shubedo

va hos tandläkaren för ett par timmar sen. Men innan det tvingade pappa ut mig på stora vägen med bilen och jag höll på att dö. Körde på som fan och grejer, livsfarligt på vägen när jag är ute, eller inte. Ah körde iallafall massor innan tandläkaren och efter och ja, det går bra nu.

Tandläkaren då, han sa att jag antingen skulle få tandställning igen och behöva dra ut tänder (nej tack!) eller så skulle dom fixa en bettskena till underkäken också, så vet jag att det inte blir värre. Det blev det senare alternativet, så på onsdag ska jag tillbaka och prova och sånt roligt.

Sen jag kom hem helt så har jag nog bara stickat och stickat. Är ju asbra på det nu D:

15 november

Har varit ganska kass här senaste tiden. Men det som har hänt är väl att jag har blivit brunhårig, varit i Stockholm med min babe några dagar. Sen har jag fortsatt att vara arbetslös och det verkar inte ändra på sig heller. Har dessutom fått ett nytt rum hos pappa. Det blev rätt nice, slänger upp bilder senare, har bråttom, ska vara hos tandläkaren snart. Tror jag vet vad dom kommer säga men, ja, måste väl gå. Har en tandjävel som har blivit utmobbad av resten. Så den är inte där den borde, och jag som redan haft tandställning. Dom säger väl "ja, det är sånt som kan hända" Men vafan, inte okej om det var problemet som gjorde att jag fick tandställning från början ;<

Näe, ska dra nu iallafall


RSS 2.0