you speak in tongues

Riktigt jävla jobbig dag. Jag fick kämpa för att ta mig igenom varje minut även om ingen såg det. Men jag vet att Dääni skulle ha sett om hon hade varit där.
Jag pratade med henna på bussen imorse, Dääni. Eller vi pratade inte så mycket. Hon pratade, jag nickade eller skakade på huvet samtidgt som jag grät och försökte att andas. Det svåraste av allt var att andas. Det blir oftast så i alla fall när man inte känner för att andas alls. Jag kände så, hela vägen in till stan när Dääni gick av. Det var fortfarande jobbigt då, det är jobbigt fortfarande nu. kommer säkert vara jobbigt ett par år till. Inte för att det kommer vara över då. Men det är ju ingen som vet exakt hur många år några år är. Och det är bra, då kan jag ta hur många år jag vill på mig. Och det känns som om det kommer bli för många redan nu.
Men det var i vilket fall som helst skönt att någon såg att det var nåt. I vanliga fall händer det inte, kanske för att jag försöker dölja. Det finns ingen som ser genom mig på det sättet Dääni gör. Det är också bra, för då slipper jag säga allt till alla, för att dom sedan ska bli ledsna för att dom frågat.
Och om Dääni nu läser det här, så vill jag att hon ska ringa eller typ komma hit för jag pallar inte. Några vet vad som  kan hända om jag inte pallar saker.

Skolan:
Matte: Jobbigt, jobbigt, jobbigt. Talen var inte jobbiga och ingen annan heller. Bara det att alla tankar satt kvar och jag kunde inte koncentrera mig.
Gehör-och musiklära: Inställd. Men på tavlan stog det att vi skulle fortsätta med låtarna. Så jag, Jelena och Robin fortsatte eller i alla fall jag och Jelena. Kom en liten bit, skrev ner noterna till 2 av gitarrerna. Har sången kvar, som också den måste skrivas ner med noter. Senare kom vi fram till att Matti joinar vår grupp. Vilket betyder tre gitarrister, två sångare och en trummis.
Svenska: Hade även på den lektionen svårt att koncentrera mig på grund av det som några sa. Eller det ämnet dom pratade om. Hatar det just nu. Vill inte höra något om de. Men det är svårt att komma undan. Jobbade i gramatikboken, som vanligt. Har prov nästa fredag på en hel del konstiga ord som jag fortfarande inte förstår efter att ha skrivit ner vad dom betyder. Har kanske en sida kvar, men jag kommer fuska. Gå tillbaka till föregående sidor för att ta reda på vilket ord jag ska använda. Onödigt att chansa och ha fel när man kan titta och sen ha rätt.
Idrott: Hade teori en stund idag. Gick igenom vad som kommer på provet nästa vecka: kondition, skador, skor. Ungefär det är det vi ska kunna. När vi var klara med det så blev det volleyboll. Läskigt. Men den gruppen jag var med i början vann så vi behövde inte göra några situps :D Efter det spelade vi lite. Och fram mot slutet hade jag kommit igång och till och med lyckats att få över bollen över nätet. Men precis då, när det gick som bäst så slutade vi. Surt som as.

Tog bussen in till stan och fick sitta där i 20 min och vänta på bussen hem till pappa. Sen på bussen kom Ted och satte sig brevid mig. Och jag tror att Jelena kände det på sig för innan jag åkte från sporthallen sa hon typ "Akta dig, Ted står där borta" Men det gjorde inte så mycket. Jag brukar inte bry mig om sånt.

Drog till maxi med pappa och syrran, köpte choklad <3

for stevies eyes only

Det var en såndär lagom seg dag idag. Eller lite för seg framåt eftermiddagen. Dåligt väder, allmänt trötta/övertrötta människor och otroligt oseriösa lekar typ. Och en oseriös film.

Data: Började med prov i Excel och det var typ två uppgifter som jag inte kunde. Lite surt eftersom jag tänkt mig att det skulle gå bra. Men det blir nog ett godkänt i alla fall.
Engelska: Jobbade på i gramatikboken. Blev klar med de sidorna som ska va klara. Och hade nästan alla rätt också :D När lektionen var på väg att ta slut började vi prata om vilken film vi vill se sista veckan innan lovet. Dock kom vi inte på just då vilken film vi ville se i alla fall inte jag och Jelena, vi kom på det när vi gått ner för alla trapporna.
Naturkunskap: Jag och Jelena drig till mediateket för att skriva ut lite papper till teorin på den laborativa uppgiften. Sen kom vi en bit med själva beskrivningen. Ska försöka hinna klart den idag eller i helgen. Får se när jag orkar. Det vi har skrivit var antagligen bra, Janne sa att vi var tvugna att dra lite slutsatser och skit bara. men att vi helt klart har gjort det snyggt. och att det blir godkänt. Gött!

Efter den lektionen slutade vi, alltså 12.00. Eller vi slutade inte, skulle tillbaka till skolan runt 16.00 då Jelena skulle ha sång/gitarr prov och jag skulle ha utvecklingssamtal. Så vi åt och tog det lungt, gick upp en stund till musik och filmade Krille och Fille en stund. När vi tyckte att det var dax att dra så gjorde vi det. Vi drog in till stan. Gick raka vägen till brio och hittade värsta söta sakerna ^^ Dom sakerna skulle vara perfekta om vi skulle starta ett band :D
Senare blev det "Med eller utan" med Jelena och Elinen, lite senare kom Sofie och nån kompis till henne som jag inte vet vad hon heter. Vi satt där och hade det mysigt ganska länge. Pratade, skrattde, fotade, ja som vanligt ungefär.
När klockan närmade sig 15.15 så började vi dra oss tillbaka till skolan. Sofie och Elinen följde med. Kom fram typ 15.45 precis när Jelena skulle ha sitt prov. Vi andra satte oss vid borden och tog det lungt. Jag och Elinen drogade msn :D Och Sofie och Adam porrade sig på bordet. haha xD
Lite senare kom papsi och mamsi och vi började utvecklingssamtalet. Inga problem med något ämne. Fick en massa beröm för hur duktiga jag och Jelena är på kören när vi sjunger vår stämma. Har också plockat på mig ett par VG som kan bli flera eftersom jag har G+ i flera ämnen. Och det ska jag försöka med, alltid bra med höga betyg :D

Efter utvecklingssamtalet åkte jag och mamsi till burger king och tjockade oss. Gott, även om Donken är godare. Sen blev det en runda på Shape där dom hade assnygga tavlor som jag ville ha. Men dom var för dyra. Speciellt nu när man ska köpa julklappar till hela familjen + några till. När vi åkte hem blev det en runda till stallet också och göra iordning lite mat och så. Rätt kul. Ella försökte hela tiden äta upp knapparna på min jacka och hon lyckades nästan en gång >.< Men hon är snäll ändå ^^

Kom hem och mamsi hade antagligen handlat tidigare på dagen. Och jag blev överlycklg när hon kom med en After Eight och en chokladkalender till mig. Så nu kommer jag se fram emot varenda dag i december, för man får inte fuska. Det är inget kul då.
 yay :D:D

don´t say it´s cold

Skola idag.
Naturkunskap: Vår lärare var sjuk = vi hade ingen lektion. Men jag och jelena va plugg och satt kvar och jobbade lite. Eller hon jobbade, jag va inne på msn :D
Svenska: Jobbade vidare i nån bok med en massa svåra ord som jag inte förstår. Som vi ska ha prov på nästa vecka. Det är bajs. Eller så var provet om 2 veckor kommer inte ihåg. Men prov blir det iaf.
Matte: Hade ingen lektion eftersom vår lärare är sjuk :D Jag och Jelena satt mest, spelade gitarr, lyssnade på andra som spelade gitarr o.s.v.
Engelska: Gjorde ett par uppgifter i boken. Och svarade på sista frågan om novellen jag läst. Inget speciellt rolig lektion. Fast det var kul när Jelena skrev halva orden på engelska och andra halvan på svenska xD
Har nog aldrig skrattat så mycket på en engelska lektion sen 9:an.
Lunch = Pastagratäng.
Kör: Det var nice, några nya låtar till lucia. Och sen nåra låtar till 5 i 12 marshen. Övade mest på stämmorna vilket gick bra i början när jag hade Jelena. Men sen drog hon till tandläkarn och jag blev själv. Och typ ingen kunde min stämma, så jag gav upp :D Det funkar faktiskt det också.
Datakunskap: Började lektionen med en genomgång av Excel som vi har prov på på torsdag. Efter den genomgången så började några med photoshop. Det var nice. Blev nästan klar med första uppgiften. :D

När vi slutat så drog jag in till stan med Lanca och Bella, skulle vart med Bella ett tag när vi kommit in till stan men de blev inte så. och Lanca fortsatte med bussen. Jag hittade syrran och väntade på bussen med henne. och så var hon snäll och gav mig en bit choklad :D:D:D

Höll på att dö på vägen hem. Man ser verkligen ingenting denhär årstiden så man får chansa på att man går rätt och inte halkar. Men jag halkade, men jag ramlade faktiskt inte, även om dom flesta säkert inte tror mig nu. Men jag lyckades hålla balansen (:
Det var dock riktigt jävla kallt ute. Och jag orkade inte ta på mig vantarna eftersom jag skrev till Amanda hela tiden.

Kollade kylskåpet det första jag gjorde när jag kom in. Det var tomt. Jag är fortfarande hungrig. Men mamsi håller på med maten :D




                                                                          Jag har ångrat mig. Igen.
                                                                          Jag kan verkligen inte bestämma mig.
                                                                         Allting ändras från dag till dag.
                                                                         Personer, tankar, allt.
                                                                         Och jag kommer nog gråta mig till sömns inatt. Igen.

Skyltsöndag

Ska snart ta bussen in till stan med Jelena. När vi kommit dit ska vi säkert sjunga upp och sådär med resten av esteterna :P
Sen blir de att sjunga för folket som vill lyssna och frysa galet. >.< Men det är det värt, man får ju liksom en biobiljett :D
Skriver nog mer här senare, när jag kommit hem igen. Eller när ingen annan sitter vid datorn.



Nu är jag hemma igen. Har varit hemma ett tag faktiskt. Och det suger. Vill inte vara här. Vill bort, långt bort så att jag slipper alla bråk som är varje dag från det att man vaknar till det att man somnar. Måste erkänna att det kändes jävligt skönt att komma in till stan ett tag även om det var kallt.
Jelena bjöd mig på buss in till stan. Värsta bäst <3
Hade rätt kul både innan och efter det att vi hade sjungit. Vi var hela 3 altar. Wohoo!
Efteråt fick vi våra biobiljetter :D
Jelenas mamsi tog ett snyggt kort på Jelena, Elinen, Freddie och mig. hahah

Sen typ gick vi en hög ner till bokia där det stog en lastbil och Annies band spelade. Det var nice :D
image16

När dom var klara så drog jag mig hemåt. Hur det var hemma vill jag inte prata om. Pallar inte de.

sparkle baby shine

Gårdagen var riktigt dålig. Den var sämst. Speciellt på kvällen.

Skolan: Rätt kul faktiskt.
Matte: Va i datasalen och skulle göra formler i excell, men vår lärare kunde knappt själv. Så det gick inget vidare.
Gehör och Musiklära: Skulle skriva egna låtar. Kul. Jag jobbar ihop med Robin och vi har kommit en liten bit. Saknar dock sista ackordet i refrängen. Men vi har kanske hela nästa vecka på oss också. Sen måste vi lägga en melodi på de.
Svenska: Va i en grupp med Fille, Sara, Louise. Vi pratade om böckerna vi hade läst. Sen fick vi sluta.
Idrott: Hade pingis större delen av lektionen. Spelade mest med Bella men Stina och Louise var också med ett tag. Fick reda på hur vi låg till också och jag har godkänt (H) När Kalle tyckte att vi hade spelat tillräckligt med pingis så hade vi lite styrketräning. Vilket gav mig världens värsta träningsverk idag. Usch.

Framåt kvällen så tog jag bussen in till stan för att möta Amanda. Men först gick jag till Sisko på apoteket för att få öronproppar. Sen kom Amanda och hämtade mig och vi fick skjuts av hennes mamma till donken :D Det vara bara Amanda som åt då. Jag hade ätit precis innan jag drog hemifrån. När vi suttit där nån timme eller så, så drog vi vidare till södergården. Kom dit och lyssnade på två band medans vi väntade på dom banden vi hade betalat för. Under tiden då det andra bandet spelade var det någon som vällte en högtalare 2 gånger. Så den gick sönder och resten av skiten blev inställt. Så vi fick inte se vad de va vi ville.
Då drog vi tillbaks till donken, fast vi va nåra fler denhär gången: jag, Amanda, Elinen, Hannes, Sofie, Adam, Tönten, och typ nån mer kanske. När vi ätit så gled jag Elinen och Amanda in till stan för att hinna med bussen så att vi skulle slippa gå hem till mig. Eftersom det var ringlinjen så fick vi åka runt hela motala innan vi kom fram.
Väl hemma så satt vi mest, tog det lungt. Amanda anföll min säng direkt. Och Elinen anföll min påse med bacon snacks. Dom tog slut :D                                                                                    image15                                                                                                                             
Senare åkte Elinen hem Och jag och Amanda satte oss vid datorn medan min syrra försökte sova.
När Amanda sa att hon skulle gå och bädda så tänkte jag att "hon kommer snart tillbaka" men icke. När jag gick för att kolla vad hon gjorde så låg hon och halvsov. >.<




Idag. Det har inte hänt ett skit. Jag och Amanda sov till 13.20 eller om det var 14.20 kommer inte ihåg. Sen segade vi bara ända tills vi var tvugna att gå in till stan så att Amanda skulle kunna at sin buss hem. Sen fick jag gå hem. Själv. Och kallt var de som as. >.<
När jag kom hem satte jag mig på mitt golv för att värma mig (:
Efter ett tag drog syrran nånstans och jag övertog datorn :D

Eat me i´m a sexy hamburger

Hade sovmorgon idag men jag vaknade 05.10 och kunde inte somna om. Och om jag inte kan somna om så blir det automatiskt att jag tänker. Och jag tänkte massor på vissa saker/personer. Till slut grät jag mig själv till sömns, men då var det bara 30 min kvar till jag skulle upp igen. Orkade inte göra iordning mig alls när jag hade gått upp även om jag kände på mig att det skulle hända nåt speciellt.

När jag kom till skolan kom jag fram till att jag hade dataprov på morgonen. Men det gick rätt bra tror jag. Hoppas jag.
Efter den lektionen drog Jelena hem ): och om du läser dethär så kan jag säga att du missade något sista lektionen.
Engelska: Slappt, gjorde egentligen ingenting, skrev ner lite anteckningar från boken och pratade med folket runt omkring (:
Naturkunskap: Gjorde absolut ingenting, frågade bara vår lärare vad det var vi skulle skriva under "Problem" i vår laborativa uppgift som ska va klar nästa vecka. Sen pratade jag med folket runt omkring. Och dom som satt i andra änden av klassrummet.
Lunch: Lunchen spenderades med Bella, Matti, Robin, Ewe, Krille, Jonas, Sami, Axel och kanske har jag missat nån. Det var broccolisoppa. Inget för mig så det blev fil och flingor och juice.
Sång: Körde för första gången låten som vi ska ha på provet om typ en vecka eller två. Bra jobbat av vår lärare. Det gick sådär, både Sara och jag hade ont i halsen och vår lärare kunde inte låten på pianot. Men vi tog oss igenom låten ett par gånger.
Kör: Vi sjöng igenom typ dom flesta låtarna ur häftet. Ganska jobbigt. Men det var ändå rätt kul på nåt sätt. Och jag börjar bli pepp inför söndag. Just det, vi fick besök av Emil, Elin och Tom också (:

Sen åkte jag hem till far. Gjorde lite av naturkunskapen, men gav upp när jag inte längre fattade vad det var jag skrev. Och jag skulle beställa ett par röda short shorts som jag egentligen skulle ha beställt igår, men då hade jag inga pengar på kortet. Och sen idag. Så var dom röda slut. Och bara dom gröna fula finns kvar. Jag blev rätt sur på mig själv när jag såg det. Eller väldigt sur och besviken.

Men imorn blir det bättre om man bortser från att vi har styrketräning på idrotten. Ska leka med Amanda, vi ska gå på Pirate Bash. De ska bli phett nice. Även om min tinnitus inte kommer att bli bättre av det. Och jag kommer säkert inte kunna sova alls sen p.g.a det.

They´ll never hurt you like I do

Rätt okej dag idag. Om man bortser från fyra personer eller tre.
i vilket fall som helst. Första lektionen gick rätt fort och jag blev klar med alla uppgifter för godkänt. Sen var det svenska tror jag och det gick väl också rätt fort och jag kom en bit, blev nästan klar med uppgifterna vi skulle göra.
Efter den lektionen ringde jag till Amandah eftersom hon skulle vara på min skola idag.  När jag fått reda på vart hon var gick jag och Jelena dit och träffade Amandah och Annie :D nice, nice. Efter en stund sa jag och Jelena att vi va tvugna att dra för att vi skulle ha lektion. Och vi typ sprang upp till skåpen, då fick vi reda på att vår lektion var inställd. Så vi gick tillbaka till Amandah och Annie som skulle på rundvandring i estethuset med Simon och Bob.
Så när Amandah och Annie och resten av högen som hade tänkt sig gå estet gick så följde vi med. Sen stannade vi där uppe bland resten av vår klass och 9:orna fortsatte sin rundvandring.

När jag och Jelena blivit tillräckligt uttråkade blev det att göra en film, en kort film.
http://www.youtube.com/watch?v=45lkRxt494A
hoppas att ni skrattar åt oss :D för vi hade kul :P

Sen var det matte, och jag kom en bit där med, fast har lika mycket kvar att göra tills på fredag. Tyvärr.

Hade kortare lunch idag för att vi ska hinna träna på låtarna tills på söndag, då vi har vårt första uppspelning på torget. Jobbigt värre. Men man får en biobiljett för besväret vilken gör att man orkar. Och sen kommer det en hel hög med uppträdanden. Usch.

Efter skolan satt vi kvar några stycken och pratade/spelade gitarr. Nice. Runt 14.00 drog jag och robin in till stan för att vi skulle hinna med våra bussar. Träffade Anders utanför, han undrade hur det går med skolan, vad jag har som förstahands instrument osv. Sen åkte jag hem, somnade nästan på bussen. men lyckades hålla mig vaken hela vägen (:




                                            Och jag ångrar det jag sa till en viss person igår.
                                            Jag ångrar det väldigt mycket.
                                            Allt känns bara ännu värre nu, jag trodde det skulle bli bättre, lättare. 
                                            Och jag känner mig dum, dummast i världen.
                                            Och det är mitt fel, bara mitt fel att det blev såhär.



studiedag

Jag hade ingenting att göra igår, när syrran ville ha datorn. Först tittade jag på tv i 2 timmar. Men det var tråkigt. Så jag bestämde mig för att titta på film. Vilket slutade med att jag såg fyra filmer. Och sen satt jag här, igen. Då va klockan typ 3. Sen satt jag här ett tag, pratade lite med Evan. Sen runt 4 så gick jag å la mig.

Idag ha jag studiedag. Slappt som as. Och jag har inte en aning om vad jag ska göra. Glömde svenska pappret i skolan så kan inte göra nån svenska, och det ska egentligen vara klart imorn >.<
Jag skulle kunna träna på gitarrläxan eller på låten till sångprovet. Jag får se vad jag orkar med.


söndag

Unni fyller år idag. GRATTIS
image14
mycket roligare att ta en gammal bild :D

Lördag

Kom idag fram till att jag inte gör något längre. Eller jag gör saker, saker som jag måste göra. Men utöver det så gör jag inget.
Jag lyssnar knappt på musik längre. Har inte en aning om varför men det känns så onödigt på nåt sätt. Och min cd-spelare har varit urdragen i flera veckor. Den används inte längre.
Jag umgås inte heller med folk. Inte vanligt, visst man träffar folk på spelningar, man pratar har roligt, men man umgås inte på samma sätt. Jag umgås knappt med dom närmaste. Känns som om jag glider ifrån allt och alla. Jag vill inte. I skolan träffar jag också folk, umgås med folk. Men det är ett helt annat ställe en helt annan värld där ingen behöver veta vem jag egentligen är. Och ingen där får veta vem jag egentligen är, för jag gömmer mig. Bakom en annan, som också är jag. Fast på en annan våning. Ett bättre plan.

I stället oroar jag mig för massor saker, tusen saker. Saker som jag inte behöver bry mig om, men som jag ändå stör mig på. Jag oroar mig för skolan, även om det för tillfället går bra. Jag oroar mig för min syn, men till det finns hjälpmedel. Och jag oroar mig för min vikt, hela tiden. Sen andra saker som hur jag ska göra om min hund sätter något i halsen. Eller om jag glömmer bort hur man andas igen. Eller andra, helt onödiga saker.

Jag tänker också väldigt mycket. För mycket oftast. Om allting. Flera tankar på en gång och det känns som ett rullband med saker på som aldrig tar slut. För det tar aldrig slut. Tankar tar inte slut. Dom kanske stannar upp ibland så att jag ska hinna ifatt. Men jag hinner ändå inte.



Idag vaknade jag runt 10.00 och det var ljust ute och solen lös på mig genom persiennen. Jag tvingade mig upp vid 10.45 för att mamsi hade sagt att vi skulle åka in till stan 11.30. Så jag gick och duschade. Duschade lite för länge, men kände att det inte gjorde något idag. Kände på mig att mamsi skulle vara sen eller något annat.
Gick runt ett bra tag och letade efter kläder och hittade till slut ett par vita byxor. Åt en macka till frukost, men drack ingenting. Sen fick jag skynda mig, trodde jag.
Så jag sprang fram och tillbaka i huset och letade efter saker, hårborstar, smink m.m. Hittade allting och började göra mig iordning. Och då kom mamsi hem. Mamsi och Pepe som hade varit i stallet, klippt hästen. Som tur var så skulle båda två duscha så jag fick lite extra tid. Ganska mycket extra tid eftersom dom kom fram till att dom ville ha kaffe innan vi skulle åka.
Vi kom iväg 11.55. Ner till stan, mamsi och Pepe gick in på systembolaget och köpte vin. Som varje vecka. Nästan varje vecka. Sen vidare och jag skulle köpa strumpor bara för att jag lovade nåra i min klass att jag ska ha klänning på tisdag. Jag kommer dö då, om de tär kallt ute. Til slut hittade jag ett par strumpor jag ville ha, egentligen var det två par, men dom ena var slut eller så fanns dom inte i min storlek. Kommer inte ihåg.
Sen gick vi runt, fördrev tid. Syrran skulle komma in till stan 15.40 med bussen ifrån Mjölby. När vi tröttnat på att gå runt där åkte vi i stället till maxi och handlade en hel del. Och jag fick en glass.
Klara med att handla och in till stan igen. Hämtade Frida och hennes kompis och åkte hem.
hemma satt jag bara på mitt rum, tittade ut i ingenting. Bestämde mig för att jag var trött, men kunde inte somna. Läste ut svenska boken. Surt, för den var bra. Slutet var ganska dåligt. Fick inte reda på det som var mest intressant.

Och nu, nu är jag fast här, igen. Datorer måste ha nån speciell dragningskraft. Men det gör inget, fick prata med Evan ett tag. Kändes lite bättre efteråt. Och han mår bra, efter det som hänt honom. Och det gör mig glad. Åtminstonde för hans skull. Inte för min egen tror jag. 





Dessutom faller jag tillbaka till gamla vanor.



Den här bilden är klockren. Fyfan                                                                                                                                                             image13

tjo! (Jelena förstår rubriken)

Jobbigaste dan hitils denhär veckan. Hade ifs sovmorgon, men jag låg vaken alldeles för länge igår. Och sen vaknade jag vid 4 för att jag hade råkat höja värmen på elementet för mycket. Som tur var lyckades jag somna om ^^
Hade datakunskap första lektionen. Slappt som as eftersom vi har vikare, men det ända han gör är att släppa in oss i salen sen drar han. Så vi gjorde inte så mycket, satt där gjorde typ en uppgift. Sen drog vi.
Efter det hade vi engelska, om jag inte minns fel. Och jag dog nästan när jag gick upp för trapporna. Den lektionen blev också kortare än den igentligen ska va. Vår lärare skulle på nåt möte tror jag, och hon sa åt oss att sitta kvar och jobba i 25 min. Men ofta att det skulle hända min klass. Dom flesta gick efter 5 min.
Naturkunskapen var typ slappast. Och jag gjorde nog mer än jag nånsin gjort på en naturlektion förut (:
Ska försöka att få vg på denhär uppgiften som vi håller på med nu för att ta igen mitt, Jelenas och Filips arbete om biologisk mångfald som aldrig blev klart.

Stressade nere i matsalen sen för att hinna till min sånglektion. Men sen när jag kom upp och skulle ha lektion hade vår lärare antagligen lektion med 2:orna så vi fick ingen sånglektion. Och vi har prov om typ 2 veckor. Vilket betyder att vi kanske kommer att ha 2 lektioner innan det att träna på låten vi ska sjunga. Vi skulle igentligen ha börjat på den låten för några veckor sen. Men Kristina har varit borta så jävla mycket och när hon väl har varit där så har hon haft med sig nånting annat som hon vill att vi ska sjunga. Så om vi inte får godkänt på provet så är det hennes fel. För hon ska fixa så att vi får lektioner så att vi kan öva.

Sen var det kör. Stina och Bella ville vara med, och det fick dom. Rätt kul. Vi sjöng nåra låtar och jag och Jelena glömde vår stämma för att vi hade hört killarnas stämma så många gånger så vi sjöng med dom i stället.

Tog 3 bussen hem. Det var skönt som as att sätta sig på en varm buss när man stått ute och väntat i 30 min. Läste ganska mycket i boken som jag valt till svenskan. Den är bra, riktigt bra. Man typ fastnar i den på nåt sätt. Det går inte att förklara. Eller kanske, man känner igen sig. Det känns som om det är mig boken handlar. För allt som händer i boken har hänt mig. Bara att personerna har andra namn. Men det är ju ganska självklart.

Kom hem vid 15.20 och satte mig här en stund. En kort stund. Eller tills min syrra kom hem vid 4 eller om det var 5. Då gick jag in på mitt rum och kom fram till att jag har tinnitus, mest i höger öra. Låter som en jävla radio som inte hittar någon kanal. Jobbigt. Sen letade jag efter något att äta, men hittade inget mer än en vitlöksbaguett i frysen så det fick bli min mat.
Och nu, nu sitter jag här igen. Och tänker på allt, och kanske på lite för mycket. Mycket som jag inte klarar av att tänka på igentligen men som vägrar att släppa taget. 



Jag är varm nu, inombords. Eller i alla fall varmare än vad jag va tidigare.
Det kändes rätt bra att få ur sig det där. Jag har behövt säga det länge.
Har bara inte vågat.



radio massacre

Slapp dag. Började med sovmorgon till halv 8. Sen skjutsade mamsi mig till skolan och jag fick typ springa ner till första lektionen som ligger så långt ifrån mitt skåp som möjligt >.<
Efter det hade vi samhäll, det gick rätt fort, pratade mest om riksdagen och massor som jag inte kommer ihåg nånting av. Men det gör inget, jag är ändå inte intresserad. Sen var det sista lektionen. Jag och Jelena var aspeppade och hoppades på att lektionen skulle gå snabbt. Och det gjorde den, nästan i alla fall. Jag hann att göra typ 3 uppgifter (H) Sen gick vi igenom allt.

Sen var det slut. Inga fler lektioner, bara lunch och sen hem. Trodde jag. Först tog det aslång tid för mamsi att komma ner till skolan för att hämta mig. Sen när hon väl kommer så säger hon att vi ska till mormor. Men det gjorde inget för mormor hade munkar. Så vi fikade. Och jag satt en stund vid pianot som vi kom fram till att jag ska få sen när hon flyttar. Efter det skulle vi dra hem. Kom en bit på vägen, men sen tog det stopp. Stod en stor jävla lastbil mitt över vägen. Så vi fick vända, åka värsta omvägen. När vi kommit en bit till kommer mamsi fram till att vi måste in till stallet och göra iordning. Så vi åkte dit också.

När vi äntligen var klara där så kom vi hem. Skönt som as för jag frös massor. Sen dess har jag inte gjort mycket. Suttit här och försökt skriva ett jävla cv som inte vill som jag vill. Och läst ut engelska boken utan att hitta 30  ord som jag inte kan. Så fick ta 2 stycken som jag redan kunde också. Sen duschade jag nog i en timme eller nåt, men jag frös ändå efteråt >,<    image12

erhm, hej (:

Jag lyckades nästan dölja det för alla, alla utom en eller tre. Jag vet inte exakt.

I alla fall, va skolan fick reda på hur vi låg till i natur, och jag va mellan g och vg. På svenskan fick vi tillbaks våra prov och jag hade g. Fick reda på resultatet på matteprovet osså, g där med.
Hade ingen estetiskt orientering utan hade i stället Gehör och musiklära, slappt som as. Slutade den lektionen en timme tidgare. Sen bildade jag och Jelena en egen böghög och försökte sova tills nästa lektion.
Sen när jag, Robin, Ewe å Annjelina väntade utanför datakunskapssalen men sen kom aldrig vår vikarie så vi gav upp och drog hem. :D

Och nu sitter jag här, äter glass och försöker att inte tänka och snart ska jag och mamsi ut med hundarna tror jag.

skitdag

Jag pallar snart inte mer, allt blir fel, det spelar ingen roll vad jag gör. Det blir FEL.
Och jag saknar massor, det som va förut, det som inte finns kvar. Vissa delar finns kvar, men inte lika nära som dom va förut.

Saker jag saknar :   
   Mitt hår
   Sabah
   Sitta ivägen för folk
    Kolmården med klassen
   Och självklart hela porriga klassen

plus lite annat "/



Okej, jag försöker verkligen. fösöker att inte vara mig själv i skolan för att slippa allting. Men det hjälper antagligen inte ens att försöka. Det är alltid någon, någon som märker ändå. DÖ



Perfection through silence

Gick upp ovanligt tidigt idag, (13.00)  om man tänker på att det faktiskt är söndag.
Och när jag gick upp tänkte jag "Idag ska jag göra så många bra saker som möjligt" så det började med en dusch.
Sen blev det att gå ner till sjön och göra naturkunskapsläxan. Kallt som as var de, men det gick. Sen när jag kom hem så lekte jag lite med hundarna, vilket jag inte gjort på ett tag, ingen har gjort det på ett tag.

När jag gick in så såg jag all disk och kom fram till att om ingen diskar kommer mamsi bli lika arg som hon blev igår när hon kom hem från jobbet. Så jag diskade, inte allt men i alla fall lite. Och mamsi sa faktiskt att jag och syrrans kulle dela på disken :D

Och nu sitter jag här, inte det bästa jag skulle kunna göra. Men jag ska göra nåt bra av det. Antingen skriva ett CV, hitta en låt till provet eller något annat..

      image5

Segt

Ingenting blev gjort idag. Det enda jag gjort är att sova, tv´n och nu sitter jag här.
Igentligen skulle jag ha gjort naturkunskap, städat och målat. Det enda jag gjort som jag skulle är att jag försöker hitta en låt till gitarrprovet. Funderar starkt på att ta nåt med Finch eller Lost Prophets.


yet am i alive

Asjobbig dag idag och allting gick fel. Eller var absolut inte som jag ville.
-Bussen va försenad
-Roligaste lektionen inställd
-Simning
-Snö/regn

Värst var simningen. Har aldrig riktigt gillat det. man får en såndär konstig känsla, en orange känsla. Som om alla minnen går till attack emot en.
Hatar att vara under vattnet, att inte få nån luft, att inte riktigt veta vart man är. Precis som den gången för några år sedan, eller ganska många år sedan.
Och jag känner mig dum nu, såhär efteråt, när man inte längre är på plats. Och jag kanske ångrar mig på nåt sätt, ångrar att jag aldrig sa nåt till vår lärare om varför jag vägrade att hämta saker på botten. Han kanske tror att det var hans fel att jag började gråta. Men han peppade mig bara, jag vet det, han sa det. Men jag var rädd redan innan lektionen började.
Det var nog tur att jag inte var med förra gången på simningen, att jag var sjuk. Det var vattenpolo då. Jag hade helt serri totalvägrat. Mer än denhär gången.
Efter lektionen när vi sklle byta om osv så kom jag fram till att Jelena hade min nyckel. Och hon var inte där, hon hade gått. Så Stina fick bli dagens hjälte och springa och leta efter Jelena som satt i caféterian.

Efter skolan drog jag och Stina in till stan och gick runt lite tills hennes buss kom. Det gjorde inte så mycket att hon åkte för att både Amanda ♥ och Dääni ♥ var på stan. Hann bara att hälsa på Amanda för hon skulle med en buss. Men Dääni skulle med samma buss som mig så vi gick runt lite tills vi var tvugna att åka hem.

                                                                         
                                            Dääni ser inte jätteglad ut på denhär bilden, 
                        men hon blev det sen på bussen, när hon upptäckte att det snöade.



                                                    NU ÄR JAG ARG OCKSÅ, JÄVLA SKITDAG. DÖÖÖÖ. 
                                                    AMANDA, VÅRT LIV ÄR SLUT TYP. VI FÖRLORADE.
                                                    HAN FÖRLORADE!
                                                    DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!




Det finns bra danser och spindlar

Den här torsdagen har ungefär varit som alla andra torsdagar. Alltså sovmorgon.
Vilket verkligen behövdes eftersom jag inte kunde somna igår. Jag måste helt serri sluta tänka så mycket som jag gör. Annars kommer jag aldrig att få sova ;<
Fick skjuts av mamsi till skolan för att syrran skulle göra nåt på sjukhuset. (Ja, jag har phett bra koll.)
Kom till skolan runt 9 kvart i tror jag. Lämnade saker i skåpet och tog med mig en penna till datakunskapen. Inte för att man har nån användning av en penna när man har datakunskap men ändå. Blev nästan klar med excel uppgifterna har bara en eller två kvar.  Efter den lektionen blev de att gå upp för alla trappor och nästan dö av utmattning, hämta engelska böckerna och sedan gå upp för ännu fler trappor. Usch!

Engelska: vi fick en ny planering som ska va klar vecka 50 och våran lärare måste tro att vi är übersnabba eller något. För de är hur mycket som helst som ska göras. Och hon räknar med att vi ska hinna med det på lektionerna samtidigt som vi har en roman som vi ska läsa. Jag och Jelena hann att göra ca.tre sidor av verben.
Naturkunskap: Jobbigt som as. Fick en ny uppgift att göra om vatten. wohoo! ;<
Och eftersom vår lärare är lite ehh, speciell så drog han som vanligt igenom en historia om något han varit med om bara för att någon i klassen råkade kommentera något. Sen började vi jobba, jag, Stina och Bella satt och missförstod varandra. Vi hade ganska kul ända tills Sami säger "Åhh, kolla vilken stor spindel." Vilket fick alla att bli tysta och titta runt på golvet. jag och Bella satt och undersökte varenda steg den tog så att den inte skulle komma emot oss. Och eftersom det var tyst blev det ännu en historia från vår lärare om spindlar, kul, kul. Sen tvingade vi honom att döda spindeln och alla började jobba igen. (:

                                                                 Hittade denhär förut >.<

äckligt värre >.<

Efter lunchen hade jag och Sara sånglektion. Och vi tänkte "Bra, nu kan vi ju träna på låten som vi ska ha på provet" Men inte, vår lärare typ "Här är en låt som jag tycker att ni ska sjunga solo på. När vi har julkonsert eller lucia eller något"
KUL, vi har liksom inte haft lika många sånglektioner som dom andra har fått bara för att hon har varit sjuk just på torsdagar. Och alla andra får träna till provet, men inte vi. DÖ! Dessutom var låten på norska. Vi tog oss i alla fall igenom den.

Kör: Roligaste lektionen idag. Även om Jelena hade gått hem och jag var ensam att sjunga alt-stämman. Men det gjorde inget. Kör är fortfarande lika kul. Kul att höra när ingen kan texten och bara mumlar. kul när någon får en hostattack och kul när vår lärare spelar fel på pianot även om hon spelat låten hur många gången som helst.

Efter skolan hände det inte mycket. Jag köpte godis och tog bussen hem. Och nu sitter jag här, igen. Som alla andra dar. Och ändå säger jag till mig själv att jag inte ska sitta här utan göra nåt vettigt i stället.
                                                                                                               
jag saknar någon väldigt mycket idag.




RSS 2.0