Körkort

Tänkte bara säga att jag har körkort nu! Gött


Wooo

Fan va gött! Klarade precis teoriprovet!
Nu en körlektion sen hem och tagga uppkörning imorn och kanske fira lite :)


Chill

Gör en liten sammanfattning av helgen osv. I fredags drog jag till linkan och chillade med Mickey, Isak och Alexandra, blev inte så mycket sömn. Lördag morgon tog jag bussen back to motown för att jobba några timmar.
Drog hem till mamma på eftermiddagen och tog det lugnt.

Idag så stog halkan på schemat, så upp 05.45 äta lite sen drog vi mot Kumla. Hade sjukt kul och sladda runt ett par timmar. Nu är jag hemma igen och pluggar som en idiot. För IMORGON är det dags för teoriprovet. Hoppas att det går bra och allt sånt.

Nu ska jag återgå till pluggandet


vad hände?

Haha, va ute och gick med Wilma tidigare idag, tog med kameran också eftersom vädret va rätt nice. Slutade med att jag hade ungefär 60 bilder varav hon va still på 2. Slänger upp några av dom roligaste bilderna här.

Annars har det varit rätt så deppigt idag, mamma har fått besked från sjukhuset, vilket resulterar i en akut operation nästa vecka, så det blir körigt med häst, hund och allt som jag ska göra. Men förjoppningsvis så blir mamma bra iaf.

Konstaterar att den söta valpen Wilma, har växt och blivit ett dregglande monster....






7 december

Har gjort lite nytta idag, spikat upp plankor längs med staketet så att inte Wilma kan rymma mer. Sen blev det att köra till stallet och fixa med mat och ta in hästarna, sen vidare till affären för att handla.
Nu är det soffläge som gäller, men bara en liten stund till sen ska jag sova.


6 december

Varit vaken i nästan en timme nu, är fortfarande seg. Men har iallafall kaffe och en valp som vill leka, ska väl försöka tömma henne på energi lite senare :)
Annars händer det inte mycket, ska till stallet senare och ta in hästarna..


2 december

Blev en soft dag idag eftersom det va ett jävla farande igår. Åkte till valla astidigt för att gosewilma skulle röntgas. Sen en sväng förbi expert, kwik och cloetta, sen stanna till på OK på vägen hem och hämta ett paket. Stannade till hemma en liten stund för att dricka kaffe och äta nåt, sen vidare till stallet och ta in hästarna.
Så idag har jag bara chillat i soffan framför tvn, lagom ansträngande känner jag.


RSS 2.0