lalallalalallalla

Igår drog jag till Linköping. Hamnade hos Jacob. Det var trevligt ävenom vi, till en början, inte gjorde så mycket mer än lyssnade på musik. Det blev pannkakor till mat, det var gott. Sen undersöktes pianot som var sådär mindre stämt. Härligt!
Kanske var det så att pianot undersöktes innan vi åt, men det är nästan samma sak. Kollade på Fight Club lite senare. Det var nice ^^
Sen lyckades jag hålla Jacob vaken sådär lagom länge, alltså tills jag var trött.

Idag vaknade vi runt 9 kanske, vet inte exakt. I vilket fall som helst så var det frukost på sängen, som hans mamma kom in med. Den var dock kall när vi väl gick upp. Så vi, eller rättare sagt, Jacob fixade frukost. Jag drack bara kaffe. Sen blev det en massa gitarrspelande och musikpratande vid köksbordet. Lite trevligt sådär.

Åkte hem vid halv 3. Träffade på folk inne i stan, blev skapligt opepp. Mamma hämtade mig och jag och Frida gick av på bk. Där åt vi medan mamma och Pepe åt på napoli. Drog en sväng förbi nån färg/tapet butik och sen stallet innan vi väl var hemma. Och nu latar jag mig med Pepes dator. Ganska slappt att ligga i sängen när jag väl tänker efter. Får se när jag somnar idag, och hur länge jag sover imorn. Känner att jag vill sova länge! :O

Petie

jag tycker att alla ska lyssna på Petie, sådetså ^^ :*

http://www.myspace.com/_petie


jag har glömt dagen

okej, jag har ingen aning om vad det är för dag idag. Känns lagom bra.
Imorgon blir det nog så att jag drar till Jacob. Men inget är riktigt säkert än, beror på hur han jobbar. Förhoppningsvis drar jag dit iaf.
Idag väckte mamma mig sådär tidigt som 12. När jag gick upp fanns det nybakat bröd då blev jag lite gladare. Gott var det!
Sen dess har jag suttit här för jag har i stort sett inget liv. Drog fram gitarren ett tag och lärde mig några nya låtar också, men det var inget vidare svårt.
Ikväll blir det väl fler filmer i suppose.

söndag

Igårkväll gjorde jag världens godaste chokladsås, tur att jag gjorde mycket så det räcker idag med. Igårkväll blev det alltså film, glass och varm chokladsås. Mums!
Idag blir det något liknande eftersom jag sov bort den ljusa tiden på dygnet. Ska värma mat sen igår också och ge hundarna mat. Jag är ju ensam till typ 22.00 för Frida är vilse nånstans(troligtvis hos pappa) och mamma jobbar.

Har kommit fram till att jag idag har drogat Dear Whoever - We Cry Mercy den är härlig.
Nu kommer jag inte på något mer att skriva så det är lika bra att ge upp.

storm

Okej, det blåser som fan ute!
Jag och mamma gick ut för att rädda studsmattan vilket var omöjligt till en början. Vi tänkte lägga den uppochner så det inte skulle bli som sist. Att den rymde till grannen. Först vred den sig så vi tappade tagen och den föll och tappade ett par ben. Sen kom vi på en lösning, att lyfta den mot friggeboden så att den inte skulle rymma. Det funkade bra tills det blåa fastnade i taket när vi drog i den änden som stog mot marken. Men vi fixade det till slut och gick in. Ute gick det dessutom inte att prata med varandra utan man var tvungen att skrika så man hörde varandra.
härligt väder dethär!

lördag

Jag vaknade för en stund sen och mår hur illa som helst. Har ingen aning om varför, men jag gör det i alla fall. Inatt kollade jag på några filmer, och ska fortsätta idag tänkte jag.
Jag och Amanda har en seriös konversation på msn också. Den handlar mest om alla olika gubbar och sånt. Men det är bättre underhållning än ingen alls. Jag vill leka med henne snart också, för det var längesen nu.

För att ni ska ha lite koll på vad som händer på lovet, tänkte jag skriva det här:
- Åka till Linköping för att träffa Jacob, dagen är inte bestämd.
- Leka med TC nån dag, möjligtvis torsdag.
- Åka till Ullared med pappa, Sisko, Frida, Mia och Monica. Fredag till Söndag
- Övningsköra OM mitt knä är bättre.
- Ringa vårdcentralen och beställa tid.
Sen tror jag inte att något mer är bestämt. Men jag kommer väl hålla hus i skogen antar jag. Annars blir det FÖR jobbigt.

fredag

Fredag, började 10 slutade 11.40 ungefär.
Vi hade alltså en lekton och det enda vi gjorde var att kolla på videos på youtube. Vettiga klass och vettiga lärare!
Sen hissade vi runt lite, lämnade nycklar osv. Blev skiträdd inne i matsalen då en hemlig person dök upp från ingenstans och jag tog som vanligt fel. Det sög!
Tandläkarn halv 2 och allt gick bra. Tog 14.35 bussen hem.
Och nu kirrar jag filmer så jag har nåt att göra efter idol :P

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG HAR SÅN JÄVLA LUST ATT BARA TA DÖD PÅ DIG!

estethockey, workshop, fika, pizza it is

Gick upp 6 idag. Segt som fan och mörkt var det. Åt frukost och tog mina piller. Gick till bussen som varje morgon, och tog mig upp för trappen ganska lätt. I skolan började vi med svenska, där vi inte gjorde så mycket, fick tillbaka lite saker, och radade upp likheter och skillnader mellan de tre skapelsemyterna.
Hade rast i 30 minuter innan vi hade ett hörförståelseprov i engelska. Det gick väl sådär, kunde aldrig riktigt koncentrera mig då jag har sovit väldigt dåligt i ungefär en vecka, mest p.g.a mitt knä som gör ont som fan.
Matte på det, vet inte ens om jag gjorde nåt eftersom vi musikare var tvugna att dra tidigare för att hinna äta innan konserten. Sen åt vi, jag och Jelena delade talrik, blev fil och flingor. Konserten gick väl typ skit. Vi saknade Matti och Ewe satt vid fel piano så allt blev konstigt och alla tappade bort sig.
Idrott och jag fick itne vara med. Det bjöds på estet-hockey och estet-volleyboll. Härligt!
Därefter var det workshop med Lena ...nånting.. i 2 timmar. Det gick väl rätt bra mot vad jag förväntat mig, trodde att det skulle vara segare. Hade ingen aning vilka typ hälften av alla människor var eftersom de inte var från vår skolan. Men de såg trevliga ut.
När vi slutat drog jag, Jelena och Jolin in till stan i ett lågt tempo då jag failade ett par gånger på kryckorna. Väl inne i stan blev det med eller utan och jag träffade Mimmi och hennes pojkvän som jag inte minns namnet på. Vi fikade. Jelena och Jolin som hade gått iväg ett tag kom tillbaka för att äta. När min chokladboll i stort sett inte ville ner i min mage längre gav jag det som var kvar på talriken till Jelena.
Jag och Mimmi pratade om det mesta, och jag ska försöka ringa till vårdcentralen. Eftersom det antagligen är det första steget i det som ska hända. Innan något annat händer förhoppningsvis.
När vi fikat klart fick jag skjuts av Mimmi till Napoli eftersom min mor sa att vi skulle äta pizza. Så jag beställde medan jag väntade på mamma. Sen åkte vi hem, åt och kollade på tv.
Kollade på Heroes för inte så längesen, och det var antagligen sista avsnittet för säsongen.

Förut sa jag också till migsjälv att duscha, men det orkar jag minsann inte. Så det får bli imorn innan jag drar till skolan, som börjar sådär 10.10
Det blir bra. Pizza till frukost också eftersom jag bara fick i mig en femtedel förut xD

onsdag

Tog mig in i bussen imorse, faktiskt! Asbra.
Från bussen gick jag med Sandra upp till skolan, vi pratade lite om det mesta ^^

Första lektionen skulle vi spela låtarna som vi plankat. Men kom aldrig så långt att vi hann med en hel låt. Därefter hade vi kör och jag som är halft handikappad fick sitta ner medan de andra stog. När vi slutat drog jag och Jelena till skolsyster för att kirra en hissnyckel till mig. Det fixades och vi åkte upp till 600-planet och hade samhäll. Sen tog vi hissen överallt. Slappt. Matten var seg, gjorde inte ett skit. Sen slutade vi och mamma hämtade mig. Vi åkte och handlade sen gjorde mamma nåt och sen åkte vi till bussgaraget för att kolla om de fått in min nyckel, vilket de inte hade. Så jag fortsätter sökandet.

Hemma så har jag suttit här, kollade på camp rock. Den var mysig ^^
Och nu ska jag gå härifrån för min syster vill ha datorn :O


Bögtisdag

Fick skjuts av mamsi till skolan. Bäst så antar jag. Första lektionen jobbade vi med musikalen och vi spelade igenom "storstadskontroll" för första gången. Så den funkar nu.
Lunch och jag studsade runt på kryckorna och Jelena var snällis och delade med sig av sin talrik och hämtade vatten åt mig ^^
Hon ska nog få en belöning i slutet av veckan.
Efter lunchen hade vi engelska med Kristina. Jag har still ingen nyckel, så jag snodde Robins bok och sa svaren som de skrev ner.  Därefter hade vi estetisk orientering och vi jobbade med musikalen. Fick lära mig "On my way" från Björnbröder. Ganska simpel låt.
Gehör och musiklära, vi fortsatte med "Hot Stuff" så ska skriva rent den ikväll. Annjelina följde mig ner till bussen och bar mina böcker eftersom jag bara tappade dom.

För övrigt så har typ Krille lekt med mina kryckor halva dagen och Alex har varit sådär porrig som vanligt. Filip var ganska kramig också om jag inte minns fel. Och resten var väl bara idiotiska som vanligt.

 







painkillers




Nu blir det fler piller per dag: 
8 värktabletter 
1-3 vitamintabletter 
1 järntablett 
1 brusnisse 
1 såndär orange 
och säkert något mer




5 timmar senare

Ja, jag drog till akuten idag. För knät dog och mamma(och alla andra) tjatade på mig.
Det slutade med att jag var där i 5 timmar(15-20) sen fick jag komma hem med ett par kryckor som jag ska använda i 10 dagar. Härligt lov jag kommer få!
Bortsett från mitt knä så har jag tappat min skåpsnyckel. Förhoppningsvis har de fått in den på buss-saken imorn. Annars vetifan var den är.

Va på nån konsert idag med, det var lite mysigt.

söndag - skit

Det känns som jag dör igen.

Jag slutar andas från och till, hjärtat slår konstigt, och jag går sönder på insidan, och såren som öppnas där kommer ut ur ögonen. Ganska kass.
Orkar inte förklara allting för de flesta vet nog redan hur det ligger till och inte blir det bättre fastän ni säger att "det blir bättre med tiden" Det har gått tillräckligt lång tid nu.
Och jag har fortsatt med brevet jag skrev till Dig för ganska länge sen nu. Men det har inte skickats iväg än, Lika bra för det finns luckor som måste fyllas i. Ganska stora luckor egentligen eftersom det har gått så lång tid som det har gjort. Sen om du läser det eller inte spelar kanske inte någon större roll, även om jag helst vill att du gör det. Men jag kommer inte vara där och tvinga dig. Jag ska förklara allt som jag nånsin kan tänka mig behöva förklara, kanske t.o.m det mest självklara. Blir väl mest att svara på alla "varför" som kommer att dyka upp om jag inte skriver ner det.
Sen när jag är klar, om jag blir klar ska jag väl skriva till er andra också även om jag aldrig kommer skicka iväg det. Men ni kanske får dom i efterhand. Vad vet jag. Det märks väl då om inte annat.

Dagen var bra fram till för ett tag sen. Då allting bara föll ihop - igen.
Eller egentligen var den knappt bra. Alla har bråkat hela dagen och jag har ont i huvet av alla deras ord och skrik. Tränade lite förut, 6km 114 kalorier. Jag skulle inte ha gjort det. Mitt knä är hur svullet som helst och det gör ondare än när det blev som det blev i torsdags. Kanske borde dra till akuten och kolla upp det ändå, men känner på nåt sätt att jag vill att det ska göra ont, för att kunna jämföra smärtorna även om jag vet vilken som vinner hur illa det än blir.

Jag vill sitta och lyssna på Stay For a Lifetime med Four Letter Lie resten av kvällen men, winamp bara ger upp efter "She whispered the words that  I'll miss you" vilket är första raden.

Chill

Hamnade hos Sofie på eftermiddagen efter att jag tidigare inte gjort ett skit mer än vaknat, upptäckt att badkaret var borta och ätit frukost.
Kom dit, stämde gitarrerna, spelade lite medan Sofie mest satt eller pratade i telefon. Efter en stund gick vi iväg och mötte Tim. Både jag och Sofie såg väl ut som några missfoster som inte kunde gå. Vi haltade fram p.g.a träningsvärk och sne knäskål. Det blev en vända till östenssons för att köpa godis. Ungefär där dog mitt knä totalt. Vi gick hem mot Sofie igen och försökte komma fram till något att göra. Men Tim var antagligen för lat eller något åt det hållet för att orka göra  något. Så jag  och Sofie gick hem till Sofie igen. Jag åt lite mat och så kollade vi på tv. I reklamen anföll jag pianot och vi kom fram till att det nog var ostämt. Vi bestämde lite halvt att en person ska mördas, det blir bra så, eller så kan ju personen råka ut för en liten "olycka" för att få det att se mindre brutalt ut. Sånt som märks.
Senare kom Sofies mamma och bror hem. Då började det städas på övervåningen. Sofie städade också, och lagade byxor. Jag skulle få låna ett skärp, men vettig som jag är så glömde jag det där.
Tog 1 bussen därifrån och det regnade när vi gick/haltade/cyklade.  Är hemma nu och ska sova strax, ska bara droga Four Letter Lie lite först ^^

Det bråkas fortfarande en hel del här hemma, vilket gör det allt jobbigare att stanna kvar. Man får ju knappt sova på morgonen för att de skriker på varandra så det hörs överallt. Blir lite sur på dom, men det lär ju inte hjälpa om jag lägger mig i.

KN*ÄÄÄÄÄÄÄ

BLABLABLABLABLBALBALLABLBALBALBBLA
Fotboll på idrotten likamed at mitt knä gör ASONT!
Dumma Robin, den ska slås på :D heh
Gick med Stina in till stan eller rättare sagt haltade. Det gick långsamt och bra.

Imorn får vi se vart jag tar vägen om knät känns som det gör nu så blir det sjukhuset eller nåt i den stilen :<
Annars blir det två lektioner i skolan, ensemble/arbetsmiljö och säkerhet och Samhällskunskap.
Efter skolan får vi se vart jag tar vägen, hem, kanske att nån vill hitta på nåt på kvällen. Något lugnt helst :O

onsdag

hade kör med alla idag, ganska slappt kunde det mesta.
Samhällskunskapen var slapp, och allt gick bra dessutom.
Matten sög, gick igenom nåt prov som jag fick VG på så jag gjorde inlämningsuppgiften som skulle varit inlämnad idag. Den tog 10 minuter sen lämnade jag in den.
Efter det slutade vi. Jag, Bella och TC åt och sen gick vi till bussen och åkte mot stan. Bella försvann först, sen jag och TC blev lämnad kvar.
Jag åkte till pappa, satt där nån timme eller två och märkte att jag fått upp mina hyllor på väggen , det är nice. Funderade också på att ändra om bland mina tankar på tatueringar/piercingar. Kanske blir detta före höfterna och ryggen. men Adam säger emot, får se.
I vilket fall som helst så åkte jag till tandläkarn så småningom. Det gick fort. Jag gick till H&M i väntan på attt mamma skulle komma, mötte Charlotte och Sofie. När mamma kom kollade vi på skor, hittade 2 par assnygga så nu måste jag tänka ut vilka jag vill ha. Men innan jag bestämmer mig ska jag till Ullared (vecka 44) Därefter ska jag köpa nåt om jag har några pengar kvar vill säga.
Nu är jag hemma och är seg. Trycker i mig godis och dricker vatten. Ska snart borsta tänderna och tvätta bort sminket innan jag gör ett f

5/6

Det började om igår tror jag. När jag inte kunde svälja maten jag stoppade i munnen fastän jag egentligen var riktigt hungrig. Antar att illamåendet av allt runtomkring och vad maten innehöll tog över. Om inte så finns det en annan anledning. Kvällen igår var väl sådär hemsk. Internet funkade inte, så jag kunde inte prata med de jag ville. Alltså helt låst från de som bryr sig. Film var inte att tänka på, påminnelserna är för många. Sova funkade sådär 20 minuter sen kom drömmar som jag ville fastna i, åka tillbaka till. Men det hände aldrig. Istället kom mamma och skrek på mig. Sen när det väl var dags att sova tog det väl några timmar. Det blir oftast så när tankar och minnen tar över och man inte ens ser klart om man anstränger sig. Somnade till sist och jag minns delar av drömmar, vissa helt mysiga och andra relativt äckliga.
Synen av att se sig själv inifrån är inte alltid mysig, speciellt inte om man ser hur benen bryter sig ut ur skinnet för att stå rakt ut.
Vaknade alldeless för tidigt imorse, 5. Och jag som tänkte få sova länge, 8.20. När jag väl vaknat kunde jag inte somna om.
I sista delen av drömmen är jag påväg in i ett rum där det hänger människor på krokar från taket. Vissa fortfarande levande och skrikandes. Andra helt bleka med skräckslagna ögon som alla stirrade på mig. På något sätt visste jag att jag hade gjort allt detdär mot dom, samtidigt visste jag att jag skulle vara nästa person att hängas upp. Helt skum känsla. Och jag vaknar av att någon lägger en hand på min högra axel.
Låg vaken nån timme innan allt satte igång igen och jag låg med huvudet nere i kudden så jag knappt fick någon luft. Det gick över först strax innan mamma skulle skjutsa mig till nykyrka. Lika bra, hon tror ju fortfarande att allting är som vanligt.

Började 10 idag, kom dit 10.15 eller nåt. Jobbade med musikalen, det gick sådär. På lunchen åt jag knappt nåt, tanken av att ha en del av en älg på talriken hjälpte inte. Hade sånglektion och det gick väl bra. Kristina kom ner och trodde att jag hade hennes nycklar som jag hade lämnat tillbaka till henne någon timme tidigare. Hon har absolut ingen koll på något. Hade engelska med Kristina sen, det gick väl sådär. När den lektionen var slut chillade vi i sofforna. Alex var allmänt porrig och vi andra roade oss med ett par glasögon som inte var till någogns fördel. Sista lektionen, gehör gick bra. Skrev ner noter till "Hot Stuff" som ska vara klart imorn.

så går

Mitt förra inlägg bara försvann. Så..
Igår spelade vi 11, 12 och 13 första gången gick skit för min och Jelenas del. De andra gångeran gick bra.
Vi åt upp vårt eget godis nere vid vårt informatörsbås eller nåt.
När vi spelat sista gången gick vi och fikade, för att sedan åka hem.
Mamma hämtade mig, vi hämtade Frida och mormor.
Kom hem, åt smörgåstårta och firade mamma. Mormor skjutsades hem vid 7. Jag chillade och kollade på film resten av kvällen. Troya, Love and other disasters och Braveheart.

Idag släpade jag upp migsjälv ur sängen. Åt smörgåstårta till frukost. Läste lite i nån bok som jag fastnade lite för när jag läste de första 3 sidorna, de var skriva på ett vackert sätt. Gick ut med Chablis en runda och tog en dusch när jag kom hem . Sen dess har jag suttit här, och jag försöka fixa nåt att äta för att slippa smörgåstårtan.


fredag

Idag har jag:
*Haft trafikkunskapsprov
*Packat lastbilen
*Repat p.i.t.a.h låten tills imorn
*Lagt upp Empty på myspace
*Haft samhällskunskap
*Övningskört
*Köpt present till mamma
*Samlat på mig gitarrer (4 i min soffa nu)
*Packat de två gitarrerna som ska med imorn
*Duschat
*Ätit glass
*Kollat på idol


Det som kommer hända ikväll är:
*Äta nåt
*Film (kanske)
*Borsta tänderna
*Sova, imorn ska jag upp tidigt ;<

studiedag

Hittills idag har jag:
*Gjort scones
*Pluggat
*Gjort muffins
*Spelar gitarr
*Sett en film


Senare måste jag plugga mer. Har inte läst alla sidor än, och jag har prov imorn.

draget

Idag var det lugnt i skolan även om det var draget. Vissa vet ju varför.
Började dagen med gehör och vi kom en bit på vår låt, plockade ut lite ackord och slingor till gitarren.
Engelska och vi hade antagligen nåt test som gick skit. Fick tillbaka nåt prov också som jag hade VG på det är nice. När lektionen var slut satt alla som har Janne i matte kvar och pratade med Sigrid som är bildarnas mentor. Det bestämdes att vi på matten skulle ta upp allting som vi är missnöjda med, vilket i stort sett är altt som har med honom att göra. Sven kom in vår samhällslärare och vi började prata om mat istället, om att vi har så sen lunch på onsdagar (12.30) Sigrid sa att vi skulle ha med oss frukt eller något. Sen nämnde hon att jag kunde baka till klassen mest på skämt. Sven stallde direkt frågor "bakar du bröd?kakor?tårtor?" jag svarade ja och han sa direkt "du kan få bo i min källare"
Detta kändes som en bra start på lektionen. När alla lugnat ner sig och Sigrid hade gått satte sig Sven ner och "jag vill inte ha nån lektion idag" vi har vettiga lärare :D  Lektionen flöt på.
Matten började med ett prov som ingen hade en aning om. När det var klart så började vi prata och vi pratade igenom halva vår lunch. Det var lite segt och alla blev sura för att det fortfarande inte känns som om han tar åt sig av vad vi säger.

När vi ätit och jag och några satt uppe hos oss. Helt plötsligt från fåtöljen brevid mig säger Alex "vill du ha sex med mig" och på skoj svarar jag "ja, men visst" sen började han gå bortåt och typ "aa, men följ med här då" då räckte det för min del. Stannade helt enkelt kvar i soffan och njöt av rasten. Jelena och Robin kom inskuttandes från en rökpaus och en hög 3 kom från nånstans. Vi pratade om vart  Jelena kommer ifrån och vilket språk hon pratar. När vi kom till språket blev Simon pepp och ville höra Jelena prata serbiska. Då bara för att, så gick jag och Jelena till vår lektion och hörde Simon skrika efter Jelena ungefär hela vägen. Mysigt var det.
Den lektionen blev kort, han inte göra något vettigt innan det var dags att dra ner till draget.

Draget var mysigt tills dom skulle dra. Natur förlorade, ganska tragiskt. Men så var det iaf. Efteråt hämtade mamma mig och vi handlade och lite sånt.

tisdag

Foto första lektionen, jobbade med photoshop hela lektionen vilket resulterade i att jag blev trött och okoncentrerad. Lite jobbigt att varje gång jag hör ordet okoncentrerad eller koncentrerad tänker på juice eller saft. Kanske är dags att dricka nåt av det.
Andra lektionen jobbade vi vidare med musikalen. Jag, Jelena och Alex försökte oss på att planka storstadskontroll, då ackorden vi hittade inte stämde nånstans.
Lunch, vi åt och det kom en hel hög med skrikande smurfar som visade sig vara naturare, vissa blåare än andra. Dock så såg mc mer ut som en nisse.
Jelena och jag gick på upptäcksfärd genom skolan och hittade istället för Elinen Freddie. Han väntade på spexet och senare gick vi dit med honom.
Samhällarna var ganska kass och hade dåliga skämt även om låten var rätt kul. Naturarna var bättre, på de flesta sätten. Spelade in låten som de avslutade med. Den var nice.
När jag och Jelena gick tillbaka till våra skåp antog vi att vi skulle ha engelska som det stått på vår tavla hela veckan och vi tänkte att "ja, men vi struntar i den" så vi gick upp till oss. Helt plötsligt hade orden på tavlan byts ut och det stog att vi skulle ha kör. Tur för oss så hade vi precis börjat när vi kom in.
Kören var ganska trevlig, det skrattades en del, mest åt Alex och Sami som vanligt ungefär.
Estetiskt orientering och vi fortsatte vårat plankande med lite hjälp från Kristina. Mitt i allting fick Alex näsblod med förklaringen "jag tänker för mycket" asbra!
Blodpöl på golvet och stor pappersbit i näsan resulterade det i.
Gehör, vi fick våra låtar och grupper. Jag, Sami och Jesper och låten Hot Stuff. Det blir mysigt att planka och skriva ner all jävla skit om allt som den innehåller. Minns inte ens låten :/

Nu ikväll har jag haft riktigt jävla tråkigt och varit oseriös i cs3. snart blir det duschen också och sen ska jag sova, för det behöver min kropp eftersom jag inte kunde sova inatt pga kylan och sen värmen.

bjuder på en ofräsh bild också


regn

Vaknade 9 och kunde inte somna om, hemska drömmar igen.
Gick ut i regnet nån timme och tänkte, vet inte om det var bra eller dåligt.                         
Krattade ihop alla ruttna plommon när jag kom hem.
Nu gör jag samhällskunskap och bara är känns det som.
Ska försöka dra mig ut och köra lkite snart efter det blir det duschen och bastun.

4 oktober

Mamma fyller år idag. Men har ingen bild på denhär datorn, vi ska fira henne nästa helg när jag har "jobbat" klart.

Sov till 2 idag, trodde aldrig att jag skulle få göra det för pappa. Skumt. Jag gjorde färdigt en sak som skulle ha varit klar för 6 månader sen exakt. Lite dumt att den inte var klar då. Får se vad som händer, kanske slänger den istället för det som var tänkt då.

Har inte hunnit med något mer om jag ska vara ärlig. Det tog ett par timmar att fixa.
Resten av kvällen blir som igår, att fylla på väggarna, på insidan. Det börjar märkas nu när man går in här. Blir lite svårare att andas på nåt sätt.

Z710


Lånade kameran som Lina ska få och undersökte den lite idag.


sextorsdag/bulldeppfredag

Älskar att hela min klass pratade om sex i stort sett hela dagen igår, och att jag blev attackerad ett par gånger och haft Bella efter mig som typ "Jag vill ha dig/jag vill ta dig/ge mig dig" osv.
Så rolig var torsdagen nästan. Visst att typ Alex och nåra sa nåt om mina strumpebandshållare, men jag kopplade bort då det fanns en risk att det kunde bli läskigt.

Idag fick jag skjuts till skolan av Sisko. Asnice. Kom till skolan 20 i 8 tror jag. Första lektionen var trafikkunskap, gick igenom lite av lektion 2. På rasten blev det att hämta bullar uppe vid aulan. Gott var det. När vi kom tillbaka till lektionen fick vi tillbaka proven, jag fick vg.
Jag och Jelena tog mer bullar på vägen upp till oss.
På ensemblen spelade jag kontrabas och fick ont i fingrarna. Lyckat. Vi tog oss igenom låten och det är bra.
Samhällskunskapen var slapp. Pratade om droger och alkohol.



Efter skolan va jag med Bella och dog från och till. Hatar det verkligen. Hatar dom. Men bilar är bra när de rör på sig i en något hägre hastighet så att de inte har chansen att stanna. Det var nog bra att Bella höll i mig trots allt. Fast det beror ju på hur man ser på saker.
Dessutom skakar jag fortfarande och sminket har torkat fast i hela ansiktet tillsammans med saltet. Och jag har världens största lust att döda någon, som flera säkert vet vem. Och jag skulle inte bry mig om jag fick sitta i fängelse resten av livet. Det skulle fortfarande vara värt det. Det skulle kännas som om jag gjort mitt, att jag inte behöver göra något mer. Visst att någon annan skulle bli så jävla deppig, men det är rätt åt den personen på något sätt. Blir mer rättvist då. Orkar inte nämna namn även om jag vet att alla vet vad/vilka jag menar.
Jag får inte tag på Mimmi heller, och detdär skulle blivit av i juli, men blev det det? Nej!
För varje dag som går hinner jag ta sönder mig mer och mer, det kommer jag sen också när jag väl varit där, men då kanske jag inte har sönder mig lika mycket fysiskt som nu.
Rätt tillfälle har inte riktigt kommit än. Även om det varit nära. Hade kunnat vara närmre idag om............

foto

Sista lektionen idag var lite konstig.
Jag flippade ur totalt och bara stog i kanske 30 minuter utan att göra nåt. Sen när nån sa nåt så skrattade jag bara. Så att sätta sig med photoshop dvdn var inte att tänka på. Hjälpte Sabrina istället, hon kopierade bilder. Jag passade på att göra några till. Det blev rätt nice.

Det regnade dessutom ute när jag skulle till bussen. 50 meter från skolan så var mina skor helt massa blöta för att jag har hål under skorna. Lite halvtaskigt sådär. Hemma så sov jag nån timme eller två och jag är fortfarande sjukt trött. Så snart blir det att sova igen, och imorn ska jag upp vid 6 sen på eftermiddagen ska vi spela in lite i studion så vi blir klara nån gång >.<

RSS 2.0