NP

Hade nationellt prov i engelska idag. Två delar var det, läsförståelse och lyssningssak.
Första delen var helt okej. När jag var klar med den så hann jag bara lägga ner huvet på bänken sen somnade jag.
Andra delen gick skitsegt, orkade inte lyssna ordentligt på vad de sa.

När det var slut på nationella prov hade vi en rast på typ 30 minuter, då satt vi en hög i soffan och fåtöljerna. Vet inte riktigt vad vi pratade om, men det spelade ingen roll, det var i alla fall trevligt. Jag drack varm choklad och satt i soffan halvt borta. Sen sa Jonas nåt om koffeinfritt kaffe och jag reagerade. Han ville inte ha det, så jag fick det. (happyface) 
När rasten var slut hade vi självklart engelska igen! Det sög.
Fast vi hade ganska kul, jag Krille och Robin var i en grupp. Man fick ta två lappar, på den ena fanns ett argument på den andra om man var för eller mot argumentet. Den som inte tog upp lappar skulle vara det som blev över.
Krille kunde som vanligt inte vara serri, så det blev att vi skrattade en hel del.

Efter lunchen hade vi ensemble, det var nice och låten flöt på ganska bra tycker jag. När lektionen var slut hade vi håltimme. Jag och Ewe satt kvar i ett av rummen och spelade lite. Det var mysigt.

Jag dissade sista lektionen jag hade aldrig orkat med den. Så jag tog 14.35 bussen hem och satte mig här.

Stekta bananer

Jag erkänner att TC hade rätt när det gällde stekta bananer, glass och sirap. Det var fan gott! <3

skola

Imorse vaknade jag kvart i 8 och tänkte. Aja, klockan är ju bara kvart i 8 och det är söndag. Jag kan sova ett tag till. Jag vänder mig om och håller på att somna när jag kommer på att det inte alls är söndag utan måndag och min buss går om 15 minuter.
Jag flög i stort sett upp ur sängen, letade rätt på kläder. Sprang ut i hallen för att ta på mig skorna. Då säger mamma "Ska du med bussen?"
"aa, det ska jag och den går typ nu"
"Men, jag hade ju tänkt att jag skulle skjutsa dig till skolan"
"-pustarut- bra då behöver inte jag stressa, men du kunde ju faktiskt ha sagt det igår innan du sov."

Sen var det inget mer med det. Jag gick runt softade, nu hade jag ju mer än en timme på mig.
Åt frukost hur segt som helst och bara latade mig. Och jag orkade faktiskt sminka mig för första gången på ganska länge.

Vi åkte till skolan sen. Jag hade gitarrlektion och den gick ovanligt bra. Efter det var jag aspepp för att vi skulle ha drama. Kommer till dramasalen och går in. Vår lärare väntar en stund på att allt fler ska droppa in.

När de flesta kommit så säger hon att vi inte har någon lektion idag för attd e inte har hittat någon vikarie åt vår ordinare lärare. Surt!
Så från 10.00 till 12.25 hade vi rast. Skitsegt. Jag, Bella och Stina gick runt lite. Gick ner och åt när matsalen öpnnat.

Resten av dagen gick skitsegt. Sista lektionen hade vi vikarie igen. Fick sluta lite tidigare, det är alltid bra.

Jag och TC åkte in till stan. Träffade Sofie, Elin och nåra. Lite trevligt.
Tog 17.20 bussen hem.

Och nu ska jag igentligen plugga. men jag förstår ingenting så det går inget bra. Dessutom är jag sur och mitt godis är slut.

shallals

Igår gick jag upp phett tidigt. Alltså 06.45
Jag åkte med mamma till hennes jobb och jag drog hem till pappa. Där va pappa och Sisko i full gång med att lasta bilen. De skulle till sthlm och fixa lägenheten.
Jag skulle igentligen sova där en stunf, men så blev det inte, jag hittade min gitarr. Sen satt jag med den ett tag, målade lite på den.
Efter det kom jag fram till att jag behövde duscha. Så jag duschade.
Sen fick jag lite halvbrottom, kom fram till att jag inte hade ätit. Så jag sprang runt i huset och åt och fixade mig och packade.

Jag gick in till stan sen, mötte Benny. Vi gick runt ett tag medan vi väntade på att mamma skulle komma och hämta oss. Vi åkte hem, jag och Benny gick ut. Gick runt lite sen gick vi in och kollade på film, Ice Age2. Efter det åt vi lite, och sen kollade vi färdigt på filmen. Vi gick ut en stund till sen, då tog vi med oss Chablis också. Jag var bäst och gick fel :D

När vi kom hem tror jag, om jag minns rätt att vi kollade på film igen. Sen gjorde vi det hela kvällen/natten. och nångång där emellan åt vi glass.

Vi gick ut en stund idag också, fast det var mycket kallare än igår >.<

Sen åkte han hem typ. Då satte jag mig framför tv'n i ett par timmar, och efter det hamnade jag framför datorn.


Elinen :/

Elin, du kanske inte vet dethär. Men jag håller det jag säger. Okej?
Det händer inget, jag lovar!

Jag tänker inte göra så mot dig. Det är fel, och eftersom jag försöker ta mig igenom något så borde du också veta att det är fel.
Du vet, det är fel att göra fel.
Även om det är mänskligt att fela.
och jag tänker inte fela!
Sådetså!!




Dop

Min syrra döptes idag och jag dissade skiten.
Eller rättare sagt glömde bort det helt. :D

men nu ska min, numera döpta, syrra ha datorn for a while.




motion

Skola idag. Första lektionen var seg som fan, musikhistoria i 100 minuter.
Efter det hade vi samhäll och matte. Samhällskunskapen var helt okej, för vår lärare pratar på och vi sitter och slappar. Utom när Jelena får för sig att säga något lite sådär halvdumt, hon lyckas alltid få något i stort sett lika dumt tillbaka mot sig. xD haha

Träffade Elin på lunchen hon var lite smått stressad måste jag säga. Jag och Jelena tog det lungt, som vi brukar göra.

Hade estetisk orientering efter lunchen. Vi pratade om hur man förmedlar en känsla med musik. Sen fick vi prova lite.

När vi slutat tog jag bussen till Medevi där jag skulle köpa nån salva åt Sisko. Jag köpte den och började gå hem. Måste erkänna att det var lite jobbigt. Men med msn och en kamera så går det mesta ^^

   


Resten av dagen m¨ste jag försöka plugga även om det inte finns någon ork för det. Finns ingen ork för något längre. :/
Får se hur länge jag orkar stå ut.

;<

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,

HATA,


Huvudvärk ;<

Jag och Jelena kom hem igårkväll. Hemfärden var ganska skum. Jelena skrek rätt ut av rädsla, och jag var för trött för att förstå något.
När vi kom hem gick vi in till stan. Där väntade Jelena på sin mamma och jag väntade på Filip. Jelenas mamma kom sen. Hon är söt och ställer frågor ^^
Filip kom sen, med Juha och nån mer. Vi 4 drog ner till stadsparken där de skejtade lite. Var där till lite efter 21.00. Sen gick vi hemåt.

När jag kom hem försökte jag äta lite. Men jag tänkte för mycket så jag gav upp köttet och åt sallad istället. Det kändes bättre. Efter det gick jag ner på mitt rum. Packade upp mina saker, packade om dom för att allt skulle ligga på rätt ställen.  Jag kunde inte sova sen, så jag låg vaken och gjorde ingenting.

Men jag måste ha somnat till slut för jag vaknade vid 5 och hade  mobilen i sängen. Jag hade somnat med msn på igen. Det sög lite. Som tur var hade bara Elin frågat om jag dött.

Jag somnade om sen och vaknade ungefär var 30:e minut av ljuset. När jag väl skulle gå upp så var det som om någon slog mig i huvet med något. Taskigt. Så jag gick upp, tog nån värktablett eller två och gick för att sova igen.

Sen sov jag ett tag, kollade på film. Åt lite innan mamma kom och hämtade mina saker. Då gick jag till bussen. Åkte in till stan för att byta buss och åka hem.

Hemma har jag i stort sett bara varit sur. Bråkat med syrran och suttit på mitt rum och ätit muffins.


Denhär var rätt kul kom jag fram till på tåget till Karlstad i fredags.
image49

Karlstad

Igår drog jag och Jelena till Karlstad. Resan hit var helt okej, men sen skulle vi ju hitta rätt busshållsplats och shit. Men vi klarade oss.
Vi åt nudlar och satt framför tv'n. Senare satte vi oss vid datorn. Alex kom sen och hämtade en dator om jag inte minns fel. När han hade dragit så gick vi och la oss för att få några timmars sömn.

Vi sov ca. 4 timmar. Va tvugna att gå upp vid 05.00 för att hinna med bussen 06.57. Det blev dock så att vi segade kvar i sängen till typ 05.20.

När vi väl kom till karlstad och vi hittade till dit vi skulle var det bara att köa. Det sög. Vi köade från 07.30 till ungefär 12.00. Våra ben och ryggar mådde inte så bra sen ):
Vi fick sitta inne och vänta ännu ett par timmar sen. Då hände det lite grejjer. Vi kom fram till att det är så mycket som är fejk. Dumt är det!
Det var mysigt att bara sitta där och softa. Precis innan jag skulle dra upp så fick jag något irriterande i halsen. Så typiskt, så allt gick skit för min del. För Jelena gick det bättre, men det slutade där, för vi åker hem imorn och det suger. Resten skulle vara på måndag. Men vi ska försöka ta igen nästa år.

Vi tog oss därifrån vid 14.00-14.30. Gick in till stan och vandrade runt. Och hela tiden, under hela dagen ringde mobilen "Vad gör ni? Är det bra? Tar det lång tid?" och svaren blev något i stil med "Vi köar/väntar. Jo, det är väl bra. Vi vet inte."

Vi gick runt tills klockan var typ 16.10 då gick vi till donken för att handla med lite mat hem. Bussen var försenad och när den väl kom fanns det i stort sett inga platser kvar. Men vi tog oss hem. Satte oss framför tv'n och åt som två zoombies.

Nu är vi sjukt trötta, och jag håller hela tiden på att somna. Men vi kan ju inte sova nu, klockan är ju bara 18.51. Dessutom är det lördag!

sämst

Gårdagen var jobbig. Jag hade ingen ork till något. Gick upp 05.20 och tog en huvudvärkstablett. Sen gick jag och sov igen. Ungefär en timme senare kommer Frida in på mitt rum och skriker att jag har försovit mig. Men det hade jag inte eftersom jag redan hade bestämt mig för att inte gå till skolan.

Jag somnade igen. Nästa gång jag vaknade var det mamma som kom in på mitt rum och sa att hon skulle åka till jobbet. Då var klockan kanske 12 eller så.

Gick upp nån/några timmar senare, satte mig vid datorn. Sen bakade jag muffins, de blev lyckade. Det var nog det enda lyckade med hela dagen.

Idag tvingade jag mig till skolan. Hade ju nationellt prov i engelska på morgonen. Det sög lite. Kom ingenstans. Sen när jag väl fått ihop en kladd så läste jag igenom och kom fram till att det inte var bra alls...Vid den tiden hade jag bara 20 minuter kvar. Så jag fick skriva rent och tog bara en liten del av det jag hade skrivit på kladden och utvecklade det lite.
Direkt efteråt hade vi självklart engelska. Vi spelade nåt skittråkigt spel. Och Krille var serri som fan...INTE!!

Efter det slutade vi i stort sett. Om man bortser från att vi skulle spela i cafeterian. Det gick skit dessutom. Först fanns det inte instrument så det räckte. Sen var vår sångare borta så Jelena fick hoppa in. + att varken jag eller Jelena var peppade. Det sög!

När vi slutat gick jag, Robin och Jelena till kyrkogården och hälsade på morfar och Anton. När vi varit där ett tag gick Jelena och Robin tillbaka till skolan och jag gick till polisen. Hämtade mitt id-kort där.

Gick till stan sen, satte mig vid strandpromenaden och väntade på Sofie som först sa att hon slutade ett. Men sen fick jag reda på att hon slutade först efter 2 nångång. Men jag satt kvar i alla fall. Läste lite i boken som skulle varit klar i tisdags.

Senare blev jag halvt påhoppad av Oscar. Jag fick skjuts av honom upp till torget(typ, 200 meter kanske?)
Träffade Timmy på vägen också. Träffade Sofie i stan. Vi, jag, Oscar, Timmy och Sofie gick till med eller utan och de fikade. Jag bröt väl ihop där nångång också.
Vi gick till torget sen, träffade lite folk. Sen blev det att gå tillbaka till med eller utan och sitta där i typ 3 timmar. Det var jobbigt, jag mest satt där och kände mig ivägen.

Någon gång mellan halv 6 och 6 gick vi. Jag och Sofie drog till lokalerna vid luxor. Va där ett tag, några timmar.Sen gick jag hem.

Hemma blev jag tvingad att äta, även om jag inte är hungrig och nu mår jag illa som fan. Och pappa är inte den som nöjer sig om man äter lite. Utan man måste äta mycket. ;<



Imorgon åker jag och Jelena till Karlstad. Jag är phett opepp och vet knappt längre varför jag ens åker. Men jag ska väl åka i alla fall. Får se hur allt går. Om vi hittar ;<

ny video

Ny video på youtube

http://www.youtube.com/watch?v=7WpeVB3lBo4



måndag, tisdag

Jag har varit seg på att skriva. Men jag har absolut inte haft någon som helst lust. Dessutom har jag försökt att plugga lite de senaste dagarna.

Igår startade kärleksveckan. Det sög!!!
Det sög inte för att´vi musikare har extra mycket att göra utan endast för att det är "kärleksveckan", vill inte ens tänka på att det heter så.
Jag och Jelena spela på lunchen, det gick väl relativt bra om man bortser från att något fastnade i min hals när vi spela den låten jag skulle sjunga mest på. Nästa låt vi spelade sjöng Jelena mestadels, jag sjöng nån stämma.
För den som undrar spelade vi två låtar med Secondhand Serenade:  
*Broken
*The Last Song Ever

Sen flöt väl dagen på i stort sett. På engelskan hade vi en vikarie, så vi fick sluta tidigare.

Idag sjöng vi med kören i cafeterian, det var pinsamt. Vår lärare verkigen överdrev när hon skulle presentera låtarna. USCH!
På ensemblen hade vi nån sorts uppspel. Det gick ju....bra -host-
Gehör lektionen var slapp. Jag och Jelena är klara med allt, så vi pluggade inför samhällsprovet som är imorn. När lektionen var slut kom Robin från bildarna över med fika. Gott, fast jag mådde sämre efteråt.
Sen satt jag och Robin(från musik) och spelade kort i en timme, till halv 4 ungefär. Då gick vi in till stan och han hann med sin buss.
Jag gick och satte mig på en bänk i solen och väntade på Sofie.
Och självklart var det en äckligt irriterande fågel som verkigen inte ville lämna mig ifred. Den bara gick runt och lät.
image48


Sofie kom sen iaf, hon tog ut pengar. Vi träffade folk, gick till med eller utan satt där en stund för att sen gå igen. Sofie jag och Adde gick till Jack and Jones, Adde köpte en tröja och nåt mer. Sen försökte han och Sofie tvinga i mig en glass. Men det gick minsann inte.

Jag tog bussen hem sen. Kom hem, satte mig här. Och ja, jag sitter här än. Får se om jag hinner plugga nåt sen.

skitnatt.

Jag kan seriöst inte sova
inte äta
inte tänka
knappt prata
men tabletter kan jag minsann ta, även om de är jobbiga att svälja


Och jag kan inte va inne på msn på min mobil för den har phetingdampet och vägrar att logga in mig.

DÖÖÖÖ



lördag /=

Jag sov hos Sofie inatt. Och jag sov faktiskt, några timmar. Vi vaknade nångång inte allt för sent.
Låg och pratade ganska länge och sen blev jag tillkastad några tröjor/shortor. Det slutade med att jag fick en. Den är söt ^^
Sen knöt jag hennes slipsar, hennes knutar såg inte ut som slipsknutar om man säger så. :P

Vi åt frukost sen, jag kunde t.o.m äta, fast jag egentligen inte ville. Men Sofie tyckte att jag skulle äta. Det gick bra till en början. Men när mamma ringde och sa att hon skulle komma snart så blev jag tvugna att äta fortare och då mådde jag illa direkt.

Mamma hämtade mig vid 12 ungefär. Vi åkte till apoteket och köpte mer tabletter till Zilva som opererades igår.
Vi åkte hem sen. Jag gick in på mitt rum tills det att mamma och syrran åkte till stallet. Då satt jag här en stund.

När Frida kom hem igen skulle hon ha datorn så jag gick in på mitt rum. Jag orkade inte göra något så jag bara la mig i sängen och stirrade upp i taket och tänkte. Det var inte det bästa jag hade kunnat göra. men min fantasi funkar inte. Hela min kropp skriker 'Ur funktion' och det gör ont i stort sett överallt.

Mamma åkte till jobbet sen, Frida åkte till en kompis. Så jag är ensam hemma, jag har inte gjort så mycket. Suttit ute med Zilva lite och försökt hålla henne borta från att slicka på stygnen. Det är dock inte det lättaste. Sen har jag bara suttit här och gått ner mig.

Fredag

Sämst dag igår. Mamma så gott som drog upp mig ur sängen för att jag skulle till skolan även om jag absolut inte ville. Jag hade inte sovit något heller. Jag märkte också att huvudvärks tabletter inte hjälper mot all smärta. Dumt!
Kom till skolan. Jelena var inte där, så jag gick runt med Bella. Det var trevligt, även om jag var riktigt nere.
Vi slutade redan 9.40 för att våra musiklärare va på någonting i göteborg. Men alla var kvar för att vi trodde att vi skulle ha idrott. Så jag åt lunch sen med Elin, när hon hade lunch. Efter det gick vi ut och stog där. Sofie kom ut sen. vi pratade lite. Men kom ingenstans.

Sen gick jag och Bella ner till idrotten vid 11.50. Vi kommer ner till sporthallen och hittar våran lärare utanför. 
"Teorirummet är dubbelbokat, så jag ger er ledigt idag så får ni ta en promenad eller något istället" sa han när vi kom tillräckligt nära.
Jag och Bella svarade med ett "Åhh, godis!!!"
Sen tog vi bussen till stan. Bella köpte naturgodis. Och vi satte oss nere vid strömmen. Det var helt okej, även om jag tänkte mer än vad jag egentligen skulle behövt. Solen sken på oss, och det blev ganska varmt. Vi satt där, njöt av solen, pratade, lyssnade på musik och åt naturgodis. Vi satt där i två timmar tror jag. Vi tog varsin buss hem sen.

Jag åkte till pappa, satt där ett tag, ett ganska långt tag. Jag gjorde absolut ingenting mer än mådde skit, tog tabletter, spydde en gång och grät. Floder grät jag. Svårt att inte gråta när allting sitter kvar.

På kvällen gick jag in till stan, mötte Elin vid hennes buss. Vi gick till cafe choklad. Det var inte så kul som det brukar vara. Visst var det bra band osv. Men jag var inte pepp alls. Jag mest stog, tänkte på allt annat än musiken, t.o.m glömde musiken ibland. Ungefär hela kvällen bestod av att hålla sig borta, hålla sig på avstånd. Och ja, jag har nog inte varit speciellt snäll mot mig själv. Jag har inte kunnat. Sofie vet om det..ganska väl tror jag.

När allting var slut, när allt var över så gick jag, Sofie, Elin, Marre, Hannes och några till med eller utan. De åt. Iaf de flesta. Jag satt bara där, helt tyst. Orkade inte bry mig. Hela min kropp gjorde ont, kunde knappt röra mig. Det beror säkert på att jag varken ätit eller sovit något på 2 dagar.

Efteråt åkte vi hem. Sofie skjutsade mig. Det var enda gången på hela dagen jag skrattat. Det kändes fel, konstigt.
Men det fanns iaf en bra anledning. Det är inte varje dag man ser någon titta bakåt för att se om alla är med och sen precis innan crashen komma fram till man kommer crasha, ge ifrån sig ett konstigt ansiktsuttryck och sedan crasha rakt i en buske.
Det var kul. Tack för det Hannes!

Senare när vi var vid Hannes och Marre så stannade vi och pratade ett tag. Då kommer det från andra hållet en cyklist som inte var helt nykter. Han ramlade i uppförsbacken. Det fick mig också att skratta till lite.

Vi fortsatte lite senare, jag och Sofie. Hem till Sofie.
Vi satt uppe ett tag och flera gånger fick jag frågan "Men vill du inte ha något att äta" och varje gång fick hon svaret "nej"

Hon somnade ganska fort sen. Men inte jag. Jag låg vaken ett par timmar till. Men det har jag vant mig vid nu.

Hejdå ALLT som är bra
Hej alla gamla vanor som inte borde existera.



Jag hatar verkligen mig själv för dethär. Jag vill inte, och jag ångrar precis allt onödigt som jag sagt. Alla aggresioner som har gått ut över dig för att jag inte kunde kasta av mig det på någon annan, för att ingen annan var i närheten eller tillräckligt social. Men jag menade det inte. Inte så allvarligt som det kanske lät. Jag ville bara ditt bästa, att du ska få ett relativt friskt liv. Men det blev antagligen bara fel. Allting. FAN!!!!!!!!!!!




baah

Onsdag idag. Jag verkligen ogillade natten. Kunde inte somna förns ungefär en timme innan jag skulle upp. jag tänker dock inte skriva varför här. Det känns dumt.

Började dagen med en helseg lektion musikhistoria. Jag slapp dock en kvart eller så för att jag skulle till tandläkarn. Det tog ungefär två minuter där, det var typ "Hej, det ser bra ut. Vi kontaktar dig igen i november, hejdå"
Sen fick jag gå tillbaka till skolan. Då hade vi samhäll och vi har prov på onsdag nästa vecka på typ brott och lagar. Dumt. Dagen efter det, alltså på torsdagen har vi nationellt prov i engelska också.
Vi hade matte sen. Det gick segt som fan, och jag fattade bara mindre och mindre ju längre jag kom.

På lunchen pratade jag lite med Sofie, eller jag sa inte så mycket. Kunde inte, så jag nickade mest.

Efter lunchen hade vi Mus&Kom. Lyckat måste jag säga. Blev tvingad att läsa upp min dikt igen. Sen typ "Du måste förmedla känslan, tänk på hur du står, hur du pratar, vad du utstrålar osv" Det blev för mycket på en gång för min hjärna. Lite senare fick vi dansa lite. Det var precis som att ha ett såntdär disco man hade när man var liten. Fast med klassisk musik. Ohja!

Klassråd efter det, och vi fick reda på vår frånvaro. Jag hade 4% ogiltig frånvaro. Men en av dom lektionerna så var jag sjuk. Phetaste huvudvärken som ville spränga mitt huvud i tusen delar. så jag kanske har ungefär 2% isf.

Efter skolan hämtade mamma mig och vi åkte till polishuset för att fixa ett id-kort. Själva kortet blev ju väldigt fint, liksom, min utväxt på ca.10cm helt tillplattat av kepsen, utkletat smink och sjukt trött.
Vi åkte visare till maxi sen. Handlade lite mer än mamma hade tänkt sig antar jag eftersom hon tog en korg och den blev överfull fort och jag fick bära på resten av sakerna. Det var ifs för att mamma kom på väl inne på maxi att hon skulle jobba resten av veckan och inte skulle hinna handla något.
Sen bar det av till stan för att köpa hundmat. Zilva åkte med i bilen så jag satt och gjorde henne sällskap medan mamma handlade. Sen åkte vi äntligen hem efter att ha tankat lite.

taaaaaal

Jag är bäst och får talförbud på första lektionen. Wohoo!!
Andra lektionen gällde det inte längre. Då skulle alla hålla sina tal. Mitt gick väl helt okej tror jag.
Sen hade vi matte och engelska, helt segt var det.

Efter lunchen hade vi ensemble. Jag och Jelena var bät och delade gitarr. Sen hade vi gehör och musiklära. Det var soft, fast jag kom fram till att jag tappat bort min ena bok.

Efter det slutade ungefär halva klassen. Då fick jag vänta på min buss i 1½ timme. Mindre kul!!!

Kom hem typ 16.40 och satte mig här. Har suttit inne på stickamhela tiden tills nu när det fuckar sig hela tiden.

slow

Blev upptvingad av Filip imorse. Det var jobbigt!

Första lektionen - gitarrlektionen. De gick inte så bra, inte i början. Jag kommer in i rummet och möts av ett
 "och du är pigg eller?"
jag struntade helt i att svara och tittade lite konstigt på Pelle. Sen skulle jag ställa upp mina papper på notstället fast de bara ramlade ner. Då började Pelle asgarva åt mig. Rätt soft att han skrattar när det går dåligt för nån.
Efter det började vi spela lite. Till en början spelade jag introt och Pelle kompade. Men sen så skulle vi antagligen spela fortare, och Pelle erbjöd sig att spela med mig. Det gick inte alls, det var typ
"1,2,3.."
"nej, vänta, jag kan inte"
Sen fortsatte det så tills jag nästan gav upp. Då pratade vi istället om terminsprovet som är om några veckor.

Nästa lektion var Estetisk Orientering. Sjukt segt. Vi pratade om barocken i 100 minuter!! >.<
Det roligaste var på slutet när vi provade att spela cello, det var nice :D:D

Sen var det lunch och jag och Jelena kom på ännu en sak till vår "Att göra på sommarlovet"-lista. Kan dock inte avslöja den än.

Sen hade vi svenska, vi lyssnade på nån helseg sak och skulle anteckna lite om olika saker.

Jag var med en stund på kören också, men jag sjöng inte. Min hals protesterade, precis som min hjärna som hade bestämt sig för att allting som rörde sig skulle gå i slowmotion. KUL!
Gick därifrån tidigare, sa att jag skulle till tandläkarn för att jag inte orkade förklara hur min jhärna höll på. Så jag gick ner för att vänta på bussen. Som tur var så kom mamma förbi, precis när jag kom fram. Så jag åkte med henne. Hon hade varit och opererat Zilva, och hon ska få ett nytt korsband på fredag.
Vi hämtade Frida hos pappa,  sen åkte vi till maxi och köpte fika.

Hemma fikade vi - jag mamma och Frida. Sen kom det en Chablis och stallde sig på min mage så att jag garvade tills jag grät. Det var jobbigt!

Och nu har jag fastnat här. Skrev ut det nedskrivna talet jag ska hålla imorgon. Hoppas att det duger. Måste bara lära mig det utantill. Så det blir att råplugga lite senare.


Here goes nothing



Jag hatar denhär helgen totalt </3






>.<

Idag har jag varit ute och plockat löv. Kul! nej.
Efter att ha plockat ungefär en timme så tog jag och syrran en paus och cyklade till Lidl och köpte lite saker. Jag köpte 2 liter glass, så jag vet vad jag ska göra ikväll. Om jag orkar vill säga.

För ett tag sen blev jag phett opepp och sur. Så just nu känner jag bara för att sova bort resten av dagen, och nästa vecka, finns inget bättre att göra eftersom det man vill antagligen inte går.

1,2,3 HEJ!!!

Jag är trött!
Imorse gick jag upp 2 timmar för tidigt bara för att jag inte kunde somna om. Det är dumt.
Sen kom jag till skolan, hade ensemble och idrott. Idrotten var bäst. Jag blev lite smått kär i den sista dansen vi gjorde. Så äckligt kul!! xD

Efter idrotten så drog jag Jelena Robin och Matti in till stan och fikade en stund. Efter det hamnade vi på myrorna och tittade på konstiga kläder.

Sen 15.10 tog jag bussen hem till far och satt där och glodde ett tag innan jag cyklade till Juha för att träffa Juha och Filip. Filip var sämst och spelade tråkiga spel.

Sen åkte jag hem och åt. Efter det fick jag skjuts av far min till Jelenas och deras lokal. Där hände det allt möjligt trevligt. Det hände också något som förgyllde hela minhelg. Fyfan vad glad jag blev!!
Jag tackar Jelena stort för att hon är klumpig <3<3<3

short of daybreak

Wohoo, jag kan inte sova när jag väl har sovmorgon!
Skulle gå upp vid halv 9 men nejdå. Jag går upp kvart över 7 >.<

Jag är dessutom pepp på idrottslektionen. Känns som om jag inte varit med sen vi spelade fotboll. men idag. Då blir det dans!!! :D

sjuk

Vaknade vid 12 idag. Gick upp och la märke till att det var ovanligt tyst "åhh, vad skönt" tänkte jag.
Brydde mig inte mycket mer om det och började leta efter mat i kylskåpet. Då kom jag på det! Det var kylskåpet som var så tyst. Sen tittade jag på lampan, och den lös inte. Det var heller inte så kallt i kylskåpet som det brukar. Så jag fortsatte att titta efter saker som funkade eller inte funkade. Det visade sig att vi hade strömavbrott.
Då tänkte jag ringa och berätta det hela för mamma. Smart som jag är tar jag den bärbara telefonen och försöker ringa utan att lyckas. Till slut slår det mig att "Ja, men just det. Den går ju på ström"
Så jag fick ringa från mobilen istället. Mamma visste självklart redan om det. Vi hade antagligen fått en lapp från vattenfall om att de skulle stänga av strömmen mellan 09.00 och 14.00
Jag hittade lappen sen  när jag åt frukost. Smidigt.

När strömmen väl kommit tillbaka satte jag mig vid datorn i ungefär 20 min. Under den tiden hade mamma och syrran hunnit komma hem. När jag hade blivit för uttråkad av att sitta vid datorn. Gick jag ut. Där hittade jag 2 busiga hundar som ville leka och en annan som bara ville bli klappad.

Det hela slutade med att jag hade dregel överallt och hade små sår i ansiktet och bitmärken på armarna. Inte så snyggt. Men riktigt kul.

16.41 tog jag och Frida bussen till stan för att vi skulle till pappa. Det var soft, bara vi två på bussen hela vägen. När vi kom till stan bytte vi buss och åkte direkt hem till pappa.
Där satte jag mig framför tv'n och kollade på ''Skönheten och Odjuret" det var trevligt, dock lite för ljust eftersom jag inte fick sitta på mitt rum och kolla. >.<

Imorgon SKA jag till skolan. Det har jag bestämt, sen får vi se om min röst vill följa med eller inte. Vi har antagligen bara 2 lektioner; Ensemble och Idrott. Detta betyder att jag börjar 10.00

Promenad

Var ute och gick med Chablis nyss. Det blev att gå ner till sjön.
Hon badade lite och jag stod mest och njöt av vädret. Eller jag njöt ända tills Chablis kom upp på land och skakade av sig allt vatten på mig!

               


Vi var väl där ungefär en timme, sen gick vi vidare ut mot klipporna. Där gick vi ett tag.
Efter det gick vi tillbaka och Chablis fick bada en stund till innan vi gick hem.
På vägen hem så hittade jag en orm. Den var mindre söt.


duuum

Jag hatar verkligen när min hals protesterar.
Jag kan inte göra nånting utan att det gör ont.

trööööööött




Rapa aldrig samtidigt som du spottar ut tandkräm ur munnen. Det slutar illa.






tisdag

Idag tog vi lite Metalcrew bilder. Det blev ju en del helt lyckade bilder måste jag nog säga.
Jag orkar inte säga något om dagen annars.
Eller. Jag träffade syrran hos frissan efter skolan coh vi drog till donken och åt.
När vi kom hem somnade jag, sen blekte jag syrrans hår.

PARTY

Än en gång har jag lyckats att inte skriva på ett tag. Det är dumt!
Helgen var i alla fall bra. Kortfattat så va det ungefär såhär:

Fredag:
* Elin kom
* Donken
* Lång promenad
* Va hemma vid 3
* Satt inne på stickam till halv 5
* PANTS ON HEAD AND SOCKS ON HANDS PARTY
* Sov

Lördag:
* Vakna
* Tro att vi ska fika med Robin
* Åka bil när Jelena kör
* Bli dissade av Robin
* Fika
* Gå hem
* Maxi+mamma
* Ferra
* Prata skånska
* Slå Filip
* Gå hem utan Elin
* Sova

Söndag:
* Vakna
* Duscha
* Dator
* Städa
* Filip
* Film
* Försöka sova



Igår var det skola. Och jag var tröttast.
Första lektionen - gitarrlektionen var slapp, men jag trodde att jag skulle somna.
Sen, eftersom OP:arna är på praktik så har inte vi någon drama. Så istället hade vi estetisk orientering. Det suger! Vi satt och prata om nåt konstigt som jag inte minns. Det handlade i alla fall om musiken historia och jag tror att vi va inne på 1450 talet.
Därefter hade vi lunch.
Svenskan var ganska slapp. Vi fortsatte att skriva våra tal. Dock kom jag inte på nåt ämne förens i slutet av lektionen. Allt p.g.a mina och Jelena sjuka ideer inför sommaren. Jag lägger nog ut den listan vi har skrivit när vi kommer lite närmare sommaren. Det kommer bli kul. Och allt måste filmas för att allt måste verkligen finnas kvar.
Sen hade vi kör. Det gick sämst. Alla altar stog helt tysta genom en hel låt. Det kändes bra. Alla bara kom bort sig hela tiden.
Sista lektionen var helt okej. Vi jobbade i våra grammatikböcker som ska vara klara snart.

Sen åkte jag in till stan. Dissade Filip lite och följde med Stina som köpte en tandborste, hudkräm och hårspray. Sen tog vi bussen hem.

Hemma gjorde jag typ inget. La mig och kollade på "Parfymen" senare på kvällen. Den var bra.

RSS 2.0