stockholm

Måndag: Jag och Frida tog bussen in till Linköping och tog senare tåget därifrån. Rätt så seg resa, jag hade inget att göra. Väl framme i sthlm så letade vi rätt på pressbyrån så vi kunde köpa sl-kort. Sen var det bara att sätta sig på pendeln mot märsta. Kom fram till Rosersberg, och vi var tvugna att använda den välritade kartan som Sisko gjort åt oss med beskrivning till lägenheten. Det var inte alls så svårt som jag trodde. Kom in och plockade upp, fixade lite mat och kollade på tv.
Tisdag: Upp tidigt och tog pendeln in till stan vid 8.00. Mötte mamma och Pepe vid plattan, sen försvann Pepe till sitt möte och vi satte oss på ett fik som dom höll på att bygga ut. Satt där rätt länge innan vi drog ett varv längs med drottninggatan. Frida provade en massa kläder och grejer. Pepe kom tillbaka och vi fortsatte och började gå lite på tvärgatorna för att sen stanna på "Pong" och äta god buffé. Därefter fortsatte vår lilla runda och Frida hade väl i stort sett bestämt sig för vilka saker hon skulle köpa. När det var inhandlat blev det att gå till bilen. Stannade till i Häggvik och handlade mat till mig och sen skjutsade dom hem mig till lägenheten. Jag gick och hämtade nya mobilen direkt när vi parkerat bilen (:
Onsdag: Sov ett tag, ganska länge och tog en dusch. Senare, ungefär vid 15.00 så va jag inne i stan med Mårten och det blev en bärs nånstans i närheten av gamla brogatan. Lite trevligt sådär. Efter att ha gått runt en del så åkte jag hem, plockade fram mat och väntade på att det skulle tina. Så det blev att ligga i sängen och kolla på tv. Ja, sen hände det inte mycket mer, jag åt och kollade på tv.
Torsdag: Upp sent, tog en aslång dusch. Packade, städade. Sen hade jag tråkigt i x timmar fram till 20.38 då jag tog pendeln till stan och satte mig där i väntan på tåget hem. Tågresan va galet seg, jävla brudar som gick på och förstörde för mig, satt typ och prata hela vägen. Kom till linköping där pappa hämtade mig, sen gick det fort hem.

hemma

Kom hem från Stockholm för en stund sen. Är trött som ett jävla as. Tåget hem va segt och mamma pratade på i telefonen tills det bröts. Pappa hämtade mig i linköping, och vi kom hem galet fort. Haha, pappa kan detdär med att gasa.
Orkar inte skriva mer nu ikväll. Så skriver nog imorn eller nåt.

0000

Kvällen igår var trevlig. Vi hann med mycket. Första drog jag och Matti till hallen, där det var helt dött så vi drog ner till brygget och tog varsin öl. Satt där tills Sofie hörde av sig, mötte henne och gick tillbaka till hallen och konstaterade att det inte var tillräckligt party. Så Matti lämnades och vi promenerade mot donken och vidare till nåt hus. Där var det åtminstonde fart påt. Det dansades en del och Sofie sa visst något som hon inte borde så jag blev sur på henne. Vi blir alltid sura på varandra, haha! Träffade Fredrik och nåra andra där också, trevligt. Efter att ha varit där ett tag och vi va skapligt sura på varandra så gick vi därifrån och fick med oss nån mer. Nästa stopp va Texas och där var det ganska livat också, någon trubadur som satt och spelade Thåström. Träffade folk, bl.a Alex, lite trevligt, fast det slutade med att han också lyckades säga något som inte fick mig på så bra humör. Men det löste sig. Tog bussen hem efter ett tag och när jag kom hem kom jag fram till att min ena ska gått sönder litegrann, det måste blivit fel nånstans på den lite vingliga vägen. Ont i fötterna hade jag också efter att ha gått så mycket.
Somnade rätt skönt sen iallafall.

utgång

Jo det är dags igen. Astrött som jag är så ska jag ut ikväll igen. Med Sofie igen och Matti, kanske att vi blir fler. Det är sånt som märks. Dansa ska vi göra iallafall och förhoppningsvis är vi inte själva. Ska ringa Sofie strax och bestämma lite grejer, sen borde jag åka till Adde och hämta bärs. Kanske ska kolla upp bussar till att börja med, sen byta kläder. Kan inte gå runt hur som helst :D

1

Igår hamnade jag ute. Först brygget med Adde där vi tog varsin öl och sen vidare till hallen där Sofie satt och såg lite uttråkad ut. Men ja, det livades upp sen. Haha, glad 18-åring drog med mig på dansgolvet och ja, det dansades tills jag inte kunde känna mina fötter. Mindre bra, fast jag kunde fortfarande gå. Efter en stunds vilande var det jag som drog upp Sofie. Adde va lite tråkig och satt mest.
När klockan var FÖR mycket tog jag min cykel och cyklade hem för att i stort sett somna direkt.

Vaknade efter 5 timmar och ja, jag var tvungen att ta mig upp ur sängen. Lätt träningsvärk efter gårdagens dansande men man har inte så mycket att säga till om. Gick ut till bussen som jag trodde skulle gå från ett annat ställe men icke. Tur hade jag minsann. Så kom till jobbet i tid, hade dock glömt jobbskorna så lånade Siskos. Sen gick allting segt.
Tog bussen hem direkt efter jobbet, och ja, det händer inte särskilt mycket. Skulle åkt och köpt en ny mobil men näe, dom stängde 4 märkte jag 5 över ;<
Så nu väntar jag på mat och sen

2

Igår gick jag av någon anledning ut. Brygget och hallen. På hallen dansades det och det känns rätt bra i fötterna idag ;<   Får skylla på Sofie i smyg.
Idag ska det jobbas, fast det skulle vara mycket skönare att bara ligga kvar i sänge och sova ut. Har nåt svagt minne av att Fredrik sa att han inte skulle med till stockholm eller så sa han att han trodde att han itne skulle. Som sagt, jag minns inte. Så borde fråga honom idag :( hah
Vet inte om nån kommer se mig så mycket idag. Drar till jobbet snart sen ska jag hem och sova ifatt några timmar. Det ska bli skönt.



4

Gick till skolan idag. Ovärt att åka så tidigt, vi skulle inte göra nåt. Låg i en fåtölj och halvsov så gott det gick. Sen repades det lite på Flow utan Jelena. Vilket blev väldigt tomt, ingen gurka och ingen stämma :(
Efter det var det historia, och Eva va inte glad på mig bara för att jag tog mitt piller på den tiden som jag skulle. Hahah, fick mig en liten utskällning som egentligen var helt onödig. Lunch på det och jag åt lite från Stinas talrik hah. Ensemble efter att ha legat i en fåtölj ett bra tag, det spelade upp och helt plötsligt gick Flow 7 gånger snabbare än vanligt så jag hann inte med att andas ;<
Härlig väntan på klassråd och det enda som nämndes va typ utvecklingssamtal. Så jag fixade mig en tid, sen om mamma eller pappa inte kan så är det skit samma, kan mycket väl gå själv.

Mamma kom förbi med mina saker förut så jag borde packa om, eller så gör jag det en annan dag. Nåt borde jag göra iaf. Ska spela in imorn, borde kolla så att jag kan låten ordentligt så det inte behöver ta en massa tid imorn. Borde även göra svenskan och kultur-&idéhistorian som jag ligger efter med. Sen fick vi ett nytt arbete i historia idag också. Det går inte framåt dethär.

5

Hämtade glasögonen idag, kommer väl en bild ganska snart kan jag tänka mig. Känns väldigt konstigt har fått ont i huvet och mår mer illa, men jag vänjer mig väl ganska snart. Inhandlade en bh också när jag ändå var i stan, det var nog ungefär det alla mina pengar räckte till. Har väl kanske runt 500 kvar. Som tur är hinner jag få pengar av pappa och mamma för glasögonen och sen lön innan stockholm. Så att jag har lite pengar iaf.

Vet fortfarande inte hur det blir, om jag åker själv eller inte. Får se.

Ska försöka hjälpa till med maten eller göra nåt.


6

Dagen bestod av att ligga i sängen fram till för nån timme sen. Kunde då känna att min höft inte riktigt va som den borde, men det fixades lätt till när jag gick rakt in i soffan. Så nu är den bra förhoppningsvis. Imorgon bär det av till tandläkaren, borde kolla upp exakt vilken tid det var. Och efter det går jag till optikern och hämtar glasögonen så att jag ser något och kanske slipper den ständiga huvudvärken. Dessutom får jag ju övningsköra då också. Mer planer än så haf jag inte. Vill fortfarande till stockholm på måndag, men ja, får se hur det blir med det, i värsta fall får jag åka själv trots att jag egentligen inte vill det. Men känner att jag måste bort från den här staden iallafall. Om jag har tur så finns det någon trevlig själ som jag känner där som kan komma förbi och vara trevlig. Typ Mårten, Jimmy, Fredde eller nån.

7

Mår illa som ett jävla as och stannar därför hemma från skolan. Ska snart gå tillbaka till värmen i sängen för att försöka få lite sömn till. Var egentligen bara tvungen att gå upp för att sjukanmäla mig men ja, det hade min mentor redan antagit. Att jag var sjuk. Det var snällt av henne. Hon vet ju hur allting ligger till. Hon vet mer än min mamma...vet inte om det är bra eller dåligt, men just nu känns det bäst så. Hon får veta är hon ställer en fråga som kräver just det svaret.
Idag händer det väl inte så mycket annars, borde  sitta med en överstrykningspenna och stryka över viktiga saker på de papprena jag har om nån jävla tavla från renässansen så att Ludmilla åtminstonde kan få det skriftligt så jag slipper få ett streck.


See things now I didn't see before
Now wishing I had more time with you

olyckor.

Är hemkommen från stan nu, det tog ett bra tag eftersom det hände en liten olycka. Vi hämtade Frida hos Madde och skulle vända och åka vidare för att äta. Bara det att vi råkade köra på nåt så vi fick punka och några ungar cyklade bakom, pekade och skrattade, inte okej! Så vi fick stanna bilen, sen diskuterades det om hur vi skulle göra, och vart bilen skulle stå. Till slut kom vi fram till att vi måste putta den så den itne står så nära trottoarkanten. Så det var bara att ta i med de små krafter man har till bilen var där vi ville ha den. Sen började den stora kampen mot det mesta. Frida som tidigare lackat på ungarna och frågat varför dom skrattat va fortfarande sur och jag frös som ett jävla as. Efter sådär 30 minuter kunde vi åka igen, på reservdäcket. In till stan för att ta ut pengar, jag och Frida fick springa in på momangen och köpa expressen åt Pepe. Sen hamnade vi på Napoli och där gick det ju inte speciellt fort att få nån mat. När vi väl fått maten blev jag mätt och illamående nästan direkt. Därefter åkte vi hem. Och nu sitter jag här, fryser fortfarande och mår illa. Kanske ska sova snart så jag slutar tänka. Jag tänker åt fel håll tror jag, framåt fast bakåt. Det går inte ihop, det är precis som två parallella linjer, dom möter alldrig varandra. Måste lyckas fixa till det så att chansen att vi kommer iväg till Stockholm blir större. För jag vill åka, det vill jag verkligen.


8 dagar

Det är söndag igen. Jag är trött, illamående och äcklig. Vill duscha men det går inte nu när tvättmaskinen är igång, det är nog därför jag inte vill bo på landet sen. Hade en jobbig dröm inatt, som vanligt. Tänker inte berätta som jag gjorde sist, men det var mysigt och jag vaknade i total besvikelse.
Ska snart försöka få i mig en macka eller nåt, och sen gå ut och röra på mig. Får bli en lång promenad med Chablis så jag kan vara borta nån timme eller två, tänka och få vara lite för mig själv.

Imorgon blir det nog ingen skola för min del och inte på tisdag heller. Får se när jag kommer tillbaka, beror på hur jag mår. Klarar inte alltid Alex kommentarer och dom kan lyckas förstöra en hel del, inget illa menat mot honom, men det funkar inte. Kanske kommer på onsdag enbart för att spela in, måste få det gjort denhär veckan sen är det försent. Ska kanske träffa Fredrik och prata lite mer på torsdag. Sen ska jag jobba på lördag och troligtvis gå ut eftersom en viss Sofie fyller år i veckan. På söndagen får jag se vad som händer, det beror på hur det blir med hela stockholmsgrejen.

Face down

Dagen gick väl sådär. Började lite jobbigt, men genom att ha fått en del svar kanske det blir lättare än förra gången då jag inte fick veta ett skit. Får hoppas på det. Så efter att ha legat inlåst på mitt rum ett par timmar med en tjatande mor utanför så fixade vi min tv så att jag kan kolla på den och satte upp en hylla på ena väggen. Så nu är alla mina små bilder nertagna och gav rum för några foton istället. Ser helt klart lite mer ordningsamt ut. Efter det packade jag om mina "flytta hemifrån"-saker så jag fick ner allt i en kartong som jag inte behöver ha på mitt rum, det känns bra. Blev lite mer plats i hyllan.

Det var väl ungefär vad jag har gjort idag. Har konstaterat att jag kommer att ha ett ärr på min fotled efter den jävla cykeln som envisades med att borra sig in just där när jag var sur i somras. Det roliga är väl att fortfarande blöder ibland fastän det gått flera månader.

9 dagar?

Jag vet inte längre. Jag hoppas att det blir så att vi åker iallafall. Ska bara försöka fixa till mig själv först. Och jag ska försöka så mycket det bara går, för det är väl ändå bättre än att förlora någon helt.

10 dagar ||

Så var det med det..fan! </3
Usch, det blir itne lätt ikväll när vi ska spela, jag kommer dö. Vill egentligen ställa in så att jag slipper skämma ut mig för alla som kommer dit, men tänker inte svika Jelena. Så jag kör ändå.
Vill veta hur det blir med Stockholm nu också, eftersom alla planer krossades, får prata om det när det nu blir. För på söndag kan jag som sagt inte. Skulle nog vilja åka ändå, med dig, fast kanske med ett annat syfte.


Måste hitta minst 2500kr till glasögon också om jag ska få köra bil, bra. Fittigt jävla dyrt, jävla bågar!

10 dagar

Jag väntar igen. Var tvungen att ta bussen hit, till pappa imorse. Inte alltför härligt. Vet inte vad jag ska göra nu fram till halv 12 eller nåt sånt. Ungefär 2 timmar kvar. Skulle vilja sova, men jag vet ju hur det går med det.

Hade förövrigt ännu en konstig dröm under de 3 timmarna jag fick sova.
Jag var hemma och bakade pepparkakor och Jesper och hans kompis satt och åt upp dom, så jag blev sur och stressad för att jag skulle iväg nånstans. Sen brände jag massa pepparkakor och gick därifrån. Sen satt jag, mamma och nån mer i bilen utanför maxi och mamma sa "men gå och hämta det du skulle hämta nu medan jag handlar" Dock så gick jag aldrig men hamnade ändå i ett hus. Hörde mammas röst nedanför trappen så jag gick ner och där satt Fredrik, Alex, Filip och Jelena i en soffa och mamma stog utanför och pratade med någon. Jag stog där ett tag och bara tittade för att jag inte fick ihop det, varför va just dom där. Jag vet fortfarande inte. Minns att Alex typ puttade ner mig i soffan så jag landade på Jelena som blev lite förvånad. Filip satt brevid och trummade på benen och Fredrik satt på soffkanten och såg opepp ut. Sen på nåt sätt så löste sig allting och det var antagligen Fredrik jag skulle hämta, för vi var tillbaka i bilen och mamma sa "vad bra att du hittade honom, då åker vi" Efter det så minns jag inget mer.



I'm high on you and on drugs

11 dagar, |||

Kan inte sova och inte äta. Skriver visst ovanligt mycket idag också.
Nervositet kanske? mycket möjligt.


Vill att söten ska logga in på msn så jag får prata lite med honom innan imorgon<33
Men jag får nog inte som jag vill, inte idag. Och jag hatar att tjata, att känna att man nästan kväver personen, jag menar inte det. Kväver migsjälv ännu mer, det känns så. Jag kvävs, får ingen luft.


Ska fortsätta kampen mot vakenheten och maten.
Ses imorgon<33 :***

out!

11 dagar

Dethär är inte kul, det blir inte bättre, utan sämre. Mamma fortsätter fråga om jag är med barn, precis som andra. Och nej, det är jag inte, borde inte vara iallafall. Imorgon vet jag inte hur jag ska göra, vet ungefär så mycket att jag ska ta bussen till pappa imorgon och sova ett tag, sen träffa Fredrik om jag vågar, jag måste våga om jag vill ha svar. Fast jag är egentligen hur rädd som helst, lika rädd som jag har varit de senaste dagarna. Har gått runt försökt klara av skolan utan att bryta ihop och sen gått runt och skakat och mått illa. Usch, när jag lyssnar på mig själv låter jag helt desperat. Vill inte låta så, men kan inte riktigt uttrycka mig i ord, det är svårt. Det finns aldrig ord som uttrycker det man vill.

Vill att allt ska vara som det var för någon vecka sen när allt var bra och jag inte väntade på nåt annat än att få åka till Sockholm med Fredrik.

11 dagar

En dag mindre, och idag spenderas den hemma i sängen. Jag mår skitilla, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Vill inte äta, men vet att jag nog måste det ändå, annars kommer jag rasa i vikt och må ännu sämre. Inte kul. Ska träffa Froggy imorn förhoppningsvis, annars blir jag sur. Har väntat sen i måndags och det är inte roligt nånstans, blir bara mer och mer förvirrad och orolig, mest rädd. 
Optikern vid 2, får se om det blir glasögon för min del, hahah. Det blir spännande. Sen spelning på kvällen med Jelena, får se hur det går. Sen ska jag försöka komma hem på nåt sätt, hos pappa får jag inte va, så mamma måste hämta mig, om hon kan. Annars blir det problem.
Idag ska jag väl försöka göra något vettigt, typ, fixa svenskan som ska redovisas imorn, om jag går till skolan imorn. Måste göra kultur och idéhistoria saken också

12 dagar kvar

Visst att antalet dagar blir mindre, men jag får minsann inte ut ett skit av dom mer än väntan. Och det är inte så jävla kul.
Dagen bestod av mycket musik och ännu mera väntan. Jag och Sofie frös i flera timmar och sen kom han aldrig..lite dumt tycker jag nog trots att jag vet att du har dåligt minne. Och jag vill veta, inte gå runt och undra i en evighet. Det känns som en evighet fast det egentligen bara gått några dagar. Förut gick allt så fort. Något hände och nu är jag helt ovetande.



I'd sail the seven seas to tell you: Baby, I don't want you to leave
You see, this world is such a sad place and without your pretty face I'm sure it's gonna wind up much worse.
But I know that you will say some day that "I can't live without you"
and I know what I say is true 'cause I'm so stuck on you boy.
I'm in love from the first time I laid my eyes on yours I sure do
And I'm in love from the first time I laid my lips on yours, there's nothing I can do.
I'm in love with you.


13 dagar kvar

Tiden går för sakta. Dagen gick åt helvete, slutade med att jag satt i soffan och tjöt trots att vi hade lektioner. Pallar inte att inte veta ett skit. Kunde inte sova, kan inte äta, så fort jag försöker få i mig nåt så känns det som om jag ska spy. Kan i stort sett inte göra ett jävla skit. Och imorn är jag tillbaka på samma sätt, bara för att jag inte fick veta nåt idag som det var tänkt. Alltså, ännu en natt utan sömn, utan mat och med illamående. Kanske borde ringa och prata med honom ändå. Vill inte förlora dethär inte nu, om det ens är det det hela handlar om. Inte nu, inte innan lovet, innan stockholm, det är det enda jag har sett fram emot, att få åka iväg med Fredrik och bara ta det lugnt några dagar. Försvinner det nu? Hoppas inte det.

14 dagar

Jag mår lite bättre nu tror jag. Inte mycket men lite, gillade dock inte att Alex stallde(ställde?) dumma frågor. Han försvann sen vilket gjorde det lite bättre. Hade workshop hela dagen, började väl ganska segt med att Anci pratade massor. Sen fick vi para ihop oss 2 och 2 och leka följa John. Jag och Jelena rusade runt som idioter och rullade på golvet.
Efter lunchen så jobabde vi med vår musikal och ja, vi kom väl ganska långt måste jag erkänna. Jag och Jelena fixade den schizofrena(stavning?) delen. Asbra.
Därefter fick jag hoppa in i rollen som Gunnels(ida) nya pojkvän, och ja det slutade med en trevlig, snabb tryckare. Haha, underbart.

När jag kom hem hann jag bara in innanför dörren sen drogs det iväg igen, till maxi. Jag bestämde att det blir grekisk sallad och kyckling. Omnomnom<3 Dock blir jag tvingad att fixa salladen medan mamma ska vara lat och fixa vitlöksbrödet. Pepe ställer upp och fixar med kycklingen. (Y)

Imorn ska det provas studentmössor, det blir bra, sen tandläkaren på kvällen. En lång dag alltså.

15 dagar

Så, nu har jag börjat räkna ner. 15 dagar kvar tills jag och Fredrik åker till stockholm<3

Innan det ska jag hinna med massor:
Tandläkaren 2 gånger, plocka äpplen hos mormor, repa in låtar och ha spelning, spela in låten till projektarbetet(måste hitta nån annanstans att spela in omjag ska få det gjort innan lovet, troligtvis blir det skolans studio fastän jag inte vill), prata med Kalle om att jag jobbar åt honom v.43, köpa mobil, se till att få rätt lön, ha svenska redovisning och kanske viktigast av allt sluta vara så jävla trött och sur.
Allt det ska hinnas med på 15 dagar, det blir troligtvis mer stressigt än jag kan tänka mig men då blir det väl skönare att få lov och åka iväg från denhär skithålan också. Förhoppningsvis så är det så.

Denhär dagen har inte varit något vidare. Jag är fortfarande sur sen i fredags och det släpper verkligen inte, jävla idioter. Sen finns det ju dom som smörar så inihelvete, dom är inte bättre. Ska nog sova när mamma åker till jobbet, vilket är snart. För det funkar inte att vara vaken, känns som om min hjärna kommer sprängas.





let lips translate our emotions into thoughts
as the movie plays
let hands communicate with others
to fill this theatre day.
her golden touch enlightens me,
it brings me back to everything i've dreamt of
you're a dream to me.

 so let this film roll on, and take my hand, take my hand.


söndag

Vill vara ledig ett tag till, imorgon är det workshop hela dagen vilket jag inte är särskilt pepp på, nån jävla brud som ska lära oss vad vi ska göra på scenen i åtta timmar.
Idag händer det nog inget mer än att jag ska duscha, äta och sova. Är fortfarande astrött även om jag sov asmycket igår. Kanske drar ut och går en sväng sen också, om jag orkar.

don't bring flowers after i'm dead

Borde ta igen några timmars sömn, missade ju en hel del inatt. Fick ihop 3 timmar tror jag, om ens det. Det märktes nog idag, trött, skitsur, opepp och nedstämd.
Vill egentligen skriva av mig, men inte här. Allt blir fel då, orden hamnar i fel ordning och alla missförstår, inte riktigt så jag vill ha det. Får se hur det blir, ut ska det iallfall har inte bestämt vart än.

Det var iallafall lite kul att träffa alla gamla estetare igår, dom har saknats.


these nights keep hunting me down

Gillar inte sånahär nätter, när man är trött, vill sova och inte kan. Jag tänker för mycket -igen. Måste sluta med det, annars slutar det dåligt, som vanligt kanske man kan säga.
jävla skit!

lalalal

Jag har dåliga rubriker, jag vet.
Började spela lite låtar idag, nåra med Jelena: Everybody, They don't really care about us, Cry me a river m.fl. Sen med Jerry och Robin började vi lite smått med Flow. Robin är pepp som fasen vilket är bra!

Nu bär det av till donken med mor, sen hamnar jag nånstans beroende på vart Froggy befinner sig. Hade ett trevligt samtal med en aningen förvirrad Chråle förut också, hahah

saknad

Jag saknar Froggy :(

måndag

Skola igen, alltid lika jobbigt och det resulterar allt för ofta i att jag försover mig. Kom till skolan och gjorde inte ett skit första lektionen. Sen hade vi håltimme och vi hämtade bullar och kaffe som det bjöds på idag. Mums! Lite prov efter det och ja, det gick ju inget bra detdär. Haha, chansade mig igenom hela skiten.
Lunch, det blev ett päron, sen planerade jag och Jelena kommande spelningar.
Carlsund, lördag nångång mellan 10-13
Sjöglimten, fredag 16/10 runt 19.00 tror jag

Det blir sådär mysig 90-talspop bland annat. Har en lista på 10 låtar dock kommer inte alla att användas. Men det kommer en högstadieturné efter lovet, så det är lika bra att ladda upp med låtar eftersom man brukar få hoppa in och spela om schemat ser kort ut.

nu har jag inget mer att säga än att jag ska äta smörgåstårta ch kolla på film.
puss


lrödag

Hamnade hemma hos Froggy igårkväll. Det blev film en kort men iskall promenad och sen nåt att äta. Strax efter att vi lagt oss så somnade jag.
Gick upp 8 imorse och fixade lite så froggy kunde somna om, sen drog jag till jobbet. Ingen rolig dag inte, fullt upp hela tiden och jag fick slut på sedlar ):
När jag slutade så hämtade mamma mig och vi åkte till pappa för att hämta Frida och lite saker. Därefter hämtade vi mormor och sist Froggy. Åkte hem och åt smörgåstårta nästan direkt. Det var gott! En stund efter det blev det fika, vilket jag inte var lika sugen på efter den stora äckliga bullen jag åt på jobbet.
Sen åkte Froggy hem ;<
och vi åkte strax efter till stallet, tog in hästarna osv innan vi åkte och lämnade mormor och sen oss hos pappa. Nu sitter jag här, funderar på att äta nåt och sen ringa till Chråle för att jag hade tänkt att dra mig ditåt.

fredag

Fredag idag. Skola en liten stund, fram till 11.10 drog hem efter det och gick ut en liten stund och samlade löv. Hahah, ja, jag behöver dom senare när jag ska baka. Får se hur det går med det. Sen kom pappa hem och vi åkte iväg och jag övningskörde lite innan vi handlade.
Nu är jag tillbaka hemma och ska väl dra igång och baka, innan jag kommer på nåt annat som ska göras.

RSS 2.0