan och det förbereddes inför sista spelningen, för marieberg. När det väl var dags så gick det väl sådär. Flow gick asfort och dedär småpojkarna som skulle köra protesterade i stort sett. När den var slut behövde jag vatten för att ladda inför nästa låt, Clothes off. Så fick stå där och prata lite. Sen var det bara att rabbla ord. Sista låten, Jonas, Krille och Filip. Jonas spelade av en sträng och som tur va så fanns Ludwigs gitarr tillgänglig. Så det löste sig rätt snyggt med en liten förklaring efter låtens slut.
När det var färdigspelat så skulle allt bäras upp och ställas in i rätt rum, det gick rätt fort. Jag gjorde dock inte så mycket. Blev en promenad efter det med Alex, Filip, Krille och Herman i snön. Sen droppade folk av och jag följde med till Alex. Kollade mest på tv och typ åt glass, lyckades missa min buss också :V
Fick skjuts in till stan sen och ja, det var händelserikt på ett dåligt sätt. Men jag hann med bussen från stan iallafall.


Imorn tror jag att Jelena hämtar mig hos min mor. Det är mycket snällt! så jag slipper ta bussen vid 7. Ska till marieberg och informera lite om det estetiska programmet. 08.30 - 13.30 Känns som om det kommer bli ganska segt, men kanske roligt om dom vågar fråga något.

i'm losing sleep 'cause i can't ignore

Trodde inte att det skulle va såhär svårt, jobbigt och så förvirrande. Men det är det antagligen. Det kändes aldrig såhär jobbigt i början, det kom nog med tiden när man märker att det är tomt. För det är det verkligen, jag har inget att göra längre. Brukade aldrig va hemma på helgerna, åtminstonde inte själv. Hjälper inte att jag inte orkar köpa vissa saker som jag borde. Antar att jag får se vart det slutar.
Det låter säkert som om jag inte ens försöker, men jo, det gör jag, så gott det går.












































halloween

Det var party igår. Förfest hos Ida med en annan Ida, Towe och Jonas. Sen bar det av till stan, brygget. Träffade folk, drack bärs och pratade. Duktig som jag är så sveptes det öl för att jag skulle va snäll och följa med Jonas ut en stund. Så medan Ida knappt hunnit börja på sin va min slut. Sen är kvällen suddig, ganska väldigt suddig. Minns att Freddie inte såg att det var jag först, och att jag smakade nåns drink som va god. Måste varit kul iallafall :D
Hamnade hemma hos Alex när allt hade stängt, satt i köket ett tag med hans far och nåra. Trevligt.

Vaknade imorse, galet bakis och världens huvudvärk hade minsann fått också. En treo senare så var det väl lite bättre, och tiden tills Sisko hämtade mig bestod av att ligga i sängen och kolla på dåliga serier.
Är hemma nu och skulle tvätta, men tvättmaskinen gick sönder så får se hur det blir med den saken. Hittade en massa små sår på hela mig som jag inte minns vart dom kommer ifrån. Jag är bra på detdär med öl.



RSS 2.0