20 oktober

Har varit för trött för att skriva här de senaste dagarna. Det har ändå inte hänt något speciellt.

Idag var planen att färga håret, men kom på att jag var tvungen att köpa mer färg och jag orkar inte. Har dessutom träningsvärk idag eftersom det blev en sväng på gymmet. Så idag blir det att tare lugnt, har betalat räkningar och körlektioner för 4100 och jag som inte har nån inkomst. Känns jävligt bra! Hatar arbetsförmedlingen lite, det är deras fel!

Ska fortsätta att chilla och stå ut med ljudet från Leos spel ;<

13 oktober

Var och tränade igår, gick asbra fast jag dog ett par gånger. Åkte hem till pappa efter det och åt asgod mat <33
Bakade några konstiga bullar efter det som jag aldrig provat förut. Vet inte hur dom blev för jag åkte till Leo och bad någon annan ta hand om dom och fixa med ugn och grejer. Såg ju ganska goda ut iallfall.
Så jag gick hem till Leo, frös massor. Gick in och kollade på fotbollen, hade tidigare köpt vaniljcola, så det var dags att öppna den med!

Idag vaknade jag ett par gånger innan jag gick upp. Ångrar dock att jag ens rörde på mig. Ont överallt, som varje onsdag. Armarna ska vi inte prata om, går inte att lyfta. Hade iallafall tänkt att baka och tvätta idag. Har jag gjort något av det än? Nae! Tvättmaskinen är trasig, nåt har fastnat nånstans. Bakandet har inte blivit av än för att det lagas mat i köket. Vill ju inte att kakorna ska smaka lök :(

Sålänge tänker jag chilla, kanske se nåt på tv3play och planera hur jag ska överraska farfar utan att ta dö på honom :)

Bjuder på bilder från helgen också!
   



Hörs

11 oktober

Har chillat med Sofie idag, alltid lika trevligt!
Började med en promenad till återvinningen där jag hittade finsa koppar med fat och muffinsformar. Vi gick annars runt där rätt länge och tittade på saker, fanns mycket fint porslin. Gick tillbaka till stan för en fikapaus på ubbes. Pratade om saker, allt möjligt faktiskt. Drog ner till vattnet efteråt och tog lite bilder som kanske kan byta ut bilden som nu pryder mitt cv och samma sak för Sofie.

Blev en promenad hem vid  halv 4. Och nu, halv 6 är jag trött som fan så jag funderar på att sova en stund faktiskt!

8 oktober

Åkte till mamma idag, har chillat med hundarna. Fixar mat nu, sen blire väl tvn hela kvällen eller om jag drar igång nån trevlig rulle.
Blir att chilla iaf!!

5 oktober

Fick sova asskönt inatt, ett täcke för migsjälv och skönaste kudden!

Drog hem till papi vid halv 2 och tänkte baka bröd, men fanns det något vetemjöl? Näe skulle inte tro det. Så jag satte igång att bläddra igenom kokboken och hittade kokostoppar, lät ju jävligt enkelt och bra. Rotade i skåpen och hittade kokos, dock bara hälften av vad det skulle va. Inga problem med det, hälften av allt så gåre ihop. Blev ju rätt bra faktiskt, sen lite choklad på så vart dom perfa! Får göra om dom när jag har mitt kakfat, dom klarade testet.

Blev en timmes träning på gymmet därpå och gissa om jag är seg nu. Shit, höll på att dö och klarade inte ens en av övningarna. Kom hem och duschade, använde nån rengöringsmousse till ansiktet, har använt den förut och det har inte varit nåra problem. Men NU! Va helt röd i ansiktet när jag kom ut ur duschen, såg ut som om jag hade bränt sönder mig i solen. Japp så gick runt här hemma, hade asont tills jag fick ett allergipiller som hjälpte efter ett tag.

Brummade bil med pappa innan vi skulle hämta Sisko och det gick ju det också. Gjorde en snygg parkering utanför östenssons senare när vi plockat upp henne. Lite tajt vid ena linjen men äsch!




GRATTIS

Mamma fyller 50 idag vilket har betytt en del firande. Gick upp tidigt för att baka mockarutor eftersom mamma inte ville ha någon vanlig tårta som inte skulle få plats i kylskåpen.
Först kom mormor förbi och vi åt smörgåstårta och fikade. Pratade lite om en massa saker. Ingela kom förbi en stund senare. Vid 4 så åkte dom och Pepe hämtade Frida och Leo. De fick äta själva för vi andra va mätta. Sist på plats var Pia och Frippe. Vet inte hur länge dom va kvar eftersom jag och Leo blev hämtade av Leos pappa.

Nu har jag plockat upp alla saker från ikea som hamnade här. Kläderna är upphängda på galgar i garderoben, täcket och kudden är uppe. Och det var väl allt! Passade på att fixa lite i "min" garderob eftersom jag ändå var igång. Imorgon blir det en lugn dag hoppas jag. Inget jobbcoach möte, så får sovmorgon. Får förhoppningsvis sova inatt med eftersom Leo inte ska få sno mitt täcke också.


Grattis till MAMMA en gång till!

3 oktober

Drar till Linköping nu och ska försöka att inte köpa nåt. Klirrar för dåligt i kassan just nu. Men lite ljus åt Leos familj va beställt iallafall. Får väl se om jag köper nåt till mig med, men ska försöka hålla i pengarna tills jag åker till stockholm när Leo har lov. Mamma har sagt att jag får ta av sparpengarna till körkortet, så då har jag ju ett par tusen. Får se!

Hörs kanske när jag kommmer hem eller så.


2 oktober


Yes, helt okej men seg kväll. kom väl fram till att när min syster fyller 18 ska vi ut och dansa wakawaka dansen hahah. Ascoola är vi! njae
Blev inte mycket mer denhär kvällen och imorn ska man upp rätt skapligt för att dra till linkan och handla litegrann.

Nu: sängen och en film på ett ungefär!


firande

hamnade hos Leos farmor och firade henne idag. Det var trevligt med god mat osv :) Fick med mig en parfym därifrån. Naomi Campbell paradise passion, luktar mums!

Nu är jag hos mamma och väntar på mer mat, för jag är hungrig. Är hungrig 24/7 har jag kommit fram till! Iaf, händer inte mycket mer idag!
puss

RSS 2.0